Idézet: guga - Dátum: 2018. 03. 28. 08:57
Egyik sem talált, viszont te speciális eset vagy, nem véletlenül bújtál elő, mint eső után a giliszta. Szerencsére annyira nem vagy okos, hogy tudjad miért kezdtem el újra írni a fórumba. Voltaképpen miattad.
A rendőrségen azt javasolták, hogy tegyek feljelentést zaklatás miatt. Én annyit válaszoltam, hogy nem volt még rá precedens, hogy névtelen zaklatót a neten fülön csíptek volna. Így nem is szeretnék az első lenni, mert ez csak nekem lenne utánajárás.
Aztán közölték az örömhírt, hogy nélkülem is nyomozniuk kell, mert az egyik feljelentés visszanyalt és hatóság félrevezetése lett belőle.
Az összesen 4 esetből.
Kérték, hogy segítsek. Én meg mondtam, hogy 2003 környékén dolgoztam a titkoséknak, rájuk nézek, hátha van még őrszem.
Kibaszott nagy mákom volt. Kifejezetten netes témákra van a srác ráállva, csak azóta jobban képben van.
Nem kívánom neked, hogy megfogjanak, a haverod eleve feldobott már az első szorongatásra, de a hozzászólásodon is látszik, hogy milyen kibaszott defektes állat vagy, ömlik belőled a gyűlölet és a düh, úgy, hogy életedben egyszer találkoztunk személyesen.
Szóval nem kívánom neked, de ha te voltál az, aki miatt a gyámhatóság beszállt ebbe a játékba, akkor sejted a következményeket.
Egyébként kíváncsi voltam, hogy mikor szólalsz meg.
Jahno-tól meg csak annyit kérek, hogy pls. ne töröld. A csávónak van még ilyen elemzősdi hozzászólása és minél többet ír, annál jobb.
Hja, YT, adózás, NAV? Bár csak oda is felnyomtál volna, a nejem nevén van az egész már a kezdetektől

Ja, én meg azt hittem, hogy azért jöttél vissza, mert itt értelmesebb témák is kibontakozhatnak, mint a YouTube-kommentekben meg a Faszbukk-csoportokban, pl. említésre kerülhetnek tények és érdemi összefüggések. Netes trollkodókkal meg a rendőrség nem foglalkozik. Az, hogy névtelenül írogat PöcsömÖccse975, meg noname arcok, abból még becsületsértés sem áll meg, mert ilyen az anonim internet természete. Főleg, ha azzal hergelted a publikumot, hogy a valódi nevedet meg az egész családi életedet kiteregeted videóblogként a Jú Thúbon évek óta, meg elég kritizálható dolgokról számolsz ott be, meg mutatsz be a világnak (felelőtlen vezetés a jégen-ködben, műszaki nélkül vezetés, céges autó tönkretétele, engedély nélküli fakitermelés, drogtéma, stb.). Eleve büntetőjogilag a közszereplőknek több élesebb nyelvű kritikát kell elviselni. Feljelentést lehet tenni, elindul az eljárás, a rendőrség vizsgálódik egy kicsit, hogy ne mondd, hogy nem tettek semmit, de aztán meg fogják szüntetni az eljárást. Egyébként elismerem, hogy nagyon sokan gyapálnak téged feleslegesen, meg nehéz lehet viselni a tömeges szemétkedést, de te hívod magadra a bajt. Ráadásul némelyik kritikát azért meg is fogadhatnád, mert mondanak igazságokat is a rosszindulatú bírálatok között megejtve.
Pl. abban igazuk van, hogy a nagyobb gyerek is elindult a te utadon a legrosszabb irányba. Csak annyi a különbség, hogy ha atyai szigorral a sarkadra állnál, és jobb példát mutatnál neki, akkor ő még menthető lenne, még fiatal, és még nem kúrta el az életét, neki még meglenne az esélye, hogy kezdjen értelmesebbet is magával. A kicsivel meg még annál is többet kéne foglalkoznod, mert nagyon igényelné az alapján, amit videókon látok. Tényleg próbáld ezt komolyabban venni, veled meg a feleségeddel is történhet bármi a mai világban (akár csak egy baleset, vagy valami súlyos betegség, ezt sose látni előre), nem lesztek majd mindig ott, hogy a kezüket fogjátok, és ahogy most a dolgok állnak a gyerekekkel, ha most ebben a pillanatban elveszítenék a szülői támogatást, akkor a jelenlegi neveltetésük alapján nem lennének valami jó életkilátásaik. De szerencsére még tudsz tenni ez ellen. Nem kell ránk hallgatni, ilyen felsőbbségi komplexussal küzdő kis buzigyerekek vagyunk csak, akik gerinctelenül szólogatunk be névtelenül, meg azért foglalkozunk csak veled, mert olyan szánalmasak vagyunk, hogy nekünk nincs életünk, amit így kitehetnék a fórumra, meg videómegosztó oldalakra. Nyugodtan szaladgálj a rendőrségre, egy részről értelmes, később kamatozó időtöltés, meg az életproblémáidat is meg fogja oldani, garantálom.