HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5150
  • 5151
  • 5152
  • 5153
  • 5154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103021 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 28. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 03. 28. 09:22

Mindennel is felhagyott már többször, már kb. annyi terv volt, olyan sebességgel, a hajófestéstől a biogazdálkodáson keresztül. Volt már UAZ, Niva, majd májusban ajándék BMW is lesz, de legalább lett egy kis kerti traktor, valahol van még robogó is. Volt már hajófestés tervben, mert oda lengyelek beviszik, hiszen mindent a lengyelek irányítanak Hollandiában, a gyakorlatban volt egy kis csövezés Ausztriában, vágóhíd Hollandiában, valami autós kaland, valami építős kaland. Az egész együtt sem volt talán egy év? Utána már a Magyarországon nem dolgozokból lett az átviteltechnikai munka, persze céges amfetaminnnal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444négy. Most megtermeled a saját tüzelődet, amit lehetne forintosítani, de inkább ne számold ki.

Ezen én is csodálkozom, hogy milyen sokoldalú. IT-s, de azzal nem akar foglalkozni, mert az kuli bérnigger munka. Láncfűrészekkel foglalkozik, és fát termel ki. Sofőrködik, és hangtechnikát rak össze. De hentes is, és útépítőként is dolgozott. Faxom, én nem tudok ilyen sokoldalú lenni.

A hajófestésről lemaradtam, a holland lengyelek IBM-es chipgyártásba vagy mibe akarták bevinni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103022 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 28. 16:57

Ezen én is csodálkozom, hogy milyen sokoldalú. IT-s, de azzal nem akar foglalkozni, mert az kuli bérnigger munka. Láncfűrészekkel foglalkozik, és fát termel ki. Sofőrködik, és hangtechnikát rak össze. De hentes is, és útépítőként is dolgozott. Faxom, én nem tudok ilyen sokoldalú lenni.

A hajófestésről lemaradtam, a holland lengyelek IBM-es chipgyártásba vagy mibe akarták bevinni.

Nagyon egyszerű ember.

1. mindig mást csinál amit éppen kéne
2. általában külföldön dolgozik = sosem dolgozott még normálisan sehol
3. ideböfög valamit, és ha forró a talaj, akkor továbbugrik

Goto 1
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103023 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 16:07

Azért írtam, hogy kiválóan illusztrálta a videó, hogy mennyire nem gondolkodik. Belefut egy biosba, ahol másképp van az usb boot, és vége a karriernek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103024 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 28. 08:57

Egyik sem talált, viszont te speciális eset vagy, nem véletlenül bújtál elő, mint eső után a giliszta. Szerencsére annyira nem vagy okos, hogy tudjad miért kezdtem el újra írni a fórumba. Voltaképpen miattad.
A rendőrségen azt javasolták, hogy tegyek feljelentést zaklatás miatt. Én annyit válaszoltam, hogy nem volt még rá precedens, hogy névtelen zaklatót a neten fülön csíptek volna. Így nem is szeretnék az első lenni, mert ez csak nekem lenne utánajárás.
Aztán közölték az örömhírt, hogy nélkülem is nyomozniuk kell, mert az egyik feljelentés visszanyalt és hatóság félrevezetése lett belőle.
Az összesen 4 esetből.
Kérték, hogy segítsek. Én meg mondtam, hogy 2003 környékén dolgoztam a titkoséknak, rájuk nézek, hátha van még őrszem.
Kibaszott nagy mákom volt. Kifejezetten netes témákra van a srác ráállva, csak azóta jobban képben van.

Nem kívánom neked, hogy megfogjanak, a haverod eleve feldobott már az első szorongatásra, de a hozzászólásodon is látszik, hogy milyen kibaszott defektes állat vagy, ömlik belőled a gyűlölet és a düh, úgy, hogy életedben egyszer találkoztunk személyesen.

Szóval nem kívánom neked, de ha te voltál az, aki miatt a gyámhatóság beszállt ebbe a játékba, akkor sejted a következményeket.
Egyébként kíváncsi voltam, hogy mikor szólalsz meg.
Jahno-tól meg csak annyit kérek, hogy pls. ne töröld. A csávónak van még ilyen elemzősdi hozzászólása és minél többet ír, annál jobb.

Hja, YT, adózás, NAV? Bár csak oda is felnyomtál volna, a nejem nevén van az egész már a kezdetektől :Đ

Ja, én meg azt hittem, hogy azért jöttél vissza, mert itt értelmesebb témák is kibontakozhatnak, mint a YouTube-kommentekben meg a Faszbukk-csoportokban, pl. említésre kerülhetnek tények és érdemi összefüggések. Netes trollkodókkal meg a rendőrség nem foglalkozik. Az, hogy névtelenül írogat PöcsömÖccse975, meg noname arcok, abból még becsületsértés sem áll meg, mert ilyen az anonim internet természete. Főleg, ha azzal hergelted a publikumot, hogy a valódi nevedet meg az egész családi életedet kiteregeted videóblogként a Jú Thúbon évek óta, meg elég kritizálható dolgokról számolsz ott be, meg mutatsz be a világnak (felelőtlen vezetés a jégen-ködben, műszaki nélkül vezetés, céges autó tönkretétele, engedély nélküli fakitermelés, drogtéma, stb.). Eleve büntetőjogilag a közszereplőknek több élesebb nyelvű kritikát kell elviselni. Feljelentést lehet tenni, elindul az eljárás, a rendőrség vizsgálódik egy kicsit, hogy ne mondd, hogy nem tettek semmit, de aztán meg fogják szüntetni az eljárást. Egyébként elismerem, hogy nagyon sokan gyapálnak téged feleslegesen, meg nehéz lehet viselni a tömeges szemétkedést, de te hívod magadra a bajt. Ráadásul némelyik kritikát azért meg is fogadhatnád, mert mondanak igazságokat is a rosszindulatú bírálatok között megejtve.

Pl. abban igazuk van, hogy a nagyobb gyerek is elindult a te utadon a legrosszabb irányba. Csak annyi a különbség, hogy ha atyai szigorral a sarkadra állnál, és jobb példát mutatnál neki, akkor ő még menthető lenne, még fiatal, és még nem kúrta el az életét, neki még meglenne az esélye, hogy kezdjen értelmesebbet is magával. A kicsivel meg még annál is többet kéne foglalkoznod, mert nagyon igényelné az alapján, amit videókon látok. Tényleg próbáld ezt komolyabban venni, veled meg a feleségeddel is történhet bármi a mai világban (akár csak egy baleset, vagy valami súlyos betegség, ezt sose látni előre), nem lesztek majd mindig ott, hogy a kezüket fogjátok, és ahogy most a dolgok állnak a gyerekekkel, ha most ebben a pillanatban elveszítenék a szülői támogatást, akkor a jelenlegi neveltetésük alapján nem lennének valami jó életkilátásaik. De szerencsére még tudsz tenni ez ellen. Nem kell ránk hallgatni, ilyen felsőbbségi komplexussal küzdő kis buzigyerekek vagyunk csak, akik gerinctelenül szólogatunk be névtelenül, meg azért foglalkozunk csak veled, mert olyan szánalmasak vagyunk, hogy nekünk nincs életünk, amit így kitehetnék a fórumra, meg videómegosztó oldalakra. Nyugodtan szaladgálj a rendőrségre, egy részről értelmes, később kamatozó időtöltés, meg az életproblémáidat is meg fogja oldani, garantálom.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103025 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 28. 22:53

Ez jó, mikor kellett egy valamilyen domain és Gyula nyomta a szigetüzemes fasságait, akkor beejgyeztettem egyet, most törölgetem a tartalmat és láto, hogy van dénes, miközben én lemondtam. Úgy látom valakinek megtetszett:

http://www.gyulan.net/
Make love not Wor.

#103026 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 00:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 28. 23:53

Cégprofil
Nap dekoráció Engineering Co. bennszülöttek dobogó így ???? Azt hiszem, a legtöbb fejlett mesterséges intelligencia ország ???? ???? korszerű technológia természetesen a legtöbb az első gallér ??? ??? vezető papírok A legfejlettebb alkalmazás. Heilongjiang hálózat rádiós és televíziós , „itt mindenki egyszarvú, egyszarvú, vagy szeretne üzletet, a fejlesztés a cég, ???? ????? kell értenie a mesterséges intelligencia. A cég folyamatosnak kell lennie, az örök elősegíti a szöveti véráramlást és fokozza kiemelkedő, ciklus káderek szakértő ???? feszültség - a teljes építési a stratégiai tartalék beszámol egy talk ???? ??? esetleges Huawei szeretnék augusztus 15, 2016 meghal, ???? lenne újszülött, hogy fokozza a szervezeti ??? ????? vérkeringést, hogy megmutassa kiváló ???? ???? káderek szakértői új energiával, akkor megy ??? ??? Miután harcolt a csatatéren és örökölte a múltat, bátran küzdött.

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#103027 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 00:19

Ez teljesen rendben van, Dext és Guga is elismerően csettintene :-p
Make love not Wor.

#103028 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 28. 17:27

Ja, én meg azt hittem, hogy azért jöttél vissza, mert itt értelmesebb témák is kibontakozhatnak, mint a YouTube-kommentekben meg a Faszbukk-csoportokban, pl. említésre kerülhetnek tények és érdemi összefüggések. Netes trollkodókkal meg a rendőrség nem foglalkozik. Az, hogy névtelenül írogat PöcsömÖccse975, meg noname arcok, abból még becsületsértés sem áll meg, mert ilyen az anonim internet természete. Főleg, ha azzal hergelted a publikumot, hogy a valódi nevedet meg az egész családi életedet kiteregeted videóblogként a Jú Thúbon évek óta, meg elég kritizálható dolgokról számolsz ott be, meg mutatsz be a világnak (felelőtlen vezetés a jégen-ködben, műszaki nélkül vezetés, céges autó tönkretétele, engedély nélküli fakitermelés, drogtéma, stb.). Eleve büntetőjogilag a közszereplőknek több élesebb nyelvű kritikát kell elviselni. Feljelentést lehet tenni, elindul az eljárás, a rendőrség vizsgálódik egy kicsit, hogy ne mondd, hogy nem tettek semmit, de aztán meg fogják szüntetni az eljárást. Egyébként elismerem, hogy nagyon sokan gyapálnak téged feleslegesen, meg nehéz lehet viselni a tömeges szemétkedést, de te hívod magadra a bajt. Ráadásul némelyik kritikát azért meg is fogadhatnád, mert mondanak igazságokat is a rosszindulatú bírálatok között megejtve.

Pl. abban igazuk van, hogy a nagyobb gyerek is elindult a te utadon a legrosszabb irányba. Csak annyi a különbség, hogy ha atyai szigorral a sarkadra állnál, és jobb példát mutatnál neki, akkor ő még menthető lenne, még fiatal, és még nem kúrta el az életét, neki még meglenne az esélye, hogy kezdjen értelmesebbet is magával. A kicsivel meg még annál is többet kéne foglalkoznod, mert nagyon igényelné az alapján, amit videókon látok. Tényleg próbáld ezt komolyabban venni, veled meg a feleségeddel is történhet bármi a mai világban (akár csak egy baleset, vagy valami súlyos betegség, ezt sose látni előre), nem lesztek majd mindig ott, hogy a kezüket fogjátok, és ahogy most a dolgok állnak a gyerekekkel, ha most ebben a pillanatban elveszítenék a szülői támogatást, akkor a jelenlegi neveltetésük alapján nem lennének valami jó életkilátásaik. De szerencsére még tudsz tenni ez ellen. Nem kell ránk hallgatni, ilyen felsőbbségi komplexussal küzdő kis buzigyerekek vagyunk csak, akik gerinctelenül szólogatunk be névtelenül, meg azért foglalkozunk csak veled, mert olyan szánalmasak vagyunk, hogy nekünk nincs életünk, amit így kitehetnék a fórumra, meg videómegosztó oldalakra. Nyugodtan szaladgálj a rendőrségre, egy részről értelmes, később kamatozó időtöltés, meg az életproblémáidat is meg fogja oldani, garantálom.

Nagyon szépen összefoglaltad. Maximálisan egyetértek a leírtakkal :up:
Kíváncsi vagyok, hogy ebből neki mi szűrődik le a kis buksijában..

#103029 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 29. 08:27

Semmi, mindenki beszűkűlt bogár, ő lát mindent jól.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103030 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 29. 09:06

Semmi, mindenki beszűkűlt bogár, ő lát mindent jól.

ennyi, teljesen felesleges
amikor segíteni próbáltunk neki, akkor sem érdekelte
csak zsidó kém lettem hirtelen
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103031 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 29. 09:10

ennyi, teljesen felesleges
amikor segíteni próbáltunk neki, akkor sem érdekelte

Pedig ezt tényleg csak segítő szándékú hozzászólás volt..

Szerintem attól tart, hogy hogy venné ki magát a fia(i) előtt, hogy ilyen múlttal(jelennel?) papol az ittas/drogos vezetés ellen.
Pedig pont a személye az intő példa rá, hogy nem kéne.. :(

#103032 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 29. 08:10

Szerintem egyáltalán nem hirtelen. Mindig is az voltál :Đ

#103033 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 29. 09:52

Pedig ezt tényleg csak segítő szándékú hozzászólás volt..

Szerintem attól tart, hogy hogy venné ki magát a fia(i) előtt, hogy ilyen múlttal(jelennel?) papol az ittas/drogos vezetés ellen.
Pedig pont a személye az intő példa rá, hogy nem kéne.. :(

Amúgy se veszik semmibe, hiába magyarázna már nekik.

Idézet

#103034 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 29. 07:27

Reméljük, hogy valami azért. Egyébként meg hiába durcizik a beszólogatásokon, a dolgait mégis csak azért rakja fel a YouTube-ra, mert valahol érdekli, hogy a publikum mit szól hozzá. Persze, hajtogathatja, hogy őt nem érdekli mások mit gondolnak, de nem hiszem el. Ha tényleg így lenne, nem teregetné ki az internetre a magán- és családi ügyeit. Esetleg lehet, hogy sok mindenben saját maga is bizonytalan, hogy jól csinálja-e, és megerősítést vár, de amikor az ellenkezőjét kapja, akkor nem tud vele mit kezdeni.

#103035 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 29. 16:45

Reméljük, hogy valami azért. Egyébként meg hiába durcizik a beszólogatásokon,

Nem is gondilkozik, utána sem néz, először csak célzunk rá, hogy nem, EUban sem lehet beszívvaberúgva vezetni, de magyarázza tovább. Legközelebb egyből konkrétumot kap, aztán lehülyézzük, lehet tovább menni, rövidebb a téma. Úgyis visszajön valami más baromsággal.
Make love not Wor.

#103036 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 29. 16:58

Reméljük, hogy valami azért. Egyébként meg hiába durcizik a beszólogatásokon, a dolgait mégis csak azért rakja fel a YouTube-ra, mert valahol érdekli, hogy a publikum mit szól hozzá. Persze, hajtogathatja, hogy őt nem érdekli mások mit gondolnak, de nem hiszem el. Ha tényleg így lenne, nem teregetné ki az internetre a magán- és családi ügyeit. Esetleg lehet, hogy sok mindenben saját maga is bizonytalan, hogy jól csinálja-e, és megerősítést vár, de amikor az ellenkezőjét kapja, akkor nem tud vele mit kezdeni.

Most már inkább, a gombokért, amit a jútúb fizet. De mondjuk azzal nincs baj, mindenki abból él, amiből tud. Régen a cirkuszban mutogatták a hasonlókat, most ott a tecső.

Idézet

#103037 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 30. 08:11

Esetleg lehet, hogy sok mindenben saját maga is bizonytalan, hogy jól csinálja-e, és megerősítést vár, de amikor az ellenkezőjét kapja, akkor nem tud vele mit kezdeni.

Neked pszichiáternek kellet volna lenned..

#103038 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 30. 11:13

vagy pszichiáterHEZ
:Đ
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#103039 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 30. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 29. 16:58

Most már inkább, a gombokért, amit a jútúb fizet. De mondjuk azzal nincs baj, mindenki abból él, amiből tud. Régen a cirkuszban mutogatták a hasonlókat, most ott a tecső.

Ebben lehet igazad van. De úgy tudom, a YT nem fizet valami sokat, azt is csak valami 100 ezer megtekintés meg feliratkozó felett, szóval elvileg megélni nem lehet belőle, hacsak a YT fel nem vesz a hivatalos programjába, ahol főállásban egyéni vállalkozóként tolod nekik a videókat, de nézőszámokat, videószámot akkor is hozni kell időszakosan. Az utóbbiból meg lehet élni, jenkik csinálják is (LGR, 8-bit guy, stb.), meg egy csomó költséget is le tudnak írni (profi kamera, mikrofon, egyéb technikai faxni, díszlet, ami épp kell a videózáshoz, irodabérlés).

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 30. 08:11

Neked pszichiáternek kellet volna lenned..

Csak találgatok mit gondolhat magában. Aztán legfeljebb betalálok, vagy csak hiszem.

#103040 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 30. 17:43

Saját elmondása, hogy termel valamit, még valamikor talán adózásról is beszélt. Mondjuk ez szerintem rendben van, ha valaki talál közönséget a kontentjéhez. Én személy szerint nem tenném, vagy ha mégis, akkor a családot mindenképpen kihagynám belőle, de ez az ő dolguk.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5150
  • 5151
  • 5152
  • 5153
  • 5154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.