HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5152
  • 5153
  • 5154
  • 5155
  • 5156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103061 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 05. 11:39

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 04. 05. 07:12

Zaklatta vagy molesztálta? egyáltalán nem mindegy.

Neten keresztül zaklatta, de mivel kiskorú és volt szexuális tartalma, így bűncselekmény.
Lehet egy és ugyanaz a személy, mert mindenképpen ártani akart.

#103062 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 11:48

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 12:37

? biztos ezt akartad linkelni ?

szerk.:

Megnéztem lejjebb és láttam miről beszélsz..
Miért ide írt? Kinek a csatornája ez egyátalán?

Szerkesztette: chris77 2018. 04. 05. 11:56 -kor

#103063 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 11:50

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 12:37

Sajnos hülye fejjel mindet kitöröltem, nem gondoltam, hogy később szerepe lesz, de azért van valami.
Itt egy film és ott elszólta magát, mert Bigbrother néven írt és a második A4-et már DB-ként írta alá, mert én ugyan tudtam, hogy Drumbass, Bigbrother, és még másik 4 név egy és ugyanaz, de tagadta, ugye megpróbálta elhitetni, hogy ők többen vannak.
A lényeg, hogy rájött, hogy nálam állandóan le van tiltva bármilyen névvel jön, ezért oda kommentelt, ahová rendszeresen benézek én is és a nézőim is. Szerintem megtaláljátok a terjedelmes kommentet. Elolvasta a nyomozó, le is mentette, és annyit mondott, hogy ez az ember átlagon felüli intelligenciával rendelkezik és nagyon veszélyes, így mindenképpen meg kell tudni, hogy ki Ő, mert ez egyre rosszabb lesz, nem fog leállni, amíg nem ér el eredményt. Ugyanis a feljelentéseivel szarra sem ment, csak az időmet baszta el.

https://www.youtube....iMD54z0&t=1455s

Ebbe semmi fenyegetés nem volt. Csak egy leírás.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103064 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 12:05

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 05. 12:50

Ebbe semmi fenyegetés nem volt. Csak egy leírás.

Ebben nem volt fenyegetés valóban, ellenben a feljelentések, s úgy, hogy az egyik fordítva sült el + fiam zaklatása szépen összeadódott.
No meg azon sem nevettem, amikor bent melóztam BP-en és a nejem hívott, hogy egy autó oda-vissza megy a ház előtt és állandóan megáll.

Másrészt egy ilyen 2 X A4 méretű leírás és sokszor, nem túl természetes, ez már nem egy átlag néző, no meg a 90% feltételezés,becsületsértés, stb. A becsületsértésre pont szarok páros lábbal, de a barom olyan szépen belement a saját csapdájába, hogy a rendőrségnek kötelessége utánajárni, hogy ki Ő.
A 4 feljelentésből 3-ban gyanusított vagyok, s 1 esetben már tanú. Bendzso meg kiskorúként 1 esetben gyanusított és 1 esetben mi a megfogalmazás, sértett?

Alakul ez szépen, tényleg érdemes a végére járni, mert ha lezárul csinálok egy összefoglaló videót, amiben ledarálom röviden az egészet, hátha elmegy a kedve a sok névtelen gecinek.

#103065 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 12:10

Jahno! Ha van Főduduhoz elérhetőséged, akkor kérdezd meg tőle, hogy igaz vagy sem :)
Én csak úgy nevezem, hogy őrszem még 2003-ból, nagyon jó fej srác. Már beregisztrált ide a fórumra és nyalogatja a topikot. Talált egy hozzászólást és az alapján megkereste a Fődudut. Neki semmi köze az egészhez, de valamit itt a topikban elkottyantott s az alapján megkeresték titkosék.
Ebben biztos vagyok, mert kaptam róla mailt, hogy ismerem e Fődudut személyesen, mert Ő közelebb visz a célszemélyhez, mert ismeri személyesen vagy mi a fasz.

Szóval Dudut megkeresték mailban, ennyit már tudok, meg azért regisztrált be, hogy láthassa mindenkinek az adatlapját.

#103066 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 12:14

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 13:10

Jahno! Ha van Főduduhoz elérhetőséged, akkor kérdezd meg tőle, hogy igaz vagy sem :)
Én csak úgy nevezem, hogy őrszem még 2003-ból, nagyon jó fej srác. Már beregisztrált ide a fórumra és nyalogatja a topikot. Talált egy hozzászólást és az alapján megkereste a Fődudut. Neki semmi köze az egészhez, de valamit itt a topikban elkottyantott s az alapján megkeresték titkosék.
Ebben biztos vagyok, mert kaptam róla mailt, hogy ismerem e Fődudut személyesen, mert Ő közelebb visz a célszemélyhez, mert ismeri személyesen vagy mi a fasz.

Szóval Dudut megkeresték mailban, ennyit már tudok, meg azért regisztrált be, hogy láthassa mindenkinek az adatlapját.

Menj el orvoshoz, de komolyan.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103067 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 12:25

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 05. 13:14

Menj el orvoshoz, de komolyan.

Püpüke! Ez nem a te asztalod, nyilván van benned annyi tartás, hogy hol van helyed s hol nincs.
A hozzászólásaid kritikán aluliak, ha szabad így fogalmazni Saskabaré szintjét sem érik el, s azt sem tudod miről van szó, csak a falkaszellem ösztökél, hogy valamit hablatyolj.
Veregesd meg a válladat és tisztulj a közelemből, foglald el magad békésen a saját dolgaiddal.
Biztosan ígérhetem neked, hogy én nem megyek utánad.
Ugyanezt várom el.

#103068 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 12:40

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 13:25

Püpüke! Ez nem a te asztalod, nyilván van benned annyi tartás, hogy hol van helyed s hol nincs.
A hozzászólásaid kritikán aluliak, ha szabad így fogalmazni Saskabaré szintjét sem érik el, s azt sem tudod miről van szó, csak a falkaszellem ösztökél, hogy valamit hablatyolj.
Veregesd meg a válladat és tisztulj a közelemből, foglald el magad békésen a saját dolgaiddal.
Ugyanezt várom el.

guga

troll to me
PipaPipaPipaPipaPipa

Barát hozzáadása PÜ küldése a felhasználónak

Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 15. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 15. 18:30
Haversrác csak építkezésen inas meg mindenféle, napi kb. 6 órát melóznak, nap végén kp-ben 8 pénzt kap. Teljesen vállalható. Aztán hamar lehet felfelé lépni.

Miért baj az, ha számomra az építőipar nem vonzó?
1998-óta vagyok/voltam benne az informatikában, mint szervizes, egyéni vállalkozó.
Közel 20 év, vagy tudomisén, jó volt.
2 hetet lehúztam osztrákiában az építőiparban úgy, hogy nem fizettek ki, nyaralásnak, kirándulásnak fogtam fel.

Szlovákiában elég komolyan igénybe lettem véve, de cserébe komoly pénzt fizettek. Nem akarok felfelé lépni, van egy célom, megkeresni a pénzt az önálló gazdálkodáshoz. Erdőt, földet vásárolni, állatokat, tyúkot, nyuszit, stb.

Kivéve, ha a körbezárás után bejüt a nálam csőd :cool:
Akkor te fogsz rábaszni :nevet:

Én készülök.

#103069 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 12:42

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 13:25

Ugyanezt várom el.

ja és idéznélek

"Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra "

szóval ha van gerinced, eltakarodsz gyógyszerért

#103070 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 12:46

Idézet: chris77 - Dátum: 2018. 04. 05. 12:48

Megnéztem lejjebb és láttam miről beszélsz..
Miért ide írt? Kinek a csatornája ez egyátalán?

? :rolleyes:
Úgy látom ez nem csak nekem okoz fejtörést..

Csatolt fájl:

Szerkesztette: chris77 2018. 04. 05. 12:53 -kor

#103071 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 12:49

"Elindult egy folyamat, s most más információt hozok, remélem nem tűnsz el, mert veled más a társalgás :-D lehet úgy, hogy pontosan érted, de se te, sem én nem mondunk ki semmit. Rájöttél már a bankjegyeket miért cserélik?
S arra rájöttél, hogy miért nem lesz 2018-as választás? Bár ez utóbbi sejtésem nem százas, de azt tudom, hogy a moziműsorokat mikor plakátolják ki. Nyilván előadás előtt rövidke idővel.

Vannak a konkurensek konkurensei. Törvény szabályozza a banki pénzmozgásokat és a készpénzt is, hogy mekkora mennyiség után keltsen figyelmet. Nos, ha valakinek eddig sikerült maffiát játszania a párna alá, akkor most rendesen rábaszott, mert a valódi maffia gondoskodott róla :-D

Szerencsére ez nem az én gondom, s nem az én problémám.

A miértek kutatása, megértése szinteken mozog. Bármelyiket éred el, soha nem lesz olyan, hogy utána nem lesz olyan kérdésed, hogy rendben oké, na de akkor ezt miért :-s arra van lehetőséged, hogy valamelyik lépcsőfokra feljutva azt gondold magadban, hogy ennyi elég, innentől arra koncentrálok, hogy de jó itt és ezt ki fogom élvezni maximálisan.

2 napja járt nálam egy fullextrás ótóval egy nagyon gazdag ember, mert nem tudott felhívni a Nokia 3310-esen :-D
Lett volna meló, mondtam neki, hogy már nincs semmim hozzá, egy évvel ezelőtt befejeztem, minden cuccomat eladtam egy cámtekbótnak, és nagyon sajnálom. Valamiért elővette a politikát. Egyébként tényleg alaposan átpolitizált ország lettünk, már mindenki terhesen kerüli a kérdést, aminek kizárólag 4 évente kéne előkerülnie, ha a tényleges munkájukat végeznék.

Szóval a faszi kérdezte pár mondat után, hogy én kire? Furcsán néztem s válaszoltam rá, hogy senkire. Erre majdnem nekem támadt, hogy olyan nincs, mert valakire kell, mert, ha nem szavazok senkire, akkor a fideszre szavazok. Erre megkérdeztem tőle, hogy ki hitette el vele, hogy bármelyikre is kell szavazni és mit csinálna, ha hirtelen beállna egy királyság és az azzal járó jólét? Hja, hát a királyság az nem életképes, stb. Beszélgettünk, osztogattunk lapokat, de láthatóan rendszerfüggő emberke volt, aki akkor is szavazna, ha már nem lesz senkire :-D

S ez lesz hamarosan, mármint precessziós léptékben. "

#103072 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 05. 13:41

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 13:10

Én csak úgy nevezem, hogy őrszem még 2003-ból, nagyon jó fej srác. Már beregisztrált ide a fórumra és nyalogatja a topikot.

Na, kezdődik a szabadkőműveses összeesküvős móka?

Amúgy tegnap éjjel valaki csúnyán megszórta a csoportot mindenféle migránsozós fassággal, alig bírtam törölni.
Make love not Wor.

#103073 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 13:43

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 13:05

Másrészt egy ilyen 2 X A4 méretű leírás és sokszor, nem túl természetes, ez már nem egy átlag néző, no meg a 90% feltételezés,becsületsértés, stb.

Szerintem Te ugyanezt csinálod, de akár a zsák is megtaláhatta a foltját. Én éppen most bolondok napján csináltam válogatást a csoportom gyagyáiból, vagy éppen csak külsős hozzászólókról, teljeses más és érdektelen témában is, aztán 1995 óta űzöm ezt a szintet, engem nem lep meg, hogy vannak hülyék és igazán elmebetgek is. Meg haladó pszichopaták.
Make love not Wor.

#103074 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 14:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 05. 14:43

Szerintem Te ugyanezt csinálod, de akár a zsák is megtaláhatta a foltját. Én éppen most bolondok napján csináltam válogatást a csoportom gyagyáiból, vagy éppen csak külsős hozzászólókról, teljeses más és érdektelen témában is, aztán 1995 óta űzöm ezt a szintet, engem nem lep meg, hogy vannak hülyék és igazán elmebetgek is. Meg haladó pszichopaták.

Nulla szinten érdekelt, befolyásolt, amíg a YT-on kommenteltek, a hozzászólások letiltását igénytelennek tartom, de azt is, ha valaki bevadul és ömlik belőle a szar. Ha letiltom semmi következménye, bár tudom, hogy a logint nekem szánta és másnap újabb 3-4 loginnal jön elő.
Ez most más.
4 rendőrségi feljelentés érkezett dvd-re kimásolt filmekkel, hozzáteszem egy pöttynyit jogosan, hisz 4 esetben adtam át Bendzsónak a kormányt, az autót, hogy tanuljon vezetni. Ebből egyet kilőttek, hisz egy forgalomtól elzárt területen voltunk. Jött egy 5. feljelentés, hogy lopom az erdőről a fát, ebből már azért nem lett ügy, mert az egyik rendőrrel együtt dolgoztam pár napot :Đ Ő aztán szépen vázolta, hogy miért és hogyan lehetek kint az erdőn. De a feljelentés az ott volt és csak jogászkodás kérdése, hogy miként lehet visszájára fordítani, én tuti nem értek ehhez, de 6-8 évre visszamenőleg megvan az összes engedélyem, amit a zönkormányzat ad vagy éppen a terület tulajdonosa meg az erdészeti lófaszok, hogy mehet. Térképek, stb. Egyik filmben meg is mutattam a feljelentés után. Mindegy, ezt kihozták hatóság félrevezetésének és ez ügyben nyomoznak.

De ennél bonyásabb egy kicsit. A lényeg, hogy nekem semmi dolgom. A nyomozó elmondta, hogy a legutóbbi esetben, amikor ilyen kormány, vezetés átadása történt kiskorúnak, sokkal súlyosabb volt, mert a 14 éves srác kigurult egy IFA-val a forgalomba és balesetet okozott, sajnos egyedül volt az IFA-ban, ennek írásbeli megrovás lett a vége. Tehát már előre röhögnek, hogy egy földúton megyek Bendzsóval, ahol a kutya nincs, meg egy üres parkolóban kétszer, stb. Tehát nem volt veszélyben senki.

No mindegy, ez lepkefing, de a kiskorú szexuális zaklatása neten az bűncselekmény. Én meg kíváncsian várom a végeredményt, hogy melyik ökörfaszt fogják kicitálni a billentyűzet mögül :Đ egyébként már éppen ideje egy preceden értékű bírósági pernek, hogy elvegye a kedvét a sok faszjancsinak, akik a YT-on szorgalmasan trollkodnak. Talán elmegy a kedvük, aztán innen már megint csak jogász kérdése, hogy mit akar rásózni, mert ha mindent, mint pl. becsületsértés, akkor ez komoly pénzbüntetés is lehet, amellett, hogy a kiskorú zaklatása faszom tudja mivel jár.

#103075 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 14:09

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 05. 14:41

Na, kezdődik a szabadkőműveses összeesküvős móka?

Amúgy tegnap éjjel valaki csúnyán megszórta a csoportot mindenféle migránsozós fassággal, alig bírtam törölni.

Ez kicsit sem mókás, rendesen őszülök tőle, meg megy a nejemmel a diózás.
Fődudu adatlapján van egy mailcím, oda írtak neki és amit írtak, azt átküldték nekem is.
Simán csekkold le, tőlem csak annyit kérdeztek, hogy ismerem a Dudut személyesen, annyit válaszoltam, hogy személyesen soha nem találkoztam vele s ez igaz is.
Csak innen a fórumról ismerem, bár ez ismeretségnek nem nevezhető, s még a polgári nevét sem tudom.
Ez mind tény.

#103076 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 14:17

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 05. 13:49

"Elindult egy folyamat, s most más információt hozok, remélem nem tűnsz el, mert veled más a társalgás :-D lehet úgy, hogy pontosan érted, de se te, sem én nem mondunk ki semmit. Rájöttél már a bankjegyeket miért cserélik?
S arra rájöttél, hogy miért nem lesz 2018-as választás? Bár ez utóbbi sejtésem nem százas, de azt tudom, hogy a moziműsorokat mikor plakátolják ki. Nyilván előadás előtt rövidke idővel.

Vannak a konkurensek konkurensei. Törvény szabályozza a banki pénzmozgásokat és a készpénzt is, hogy mekkora mennyiség után keltsen figyelmet. Nos, ha valakinek eddig sikerült maffiát játszania a párna alá, akkor most rendesen rábaszott, mert a valódi maffia gondoskodott róla :-D

Szerencsére ez nem az én gondom, s nem az én problémám.

A miértek kutatása, megértése szinteken mozog. Bármelyiket éred el, soha nem lesz olyan, hogy utána nem lesz olyan kérdésed, hogy rendben oké, na de akkor ezt miért :-s arra van lehetőséged, hogy valamelyik lépcsőfokra feljutva azt gondold magadban, hogy ennyi elég, innentől arra koncentrálok, hogy de jó itt és ezt ki fogom élvezni maximálisan.

2 napja járt nálam egy fullextrás ótóval egy nagyon gazdag ember, mert nem tudott felhívni a Nokia 3310-esen :-D
Lett volna meló, mondtam neki, hogy már nincs semmim hozzá, egy évvel ezelőtt befejeztem, minden cuccomat eladtam egy cámtekbótnak, és nagyon sajnálom. Valamiért elővette a politikát. Egyébként tényleg alaposan átpolitizált ország lettünk, már mindenki terhesen kerüli a kérdést, aminek kizárólag 4 évente kéne előkerülnie, ha a tényleges munkájukat végeznék.

Szóval a faszi kérdezte pár mondat után, hogy én kire? Furcsán néztem s válaszoltam rá, hogy senkire. Erre majdnem nekem támadt, hogy olyan nincs, mert valakire kell, mert, ha nem szavazok senkire, akkor a fideszre szavazok. Erre megkérdeztem tőle, hogy ki hitette el vele, hogy bármelyikre is kell szavazni és mit csinálna, ha hirtelen beállna egy királyság és az azzal járó jólét? Hja, hát a királyság az nem életképes, stb. Beszélgettünk, osztogattunk lapokat, de láthatóan rendszerfüggő emberke volt, aki akkor is szavazna, ha már nem lesz senkire :-D

S ez lesz hamarosan, mármint precessziós léptékben. "

Ez teljesen rendben van, egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy lesz e 2018-as választás.
Másrészt hiába lesz, ez a pakli cinkelt, a fidesz nyer fölényesen, minden párt érdeke ez. Csak játsszák a szerepüket, elmehetsz választani, de a fidesznek kell nyernie :Đ én pl. nem megyek, mert semmi értelme.
Halott embereknek való játék, elhitetés.

5000 fő alatt nem lesz többet önkormányzati választás, hanem fidesznyikek, sem helyi emberkék, sem jegyzős, sem semmi összejátszás.
Ezért is kell a fidesznek nyernie, hogy ezt végig vigye.
Másrészt meg épül a vasfüggöny, a nép akaratából, van hozzá ideológia, ami után jön majd az EU szankció. Trianon csak bemelegítés volt. Az összes pártot megvették aprópénzért. Úgy tesztek, mint ha a szabadkőművesség valami fikció lenne, meg a páholyok.

Elmész 8-án szavazni, mert legalább tanult hülye vagy, ott van a kéznek az öt ujja és válasszál belőle :Đ de a kézre nem szavazhatsz, nemhogy a fejre.

#103077 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 14:23

Van egy nem publikus videóm, hogy miért nem megyek el választani. Kicsit durva lett a megfogalmazása, először megnézettem a nyomozóval, azt mondta csalinak kiváló :Đ ergo, ha valaki ez alapján próbál fogást keresni rajtam, bízom benne, hogy megteszi. S hozzátenném, hogy politizálni a csatornámon nem szoktam, de a nyomozó kérésére beiktattam egy ilyen filmet.

https://youtu.be/J9EATibZlCg

Szerkesztette: guga 2018. 04. 05. 14:25 -kor

#103078 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 14:29

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 15:17

Ez teljesen rendben van, egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy lesz e 2018-as választás.
Másrészt hiába lesz, ez a pakli cinkelt, a fidesz nyer fölényesen, minden párt érdeke ez. Csak játsszák a szerepüket, elmehetsz választani, de a fidesznek kell nyernie :Đ én pl. nem megyek, mert semmi értelme.
Halott embereknek való játék, elhitetés.

5000 fő alatt nem lesz többet önkormányzati választás, hanem fidesznyikek, sem helyi emberkék, sem jegyzős, sem semmi összejátszás.
Ezért is kell a fidesznek nyernie, hogy ezt végig vigye.
Másrészt meg épül a vasfüggöny, a nép akaratából, van hozzá ideológia, ami után jön majd az EU szankció. Trianon csak bemelegítés volt. Az összes pártot megvették aprópénzért. Úgy tesztek, mint ha a szabadkőművesség valami fikció lenne, meg a páholyok.

Elmész 8-án szavazni, mert legalább tanult hülye vagy, ott van a kéznek az öt ujja és válasszál belőle :Đ de a kézre nem szavazhatsz, nemhogy a fejre.

Egyszerű vagy, de legalább arroganciával palástolod :-D

#103079 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 14:31

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 15:23

Van egy nem publikus videóm, hogy miért nem megyek el választani. Kicsit durva lett a megfogalmazása, először megnézettem a nyomozóval, azt mondta csalinak kiváló :Đ

És ha nem publikus, akkor ki fogja bekapni a csalit? Há de nem értem. De este berakom a válogatásom a csoport gyagyáiból, hogy jobban lássad :-p Vannak meglepők.
Make love not Wor.

#103080 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 14:35

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 05. 15:29

Egyszerű vagy, de legalább arroganciával palástolod :-D

Mivel vehetlek rá, hogy húzz innen a gecibe? Nem érzed, hogy semmi közöd a témához, nem érzed, hogy baromi ciki a jelenléted és csak a falkaszellem miatt erőlteted?
Már az is kevés, ha azt írom, hogy szopjál le, mert simán megteszed, csak valamit böföghessél ide közlési kényszeredben.
Nagy talány vagy te is, de annyira azért nem vagy okos, hogy listára kerüljél.
Ebből a játékból én húzom ki a neved és ne is erőltesd a jövőben kérlek. Hja és cserébe ígérem, hogy én sem maradok sokáig. Az ügyészségtől pár napja kaptam levelet, hogy a nyomozást meghosszabbították.
Ha kell bemutatom egy nem listázott filmben az összes ilyen faszom levelet, amitől megőszülök, de csak külön kérésre.

Meglátásom szerint biztos találnál gugánál hasznosabb időtöltést, mert ez láthatóan számodra kurvára nem az, s az élet rövid.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5152
  • 5153
  • 5154
  • 5155
  • 5156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.