HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5151
  • 5152
  • 5153
  • 5154
  • 5155
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103041 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 01. 17:06

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 14:08

akkor szerinted mi a megoldás arra, hogy az emberek ne vezessenek bebaszva?

Kép
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#103042 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 01. 18:38

Ha tudok róla, hogy volán mögé kell ülnöm, nem fogyasztok alkoholt.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#103043 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 01. 20:42

Volt egy lovas haverom, saját bevallása szerint is alkoholista volt, ha még él most is az gondolom, ő itt Szigetszentmiklós környékén mindenhová lóval ment vagy elvitette magát mással. Viszont ha vezetnie kellett akkor egy napig nem ivott, kész volt tőle, de ittasan mégsem vezetett.

#103044 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 01. 23:05

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 04. 01. 21:42

Viszont ha vezetnie kellett akkor egy napig nem ivott, kész volt tőle, de ittasan mégsem vezetett.

Na, ez a másik véglet, húsiparban dolgoztam ilyenekkel, ott soknál inkább azt mondtam volna, hogy inkább igyon minden reggel 1-2 decit, mert akkor legalább működik... Mondjuk a 3 betűs cégnél lehet nekem sem sok volt hátra, hogy én is ennyire leadjam, de azért lófaszt na.
Make love not Wor.

#103045 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 04. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: sanda_banda - Dátum: 2018. 03. 28. 12:42

Egy igazi paranoid idióta vagy, aki lassan már azt se tudja, hol van.
Igyál, fuxibácsizz, szarasd magad pofán a gyerekeiddel és röhögjél erölködve, ahogy szoktál :-)
A feleséged nevén? Na majd megnézzük.... :-D

Köszönök mindent.
Innentől nem az én dolgom, szorgalmas voltál.

Lábjegyzet:

Ha bárkiben is felmerül a gondolat, hogy társul az általa leírtakhoz, nem kínozza a gondolat, hogy miért?
Rajtam segíteni, úgy, hogy magadon sem tudsz?
Vagy talán bérelt fekhelyed van a temetőben, ott is előnyt élvezel?
Erre a topikra érdemes ráereszteni egy doktorátust nem igénylő pszichiátert, hamar találna A4 oldalas leírást rólatok. Hiú ábránd azt gondolni, hogy mindenki rendben van, s én vagyok egyedül helikopter.

A kellemes érzés, ami bizserget, s melegít, hogy nem az én dolgom, valakinek segítettem egyszer s most viszonozza. Kérni sem kellett rá. Pedig mondatma neki, hogy ne fárassza magát, egyszer láttam, s ritka visszataszító ember, a kommentekből is látható.

#103046 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 04. 18:19

:-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103047 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 04. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 04. 19:19

:-D

Püpüke űűűűűűűű naccerű fickó vagy, de sajnos haszontalan, nem tudlak bevonni a témába hiába erőlködsz.

#103048 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 04. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 30. 17:58

Ebben lehet igazad van. De úgy tudom, a YT nem fizet valami sokat

A hozzászólásaid és másé is egyenértékű a kaparós sorsjeggyel.
Eleve ott kezdődik a bibi, hogy az én életemet, meg a családomét akarod megfejteni s nem a saját életeden diózol.
Pontosan tudom, hogy itt a hwsw fórumon van az a beteg állat, aki beleásta magát az éáletünkbe s miatta került képbe a gyámhatóság. Mivel nem vagyok nyomozó, nekem csak annyi a dolgom, hogy beszéltessek :))) fasz se tudja miért, de az a kívánalom egyelőre, hogy provokáljak, nyuszi hopp.

Leszarom, hogy ki az és kinek mit találnak a gépén letöltve rólunk, vagy pl. pedofília.
Hja, csak vicceltem :Đ

#103049 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 04. 19:35

Mondjuk szerintem alábecsülöd a jútúbos közönségedet.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103050 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 04. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 04. 20:05

A hozzászólásaid és másé is egyenértékű a kaparós sorsjeggyel.
Eleve ott kezdődik a bibi, hogy az én életemet, meg a családomét akarod megfejteni s nem a saját életeden diózol.
Pontosan tudom, hogy itt a hwsw fórumon van az a beteg állat, aki beleásta magát az éáletünkbe s miatta került képbe a gyámhatóság. Mivel nem vagyok nyomozó, nekem csak annyi a dolgom, hogy beszéltessek :))) fasz se tudja miért, de az a kívánalom egyelőre, hogy provokáljak, nyuszi hopp.

Leszarom, hogy ki az és kinek mit találnak a gépén letöltve rólunk, vagy pl. pedofília.
Hja, csak vicceltem :Đ

Te magadat provokálod, igyál még.

#103051 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 04. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 04. 20:05

Üldözési mánia-e van? Provokálod Te magadat, úgy felidegesíted saját magad, hogy ihajj.
Make love not Wor.

#103052 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 05:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 04. 20:35

Némelyik 2 X A4-es megfejtés, amit odarittyent a videók alá, bőven tartalmaznak hwsw-s utalásokat s olyan infókat, ami régen csak itt hangzott el.
4 feljelentés érkezett, ebből a nyomozó segített 3 esetben lepkefingot kihozni + kérte, hogy tegyek feljelentést internetes zaklatás miatt.
Én annyit mondtam, hogy nem volt még rá precedens, hogy bárkit megtaláltak volna, nincs is rá energiám és egyébként sem érdekel.

Nem volt szerencsém, mert nekik kötelező eljárni, s az egyik kihallgatás során közölte, hogy a névtelen feljelentőt mindenképpen elő kell keríteniük, mert a 4 feljelentés visszanyalt és hatóság félrevezetése lett belőle. Na ekkor kérték, hogy segítsek információval, ha tudok.
Röviden ennyi. Megmutattam neki ezt a topikot, s a YT-os megfejtős, elemzős, zaklatós hozzászólásokat.

Az én tippem a hwsw, hja azt elfelejtettem, hogy zakkant barátunk Bendzsót is molesztálta több esetben, így került képbe a gyámhatóság és a volt 2003-as kapcsolatom, aki még mindig internetes bűnözéssel foglalkozik csak már fejlettebb eszközökkel.

De bocs, megyek iszok még :Đ

Látom én, hogy mi megy a YT-on, nincs alábecsülve, hisz nem győzök takarítani. Van, aki naponta 5 logint sem sajnál, hogy caps lock-al dúsítva bemásolja ugyanazt a szöveget, s a többiről még nem is beszéltem.

Irigylem azokat a videósokat, akik megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy letiltják a kommenteket.
Egyébként az sem gyenge, hogy amikor nem voltam itthon a házunk előtt többször elment egy autó úgy, hogy megállt.

Na erre mondta a nyomozó, hogy jobb, ha meglesz az emberke, mert ha eléggé zakkant még gyilkosságra is képes és ez nem vicc.

De megyek gyorsan inni még :Đ

#103053 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 05:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 04. 19:45

Püpüke űűűűűűűű naccerű fickó vagy, de sajnos haszontalan, nem tudlak bevonni a témába hiába erőlködsz.

Melyikbe? A 2012-es vlágvégésbe, vagy a pirosgombos-barlangosba? Esetleg a zéró tolerancia a környező országokban? Mindegyikből megbuktál már, és utána elszaladsz mint egy sértett kisgyerek, szipogva. Te pofonért jársz ide? :-D

#103054 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 06:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 04. 20:35

Lebuktál :-D
Mutasd az orrod :-D

#103055 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 06:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 05. 06:23

Némelyik 2 X A4-es megfejtés, amit odarittyent a videók alá, bőven tartalmaznak hwsw-s utalásokat s olyan infókat, ami régen csak itt hangzott el.
4 feljelentés érkezett, ebből a nyomozó segített 3 esetben lepkefingot kihozni + kérte, hogy tegyek feljelentést internetes zaklatás miatt.
Én annyit mondtam, hogy nem volt még rá precedens, hogy bárkit megtaláltak volna, nincs is rá energiám és egyébként sem érdekel.

Nem volt szerencsém, mert nekik kötelező eljárni, s az egyik kihallgatás során közölte, hogy a névtelen feljelentőt mindenképpen elő kell keríteniük, mert a 4 feljelentés visszanyalt és hatóság félrevezetése lett belőle. Na ekkor kérték, hogy segítsek információval, ha tudok.
Röviden ennyi. Megmutattam neki ezt a topikot, s a YT-os megfejtős, elemzős, zaklatós hozzászólásokat.

Az én tippem a hwsw, hja azt elfelejtettem, hogy zakkant barátunk Bendzsót is molesztálta több esetben, így került képbe a gyámhatóság és a volt 2003-as kapcsolatom, aki még mindig internetes bűnözéssel foglalkozik csak már fejlettebb eszközökkel.

De bocs, megyek iszok még :Đ

Látom én, hogy mi megy a YT-on, nincs alábecsülve, hisz nem győzök takarítani. Van, aki naponta 5 logint sem sajnál, hogy caps lock-al dúsítva bemásolja ugyanazt a szöveget, s a többiről még nem is beszéltem.

Irigylem azokat a videósokat, akik megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy letiltják a kommenteket.
Egyébként az sem gyenge, hogy amikor nem voltam itthon a házunk előtt többször elment egy autó úgy, hogy megállt.

Na erre mondta a nyomozó, hogy jobb, ha meglesz az emberke, mert ha eléggé zakkant még gyilkosságra is képes és ez nem vicc.

De megyek gyorsan inni még :Đ

Nagyon jó vagy, zsidó kém lettél? ;)

#103056 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 06:12

Zaklatta vagy molesztálta? egyáltalán nem mindegy.

#103057 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 08:45

ha valaki ennyire rád van fixálódva, annak nem hiszem, hogy gondot jelent olvasgatni egy nyilvános fórumban.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103058 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 09:21

Idézzél már valamit, lássuk mi is.
Make love not Wor.

#103059 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 05. 06:59

Melyikbe? A 2012-es vlágvégésbe, vagy a pirosgombos-barlangosba? Esetleg a zéró tolerancia a környező országokban? Mindegyikből megbuktál már, és utána elszaladsz mint egy sértett kisgyerek, szipogva. Te pofonért jársz ide? :-D

Tengervizes baromságát is kidumálta 2 év múlva, majd erre is biztos lesz valami ötletes beszólása ha sokat szívjuk vele a vérét.
Make love not Wor.

#103060 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 05. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 05. 10:21

Idézzél már valamit, lássuk mi is.

Sajnos hülye fejjel mindet kitöröltem, nem gondoltam, hogy később szerepe lesz, de azért van valami.
Itt egy film és ott elszólta magát, mert Bigbrother néven írt és a második A4-et már DB-ként írta alá, mert én ugyan tudtam, hogy Drumbass, Bigbrother, és még másik 4 név egy és ugyanaz, de tagadta, ugye megpróbálta elhitetni, hogy ők többen vannak.
A lényeg, hogy rájött, hogy nálam állandóan le van tiltva bármilyen névvel jön, ezért oda kommentelt, ahová rendszeresen benézek én is és a nézőim is. Szerintem megtaláljátok a terjedelmes kommentet. Elolvasta a nyomozó, le is mentette, és annyit mondott, hogy ez az ember átlagon felüli intelligenciával rendelkezik és nagyon veszélyes, így mindenképpen meg kell tudni, hogy ki Ő, mert ez egyre rosszabb lesz, nem fog leállni, amíg nem ér el eredményt. Ugyanis a feljelentéseivel szarra sem ment, csak az időmet baszta el.

https://www.youtube....iMD54z0&t=1455s

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5151
  • 5152
  • 5153
  • 5154
  • 5155
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.