HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2575
  • 2576
  • 2577
  • 2578
  • 2579
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51511 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 10:53

Ez komoly :cool: ergo halvány lila gőzük sincs róla, hogy mit kezdjenek velük, de már előre el puffogtatták a petárdát, hadd szarjanak be a rokik. Betűre megy ez az egész, hogy valamit tudjanak karcolni az unió felé, de 700.000 embernél kevesebbel sem tudnak mit kezdeni, aki ráadásul aktív munkaképes lenne. Kivéve, ha haver az apja. Akkor értenie sem kell semmihez, meg dolgozni sem. Ez még mindig működik.

Ezek sík hülyék télleg. Azt hiszik, h a gazdasági növekedés végtelen, osz 100 év múlva a grafikon végét már a Holdra kell szögezni.
Nem tudnak nagyobb léptékekben gondolkodni. Gazdasági növekedés csak a több nyersanyagtól van. Ami pediglen mán nem lesz. Lesz egy pár 10 év stagnálás jó esetben, oszt alá a lejtőn.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#51512 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 02. 26. 11:13

Ezek sík hülyék télleg. Azt hiszik

Nem látok semmi érdemi változást. Lett kiba Orbán bullánk, amivel kitörölhetjük. Egy két dolgot egyszerűsítenek, meg kiáltványt intéznek, hogy hajrá magyarok, itt mindenkinek dolgozni kell. Ilyen eszközöket csak a rezsimek használnak :omg:

Az sem lesz elég, ha közmunkára fogják az embereket. Itt a szomszéd település nem messze, csináltam egy riportot a polgijával, meg voltam vele közös kistérségi interjún is, ott elmesélte, hogy az emberek használhatatlanok, s itt most nyugodtan ki lehet mondani a származást. Kiküldi őket melózni, félóra múlva a kocsmában lépecolnak, már ha egyáltalán hajlandó valamelyik bejönni, felvenni a munkát. Ezt még Gyurcsány-Bajnai tengely hozta össze, hogy javítsanak valamit a foglalkoztatási rátán :Đ

Az is kevés lesz, hogy meggyorsítva nyomják a pályázati pénzeket. Erre is van itt példa a környéken bőven, felvették a 10-20 millákat meg néha a többszörösét. Vállalva, hogy megújuló energiaforrás, vidékfejlesztés, előadások, környezettudatosítás, fú el sem merem mondani mit be nem vállaltak, csak hogy megkapják a pénzt.

Aztán ennyi volt a történet. Valami blikkflang látszatja volt a dolognak, mert módjával belefogtak, de lett belőle audi is, meg a kéró is csilivili.

De megrekedtek, mert hamar a seggére basztak a pénznek, és nem lett belőlük semmi. Aztán meg újabb pályázati pénzt nem tudnak lehívni, mert bizonyos dolgokat nem teljesítettek.

Ha ez megy országos szinten, akkor ezeknek is nyócévük lesz, utána leszophatnak mindenkit egyetlen szavazatért.

#51513 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:46

Shit Pál :nevet:

#51514 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 15:09

én meg olyannal foglalkozom, amit szeretek. néha jobban megy, néha kevésbé, de attól még mindenki bekaphassa :Đ
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#51515 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 09:49

alvásra van kitalálva.

Akkor 4kor miafaszt csinálsz ébren? :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51516 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 26. 15:52

Akkor 4kor miafaszt csinálsz ébren? :Đ

Akkor szoktam ébredni, alvás után :cool: paraszt gyerek vagyok, aki szokta a szántást, engem egész 17 éves koromig hajnalban ébresztettek az állatok miatt, megszoktam.
Ha éjfélig fent vagyok, hajnalban akkor is felébredek, s elég is a 4-5 óra alvás.
De van, hogy halmozom, s akkor már este 20h-kor húzom a lóbőrt, de akkor is hajnalban up.

#51517 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 09:45

Hiába van zséd, ki örökli utánad?
Ezzel most nem azt mondom, hogy az én életem etalon, de ahogy te élsz, abból nekem nem szimpi semmi.

Nem kell, hogy orokoljon barki is, nem masnak gyujtom, hanem magamnak. Ha minden jol megy, akkor nem fog sok maradni, amit orokolni lehetne :cool:
Na latod, ez pont forditva is igy van, nincs olyan resze az eletednek, amit szivesen latnek a sajatomban, azzal egyutt nem adom elo folyamatosan, hogy milyen kiraly is nekem, pedig szerintem az emberek nagy tobbsege szivesebben cserelne velem, mint Veled :omg: :Đ

#51518 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 02. 26. 19:19

pedig szerintem az emberek nagy tobbsege szivesebben cserelne velem, mint Veled :omg: :Đ

A politikusok mindig ott baxxák el, hogy a nagy többség nevében nyilatkoznak :Đ
Ha a nagy többség cserélne veled, tegye. A lényeg, hogy engem hagyjanak békén, mert én meg olyan emberrel cserélnék, akinek van egy működő mini gazdasága disznókkal, tyúkokkal, kecskékkel, terménnyel, és hordja be a fát UAZ-al a saját erdejéből. Ma voltam egy ilyen helyen beszélgetni a tulajjal. Na azt a mindenkit leszaróst megnézhettétek volna :-D kikísért, előtte betolt vagy 3 pálinkát a saját főzetéből, amit a saját fáiról szedett, és főzette szeszfőzdében. csak azért itta, mert leültünk beszélgetni, kínált, de ugye vezettem. Mondtam majd nyáron lemegyek hozzá gyalog.
Jöttem el, és adott egy puszit a lovának, meg elbeszélgetett vele :Đ

picsába, na vele cserélnék, vagy 300nm gazdasági épület, dübörgő cserépkályha. Kint lakik külterületen, a kutya nem merészkedik oda, szabadon van négy batár kuvasz.

#51519 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 19:32

picsába, na vele cserélnék, vagy 300nm gazdasági épület, dübörgő cserépkályha. Kint lakik külterületen, a kutya nem merészkedik oda, szabadon van négy batár kuvasz.

Net van? :think:

Ha nincs, akkor en is tamogatom, hogy cserelj vele :nevet:

#51520 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:34

fekszik
ma már szétmelóztam magam, meg a bungiban 35 fok meleg sem egészséges :Đ

#51521 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 25. 18:32

Egyedül szájbaverde a maga ura illetve az alkalmazottaié, de sokáig ő is a kamionsorra járt térdelni.

1994ben dolgoztam 8 hónapot úgy, hogy _elvileg_ volt főnököm. Ennyit bírtam, pedig havi 200,000 forintot számláztam a melóért. :-D Se előtte, se azóta nem mondta meg senki, mi lesz holnap a dolgom. :cool:

Az alkalmazott/független vita azért felesleges, mert az emberek 90% retteg a döntéskényszertől. Ők a bérdroidok. :Đ A 10% pedig attól fél, hogy esetleg valaki kérdőre vonja őt egy döntése miatt. Ők a vállalkozók.
Ez persze nem jelenti azt, hogy alkaklmazottként ne kereshetne valaki sokkal többet, mint egy másik vállalkozóként, de egy független típust ez valszeg nem bosszant/frusztrál, (max motivál) hiszen a jövedelme csakis rajta múlik.

Az öcsém egy amerikai multicég kelet-európai régióigazgatója. Komoly pénzért, csinos cégautóval, korlátlan mobilhasználattal, cafetériával, miazmás. Irigylésreméltó! Kötetlen munkaidővel, (kvázi napi 10-12 óra) nagy felelősséggel. Ez már kevésbé.
Sőt. Van policy. Meg van határozva milyen márkájú autót használhat, abból is max mekkora árért. És ha a korlátlan mobilhasználat egy bizonyos összeg fölé csúszik, akkor meg kell indokolnia.
Ráadásul bármikor elzavarhatják. Bármiért. És én már láttam őt vigyázállásban telefonálni, valami HQ kisvezérrel.
Ezzel szemben, bár én csak egy piti szatócs vagyok, de nekem is van cégautóm, meg korlátlan mobilhasználatom sőt nálam is van policy, ami szerint, az én cégautóm bármilyen márka lehet, bármekkora pénzért és a túlcsúszott mobildíjat sem kell indokolnom. :-)

És ami számomra megfizethetetlen, én bármikor bárkit elküldhetek az 'annyába. Minden másra ott a maszterkárd. :-)

.

#51522 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 23:12

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 02. 26. 22:48

És ami számomra megfizethetetlen, én bármikor bárkit elküldhetek az 'annyába. Minden másra ott a maszterkárd. :-)

Én meg olyat főztem vacsorára, hogy ha megkóstolnád, térden állva könyörögnél, hogy neked dolgozzak... de nincs annyi pénzed, köcsögduda. :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#51523 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 02. 27. 00:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 25. 18:32

Debaj? Grillo? Gyíkarc? Amea? leslie? Nyanya?, Zűrlaci? byebye? Tiga? Tide? Jahno? Meg mostmár én is remélem.
Zsul-t nemtom micsinál. Kihagytam valakit? Kb az egész topik valamilyen cégnek dolgozik főállásba.

Egyedül szájbaverde a maga ura illetve az alkalmazottaié, de sokáig ő is a kamionsorra járt térdelni.

Naja, eleinte magam ura voltam. Legalábbis úgy éreztem. Ott is meg kellett felelni a júzereknek, azonnal csinálni, 24h telefonálni, estébé. Sajna nőttek a rossz tapasztalatok, webes dologban 10 éve nem tudtam árat emelni, gagyi vagy kamu konkurencia meg az ember alá megy.

Aztán hiába néz ki állandónak egy cég, komoly megrendelő nem kp-zik, egyszer csak nem fizet ki 1 milliós számlát, oszt heló. Vagy szopsz a sok kicsivel, esetleg azt nem fizeti, vagy úszol a papírmunkájában, vagy piros.

Szóval nem egyszerű, erre fordítva ugyanaz a képlet, mint a főállásnál. Bármikor kirúghatnak, eladhatják a céget, akármi. Ellenben itt az előre ígért havi fix az meg van, ami a magánban nem nagyon.

Én a mostaninál 2003-ban melóztam először, majd egyre gyakrabban beszámlázva. Aztán részállás, aztán jó nagy állás, most már 5 éve rendes fixre bejelentve, tudáshoz/papírhoz képest tán jól is fizet. Bár lehet jövő héten nem vagyunk, de fizetés eddig percre érkezett, rendes bruttóval bejelentve. Igaz volt céges utam, amit én finanszíroztam, annak a havi 20k-s kamatát 3 éve fizetem :-D Ezeket valahogy mindig sikerül beszopni.

Nem tudni melyik a jobb, ember azt hiszi, hogy maga ura, de közben úgyis felhívja GipszJakab üvöltve, hogy nemmegyanmmegy, hülyegép, estébé. Énpróbálom megtartani, mert mégis ügyfél, aztán rájövök, hogy a kis szaraihoz több a benya+parkolás, mint amit ki bír fizetni. Semminek nem lehet megkérni az árát, csupa bados HDD, púposkondi,lófasz tápos ősöreg gép, nem legális SW. Ha 10k-nál több, akkor a jómunkásnak már nincs rá pénze.

Aztán lesz valami, céget még mozgatom, Kecskemét repnapokat elvittük a hátunkon, Metallica annyira bejött, hogy hívtak tovább, aztán EU körüli turnéra is, csak ezek nincsenek túl gyakran. Főállás mellett egy laza délután letolom, és nem számottevő a bevétel sem.

Mellette videózás, netesközvetítés, hangítás, csiribiri, de kurva sok kocsifutás, tervezés, telefonálás, baszkodás, szopószorzó után alig marad a zsebben, holott kb. nagyot csináltunk.
Make love not Wor.

#51524 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 01:52

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 02. 26. 23:12

Én meg olyat főztem vacsorára, hogy ha megkóstolnád, térden állva könyörögnél, hogy neked dolgozzak... de nincs annyi pénzed, köcsögduda. :]

Lassan írom, hogy te is megértsd. :Đ

Én bármikor bárkit elküldhetek az 'annyába. Minden másra ott a maszterkárd. :-)

.

#51525 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 02. 27. 02:17

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 02. 27. 01:52

Akár engem is?
Make love not Wor.

#51526 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 07:58

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 02. 27. 01:52

De azért "elsősorban" nem erről szól a magad uram, s ha lehet legyen szolgád :Đ

#51527 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 27. 07:58

De azért "elsősorban" nem erről szól a magad uram, s ha lehet legyen szolgád :Đ

Egyébként kb annyi a különbség, hogy 1 hőnök helyett az összes ügyfeled a főnököd, és valamivel lazábban váltogatod őket, míg droidként mindig 1 főnök kéréseinek kell eleget tenni.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51528 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 08:52

Kép
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#51529 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 09:09

Én megdugnám :lollypop:
BMWパワー
Kép

#51530 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 09:27

Segg üffél tegnap este hív, h összeomlott a szállodai rencere. Kérdem, mióta szar? Mondja, h mán reggel is az volt. Namondom, faszák vagytok, fél napot masszírozzák, majd szombat este, mikor kártyáznék, akkor elkezdenek sivalkodni, h gyorsan, demán. Ha parasztok, én is az vagyok, visszatettem 2 nappal ezelötti mentésüket. Kapják be, ilyennek nem fogom az adatbázisát masszírozni, h neki jó legyen.
Hab a tortán, h hajnal 2-re másikhoz meg ki kellett menni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2575
  • 2576
  • 2577
  • 2578
  • 2579
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.