HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2575
  • 2576
  • 2577
  • 2578
  • 2579
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51521 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 26. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 25. 18:32

Egyedül szájbaverde a maga ura illetve az alkalmazottaié, de sokáig ő is a kamionsorra járt térdelni.

1994ben dolgoztam 8 hónapot úgy, hogy _elvileg_ volt főnököm. Ennyit bírtam, pedig havi 200,000 forintot számláztam a melóért. :-D Se előtte, se azóta nem mondta meg senki, mi lesz holnap a dolgom. :cool:

Az alkalmazott/független vita azért felesleges, mert az emberek 90% retteg a döntéskényszertől. Ők a bérdroidok. :Đ A 10% pedig attól fél, hogy esetleg valaki kérdőre vonja őt egy döntése miatt. Ők a vállalkozók.
Ez persze nem jelenti azt, hogy alkaklmazottként ne kereshetne valaki sokkal többet, mint egy másik vállalkozóként, de egy független típust ez valszeg nem bosszant/frusztrál, (max motivál) hiszen a jövedelme csakis rajta múlik.

Az öcsém egy amerikai multicég kelet-európai régióigazgatója. Komoly pénzért, csinos cégautóval, korlátlan mobilhasználattal, cafetériával, miazmás. Irigylésreméltó! Kötetlen munkaidővel, (kvázi napi 10-12 óra) nagy felelősséggel. Ez már kevésbé.
Sőt. Van policy. Meg van határozva milyen márkájú autót használhat, abból is max mekkora árért. És ha a korlátlan mobilhasználat egy bizonyos összeg fölé csúszik, akkor meg kell indokolnia.
Ráadásul bármikor elzavarhatják. Bármiért. És én már láttam őt vigyázállásban telefonálni, valami HQ kisvezérrel.
Ezzel szemben, bár én csak egy piti szatócs vagyok, de nekem is van cégautóm, meg korlátlan mobilhasználatom sőt nálam is van policy, ami szerint, az én cégautóm bármilyen márka lehet, bármekkora pénzért és a túlcsúszott mobildíjat sem kell indokolnom. :-)

És ami számomra megfizethetetlen, én bármikor bárkit elküldhetek az 'annyába. Minden másra ott a maszterkárd. :-)

.

#51522 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 23:12

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 02. 26. 22:48

És ami számomra megfizethetetlen, én bármikor bárkit elküldhetek az 'annyába. Minden másra ott a maszterkárd. :-)

Én meg olyat főztem vacsorára, hogy ha megkóstolnád, térden állva könyörögnél, hogy neked dolgozzak... de nincs annyi pénzed, köcsögduda. :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#51523 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 02. 27. 00:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 25. 18:32

Debaj? Grillo? Gyíkarc? Amea? leslie? Nyanya?, Zűrlaci? byebye? Tiga? Tide? Jahno? Meg mostmár én is remélem.
Zsul-t nemtom micsinál. Kihagytam valakit? Kb az egész topik valamilyen cégnek dolgozik főállásba.

Egyedül szájbaverde a maga ura illetve az alkalmazottaié, de sokáig ő is a kamionsorra járt térdelni.

Naja, eleinte magam ura voltam. Legalábbis úgy éreztem. Ott is meg kellett felelni a júzereknek, azonnal csinálni, 24h telefonálni, estébé. Sajna nőttek a rossz tapasztalatok, webes dologban 10 éve nem tudtam árat emelni, gagyi vagy kamu konkurencia meg az ember alá megy.

Aztán hiába néz ki állandónak egy cég, komoly megrendelő nem kp-zik, egyszer csak nem fizet ki 1 milliós számlát, oszt heló. Vagy szopsz a sok kicsivel, esetleg azt nem fizeti, vagy úszol a papírmunkájában, vagy piros.

Szóval nem egyszerű, erre fordítva ugyanaz a képlet, mint a főállásnál. Bármikor kirúghatnak, eladhatják a céget, akármi. Ellenben itt az előre ígért havi fix az meg van, ami a magánban nem nagyon.

Én a mostaninál 2003-ban melóztam először, majd egyre gyakrabban beszámlázva. Aztán részállás, aztán jó nagy állás, most már 5 éve rendes fixre bejelentve, tudáshoz/papírhoz képest tán jól is fizet. Bár lehet jövő héten nem vagyunk, de fizetés eddig percre érkezett, rendes bruttóval bejelentve. Igaz volt céges utam, amit én finanszíroztam, annak a havi 20k-s kamatát 3 éve fizetem :-D Ezeket valahogy mindig sikerül beszopni.

Nem tudni melyik a jobb, ember azt hiszi, hogy maga ura, de közben úgyis felhívja GipszJakab üvöltve, hogy nemmegyanmmegy, hülyegép, estébé. Énpróbálom megtartani, mert mégis ügyfél, aztán rájövök, hogy a kis szaraihoz több a benya+parkolás, mint amit ki bír fizetni. Semminek nem lehet megkérni az árát, csupa bados HDD, púposkondi,lófasz tápos ősöreg gép, nem legális SW. Ha 10k-nál több, akkor a jómunkásnak már nincs rá pénze.

Aztán lesz valami, céget még mozgatom, Kecskemét repnapokat elvittük a hátunkon, Metallica annyira bejött, hogy hívtak tovább, aztán EU körüli turnéra is, csak ezek nincsenek túl gyakran. Főállás mellett egy laza délután letolom, és nem számottevő a bevétel sem.

Mellette videózás, netesközvetítés, hangítás, csiribiri, de kurva sok kocsifutás, tervezés, telefonálás, baszkodás, szopószorzó után alig marad a zsebben, holott kb. nagyot csináltunk.
Make love not Wor.

#51524 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 01:52

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 02. 26. 23:12

Én meg olyat főztem vacsorára, hogy ha megkóstolnád, térden állva könyörögnél, hogy neked dolgozzak... de nincs annyi pénzed, köcsögduda. :]

Lassan írom, hogy te is megértsd. :Đ

Én bármikor bárkit elküldhetek az 'annyába. Minden másra ott a maszterkárd. :-)

.

#51525 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 02:17

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 02. 27. 01:52

Akár engem is?
Make love not Wor.

#51526 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 07:58

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 02. 27. 01:52

De azért "elsősorban" nem erről szól a magad uram, s ha lehet legyen szolgád :Đ

#51527 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 27. 07:58

De azért "elsősorban" nem erről szól a magad uram, s ha lehet legyen szolgád :Đ

Egyébként kb annyi a különbség, hogy 1 hőnök helyett az összes ügyfeled a főnököd, és valamivel lazábban váltogatod őket, míg droidként mindig 1 főnök kéréseinek kell eleget tenni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51528 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 08:52

Kép
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#51529 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 09:09

Én megdugnám :lollypop:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51530 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 09:27

Segg üffél tegnap este hív, h összeomlott a szállodai rencere. Kérdem, mióta szar? Mondja, h mán reggel is az volt. Namondom, faszák vagytok, fél napot masszírozzák, majd szombat este, mikor kártyáznék, akkor elkezdenek sivalkodni, h gyorsan, demán. Ha parasztok, én is az vagyok, visszatettem 2 nappal ezelötti mentésüket. Kapják be, ilyennek nem fogom az adatbázisát masszírozni, h neki jó legyen.
Hab a tortán, h hajnal 2-re másikhoz meg ki kellett menni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#51531 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 27. 08:33

Egyébként kb annyi a különbség, hogy 1 hőnök helyett az összes ügyfeled a főnököd, és valamivel lazábban váltogatod őket, míg droidként mindig 1 főnök kéréseinek kell eleget tenni.

Az alá és fölérendeltségi viszony nem ugyanaz. Egy beosztott félelemből, kényszerből melózik, ill. ha kicsivel több pénzt ígérnek neki, akkor ugrik, beáldozza a család elől a hétvégét.

Egy független ember, most magamat hozom fel példaképpen, de ismerek más nagyon is lelkiismeretes vállalkozót, az nem azért nyalja ki az ügyfele valagát, mert rá van kényszerülve, hanem azért, mert ő maga is ezt várja el adott esetben egy tesco pénztárostól, buszsofőrtől, nővérkétől, a postán, stb.
Ez lenne a természetes.

Nekem már ajánlottak fel nagyobb összeget, hogy csináljam a melót helyben, ne hozzam haza a gépet, mert féltett adatok, képek vannak a gépen. Nem a magasabb pénzt utasítottam vissza, hanem a bungi fel van szerelve, én meg nem vagyok berendezkedve kis táskában a váratlan hibákra. Magamat hoztam volna kényelmetlen helyzetbe.

De van erre ellenkező eset is. Céges bizalmas adatok, tervek, fejlesztések, szerződések, partnerek listái. Megkértek, hogy csináljam helyben. Mivel a céggel hosszú távra tervezek, így megteszem nekik, ez speckó talán hétfőn lesz.

Mikor Bánkra költöztem, bepróbálkoztam egy cégnél szervizesként. Felpörgettem nekik a boltot, előtte sosem tudtak gépet szervizelni, csak kiírták, és vitték Budapestre, majd arra tették a hasznukat, aztán ha ügyfélnek kérdése volt, néztek, mint légy. Velem megoldódott ez a problémájuk. Csak egyszer hétvégén elvállaltam netbekötést, géptelepítést maszekban egy faluban. Hétfőn a tulaj lekiabált, hogy lopom a pénzét.

Na innentől búcsút intettem neki abban a pillanatban, elmagyartáztam neki, hogy ő függ az én munkámtól, szakértelmemtől, nem én az övétől. Oszt viszonhall.
Úgy voltam vele inkább kibekkelem, amíg megismernek.
A tervem bejött, az a tulaj azóta is velem melóztat. Szépen megkér dolgokra, és udvariasan megköszöni, különben húzhat a gecibe újra Budapestre szervizeltetni a szarjait.

#51532 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 27. 09:30

Az alá és fölérendeltségi viszony nem ugyanaz. Egy beosztott félelemből, kényszerből melózik, ill. ha kicsivel több pénzt ígérnek neki, akkor ugrik, beáldozza a család elől a hétvégét.

Egy független ember, most magamat hozom fel példaképpen, de ismerek más nagyon is lelkiismeretes vállalkozót, az nem azért nyalja ki az ügyfele valagát, mert rá van kényszerülve, hanem azért, mert ő maga is ezt várja el adott esetben egy tesco pénztárostól, buszsofőrtől, nővérkétől, a postán, stb.
Ez lenne a természetes.

Nekem már ajánlottak fel nagyobb összeget, hogy csináljam a melót helyben, ne hozzam haza a gépet, mert féltett adatok, képek vannak a gépen. Nem a magasabb pénzt utasítottam vissza, hanem a bungi fel van szerelve, én meg nem vagyok berendezkedve kis táskában a váratlan hibákra. Magamat hoztam volna kényelmetlen helyzetbe.

De van erre ellenkező eset is. Céges bizalmas adatok, tervek, fejlesztések, szerződések, partnerek listái. Megkértek, hogy csináljam helyben. Mivel a céggel hosszú távra tervezek, így megteszem nekik, ez speckó talán hétfőn lesz.

Mikor Bánkra költöztem, bepróbálkoztam egy cégnél szervizesként. Felpörgettem nekik a boltot, előtte sosem tudtak gépet szervizelni, csak kiírták, és vitték Budapestre, majd arra tették a hasznukat, aztán ha ügyfélnek kérdése volt, néztek, mint légy. Velem megoldódott ez a problémájuk. Csak egyszer hétvégén elvállaltam netbekötést, géptelepítést maszekban egy faluban. Hétfőn a tulaj lekiabált, hogy lopom a pénzét.

Na innentől búcsút intettem neki abban a pillanatban, elmagyartáztam neki, hogy ő függ az én munkámtól, szakértelmemtől, nem én az övétől. Oszt viszonhall.
Úgy voltam vele inkább kibekkelem, amíg megismernek.
A tervem bejött, az a tulaj azóta is velem melóztat. Szépen megkér dolgokra, és udvariasan megköszöni, különben húzhat a gecibe újra Budapestre szervizeltetni a szarjait.

Ez csak körítés. Alá vagy rendelve az ügyfélnek és kész. Ő a főnököd. Csak tudod azt mondani, hogy kabbe gyíkok én leléptem, mert van másik ügyfél, míg egy fix munkahelyen ha beintesz akkor másnap már otthon vakarod a tököd.
Azért azt felejtsd már el, hogy mindenki retteg a munkahelyén bazmeg :omg: Nyilván ha ilyen 8általánossal, amiből 3db elsős, tologatod az aktákat valahol akkor nyilván fosol, hogy bármikor mondhatják, hogy pótolható vagy és élnek is ezzel a tulajdonságoddal. De értelmes munkahelyen többé kevésbé megbecsülik a munkádat és nem azért vesznek fel, mert kell egy ember, hogy többen legyünk.

Kár általánosítani. A bangladesi varrodától egészen a google irodaházának munkakörülményéig azért van pár lépcső. Ha egy cégnél jól dolgozol és úgyérzik értékes munkaerős vagy akkor nem fognak lapátra tenni és nem is kell ettől fosnod. Egyedül azon kell aggódnod, hogy amit kapsz az neked megéri-e és ha nem, akkor vagy szóvátenni vagy keresni másik céget ahol megfizetnek, attól függően mennyi havi fixre tartod magad.
BMWパワー
Kép

#51533 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 16:35

Egy beosztott félelemből, kényszerből melózik, ill. ha kicsivel több pénzt ígérnek neki, akkor ugrik, beáldozza a család elől a hétvégét.

Maszek nem ugyanaz? Meg kell csinálni, mert meg kell csinálni. Ráadásul több pénzt sem nagyon ígérnek. Ott is hajlamosak éreztetni, hogy Ő az Ügyfél. Oszt most is valaki felmondta a webtárhelyet, mert nem foglalkoztam Vele. Van ilyen is, de ezzel kivételesen foglalkoztam. Állítása szerint nem kapott meg fontos leveleket, aztán oda lettek a nagy bizniszek. Ezen nekem is jó lenne igazítani, kérdeztem is, hogy kitől és nagyjából mit nem kapott meg. Erre már nem tudott válaszolni...

De itt csapódik le rengeteg cégen belüli vita, amikor egyik ember rendel valamit, másik közben beleszól, vagy mire átfutna a domain papírmunkája, arra eladja a céget.
Make love not Wor.

#51534 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 27. 12:08

Azért azt felejtsd már el, hogy mindenki retteg a munkahelyén bazmeg :omg:

Már túllépte az egymilliót a tartósan nem törlesztők száma, az pediglen nem egymillió ember, ha van házastársa, esetleg gyereke. 135.000 lakás moratóriuma oldódik fel áprilisban, utána elárverezhető, márpedig abba a 135.000 lakásban nem egy ember él.

Na akkor hány ember retteg és csinálnak vele azt, amit akarnak?
Nemrég tesco-ban a szemem előtt ordítottak le egy árufeltöltőt, hogy ha nem iparkodik, akkor nyolcan várnak a helyére, és kérlek iparkodott, behúzta a farkát maga alá és vissza sem mert szólni. Mennyit is kap kézhez egy árufeltöltő? Hány árufeltöltő dolgozik ebben az országban?
Ilyeneket tudnék én még neked sorolni, nem kell hozzá csak egy kis empátia.
Az oké, hogy te nem rettegsz, anyáddal laksz, macskád sincs, s nem is babettával jársz, csak benzinre keresel.
Elképzelhető, hogy várnod kéne vagy 10-20 évet, hogy ebbe a témakörben objektíven jelen legyél. Családos emberként, egy két puruttyal másként éli meg az ember, ha lekiabálják a haját.
Hidd el nekem, hogy simán rabszolgasorban tartanak embereket, mert rettegnek attól, hogy hogy mi lesz velük, ha kirakják az utcára. Ezért inkább megőszülnek, és lelki betegek lesznek aprópénzért. Úgy széthajszolják őket, hogy a nyugdíjaskort sem élik meg.
Ez nem általánosítás, de nem is 100 emberről beszélek.

#51535 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 02. 27. 16:35

Maszek nem ugyanaz? Meg kell csinálni, mert meg kell csinálni. Ráadásul több pénzt sem nagyon ígérnek.

Maszekként van lehetőséged menet közben váltani, több lábra, kapcsolatokat építeni.
Ha bejársz egy munkahelyre ki vagy szolgáltatva, max. az öltözőszekrényed ajtajával ismerkedhetsz.
Aki vállalkozik, mozog, az mindig új emberekkel kerül kapcsolatba, s minden új ember egyben egy új lehetőség valami más irányba.
Kényszerből nem szoktam melózni, eleve hajtom magamat, mert az esik jól, persze szopóág van ebben is bőven, de benne van a pakliban, lehet kezelni. Ill. ha szarul sül el valami, akkor csak magadat vádolhatod, nem mást, aki rád kényszerített egy helyzetet.
Nekem még olyan gondot nem okoztak, hogy belebetegedjek. Nem is túl veszélyes területen dolgozom. otthoni gépek, kisebb cégek, meg ami nyűg ezekkel van. De nem tervezem életem végéig ebből élni, mert van egy plafon, amit ezzel a melóval képtelenség átlépni.

#51536 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: pikado - Dátum: 2011. 02. 27. 15:48

Szopjál már le te leszopó fasszopó fasz, a faszba.

#51537 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 17:54

ordas nagy fasság
ha van szakértelmed (ami neked nincs) akkor nem így van :)
nekem ajánlhatnának bármennyit is, a hétvége pl szent
és nem félek, nem az enyém a felelősség :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#51538 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 27. 17:44

Már túllépte az egymilliót a tartósan nem törlesztők száma, az pediglen nem egymillió ember, ha van házastársa, esetleg gyereke. 135.000 lakás moratóriuma oldódik fel áprilisban, utána elárverezhető, márpedig abba a 135.000 lakásban nem egy ember él.

Nemrég tesco-ban a szemem előtt ordítottak le egy árufeltöltőt, hogy ha nem iparkodik, akkor nyolcan várnak a helyére, és kérlek iparkodott, behúzta a farkát maga alá és vissza sem mert szólni. Mennyit is kap kézhez egy árufeltöltő? Hány árufeltöltő dolgozik ebben az országban?
Az oké, hogy te nem rettegsz, anyáddal laksz, macskád sincs, s nem is babettával jársz, csak benzinre keresel.
Elképzelhető, hogy várnod kéne vagy 10-20 évet, hogy ebbe a témakörben objektíven jelen legyél. Családos emberként, egy két puruttyal másként éli meg az ember, ha lekiabálják a haját.
Hidd el nekem, hogy simán rabszolgasorban tartanak embereket, mert rettegnek attól, hogy hogy mi lesz velük, ha kirakják az utcára. Ezért inkább megőszülnek, és lelki betegek lesznek aprópénzért. Úgy széthajszolják őket, hogy a nyugdíjaskort sem élik meg.

én nem rettegek
nem anyámmal lakom
babettám sincs
ja az más

#51539 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 27. 17:44

Most akkor mondjak ellenpéldát ismeretségi körömből?
Maradjunk annyiban, hogy sokan rettegnek és nagyon rossz munkakörülmények között dolgoznak. Pont. De nem mindenki aki droidként van ;) Képes vagy ezt megérteni vagy inkább leszopsz? :Đ
BMWパワー
Kép

#51540 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 27. 17:55

Most akkor mondjak ellenpéldát ismeretségi körömből?
Maradjunk annyiban, hogy sokan rettegnek és nagyon rossz munkakörülmények között dolgoznak. Pont. De nem mindenki aki droidként van ;) Képes vagy ezt megérteni vagy inkább leszopsz? :Đ

nem képes, mert az ő szintjénél nem lát tovább, már hiába próbálkoztam én is
majd erre megint beír valami fasságot, hogy de ő független mi meg rettegünk :D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2575
  • 2576
  • 2577
  • 2578
  • 2579