Idézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 02. 25. 22:05
Akkoriban nem kicsit voltam fáradt. Ha volt 5 percem, bírtam aludni bárhol, bármilyen helyzetben.
Amúgy 37óra volt a legtöbb, amit egyhuzamban munkában töltöttem.
Üv.igazgató meg is talált, hogy ebédidő vége után 10 perccel még az étkezőben kávézgattam... mondtam neki, hogy pillantson már rá a jelenléti ívre - előző nap reggel írtam be magam érkezéskor.

Valami kormányfejesnek kellett átalakítani egy MI-8-ast katonai gépet polgári használatra. Persze sürgősen, meg tegnapra.
20-24órás melók nem egyszer, nem kétszer fordultak elő máshol.
Volt, hogy szombat hajnal 2-re kimentem bringával a város másik végébe, hogy este 6-ra biztosan végezzünk (nem végeztünk).
Nem volt ezekkel semmi gond - ahány órát bent voltam, annyit fizettek. Szerintem akkoriban senki nem állt meg 300 óra/hó alatt a cégnél.
Amig az ember fiatal (max huszonix eves) addig minden belefer. Harminot folott mar ketszer is meggondolja mit vallal be.
Epp ezt beszelgettuk par mostani kollegammal. Mindannyian harminc folott vagyunk, par nap ilyen 16-17 oras belefer, de utana mar azt mondja a jozan esz, hogy pihizzunk is.
En is nyomtam regebben ugyeletet kb 100 ugyfelnek 7 honapig minden nap. Nyolc ora melo, aztan ugyelet. Ha valami volt, menni kellett.
Es persz szazbol mindig akadt problemas. Felcsorgettek az ejszaka kozepen, alig aludtam el maris hivott a masik, reggel nyolcra meg mar beigertem a harmadiknak a soproni latogatast, de a harmadik utan meg jott a negyedik hivas, aztan max otig volt alvas ha befejeztem a dolgokat. Jo penz volt, maskepp nem csinaltam volna. Asszony folyton lazadozott miert alszom mar tizkor.
Ment is kilenc evig. Aztan szamot vetettem es mast akartam. Sosem tudtam elmenni moziba, sorozni, bulizni - az ugyfelek hozzaszoktak, hogy elerheto vagyok. Volt olyan, hogy bizonyos ugyfelek csak engem hivtak, mas kollegaval nem akartak beszelni. Reg volt, elmult.
Ma mar nem tudom bevallalnam-e ismet. (a mostani poziciom miatt ki van zarva - bar a mostani poziciom beugroja a sokeves tapasztalatom volt).