HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2574
  • 2575
  • 2576
  • 2577
  • 2578
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51501 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 25. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 02. 25. 22:05

Jó darabig toltam 2*8órát, két külön cégnél. Egy napom volt szabad a héten, akkor egy vidéki alapítványi iskolában dolgoztam rendszergazda/matektanár pozícióban. Pihenésnek pont jó lett volna - ha a gyerekek normálisak lettek volna. Néhány közülük hiperaktív volt, mindegyikkel külön kellett foglalkozni. Nem véletlenül nem rendes suliba jártak.
Akkoriban nem kicsit voltam fáradt. Ha volt 5 percem, bírtam aludni bárhol, bármilyen helyzetben.

Amúgy 37óra volt a legtöbb, amit egyhuzamban munkában töltöttem.
Üv.igazgató meg is talált, hogy ebédidő vége után 10 perccel még az étkezőben kávézgattam... mondtam neki, hogy pillantson már rá a jelenléti ívre - előző nap reggel írtam be magam érkezéskor. :rolleyes2:
Valami kormányfejesnek kellett átalakítani egy MI-8-ast katonai gépet polgári használatra. Persze sürgősen, meg tegnapra.

20-24órás melók nem egyszer, nem kétszer fordultak elő máshol.
Volt, hogy szombat hajnal 2-re kimentem bringával a város másik végébe, hogy este 6-ra biztosan végezzünk (nem végeztünk).
Nem volt ezekkel semmi gond - ahány órát bent voltam, annyit fizettek. Szerintem akkoriban senki nem állt meg 300 óra/hó alatt a cégnél.

Amig az ember fiatal (max huszonix eves) addig minden belefer. Harminot folott mar ketszer is meggondolja mit vallal be.
Epp ezt beszelgettuk par mostani kollegammal. Mindannyian harminc folott vagyunk, par nap ilyen 16-17 oras belefer, de utana mar azt mondja a jozan esz, hogy pihizzunk is.

En is nyomtam regebben ugyeletet kb 100 ugyfelnek 7 honapig minden nap. Nyolc ora melo, aztan ugyelet. Ha valami volt, menni kellett.
Es persz szazbol mindig akadt problemas. Felcsorgettek az ejszaka kozepen, alig aludtam el maris hivott a masik, reggel nyolcra meg mar beigertem a harmadiknak a soproni latogatast, de a harmadik utan meg jott a negyedik hivas, aztan max otig volt alvas ha befejeztem a dolgokat. Jo penz volt, maskepp nem csinaltam volna. Asszony folyton lazadozott miert alszom mar tizkor.
Ment is kilenc evig. Aztan szamot vetettem es mast akartam. Sosem tudtam elmenni moziba, sorozni, bulizni - az ugyfelek hozzaszoktak, hogy elerheto vagyok. Volt olyan, hogy bizonyos ugyfelek csak engem hivtak, mas kollegaval nem akartak beszelni. Reg volt, elmult.

Ma mar nem tudom bevallalnam-e ismet. (a mostani poziciom miatt ki van zarva - bar a mostani poziciom beugroja a sokeves tapasztalatom volt).

#51502 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 08:38

Engem ma 2x keltettek. Remélem vasárnap éjjel nem bacogatnak, mert hétfő reggel 8h sopron van betervezve. Kollega meg marha lassan dolgozik, uh én kb 2x annyi munkág végzek. :)
Na megyek gipszkartonozni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#51503 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 02. 25. 21:52

A 16 oras muszak az durva.
Parszor dolgoztam mar ennyit egyhuzamban, szerintem kb 9-10 ora utan mar nehez koncentralni, nem lehet a munkara figyelni.
Aki ezt nem hiszi el, az majd a selejt szazalekokon tapasztalja.

Fizikai munkánál meg még inkább így van. Márpedig ezt olyan helyeken játsszák el, ahol olyat végeznek. Irodában már jobban kibírható a 16, bár ott sincs sok értelme. Kivéve, ha magánprojekt, abból húztam le én is huszonórákat néhányszor, aztán utána álmomban is azt csináltam :omg: Igaz azt otthon, de még úgy is meredek volt. De a programozás az ilyen. Ha összeáll a kép és jön az ihlet, ki kell programozni az embernek magából addig, amíg még friss. Nem lehet beosztogatni 8 órás irodai műszakokra. Ha meg épp a sűrűjében van az ember, nem lehet 1 óránként az előírt 10 perces egészségvédelmi szünetet betartani. Ilyenkor szépen beleég az ember retinájába a projekt és elgémberedik a gép előtt, ami a keringést is bassza, de azért magánban sincs mindig ilyen.

Nem akarok nyalni, de Gugának igaza van a függetlenséggel. Keveseknek adatik meg, hogy normális munkahelye legyen. A legtöbb sajna rosszul fizetett getva szar itthon és külföldön is. Akkor már tényleg jobb a függetlenség, még akkor is, ha néha kevesebb jön össze belőle a bizonytalanság miatt. A saját idő beosztása nagy adu, nem baszogat és reguláz meg senki. Nem használnak ki, a munka ellenértéket ténylegesen megkapod. Jó eleinte esetleg ráfizetéses lehet, de ez szervezés kérdése. Az érzés is más, ha túl vagy egy melón és látod, hogy egyedül mire vagy képes vagy mennyit fejlődtél. Cégnél, nagy gépezet részeként nem olyan a teljesítmény megítélése, hacsak nem vagy mindenes. Ráadásul a "lelkes" informatikai tudás is elég, ha az ügyfelek igényeit kielégíti. Persze nem árt többet tudni az XP reinstallnál, meg a HDD cserénél, sőt, erősen javallt az embernek mindig frissíteni, fejleszteni magát, hogy ne essen ki az egészből. Amíg megéri, csinálni kell. Bérmelósnak szalag mellé, vagy kamiont rakodni bármikor el lehet menni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#51504 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 02. 26. 08:44

Fizikai munkánál meg még inkább így van. Márpedig ezt olyan helyeken játsszák el, ahol olyat végeznek. Irodában már jobban kibírható a 16, bár ott sincs sok értelme. Kivéve, ha magánprojekt, abból húztam le én is huszonórákat néhányszor, aztán utána álmomban is azt csináltam :omg: Igaz azt otthon, de még úgy is meredek volt. De a programozás az ilyen. Ha összeáll a kép és jön az ihlet, ki kell programozni az embernek magából addig, amíg még friss. Nem lehet beosztogatni 8 órás irodai műszakokra. Ha meg épp a sűrűjében van az ember, nem lehet 1 óránként az előírt 10 perces egészségvédelmi szünetet betartani. Ilyenkor szépen beleég az ember retinájába a projekt és elgémberedik a gép előtt, ami a keringést is bassza, de azért magánban sincs mindig ilyen.

Nem akarok nyalni, de Gugának igaza van a függetlenséggel. Keveseknek adatik meg, hogy normális munkahelye legyen. A legtöbb sajna rosszul fizetett getva szar itthon és külföldön is. Akkor már tényleg jobb a függetlenség, még akkor is, ha néha kevesebb jön össze belőle a bizonytalanság miatt. A saját idő beosztása nagy adu, nem baszogat és reguláz meg senki. Nem használnak ki, a munka ellenértéket ténylegesen megkapod. Jó eleinte esetleg ráfizetéses lehet, de ez szervezés kérdése. Az érzés is más, ha túl vagy egy melón és látod, hogy egyedül mire vagy képes vagy mennyit fejlődtél. Cégnél, nagy gépezet részeként nem olyan a teljesítmény megítélése, hacsak nem vagy mindenes. Ráadásul a "lelkes" informatikai tudás is elég, ha az ügyfelek igényeit kielégíti. Persze nem árt többet tudni az XP reinstallnál, meg a HDD cserénél, sőt, erősen javallt az embernek mindig frissíteni, fejleszteni magát, hogy ne essen ki az egészből. Amíg megéri, csinálni kell. Bérmelósnak szalag mellé, vagy kamiont rakodni bármikor el lehet menni.

Programozás az ilyen, van hogy fél óra alatt megcsinálsz baszottsokat, van hogy fél napig ülsz felette és nem haladtál két sort sem. Nekem is volt már, hogy álmomban jött a megoldás, félálomban leírtam papírra, másnap megcsináltam és jó lett. :omg:

Egyébként még tavaly nyáron F1-en dumálgattam egy holland csókával. Vidámra itta magát, de még tudott azért beszélni meg járni is, de hát inkább leültettük közénk és elittuk előle a sörét :Đ
Kint bútorasztalos, mi meg jól hátbaveregettük, hogy dejó neki saját jól menő vállalkozás kaland a' élet. Ő meg nem értette, hogy ezen mi miért örülünk ennyire, mikor neki teljesen szívás, mert minden kuncsafthoz igazodnia kell, a legkisebb baki is nagyon letaszíthatja a szakmában, mert vmi nagy bútoráruházzal van szerződésben és ők adják neki a melókat (ottani bútorokat faragja be a helyszínen) és azt mondja, hogy megőrül a sok kívánságtól, mert ha a vevő azt mondja, hogy hétfőn menjen,mert akkor van otthon akkor nem lehet azt mondani, hogy nem tud hétfőn menni, mert akkor leminősítik és kevesebb munkát kap. Aszondja milyen jó is lenne ha egy helyen le kell húznia 6-8 órát aztán mehetne haza és azt csinál amit akar. Itt meg ha ott a meló akkor azt be kell fejezni, hogy esetleg másnap tudjon a másik helyen kezdeni, mert ha nem akkor oda a riszpekt oda a munka oda a pénz. És nagyon is jól keres, nem lehet azt mondani, hogy éhbérért dolgozik.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51505 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 02. 25. 22:37

Te meg azt utanam, hogy nemhogy fonokod sincs, melozni sem kell, megis van zsed :omg: :Đ

S mit csináljak a fennmaradó szabadidőmben :-s :Đ wii :nevet: a wellnessed sem vonz, hogy áztatod a punnyadt töködet és azt sem tudod melyik településen vagy :-D
Én szeretek melózni, most pl. szombat van, bungi forró, 10h-ra jönnek, utána már mennem kell ki egy benzinkútra, mert leállt a rendszerük. Remélem vasárnap is hajtva leszek, és hétfőn is, meg minden nap.

Tegnap reggel 4h-kor ébredtem, na mondom én nem bámulom a plafont, kimentem bungiba, begyújtottam, írtam, bepótoltam egy csomó elmaradt gondolatomat, közben Kossuth rádió.
Hiába van zséd, ki örökli utánad?
Ezzel most nem azt mondom, hogy az én életem etalon, de ahogy te élsz, abból nekem nem szimpi semmi.
Wellness helyett hamarabb a nyakamba kapom a két fiammal a hátizsákot és még a fagyban is kimegyünk nyársalni a hegyekbe. Kb. egy hónapja vak sötétbe jutott eszébe a fiamnak, este, hogy léceljünk le. Túl messzire nem mentünk, de elmentem vele :-D

#51506 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 02. 26. 08:38

Engem ma 2x keltettek.

Az éjszakai melót nem irigylem tőled, vagy két éve bevállaltam tesco áruházakat, lcd tévé falat szereltünk fel, ha jól emlékszem 9db tv adott ki egyet + az áruház többi területén egyenként szereltük fel.
Haverom csinálta a szoftveres vezérlő részét, én konzoloztam, még a nejem is velem volt, adogatta a dolgokat fel az állványra.
3. éjszaka után végeztünk, de úgy, hogy piros lámpánál elaludtam. Többet nem megyek éjszaka sehova :-D alvásra van kitalálva.

#51507 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 02. 26. 08:44

Ráadásul a "lelkes" informatikai tudás is elég, ha az ügyfelek igényeit kielégíti. Persze nem árt többet tudni az XP reinstallnál, meg a HDD cserénél, sőt, erősen javallt az embernek mindig frissíteni, fejleszteni magát, hogy ne essen ki az egészből. Amíg megéri, csinálni kell. Bérmelósnak szalag mellé, vagy kamiont rakodni bármikor el lehet menni.

12 éve nyomom :-D a poron kívül csak pakolódott rám már valami. Oké, hogy mindenkinek van egy területe, és abban jó + ha rugalmas, akkor bármibe képes belevágni. Kértek már tőlem olyat, hogy belül megállt az ütő, de a szemem sem rebbent.
Ez volt az, amikor Polát rángattam a német tudásával.
Westel átjátszó tornyon volt egy doboz, ami mérte a szélerősséget, irányt + ilyeneket. 3 évnyi mérés.
A megrendelő összeharcolt a kiolvasó sráccal, akit drága pénzen képeztek ki a németek, hogy bármelyik fára, ha felmászik, s talál egy ilyen dobozt, akkor el tudja küldeni a kinyert adatokat a németeknek, akik irányítják a szélkerék projekteket a régióban.

A történet szépsége az volt, hogy a megrendelő ugyan tudott németül, de lószart sem értett az informatikához, épp, hogy a leveleit el tudta olvasni.

Másik bökkenő, hogy az adatokat csak egyszer lehetett kiolvasni soros porton, mert utána törlődött, s az eszmei értéke több millió forint volt.
Kiolvasó gyerek egy dobozt 400 küvecsért olvasott ki. Bíztam benne, ha sikerrel járok átvehetem a srác helyét, aki közben lelépett Németországba.
Egy napig modelleztem a számomra érthetetlen nyelvű szoftvert, és szimuláltam anélkül, hogy rákötöttem volna a dobozra.
Mikor már azt hittem képben vagyok, akkor elindítottam, persze a doboz villogott, de az adatok nem jöttek.
Ennyi, elbasztam. Hja, de a szoftver másképp viselkedett dobozzal, és anélkül.
Közben a progi német nyelven kommunikált velem, én meg néztem, mint a légy.
Kikapcsoltam, hátha még nincs baj. Na akkor megértettem az üzenetet. A szoftver hosszú időn keresztül csak detektált, és átnézte az adatokat, hogy mielőtt leszedi, tájékoztasson, lévén egyszeri lehetőség, és biztosan akarom e.

Vissza az egész, 10 perc villogás után felajánlotta, hogy nosza, mehet. Lejöttek az adatok, és a dobozról letörölt mindent.

Gyorsan kiírtam vagy 10db cédére, amit kaptam, s azt hittem ezzel kész vagyok.

Ahha, a faszi utána mondta, hogy mit sem tud kezdeni a cd-vel, neki kinyomtatott grafikonok kellenek, szélirány, szélerősség. Mindezt német nyelven :Đ
Egy napig dióztam az adatok felett, mire rájöttem, hogy ehhez biztos van egy kezelő szoftver. Doboz gyártójának az oldala, szerencsére ott már volt angol nyelv és utasítások. Megtaláltam a fájlokra vonatkozó infókat és a kezelő szoftvert is. Kipörgettem, s a szoftver már tényleg napokra, hónapokra lebontva hozta a többirányú grafikonokat s választhattam nyelvet, hogy miként nyomtassa ki.

Ez kicsit messze van az xp reinstalltól :cool:

Hja, bejött a számításom, a fickónak dolgozom azóta is, ha kell neki valami, de a válság miatt leállították a szélkerék projekteket, ha ez nem jött volna közbe, akkor egész nap úton lennék és adótornyokból integetnék :Đ

De az élet nem állt meg, ilyesmi bármikor az utamba akadhat :cool:

#51508 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 10:07

Szívműtétet mondjuk nem vállalnék :-D

#51509 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 10:53

Idézet

A rokkantsági ellátásról szólva Nagy Anna elmondta, az összes jogosult fele még nem érte el a nyugdíjkorhatárt. Több mint 700 ezer rokkantsági segélyre jogosult él jelenleg az országban, ez jóval magasabb, mint az Európai Unió országaiban. Emellett pedig rendkívül alacsony azok aránya, akiket megváltozott munkaképességűként foglalkoztatnak. Ez utóbbi egyébként nagyjából 65 ezer főt tesz ki, arról viszont nincsenek adatok, hogy kik azok a munkáltatók, akik csak a kvóta miatt alkalmaznak, gyakran minimálbérét megváltozott munkaképességű dolgozókat. A kormány számításai szerint amennyiben a 700 ezer rokkantnyugdíjas akár csak fele mértékben is, de hozzájárulna a munkához, akkor éves szinten tíz százalékponttal lehetne növelni az ország GDP-jét. „Óriási tartalék van ezekben az emberekben”, fogalmazott. Nagy Anna utalt rá, ezek bizony mind olyan témakörök, amikkel kapcsolatban hatalmasak a kérdőjelek, de amiknek a megoldására mindenképpen ki kell találni valamit.

Ez komoly :cool: ergo halvány lila gőzük sincs róla, hogy mit kezdjenek velük, de már előre el puffogtatták a petárdát, hadd szarjanak be a rokik. Betűre megy ez az egész, hogy valamit tudjanak karcolni az unió felé, de 700.000 embernél kevesebbel sem tudnak mit kezdeni, aki ráadásul aktív munkaképes lenne. Kivéve, ha haver az apja. Akkor értenie sem kell semmihez, meg dolgozni sem. Ez még mindig működik.

#51510 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 09:49

3. éjszaka után végeztünk, de úgy, hogy piros lámpánál elaludtam. Többet nem megyek éjszaka sehova :-D alvásra van kitalálva.

Jaja. Nem azért van éjszaka, h sötét legyen. :)

Régen éveket 3 műszakoztam, nem volt bajom az éjszakázással. Igazi droid meló volt, smd beültető gépet kellett baszogatni, meg azt a 3-4 csajt, akit semmi sem motivált. :)

#51511 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 10:53

Ez komoly :cool: ergo halvány lila gőzük sincs róla, hogy mit kezdjenek velük, de már előre el puffogtatták a petárdát, hadd szarjanak be a rokik. Betűre megy ez az egész, hogy valamit tudjanak karcolni az unió felé, de 700.000 embernél kevesebbel sem tudnak mit kezdeni, aki ráadásul aktív munkaképes lenne. Kivéve, ha haver az apja. Akkor értenie sem kell semmihez, meg dolgozni sem. Ez még mindig működik.

Ezek sík hülyék télleg. Azt hiszik, h a gazdasági növekedés végtelen, osz 100 év múlva a grafikon végét már a Holdra kell szögezni.
Nem tudnak nagyobb léptékekben gondolkodni. Gazdasági növekedés csak a több nyersanyagtól van. Ami pediglen mán nem lesz. Lesz egy pár 10 év stagnálás jó esetben, oszt alá a lejtőn.

#51512 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 02. 26. 11:13

Ezek sík hülyék télleg. Azt hiszik

Nem látok semmi érdemi változást. Lett kiba Orbán bullánk, amivel kitörölhetjük. Egy két dolgot egyszerűsítenek, meg kiáltványt intéznek, hogy hajrá magyarok, itt mindenkinek dolgozni kell. Ilyen eszközöket csak a rezsimek használnak :omg:

Az sem lesz elég, ha közmunkára fogják az embereket. Itt a szomszéd település nem messze, csináltam egy riportot a polgijával, meg voltam vele közös kistérségi interjún is, ott elmesélte, hogy az emberek használhatatlanok, s itt most nyugodtan ki lehet mondani a származást. Kiküldi őket melózni, félóra múlva a kocsmában lépecolnak, már ha egyáltalán hajlandó valamelyik bejönni, felvenni a munkát. Ezt még Gyurcsány-Bajnai tengely hozta össze, hogy javítsanak valamit a foglalkoztatási rátán :Đ

Az is kevés lesz, hogy meggyorsítva nyomják a pályázati pénzeket. Erre is van itt példa a környéken bőven, felvették a 10-20 millákat meg néha a többszörösét. Vállalva, hogy megújuló energiaforrás, vidékfejlesztés, előadások, környezettudatosítás, fú el sem merem mondani mit be nem vállaltak, csak hogy megkapják a pénzt.

Aztán ennyi volt a történet. Valami blikkflang látszatja volt a dolognak, mert módjával belefogtak, de lett belőle audi is, meg a kéró is csilivili.

De megrekedtek, mert hamar a seggére basztak a pénznek, és nem lett belőlük semmi. Aztán meg újabb pályázati pénzt nem tudnak lehívni, mert bizonyos dolgokat nem teljesítettek.

Ha ez megy országos szinten, akkor ezeknek is nyócévük lesz, utána leszophatnak mindenkit egyetlen szavazatért.

#51513 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:46

Shit Pál :nevet:

#51514 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 15:09

én meg olyannal foglalkozom, amit szeretek. néha jobban megy, néha kevésbé, de attól még mindenki bekaphassa :Đ
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#51515 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 09:49

alvásra van kitalálva.

Akkor 4kor miafaszt csinálsz ébren? :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51516 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 26. 15:52

Akkor 4kor miafaszt csinálsz ébren? :Đ

Akkor szoktam ébredni, alvás után :cool: paraszt gyerek vagyok, aki szokta a szántást, engem egész 17 éves koromig hajnalban ébresztettek az állatok miatt, megszoktam.
Ha éjfélig fent vagyok, hajnalban akkor is felébredek, s elég is a 4-5 óra alvás.
De van, hogy halmozom, s akkor már este 20h-kor húzom a lóbőrt, de akkor is hajnalban up.

#51517 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 09:45

Hiába van zséd, ki örökli utánad?
Ezzel most nem azt mondom, hogy az én életem etalon, de ahogy te élsz, abból nekem nem szimpi semmi.

Nem kell, hogy orokoljon barki is, nem masnak gyujtom, hanem magamnak. Ha minden jol megy, akkor nem fog sok maradni, amit orokolni lehetne :cool:
Na latod, ez pont forditva is igy van, nincs olyan resze az eletednek, amit szivesen latnek a sajatomban, azzal egyutt nem adom elo folyamatosan, hogy milyen kiraly is nekem, pedig szerintem az emberek nagy tobbsege szivesebben cserelne velem, mint Veled :omg: :Đ

#51518 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 02. 26. 19:19

pedig szerintem az emberek nagy tobbsege szivesebben cserelne velem, mint Veled :omg: :Đ

A politikusok mindig ott baxxák el, hogy a nagy többség nevében nyilatkoznak :Đ
Ha a nagy többség cserélne veled, tegye. A lényeg, hogy engem hagyjanak békén, mert én meg olyan emberrel cserélnék, akinek van egy működő mini gazdasága disznókkal, tyúkokkal, kecskékkel, terménnyel, és hordja be a fát UAZ-al a saját erdejéből. Ma voltam egy ilyen helyen beszélgetni a tulajjal. Na azt a mindenkit leszaróst megnézhettétek volna :-D kikísért, előtte betolt vagy 3 pálinkát a saját főzetéből, amit a saját fáiról szedett, és főzette szeszfőzdében. csak azért itta, mert leültünk beszélgetni, kínált, de ugye vezettem. Mondtam majd nyáron lemegyek hozzá gyalog.
Jöttem el, és adott egy puszit a lovának, meg elbeszélgetett vele :Đ

picsába, na vele cserélnék, vagy 300nm gazdasági épület, dübörgő cserépkályha. Kint lakik külterületen, a kutya nem merészkedik oda, szabadon van négy batár kuvasz.

#51519 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 26. 19:32

picsába, na vele cserélnék, vagy 300nm gazdasági épület, dübörgő cserépkályha. Kint lakik külterületen, a kutya nem merészkedik oda, szabadon van négy batár kuvasz.

Net van? :think:

Ha nincs, akkor en is tamogatom, hogy cserelj vele :nevet:

#51520 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:34

fekszik
ma már szétmelóztam magam, meg a bungiban 35 fok meleg sem egészséges :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +