HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3079
  • 3080
  • 3081
  • 3082
  • 3083
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#61587 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 11. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 11. 18:51

ui: ja a döntéshozó az max. 30 éves manáger, lófaszhoz se ért, ráadásul még a jogsimnál is fiatalabb egy évvel

Sejtettem, hogy vénember, de ennyire?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#61588 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 11. 21:35

Sejtettem, hogy vénember, de ennyire?

A magyar oldal 90%-a, németeknél vannak korosztályombeliek jócskán (45-55 évesek), ezeket azért a "szép ződ gyepért" tartják meg, meg fizetik de nagyon, ami az agyukon már régen kinőtt. A csúcsmenedzsmentet meg a golfpartnerek miatt, mert ők hozzák a "jobbnál jobb üzleteket". Mint például a McAfee vírnyakergetőt. 60-100 ezer júzer licenc mellé 5-10 ezer db szerverlicenc eladása egy fostalicskánál is jó üzlet már. A McAfee vírusdefiníció frissítéskori rendszerösszeomlásokat, meg a havi 1 nap rendszerességű "full volume scan" miatti túlterheléseket - ráadásul nem is törli, nem is karanténozza a megtalált dögöt - meg szarkurkássza ki a 2nd level.

Ó én édes faszom... :banghead:

Szerkesztette: Zsivaagoo 2011. 08. 11. 20:52 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#61589 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 11. 21:49

A magyar oldal 90%-a, németeknél vannak korosztályombeliek jócskán (45-55 évesek), ezeket azért a "szép ződ gyepért" tartják meg, meg fizetik de nagyon, ami az agyukon már régen kinőtt. A csúcsmenedzsmentet meg a golfpartnerek miatt, mert ők hozzák a "jobbnál jobb üzleteket". Mint például a McAfee vírnyakergetőt. 60-100 ezer júzer licenc mellé 5-10 ezer db szerverlicenc eladása egy fostalicskánál is jó üzlet már. A McAfee vírusdefiníció frissítéskori rendszerösszeomlásokat, meg a havi 1 nap rendszerességű "full volume scan" miatti túlterheléseket - ráadásul nem is törli, nem is karanténozza a megtalált dögöt - meg szarkurkássza ki a 2nd level.

Ó én édes faszom... :banghead:

Mivel sűrűn telepítek, vagy helyreállítok, a mekkafééhoz hasonló progik mennek a levesbe. Aki más farvizén telepszik a gépre (egybites user csak az okéra kattint, a pipakivételre nem) az bizonyítson, mert eddig több ilyen progi tette használhatatlanná az olcsó gépparkot.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#61590 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 21:13

Monnyatok má vmi olyan megoldást linuxra, ami pár nap alatta tönkrebassza mondjuk a vinyót és nem hagy nyomot. Fontos lenne.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61591 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 11. 22:13

Monnyatok má vmi olyan megoldást linuxra, ami pár nap alatta tönkrebassza mondjuk a vinyót és nem hagy nyomot. Fontos lenne.

Azt kell mondani, hogy beszart, és papírkéztörlőbe csavarva meg kell kínálni oldalról néhányszor gumikalapáccsal. Ajánlottam ezt másnak is, de nem fogadta meg a tanácsomat és szigszalag + 20 dekás mezei kalapáccsal kezelte meg. Utána adott neki a gépen keresztül delejt, oszt még az elektronikából is füstölt valami. De garanciálisan kapott helyette egy ugyanolyan IDE-s 80 gibás sámsongot. :nevet2:

Az én módszerem ugyan nem Linuxos, csak egy régifajta "gépközeli" disassembler megoldás, de külsérelmi nyom nem marad utána. :D

ui: vagy rákeresel gugliban a hda2devnul-ra, letöltöd oszt telepíted. :D

Szerkesztette: Zsivaagoo 2011. 08. 11. 21:29 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#61592 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 11. 22:25

Azt kell mondani, hogy beszart, és papírkéztörlőbe csavarva meg kell kínálni oldalról néhányszor gumikalapáccsal. Ajánlottam ezt másnak is, de nem fogadta meg a tanácsomat és szigszalag + 20 dekás mezei kalapáccsal kezelte meg. Utána adott neki a gépen keresztül delejt, oszt még az elektronikából is füstölt valami. De garanciálisan kapott helyette egy ugyanolyan IDE-s 80 gibás sámsongot. :nevet2:

Az én módszerem ugyan nem Linuxos, csak egy régifajta "gépközeli" disassembler megoldás, de külsérelmi nyom nem marad utána. :D

És ez a megoldás fut linuxon? :Đ

Nem férünk hozzá fizikailag, ez a baj, viszont haza kéne vágni. Ráadásul nem hirtelen, hanem szépen lassan.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61593 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 21:36

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 11. 22:09

Mivel sűrűn telepítek, vagy helyreállítok, a mekkafééhoz hasonló progik mennek a levesbe. Aki más farvizén telepszik a gépre (egybites user csak az okéra kattint, a pipakivételre nem) az bizonyítson, mert eddig több ilyen progi tette használhatatlanná az olcsó gépparkot.

Úgy könnyű. De nálunk céges policy-k és processzek alapulnak a szar hosszú távú eltarthatóságára. :lámacsorda:

#61594 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 11. 22:27

És ez a megoldás fut linuxon? :Đ

Nem férünk hozzá fizikailag, ez a baj, viszont haza kéne vágni. Ráadásul nem hirtelen, hanem szépen lassan.

Hála istennek, hogy nem értek a linuxhoz - különben már rég áthelyeztek volna, az meg nagyon büdös szarszagot jelent az álmoskönyv szerint - de egy jól megírt szkript esetleg segíthet a bajban. Akár hda2devnul-nak is el lehet nevezni. :D

#61595 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 11. 22:19

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 11. 22:27

Szoftveresen érdekes lesz, de végül is semmi sem lehetetlen. Hümmmm.
Make love not Wor.

#61596 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 22:51

Ergyák:

Csatolt fájl  szalonna.jpg (45,25K)
Letöltések:: 13
Make love not Wor.

#61597 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 23:37

ezt is megértük, sziget nagyszínpadánál normális kivetítés van. mondjuk emtívípólós emberek csinálják, a színpad mellett ott áll egy közvetítőkocsi, a színpadon van 2 krán, meg még a közönség fölött egy... szerintem a kivetítésen kívül itt egyéb tervek is lehetnek ezzel az anyaggal.

desőt még a kisebb mr2 színpadán a dunatévés/emtévés arcok is egész értelmeset csináltak, egész szokatlan volt.

Szerkesztette: qnadam 2011. 08. 11. 23:42 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#61598 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 23:41

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 08. 12. 00:37

ezt is megértük, sziget nagyszínpadánál normális kivetítés van. mondjuk emtívípólós emberek csinálják,

Mikor én voltam akkor is jóra sikerült, elég rendes cuccokkal jöttek, akkor már üveg ment a kamerákba és nyilván fullHD. Az meg, hogy MTV pólós, nekem még nem garancia a minőségre. Legalábbis a magyar MTV-s buzi kamerarángatós riportozósok. Az csak hab a tortán, hogy zenéről beszélve fogalma sem volt, hogy ki az a Bergendy. Hátvaze.
Make love not Wor.

#61599 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 23:49

persze, a póló semmit nem jelent, de ez tényleg korrekt volt.

1-2 éve még sok koncertnél megjátszották nagyszínpadnál is, hogy a kivetítés csak 3-4 pd170 szintű kamera, aztán ha felvétel kellett, az teljesen függetlenül ment. mondjuk így meg korrekt képek vannak, viszont színpad mellé totált vetíteni nagyjából felesleges. de soha rosszabbat.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#61600 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 12. 00:01

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 08. 12. 00:49

1-2 éve még sok koncertnél megjátszották nagyszínpadnál is, hogy a kivetítés csak 3-4 pd170 szintű kamera, aztán ha felvétel kellett, az teljesen függetlenül ment.

Akkor én pont jókor voltam, HDC1000 kammal tolták, ugyanaz ment felvételre, mint ami a kijelzőkre. "szokásos" Canon kiegészítésekkel. Azt néztem, hogy a kiegészítőként vásárolható LCD kijelző alulról verte az 1 milliót, hát vaze.
Make love not Wor.

#61601 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 12. 06:08

Jó reggelt! Aki megteheti, annak pálinkásat. ;)

#61602 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 12. 06:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 12. 08:08

Jó reggelt! Aki megteheti, annak pálinkásat. ;)

Sokkal ertelmesebb lenne mint amit most csinalok ...
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#61603 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 12. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 11. 23:19

Szoftveresen érdekes lesz, de végül is semmi sem lehetetlen. Hümmmm.

Kérdezősködjél, mert fontos lenne. Söröt kapsz jól ha van vmi használható :p
BMWパワー
Kép

#61604 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 12. 08:28

Ezen a videón (1:17) ott vigyorog be Jahno, akkora korsó sörrel, amit meginni sem tud :-D Szerintem nem is érti mi folyik körülötte, csak a sörének örül :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#61605 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 12. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 08. 12. 09:28

Ezen a videón (1:17) ott vigyorog be Jahno, akkora korsó sörrel, amit meginni sem tud :-D Szerintem nem is érti mi folyik körülötte, csak a sörének örül :Đ

Deg meg tud inni,de te minek nézel ilyen videokat? :Đ
BMWパワー
Kép

#61606 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 12. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 12. 09:25

Kérdezősködjél, mert fontos lenne. Söröt kapsz jól ha van vmi használható :p

mi a cél pontosan? ha már linux
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +