HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3498
  • 3499
  • 3500
  • 3501
  • 3502
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#69981 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 17:49

Ő szelidebb volt sokkal, csak a száját nyalogatta, hogy valami 70 millát vett fel és már több, mint a dupláját kell neki fizetni. Ő nem nyikorgott, mint Pataki és nem is nagyon dühöngött, türelmesen, de vázolta a lényeget, hogy az élete munkája ment csődbe.

Ja, persze.
300 millas hazat arulja aron alul. Hat kurvara tudom sajnalni a hitele miatt :Đ

#69982 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 20. 18:01

En csak ugy bvennek fel hitelt, ha az adott osszeg megvan a bankban - hogy gond eseten azonnal ki tudjam fizetni.

Hjahh, mondani könnyű. Többit ezerszer leírtam, ha nem lettem volna Pesten hitellel, akkor nincs melóm. Ha nincs autüm, nincs melóm, ha nincs melóm nincs pénz. Körbekarika faszán, igaz lakásra hitel upgrade az olcsóbb volt havonta, mont egy albérlet. Akkor mégis mit válasszak? Autót meg majd a semmiből, vagy találok?
Make love not Wor.

#69983 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 18:12

Hja, lehetett volna mindenki okosabb, hogy nem vesz fel hitelt.

Lehetett felvenni hitelt, csak esszel.
Aki havi 120-130e nettora kepes volt 30-40e-s hitelt felvenni, azt valahogy nem tudom sajnalni, hogy beszopta.

#69984 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 20. 18:13

Ja, persze.

Jó, Blikk baze, hagyjuk.
Make love not Wor.

#69985 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 20. 18:13

Ja, persze.

Huszonéves koromban jártam Olaszországban, kint voltam több, mint két hónapot, nagyon sok emberrel megismerkedtem. Jó volt, tényleg más mentalitás, mint itthon. Találkoztam egy olasszal, akinek a lánya nálunk tanult az egyetemen. Meghívott a büféjébe kávéra, szendvicsre és a büféje mögött volt egy halastó nyuggerpaddal, oda leült pipázni és estig dumáltunk. Amit ott és akkor tőle hallottam, a mai napig vallom. Azt mesélte, hogy náluk nem irigykednek, persze létezik. De inkább tisztelik, ha valaki sikeres a munkájából, mert mindenki számára adott a lehetőség. A korrupciót most hagyjuk, az van mindenhol. De az olasz és a magyar viszonyok közt alapvető különbség, hogy ha tudsz, akkor érvényesülsz. Itt leszarnak, kell a kapcsolati tőke, vagy a szülői háttér.

Ott nem.

Kóborra visszatérve, én nem sajnálom tőle, amit elért, s nem is vagyok kárörvendő, mert bajban van. A munkájához mérten betervezett valamit, és átbaszták. S, hogy kik?

Mindig ugyanazt a nációt vehetjük elő. Nem tisztességesek. Alapvető dolog lenne, hogy ha valaki ebben az országban dolgozik, az tisztességesen éljen. Én láttam nemrég egy nőt, aki egyedül neveli a két gyerekét, három műszakban melózik, és ment az erdőre fát lopni. Én szóltam az egyik faszinak, hogy vágtam ki fát, ott hagytam, vigye el neki.
Ez undorító, nem erre születtek, hogy ez a kibaszott náció kisemmizze őket és nem ezért dolgoznak, hogy nyomorult ember módjára fát lopjanak. A rendszerünk túlszabályozott, nem emberközpontú, hanem emberellenes.

#69986 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 18:20

Jó, Blikk baze, hagyjuk.

Ezt dobta ki a gugli, kismillio mas link is van ugyanezzel a dumaval, szoval valoszinuleg nem fassag az egesz.

#69987 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 18:24

Alapvető dolog lenne, hogy ha valaki ebben az országban dolgozik, az tisztességesen éljen.

Lenne, de nem az. Lehet sosem volt.
Apam 83 mult, es azt mondja, mindig ez ment, ami most, csak az ideologiai alapok voltak masok.
Akkor is mindig egy reteg kurva jol jart azzal, hogy mast megszopatott, kihasznalt, meglopott.
Ez van most is, es szerintem ez is lesz meg evtizedekig, ha nem szazadokig.
Lehet leszarni a rendszert, kijatszani minden lehetseges modon es jol elni, vagy elhuzni a picsaba.
Vagy szopni. Mas lehetoseg nem nagyon van.

#69988 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 18:16

Hjahh, mondani könnyű. Többit ezerszer leírtam, ha nem lettem volna Pesten hitellel, akkor nincs melóm. Ha nincs autüm, nincs melóm, ha nincs melóm nincs pénz. Körbekarika faszán, igaz lakásra hitel upgrade az olcsóbb volt havonta, mont egy albérlet. Akkor mégis mit válasszak? Autót meg majd a semmiből, vagy találok?

Szerinted nekem volt lakasom vagy barmim mikor Pestre kerultem?
Koli meg alberlet ment kb 20 evig.

#69989 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 20. 18:18

Lehetett felvenni hitelt, csak esszel.
Aki havi 120-130e nettora kepes volt 30-40e-s hitelt felvenni, azt valahogy nem tudom sajnalni, hogy beszopta.

Nem lehet semmit elore kiszamolni.
Autoszerelo ismeros jol keresett. Aztan volt valami baleset az egyik auto szereles kozben - majdnem meghalt.
Aztan a csaladnak enni kell - elment villamos vezetonek. Mert a csaladnak enni kell.

#69990 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 20. 18:40

Mert a csaladnak enni kell.

Csalad nelkul egyszerubb az elet, ez nem vitas, viszont ugyanaz, mint a hitel: senkinek a fejehez nem fogtak pisztolyt sem azert, hogy hitelt vegyen fel, sem azert, hogy csaladot alapitson.
Sajat dontes, beszivas eseten igy jaras.

#69991 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:53

Ezt érdemes elolvasni, természetesen kritikus szemmel, mert féligazságok gyűjtőhelye, de ami igaz belőle, az durva.

http://ch-serverhost...p?readmore=5302

#69992 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 20. 18:40

Nem lehet semmit elore kiszamolni.

Te vagy az, aki semmit nem tud előre kiszámolni, de aki betervezte a 2008-as válságot, meg egész európát eladósította és mindenhol ész nélküli megszorítások vannak, na azok tudják, hogy mit csinálnak, nekik saját menetrendjük van :-D

#69993 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 18:55

Te vagy az, aki semmit nem tud előre kiszámolni, de aki betervezte a 2008-as válságot, meg egész európát eladósította és mindenhol ész nélküli megszorítások vannak, na azok tudják, hogy mit csinálnak, nekik saját menetrendjük van :-D

A faszt van menetrendjük, ha jobban utána néznél hideg fejjel láthatnád hogy a legnagyobb milliárdosok se keveset buktak ezen a válságos időszakon. Igazság szerintem kiszaladt a gyeplő a kezükből már rég... Elve a hitelezéseket most kellene legjobban nyomatniuk kisemmizhetnének bárkit aki hülye, de már nincs a kezükbe a rendszer irányítása és visszavonulót fújtak emiatt.

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 20. 19:30 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#69994 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 18:24

A munkájához mérten betervezett valamit, és átbaszták. S, hogy kik?

Mit basztak át? Azt, hogy ennyi idősen nem trendi az Omega és nem tudják úgy tolni a turnét, mint régen? Amúgy cikkben árnyaltabban fogalmaz, exnő meg gyerek lakik ott, és felesleges ekkora ház. Hjahh, én is azt mondanám, hogy nyilván a rezsi árából bármit meg lehet kapni, akkor minek ekkora? Eddig jól élt benne, most nem annyira. Államnak ehhez nem sok köze. Ennek ellenére idén is van turnéjuk, kisebb helyen 5k-s jeggyel, vagy drágábban. Ennyiért más bandák majdnem 24 órás műsort tolnak órás váltásban, szóval azért megy ott a szekér. Az egyéb mellékes bizniszeiről nem is beszélve.
Make love not Wor.

#69995 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 18:55

mindenhol ész nélküli megszorítások vannak, na azok tudják, hogy mit csinálnak, nekik saját menetrendjük van :-D

Végül is idehaza a legnagyobb cégek, meg mindenki beszopta, akkor kinek van menetrendje és miféle? Tudom, tudom, a kőművesek, meg a Vénuszon, meg az antikrisztus. Valami kézzelfoghatóbb esetleg?
Make love not Wor.

#69996 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 20. 19:28

de már nincs a kezükbe a rendszer irányítása és visszavonulót fújtak emiatt.

Tévedésben vagy, de nem csak te, és nem is tehetsz róla, a legnagyobb dobásra készülnek.
Sorosgyuribá 42 milla dollárral támogatta az occupy wall street mozgalmat és ő finanszírozza az anonymus hacker csoportot is :cool: tömegek állnak mögéjük, a befulladt ACTA is betervezett volt és az is, hogy Irán most betesz a benzinárnak. Az Usa, izrael és irán nem ellenségei egymásnak, mármint a vezetők.

A gyalog megdöglik, de az összehangolt hadműveleteken nagyot kaszálnak :Đ pölö holnaptól 500 a benzin, mert Irán lezárja a hormuzit, vagy legyen 600 vagy 1000 vagy akár 2000 :Đ lófaszt sem tud tenni senki, az ő zsebük viszont oko okozat, de kibaszottul megvastagszik :cool:

Kár azon filózni, hogy ki kivel van és miért, a dolgoknak meg kell történnie és jön az aduász ebben az évben a világ legnagyobb átverése :Đ erre megy ki a játék. Egy világ, egy vallás, egy nemzet, egy nyelv, és 500 millió ember :cool:

Az ufókban még az is fog hinni, aki csípőből elutasítja.

#69997 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 19:38

Valami kézzelfoghatóbb esetleg?

Amit állítok, arra nincs bizonyíték, elme kell hozzá és az, hogy a dolgok mögé láss. Könnyű helyzetben vagy, mert 2012-es év erről fog szólni. Én már rég összeraktam a puzzle darabokat. Év végén számon lehet kérni és bevasalni a söröket :-D azoknak, akik életben maradtak.

#69998 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:44

alusz

#69999 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 19:39

Sorosgyuribá 42 milla dollárral támogatta az occupy wall street mozgalmat és ő finanszírozza az anonymus hacker csoportot is :cool:

Oszt ezt meg hogy, tolja a havidíjat proxykra, meg vasakra az anonymusnak, hogy.... Miért is? Amúgy leugrottak Bánkra, oszt ezt kocsmában mesélték személyesen, hogy "csá, mi vagyunk az anonímusz"? Ráadásul ezek Orbánt is befenyegették, ugyanmár. Ha akarták volna, már rég szét lett volna gyakva ott minden. Ezek szerint nem akarták, mert... De ez meg legyen az én titkom :-)
Make love not Wor.

#70000 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 20. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 18:12

Otthon se kápé tartalék, mert ugye a gyerekeken segítenek részletet fizetni, se kaja tartalék. 3-4 nap múlva olyanok lesznek, mint az állatok :D

Te beszélsz? Ráadásul még nekem sem sok kp tartalékom van, de baszki mit kezdjen magával a nyugdíjas, vagy 1-2 átlag, és minimál bérest fizetős? Tudomm, tudom, keressen magának többet. Idióta. Nyugdíj mellett is egy csomó szirszart kell maszekolni, mert az lehet a havi gázszámlára sem elég. Tudom, ne fűtsön. Akkor mégis, kifejtenéd bővebben, úgy kőművesek és egyéb nélkül?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3498
  • 3499
  • 3500
  • 3501
  • 3502
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.