HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3502
  • 3503
  • 3504
  • 3505
  • 3506
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70061 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 21. 10:15

Görögöket akko mi a faszér mentették meg másodszor is? Minek tolnak beléjük ennyi pénzt? A törökök 1,5 évig tárgyaltak az imf-el, addig csillapodtak a kedélyek, megnyugodtak a piacok aztán kilábaltak a válságból. Mi van ha viktornak is ez a szándéka és nem csak a színjáték?
Orbán két napja azt mondta, valószínűleg nem kell idénre a viharkabát! Akkor változott a terv?

Az vilagos - legalabbis nekem - hogy Viktorek nem akarnak/soha nem is akartak megallapodni az IMF/EU parossal.
Megy a szinjatek, hogy a piacok megnyugodjanak. Ennyi. De tervben sincs a megallapodas. Mert az az o jatszoteruket zsugoritana kb duhongo mereture a dilihazban.
A felugro arfolyam meg utana ez a nagy megnyugvas erosen arfolyam spekulacionak tunik. Legalabbis nekem. Lehet azt emlegetni hogy Soros Gyuri bacsi volt. Elkepzelheto.
En inkabb a Lazar fele szarjankokra tippelnek.

Arrol fogalmam sincs hogyan tervezik a nemzetkozi szerzodesek felrugasat - mivel meg Bokros szerint is (aki valoszinuleg nalunk objektivebben latja a dolgokat) szukseg van az IMF hitelere a kilabalashoz. Ha kilepunk az EU-bol - mert ugye ilyen felhangokat is pedzegetnek egyesek - akkor elkepzelhetetlen mennyisegu tamogatastol esunk el es valoszinuleg az eddig kapott tamogatasokat is vissza kellene fizetni. Nem tudom honnan vennek azt a penzt. A masik lehetoseg az allamcsod - de erre a kormany nem jatszhat mert az automatikusan az o bukasukat is jelenti. Eladni mar nem nagyon lehet a meg allami vagyont - ami penzze teheto azt az APV mar regen eladta a csokosoknak ropiert.

Szoval sok jot nem josolok.... Remelem en vagyok a paranoid!

#70062 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 09:53

egyet tudok, nagyjából egy éven belül felszámolják az összes pénznemet, minden pénznem elértéktelenedik, mert a cél a készpénz nélküli és totálisan kontrollált társadalom.

Oszt a zsidók mit szólnak ehhez? Hagyják veszni a pénzüket? Ugyanmár.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#70063 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 10:52

Görögöket akko mi a faszér mentették meg másodszor is? Minek tolnak beléjük ennyi pénzt? A törökök 1,5 évig tárgyaltak az imf-el, addig csillapodtak a kedélyek, megnyugodtak a piacok aztán kilábaltak a válságból. Mi van ha viktornak is ez a szándéka és nem csak a színjáték?

Törököket, és ezt az országot nem lehet ilyen szempontból összehasonlítani. Nekünk kell az a pénz, nekik menet közben kiderült, h nem.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#70064 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 10:53

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 10:29

Az vilagos - legalabbis nekem - hogy Viktorek nem akarnak/soha nem is akartak megallapodni az IMF/EU parossal.

Nem vagyok benne biztos. Részben nekik is érdekük. Másrészt sejteni lehet mire mennek ki ezek a megszorítások, nagyon egyszerű: Saját embereik, cégeik előtérbe hozatala.
Lásd CBA. A corát az elmúlt 1,5 évben rendesen megmogyorózták Apeh szinten, persze megvolt az oka, a CBA szerette volna megvásárolni nyomott áron. A franciák viszont beintettek és inkább átjátszották a legnagyobb riválisuknak (Auchan).
Az Erzsébet utalványt persze kizárólag hazai multiknál lehet felhasználni. Milyen érdekes, a Lázárék nem pártközeliek véletlenül?

A telefonszolgáltatókat ugyanígy basztatják, adóztatják, már kilátásban egy hazai szolgáltató..

Bankok: ugye vonulnak ki, zárnak be fiókok. Na ez vajon melyik nagy hazai banknak jó? Igen, az OTP-nek. Bár ők is veszítettek a végtörlesztésen, bankadón stb, de összességében profitálnak belőle a későbbiekben. Máskülönben kompenzálják az OTP veszteségét.

Média: Ugye nem kell bemutatnom Fellegi és tsai médiabirodalmát: TV2, Class fm, Neo stb. stb. Az Rtl Klubb-ra is tettek ajánlatot. Milyen meglepő...

Tegnap éppen hír volt, hogy a börtön foglalkoztatás mekkora üzlet itthon, milliárdos bevétel. Szerinted kinek a kezében van? Pintér Sanya bácsi...

A terv, hogy minden ágazatban a saját cégeik, embereik legyenek előtérben, mégha le is váltják őket 2014-ben.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#70065 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 02. 21. 10:52

Törököket, és ezt az országot nem lehet ilyen szempontból összehasonlítani. Nekünk kell az a pénz, nekik menet közben kiderült, h nem.

Nekik is kellett, csak olyan szinten sikerült megnyugtatni a piacot, hogy a 1,5 év alatt amíg tárgyaltak, egyeztettek az IMF-el, sikerült kilábalni a válságból. Nézd meg hol tart most a forint, 287 az Euro, két hónapja 320 volt.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#70066 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 21. 10:53

Nem vagyok benne biztos. Részben nekik is érdekük. Másrészt sejteni lehet mire mennek ki ezek a megszorítások, nagyon egyszerű: Saját embereik, cégeik előtérbe hozatala.
Lásd CBA. A corát az elmúlt 1,5 évben rendesen megmogyorózták Apeh szinten, persze megvolt az oka, a CBA szerette volna megvásárolni nyomott áron. A franciák viszont beintettek és inkább átjátszották a legnagyobb riválisuknak (Auchan).
Az Erzsébet utalványt persze kizárólag hazai multiknál lehet felhasználni. Milyen érdekes, a Lázárék nem pártközeliek véletlenül?

A telefonszolgáltatókat ugyanígy basztatják, adóztatják, már kilátásban egy hazai szolgáltató..

Bankok: ugye vonulnak ki, zárnak be fiókok. Na ez vajon melyik nagy hazai banknak jó? Igen, az OTP-nek. Bár ők is veszítettek a végtörlesztésen, bankadón stb, de összességében profitálnak belőle a későbbiekben. Máskülönben kompenzálják az OTP veszteségét.

Média: Ugye nem kell bemutatnom Fellegi és tsai médiabirodalmát: TV2, Class fm, Neo stb. stb. Az Rtl Klubb-ra is tettek ajánlatot. Milyen meglepő...

Tegnap éppen hír volt, hogy a börtön foglalkoztatás mekkora üzlet itthon, milliárdos bevétel. Szerinted kinek a kezében van? Pintér Sanya bácsi...

A terv, hogy minden ágazatban a saját cégeik, embereik legyenek előtérben, mégha le is váltják őket 2014-ben.

Amit leirsz az pontosan az EU jogszabalyokkal ellentetes piaci magatartas. Mar csak a vedovam maradt ki a tarsolybol...
Csodalkoznak, hogy az EU meg beszol erte....

Ott volt az a lovas marhasag a Hosok Teren. Amig a Lazarok ra nem tettek a kezuket - nem volt kiadva az engedely.
Nem tisztem vedeni az elozo tulajdonost/szervezot - de eleg arcpiritoan csinaltak.
Lassan mar elojon az elso ejszaka joga is - hiszen az erosebb kutya baszik.
Es csodalkoznak ha az EU beszol.

Meg a plazastop. Menjenek a picsaba!
Nem azt mondom, hogy Lidl/Aldi/Auchan/Tesco kell mindenhova - de ennyire atlatszoan ne akarjak mar helyzetbe hozni a CBA-t...
A magyar piac foleg arerzekeny. Amig a magyar termekek dragabbak vagy nem ugyanazt a minoseget adjak ugyanazon az aron - addig a vevok jogosan vasaroljak a kulfoldit. Annyira azert nem teng tul a magyarsagtudat senkiben, hogy a dragabb/szarabb termeket vegeye csak azert mert az magyar. Valsag van, sokaknak minden forint szamit.

Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 21. 11:03 -kor

#70067 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 10:59

Amit leirsz az pontosan az EU jogszabalyokkal ellentetes piaci magatartas. Mar csak a vedovam maradt ki a tarsolybol...
Csodalkoznak, hogy az EU meg beszol erte....

Ott volt az a lovas marhasag a Hosok Teren. Amig a Lazarok ra nem tettek a kezuket - nem volt kiadva az engedely.
Nem tisztem vedeni az elozo tulajdonost/szervezot - de eleg arcpiritoan csinaltak.
Lassan mar elojon az elso ejszaka joga is - hiszen az erosebb kutya baszik.
Es csodalkoznak ha az EU beszol.

Nem azt mondom, hogy Lidl/Aldi/Auchan/Tesco kell mindenhova - de ennyire atlatszoan ne akarjak mar helyzetbe hozni a CBA-t...
A magyar piac foleg arerzekeny. Amig a magyar termekek dragabbak vagy nem ugyanazt a minoseget adjak ugyanazon az aron - addig a vevok jogosan vasaroljak a kulfoldit. Annyira azert nem teng tul a magyarsagtudat senkiben, hogy a dragabb/szarabb termeket vegeye csak azert mert az magyar. Valsag van, sokaknak minden forint szamit.

Nem kell készpénznek venni amit itt leírtam, ez saját meglátásom, de sok helyen kilóg a lóláb. De tudod mit, nem is izgatna ez ennyire, legyen nekik, csak hagyják az embereket megélni. Leszarnám hogy milliárdokat keresnek, de hogy a saját vállalkozásomban már szinte az adókat nem tudom kitermelni, mert felbaszták az áfát, így minden drágult, bérleti díj. termék beszerzés stb. Az alkalmazottak után nem is mondom mennyivel kell többet fizetnem járulékokat. Az üzemanyag... köszönjük Viktor a jövedéki adó emelést! Bezzeg ha 5 napon belül nem fizetem, már inkasszóznak.

#70068 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:16

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 21. 11:13

Bezzeg ha 5 napon belül nem fizetem, már inkasszóznak.

Legalább mindig tudom az egyenleget. No meg a másik, hogy én a nem fizető júzereimen kurvára nem bírom behajtani, ami járna.
Make love not Wor.

#70069 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 10:59

A magyar piac foleg arerzekeny. Amig a magyar termekek dragabbak vagy nem ugyanazt a minoseget adjak ugyanazon az aron

CBA nem drága és jót is ad. Régebben írtam, semmi bajom a csirkével, de pld. Kozel ott a legolcsóbb, ott veszünk csirkemellett, meg mittomén, lényeget úgyis asszony tudja.
Make love not Wor.

#70070 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:26

CBA-ba járok én is. Sajnos itt helyi szinten van a cba a rohadt drága coop meg egy helyi vállalkozó jópár üzlete, ahol odaadsz egy ötezrest és megmagyarázzák hogy te összességében 500 ast adtál csak. Blokkot úgy kell kikönyörögni nem figyelsz úgy átkúrnak holnap is azon gondolkozol hova lett a pénzed:) Minimum 10-15 rendőrségi ügy volt már ebből, hogy a nyuggerek odadták a 20ezrest azután megmagyarázták nekik hogy igazából kisebb cimlet volt. Szolnokról rendőrök kijönnek kameráról már rég eltüntetve a fizetési procedúra, rendőrök visszamennek Szolnokra..
Erre írják azt egyes helyeken hogy de jó a bánkártyás fizetés. Ja jöjjön ide az illető egy zsemléért leemelnék a számláján lévő lóvét az garantálom, ha bemenne a helyi boltos bármelyik üzletébe:)

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 21. 11:32 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#70071 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 02. 21. 10:48

Oszt a zsidók mit szólnak ehhez? Hagyják veszni a pénzüket? Ugyanmár.

Olvasd el a cion bölcseinek jegyzőkönyvét. A sansz eddig úgy működött, hogy kétféle módon tudtak ultra módon kaszálni. Az egyik a háború, a másik a gazdasági válság. Mindkettőt ők idézik elő. A háborúnak mindkét oldalát ők finanszírozzák. Igen ám, de a háborúnak egyszer csak vége van, így nem jó. Kitalálták a terrorizmust. A terrorista olyan ellenség, aki bárhol és bárki lehet, rengeteg pénzt lehet bele ölni és nyerészkedni. És nincs vége, a terrorizmus örök veszély és állandó háborús konfliktust eredményez. Bármelyik országról el lehet terjeszteni, hogy ezek terroristák. Odamegyünk, elvesszük tőlük a nyersanyagot, infrastruktúrát és viszünk nekik demokráciát, meg megdonáldszot.

Aztán jött egy sokkal jobb ötlet. Pénzt annyit tudnak nyomni, amennyit nem szégyellnek, az eu így tud segélyezni a fedezet nélküli euróval és pont ezért lesz hiperinfláció, mert a tömérdek kinyomott pénz mögött nulla érték van.

Na de, minek pénzt nyomni, ha lehet elektronikusan kereskedni? Mindenkinek chip, arra kapja a lóvéját, azzal fizethet. Saját magának meg annyit gépel be, amennyit nem szégyell. Cion bölcseiben ennél még durvább dolgok is vannak.

Nem tudok most gépelni, mert nem fűtöttem be még a bungiba, kiba hideg van, befejezek egy gépet oszt lépek, majd délután befűtök :Đ

#70072 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 11:38

Na de, minek pénzt nyomni, ha lehet elektronikusan kereskedni? Mindenkinek chip, arra kapja a lóvéját, azzal fizethet.

Ebben mi a meglepő? Már vagy 20 éve csinálom.
Make love not Wor.

#70073 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 21. 11:26

CBA-ba járok én is. Sajnos itt helyi szinten van a cba a rohadt drága coop meg egy helyi vállalkozó jópár üzlete, ahol odaadsz egy ötezrest és megmagyarázzák hogy te összességében 500 ast adtál csak. Blokkot úgy kell kikönyörögni nem figyelsz úgy átkúrnak holnap is azon gondolkozol hova lett a pénzed:) Minimum 10-15 rendőrségi ügy volt már ebből, hogy a nyuggerek odadták a 20ezrest azután megmagyarázták nekik hogy igazából kisebb cimlet volt. Szolnokról rendőrök kijönnek kameráról már rég eltüntetve a fizetési procedúra, rendőrök visszamennek Szolnokra..
Erre írják azt egyes helyeken hogy de jó a bánkártyás fizetés. Ja jöjjön ide az illető egy zsemléért leemelnék a számláján lévő lóvét az garantálom, ha bemenne a helyi boltos bármelyik üzletébe:)

Pedig a bankkartyas fizetes terjed (es terjedni fog).

Itt - az isten hata mogott - ahol en elek van valami mobilos fizetesi rendszer. Eloszor csak neztem, hogy mi a fenet csinalnak a diakok a mobiljukkal a bankkartya terminalon.
Nem NFC - hanem valamilyen modemes/DTMF megoldas. A mobilon felhiv valamilyen szamot majd rahelyezi a mobilt a bankkartya terminalra (kb a kepernyot fedi le vele mert a kepernyo alatt es folott vannak a resek a hangszoronak/mikrofonnak) es utana jon a slip a terminalbol. Es ezt mar lattam etteremben/postan/boltban szoval mondhatjuk hogy leterjedt. Nem lassabb mint egy bankkartyas fizetes.

Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 21. 11:47 -kor

#70074 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 11:45

Nem NFC - hanem valamilyen modemes/DTMF megoldas. A mobilon felhiv valamilyen szamot majd rahelyezi a mobilt a bankkartya terminalra

Ez elég kőkorszaki, de legalább lassú.
Make love not Wor.

#70075 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 11:44

Ebben mi a meglepő? Már vagy 20 éve csinálom.

Ez a meglepő, mert ez a végcéljuk. De nem csak ez a kisétálok, besétálok oszt le is van vonva a küvecs, hanem a totális kontroll.

#70076 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 11:59

Oké, ez csak egy film. Nekem inkább az a kérdésem, hogy miért készítenek ilyen reklámfilmeket? Kinek a célja beültetni és hű de pozitív dolognak beállítani ezt? Ki pénzeli? Itt a törekvés a lényeg, hogy már nyíltan reklámoznak egy ilyen életmódot. Oké, hogy szotyipénz, de ott nem hülyék ülnek, utópiába egy küvecset sem fognak beinvesztálni.

#70077 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 11:51

Itt a Maestro bankkártyámnak van ilyesmi funkciója, QuickPay a neve. Az automatán keresztül külön tudok erre pénzt tenni, viszont fizetéskor csak bedugom a terminálba és már vehetem is ki, azonnal lekapja a zsét, egy pillanat alatt. (nem használom, ráérek, mondjuk cigarettát tudnék venni automatából kp. nélkül vele)
Vagy pl. a repülőtéren nem kell a parkolójegyet kifizetni az automatánál, a sorompónál jegy bedug, az összeget kiírja, kártya be, azonnal jön is ki, a sorompó nyílik.

Szerkesztette: rupic 2012. 02. 21. 12:03 -kor

Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#70078 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 11:51

Szerintem nem lassu. Felhivja az adot szamot, rarakja a mobilt a bankkartya terminalra es 3 masodperc mulva jon a slip.
Max 5-10s.

Gondolol a terminal csak a tranzakcio kodjat kuldi el meg az osszeget - a bank meg szinten dtmf-ben valaszol (hogy authorizalva) es kesz.
Nem olyan hulyeseg ez - mobil kb mindenkinel van. A mobil szolgaltatok reszerol ez szerintem egy jo uzlet lehetne.
Ugyis eleg nagy a dragalatos bankok tranzakcios dija - itt meg siman mehetne elore beallitott limit szerint vagy akar prepaid eseten az egyenleg terheig.
Szerintem van benne racio.

#70079 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:03

Orbán két napja azt mondta, valószínűleg nem kell idénre a viharkabát! Akkor változott a terv?

A jó ég tudja a részleteket, hogy mi zajlik, egy biztos, OV csak egy báb, mint a többi. Utasítják és végrehajtja. Elvileg ők lennének a nemzeti oldal. Na de miért van minden egyes nemzeti oldalnak kikiáltott vezetőnk ugyanannál a falnál, s ugyanabban a fejfedőben? A szoclibekről tudtuk mindig is, ők nem is rejtették véka alá. Ők voltak a nemzeti oldal kiátkozott ellenségei. Igen ám, de ugyanabba a zsinagógeszbe járnak mindannyian, együtt fotózkodnak vihogva.

Átbaszás. Lehet, hogy nemzeti oldal, de nem a magyar nemzet érdekeit képviselik. Befurakodtak a vezető pozicíókba, tulajdonképpen már nincs is ott más, és olyan törvényeket hoznak, amilyeneket diktálnak nekik.

#70080 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 11:59

Oké, ez csak egy film. Nekem inkább az a kérdésem, hogy miért készítenek ilyen reklámfilmeket? Kinek a célja beültetni és hű de pozitív dolognak beállítani ezt? Ki pénzeli? Itt a törekvés a lényeg, hogy már nyíltan reklámoznak egy ilyen életmódot. Oké, hogy szotyipénz, de ott nem hülyék ülnek, utópiába egy küvecset sem fognak beinvesztálni.

Ezek a chipek mar leteznek - sot az allatainkban mar ott vannak.
A kutyam chipelt. Ki tudom tapintani a kis rizsszem meretu chipet a nyakan a bore alatt.

A cegnel az automatabol egy ilyen kulccsal tudok vasarolni. Az egyik automata (mert 3 van) elfogad papir penzt is (5-10-20-50 Euro) a tobbi csak ermeket.
Feltoltod a kulcsodat es fizetsz vele. Egy kis akarmi zorog benne - gondolom hasonlo meretu a kutyaban levo chiphez.

Kép

A kulcsokat ingyen kapjuk a munkakezdes soran. Ha elveszne akkor 3 Euroert lehet venni az automatabol.
Lenne arra is lehetoseg, hogy a HR toltson rajuk automatikusan nemi osszeget - de mivel nalunk az etkezes benne van a fizetesben, igy inkabb azt valasztja mindenki (jobb a meleg etel a szendvicsnel).

Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 21. 12:11 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3502
  • 3503
  • 3504
  • 3505
  • 3506
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.