HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4222
  • 4223
  • 4224
  • 4225
  • 4226
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84461 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 20. 18:08

Mert kannásbor.

Akkor érdemes fogyasztani tibi atyát :-D

#84462 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 05. 20. 18:12

Utána beszélgessünk.

Ezen a véleményen vagyok én is, de azt is vallom, ha nem indul el, nem derül ki.

#84463 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 17:27

#84464 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 20. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 20. 18:21

Ezen a véleményen vagyok én is, de azt is vallom, ha nem indul el, nem derül ki.

Közelebb EUban nem volt? Vagy ha most majd menni kell valamerre, akkor tudja finanszírozni?
Make love not Wor.

#84465 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 20. 19:16

Közelebb EUban nem volt? Vagy ha most majd menni kell valamerre, akkor tudja finanszírozni?

Ez a fesztivál csak ott van Mendozában, Peru mellett, próbálkozott Ő sok irányban, ahol visszautasítás volt.
Ha van előrelépés, akkor a finanszírozás a következő aggódás, amit eleve nem szeretek, a nejem az aki aggód minden szarságért, holott sima ügy, én leszarós vagyok :-D de működőképes a kettőnk logikája.

#84466 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 20. 17:32

Ebben nem hiszek, hogy az ember gondolatai bevonzzák a dolgokat, de most megtörtént. Valami 2-3 éve játszódik le egy jelenet a fejemben, hogy valamelyik média megkeres, s megpróbál belőlem celebet gyártani, s elhajtom a faszba az egész gárdát. Mondván erre nincs szükségem.

Erre ma megkeresett az RTL, hogy szeretnének velem riportot. Kérdezgettem őket, hogy mi a konkrétum, s mi a műsor lényege, hárítottak, hogy majd személyesen. S már most ott van a begyemben a csomó, hogy 5 perces hírnév köszi nem, de bármelyik hulladék adó, amelyik kihasznál, s majd kedve szerint eldob, amikor már nincs rám szüksége, nem.

1 hónapja kikapcsoltam a telefonom végleg, annyit megígértem nekik, hogy holna addig be leszek kapcsolva, amíg nem beszélünk.
Majmeglátjuk mi a faszt akarnak, de alapból csak teher.

Meghívnak a Mónika sóba :D

#84467 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 20. 19:16

Mondjuk ezt én se hiszem, hogy csak ott egy helyen a világ másik oldalán lehet befutni a furulyával. Vagy mivel :think:

#84468 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 21. 14:17

Mondjuk ezt én se hiszem, hogy csak ott egy helyen a világ másik oldalán lehet befutni a furulyával. Vagy mivel :think:

Biztos jó oka van rá, én mondjuk lestem volna egy zenei fesztivált olaszok környékén, oszt csókolom, akármi is lehetett volna belőle. Felnőttnél abszolút nem tudom mi a karrirerlehetőség, gyerekeknél ezer+1 tehetségkutató, ilyen-olyan verseny van, aztán lehet menni régiós bajnokságra. 2008ban kinéztem egy kiccsókát, eléggé tud is, csak még kicsit esetlen a színpadon, ellenben zanul durván és a szülők is tolják, mindjárt rákuglizom, mert az hamarosan sokra viszi.

Gitárfesztiválokat is emlegettem, más témakör, de kialakult tábori zenekarok csekély százalékából ugyan, de komoly zenekar lett. Aztán van mikor megcsuklanak, Blind Myself pld. hazajött New Yorkból, de ha kicsit akusztikusabb zenét nézünk, akkor Andreast sem tudom merre jár, de annó vastagon tolta Dubait. Időnként kimentek valami sejknek zenélni 1 estét, és ennyi, meg is van a következő 6 havi bevétel :-)

Idehaza a komolyzenés, szimfónikus nem tudom miképpen működik, de arra sok esélyt nem látok, hogy fellép egy fesztiválon a világ végén közös örömködéssel, aztán ettől majd bárki felfigyel a dologra és dől a megrendelés? Néha elég csak zenészek környékén mozgolódni, egyszerűen kell lenni egy marok névjegykártyának és mindenkivel lepacsizni, ha a TökömPöcsömöccse formációnak kell egy fuvolás akár csak 1-2 szám erejéig, akkor tudják kihez forduljanak. Kerestünk mi is már így mindenfélét, de mindig gitáros lett belőle :-D
Make love not Wor.

#84469 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 14:38

Biztos jó oka van rá,

Pont.
Ciciman is on borda

#84470 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 21. 14:17

Ahamm, igaz tavalyi a cikk: http://www.ujeuropaa...ukcio-a-javabol

Aztán ott van még Markó Ádám meg a Special Providence is. Egyszer csak kihúztak Japánba turnézni, mert az jó, valamint hangszergyártó karolta fel a csávót és egyik népszerűsíti majd a másikat. Ilyen is előfordul. Csípem a bandát is, annak ellenére, hogy egy Special Providence előadást csak nagyon mellékesen besörözve bírok ki :-D
Make love not Wor.

#84471 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 21. 14:41

Pont.

Engem azért érdekelne, hogy miképpen találta meg, miért pont ez, ésatöbbi, mert elég betegnek hangzik. Argentína felé bőven akadnak magyar kivándorlók is, lehet rajtuk keresztül? Szóval guga mesélhetnél valamit, ha már betoltad a köztudatba, mert na.

Én első körben a repülést meglesem, mert eddig fogalmam sem volt merre érdemes elindulni Argentínába. Mármint azon kívül, hogy Nyugat felé :-D
Make love not Wor.

#84472 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 14:49

Engem azért érdekelne, hogy miképpen találta meg, miért pont ez, ésatöbbi, mert elég betegnek hangzik. Argentína felé bőven akadnak magyar kivándorlók is, lehet rajtuk keresztül? Szóval guga mesélhetnél valamit, ha már betoltad a köztudatba, mert na.

Én első körben a repülést meglesem, mert eddig fogalmam sem volt merre érdemes elindulni Argentínába. Mármint azon kívül, hogy Nyugat felé :-D

Folyamatosan leste, kereste a kiugrási lehetőségeket. Nézte a youtubon a felvételeket mindenféléről, s ráakadt erre a fesztiválra, megnézte a weblapot, s látta, hogy ismét lesz ősszel. Aztán kérdezgetett, informálódott, hogy mi ez az egész, s mikor rájött, hogy ez milyen nívós és felkapott rendezvény, elküldte a jelentkezését.

Repülni ha jól tudom Rómából lehet közvetlenül. Javasoltam neki, hogy menjen Peruba, s onnan Mendoza-ba, mert nagyon közel van a perui határhoz, de a vízumszarságok nagyon megnehezítik az utazást.

http://www.worldflutesfestival.org/

#84473 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 21. 14:15

Meghívnak a Mónika sóba :D

Kizártnak tartom, hogy valami show műsorban szeretnének felléptetni, erre esély sincs :-D el sem vállalnám. Még akkor sem, ha nagy gázsit ígérnének :-D még nem hívtak fel, de gondolom, ha már megkerestek, akkor a nagy katyvaszban egyszer csak rám is sor kerül.

#84474 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 16:12

Folyamatosan leste, kereste a kiugrási lehetőségeket. Nézte a youtubon a felvételeket mindenféléről, s ráakadt erre a fesztiválra, megnézte a weblapot, s látta, hogy ismét lesz ősszel. Aztán kérdezgetett, informálódott, hogy mi ez az egész, s mikor rájött, hogy ez milyen nívós és felkapott rendezvény, elküldte a jelentkezését.

Repülni ha jól tudom Rómából lehet közvetlenül. Javasoltam neki, hogy menjen Peruba, s onnan Mendoza-ba, mert nagyon közel van a perui határhoz, de a vízumszarságok nagyon megnehezítik az utazást.

http://www.worldflutesfestival.org/

Most rakd magad oda, és segítsd erőn felül is akár.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#84475 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 16:17

Kizártnak tartom, hogy valami show műsorban szeretnének felléptetni, erre esély sincs :-D el sem vállalnám. Még akkor sem, ha nagy gázsit ígérnének :-D még nem hívtak fel, de gondolom, ha már megkerestek, akkor a nagy katyvaszban egyszer csak rám is sor kerül.

Én mondjuk örültem, mikor asszonyt felhívták, legalább olyat is láttunk. Aztán meg főleg jó vót, elittam :-D
Make love not Wor.

#84476 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 16:23

Általában előadóművészeket a saját Youtube csatornájuk alapján szokták felkapni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84477 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 05. 21. 16:27

Most rakd magad oda, és segítsd erőn felül is akár.

Azért mentem melózni a sehol szigetre :cool: filóztam Hollandián is, de megátalkodott lokálpatrióta vagyok, külföld nem nekem való, de ez a meló valami zseniális.

#84478 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 21. 17:23

Általában előadóművészeket a saját Youtube csatornájuk alapján szokták felkapni.

Meg 1 jó élő fellépés kell és arról kis promós cucc. Ez mondjuk drága, de soknak bejött, aki megreszkírozta. Mondjuk Velük az utolsó élőket már nem sikerült rendesen tető alá hozni, mert úgy döntöttek, hogy akármi, lehet a gyengébb anyag is jó, ami alapján gyengébb helyre hívják a bandát, aztán majd felkúsznak, vagy sem:

https://www.youtube....h?v=KFjUmqZGDS8

Komolyzenéset nem tudom, ilyesmi könnyűzenésben van egy csomó ember akinél felvétellel és némi tervvel lehet kilincselni.
Make love not Wor.

#84479 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 21. 17:23

Ez nem rossz ötlet, még eszébe sem yutubott :Đ vázolom neki.

#84480 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 21. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 05. 21. 17:32

Ez nem rossz ötlet, még eszébe sem yutubott :Đ vázolom neki.

Kiscsávó is ilyesmiként kezdte, felnőttnél azért egy homogén hátteret, rendes világítást odatennék:

https://www.youtube....h?v=wZnbDgJj4CI

És nem kell túlbonyolítani, vagy megcsinálod kint a színpadon, csak ne legyen mellékzaj.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4222
  • 4223
  • 4224
  • 4225
  • 4226
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.