HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4232
  • 4233
  • 4234
  • 4235
  • 4236
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84661 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 26. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 05. 26. 12:29

most veszem észre, hogy a jód is kálium jodid formájában kerül bele a sóba.
itt viszont már voltak gondok:
http://www.febesz.eu...dbol_megart_sok

Plusz nem csak a sóban, hanem minden vitamin-ásványianyag komplexben is van, nekem meg a jód nem jó, aztán alig találok olyat, amiben csak kevés van. De abban meg minden másból is kevés van.

#84662 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 25. 23:03

Hosszabban nem elemzem ki, kezdésnek azt hiszem ennyi tudomány elég, mert egy vállrándítással elmegy mellette és leszarja. Csak furcsa lenne olyan tömény sós oldat a magzatvízben, mint egy tenger, mert parasztosan szólva szétmarná a gyereket a picsába.

Na ez az, ilyenek leszarják, ha értelmeset mondasz.
Egyébként meg elég szarul mérgeznek bennünket, mer' az átlagéletkor valahogy csak növekszik lassan :think:

#84663 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 26. 12:58

Mondjuk én láttam meghalni káliumtól valakit, de az saját hülyesége volt. Előfordul. Bár a háttérhatalom erősen dolgozott rajt, hogy megmentse.

Gondolom az dializált vesebeteg volt. Másképp nagyon meg kellene érte dolgozni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84664 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 05. 26. 12:54

tudja tököm, én nem eszem sósan, sosem sózok után semmit, család is sómentesen főz, ráadásul jód/kálium klorid mentes sókkal.
de múlt nap berágtam két tálka sósmogyit meg söröztem rá, meg cidereztem, aztán betoltam 2 cipiripit, fájt a fejem meg felment a vérnyomásom két napra. öregszem, az van.
a másik nagy ellenség, az meg a cukrok/szénhidrát. meg a tej. meg a glutén. meg a transzzsírsavak. meg a jó koleszterin, rossz koleszterin.
egyáltalán, van olyan amit nem kiáltottak már ellenségnek?
ha a professzor úr visszajön meghallgatnám a dietétikai dialektikáját. sokszor hozzájárul az általános műveltségemhez, ha ír valamit, oszt csodálkozok.

Fasznak mérsz vérnyomást? :)

#84665 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 05. 26. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 26. 13:46

Gondolom az dializált vesebeteg volt. Másképp nagyon meg kellene érte dolgozni.

Nyertél. Nekilódult, hogy most már évek óta csak csorog a nyála Ő most akkor is eszik egy rendeset, elvégre mindjárt jön a kezelés. Már nem értek oda, de legalább zabált egy jót utoljára.
Make love not Wor.

#84666 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 26. 12:54

túl sok volt a kálium a mónika sóba,és kevés a fluor

a tomi?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84667 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 13:53

Fasznak mérsz vérnyomást? :)

nem mértem, régóta ott tartok, hogy nem kell. :) hirtelen lefekvéskor nyomásváltozás a fülben, lüktet egy picit, meg megvan a fejfájási formája. akkor tudom, hogy 150 környékére felmentem. tartós 160-nál már haldoklom.
mondjuk én alapból prehipertóniás vagyok a mérce szerint, de az egészségesnek kikiáltott 115-ön pl. döglődöm, alig élek. mikor elkezdtem fogyni, 2 vérnyomásgyógyszert szedtem, reggel-este, és még úgy is fel-felmentem 150 fölé. aztán egy ideig jól voltam, aztán megint szarul, mondom, megint visszajött, vagymi. vérnyomásmérő, 110/akármennyi... akkor elhagytam az egyiket, aztán 85 kiló alatt a 2-at.
alapból 125-135 környékén mozgok. napközben, lótifuti, egyebek, akkor 140 is van.
ellenben a tartós magas vérnyomás szébaszta az ereket a fülben + meszesednek a felszálló nyaki ereim, emmellé még a nyaki csigolyák kopása szépen hozta magával a tinnitust (volt dopplerem, érfestéses ct-m, mr-em, rtg.) ez megmaradt és valszeg örökös, mint a nyomor. de természetes értágítókkal, vérnyomáscsökkentőkkel, ásványi anyag bevitellel általában elviselhető.
ez kb. a páfrányfenyő, q10, halolaj, ca-mg, diozmin/heszperidin/áfonya/csalán kivonat, Macskagyökér/Golgotavirág/Komló (valeriana baszomalássan), foghagyma, fagyöngy, galagonya.
emellé még az ízületvédő (arthro guard), a multi vitamin/ásványi anyag, galagonyás c vitamin + 2 havonta a seborrhoeás dermatitis elleni gyógytea, amiben nem tudom mi van. :D
egy kibaszott reggelire elég ez a sok szar... :D
tudom, nálam sem a szomszéd a hülye, de szép lassan dobáltam egymás mellé őket, míg így összejött. :D. franc se tudja, melyik része, vagy így együtt, de ha kimarad 4-5 nap, megérzem.
olyan sok opció nem volt, aztán amikor már hónapok óta csak zenével alszol, és reggel mint a szar úgy ébredsz, általában 5 óra fele, mondjuk 3-4 óra alvás után, akkor azért elkezdesz pedálozni, ha csak olyan opció van, hogy értágító találomra, meg negyedévente valami infúzió.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#84668 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 26. 12:58

Mondjuk én láttam meghalni káliumtól valakit, de az saját hülyesége volt. Előfordul. Bár a háttérhatalom erősen dolgozott rajt, hogy megmentse.

Ráborult a káliumraktárban a polc? :D

#84669 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 26. 15:13

Ráborult a káliumraktárban a polc? :D

Gyrosost megkérdeztem, csak a pácba rak sót heti 1 alkalommal és a bburgerhúsba, így havi alig 1 kiló fogy el. Párezer adag kajába. Na, remélem jön guga és kigrammozza már.
Make love not Wor.

#84670 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 05. 26. 14:21

nem mértem, régóta ott tartok, hogy nem kell. :) hirtelen lefekvéskor nyomásváltozás a fülben, lüktet egy picit, meg megvan a fejfájási formája. akkor tudom, hogy 150 környékére felmentem. tartós 160-nál már haldoklom.
mondjuk én alapból prehipertóniás vagyok a mérce szerint, de az egészségesnek kikiáltott 115-ön pl. döglődöm, alig élek. mikor elkezdtem fogyni, 2 vérnyomásgyógyszert szedtem, reggel-este, és még úgy is fel-felmentem 150 fölé. aztán egy ideig jól voltam, aztán megint szarul, mondom, megint visszajött, vagymi. vérnyomásmérő, 110/akármennyi... akkor elhagytam az egyiket, aztán 85 kiló alatt a 2-at.
alapból 125-135 környékén mozgok. napközben, lótifuti, egyebek, akkor 140 is van.
ellenben a tartós magas vérnyomás szébaszta az ereket a fülben + meszesednek a felszálló nyaki ereim, emmellé még a nyaki csigolyák kopása szépen hozta magával a tinnitust (volt dopplerem, érfestéses ct-m, mr-em, rtg.) ez megmaradt és valszeg örökös, mint a nyomor. de természetes értágítókkal, vérnyomáscsökkentőkkel, ásványi anyag bevitellel általában elviselhető.
ez kb. a páfrányfenyő, q10, halolaj, ca-mg, diozmin/heszperidin/áfonya/csalán kivonat, Macskagyökér/Golgotavirág/Komló (valeriana baszomalássan), foghagyma, fagyöngy, galagonya.
emellé még az ízületvédő (arthro guard), a multi vitamin/ásványi anyag, galagonyás c vitamin + 2 havonta a seborrhoeás dermatitis elleni gyógytea, amiben nem tudom mi van. :D
egy kibaszott reggelire elég ez a sok szar... :D
tudom, nálam sem a szomszéd a hülye, de szép lassan dobáltam egymás mellé őket, míg így összejött. :D. franc se tudja, melyik része, vagy így együtt, de ha kimarad 4-5 nap, megérzem.
olyan sok opció nem volt, aztán amikor már hónapok óta csak zenével alszol, és reggel mint a szar úgy ébredsz, általában 5 óra fele, mondjuk 3-4 óra alvás után, akkor azért elkezdesz pedálozni, ha csak olyan opció van, hogy értágító találomra, meg negyedévente valami infúzió.

Szerintem túl sok az időd :)

#84671 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 12:28

Persze figyeljük a logikát:
1. a boltban csak szar sót tudsz venni, kivéve guga, akinek saját bányája van.
2. a kormány korlátozza a sóbevitelt, abból a sóból, ami különben is szar.

Akkor most ellenünk vannak vagy velünk?

Jó a konteós oldal is, mert éppen a jóféle vizet hirdeti, mert jajj savasak vagyunk (ami szintén egy fasság, de ugorjunk, szervezetben nincs lúgos, savas, mert mindennek van egy állapota)

"Lugosítás - az élet sója Nyomtatás E-mail

2010. Május 25. kedd, 07:42

Savasodás: korunk népbetegsége

Az Etyeki-dombság dél-keleti szélén lévő Sas-hegy Természetvédelmi Terület környezetében, védett vízadó rétegből palackozzuk az Ön számára. Nátrium-hidrogén-karbonátos jellegű közepes ásványianyag tartalmú, igen lágy fluoridos, elismert ásványvíz.
"

És ezt közvetlen ott írják, ahol magyarázzák, hogy a fogkrémben/vízben lévő fluorral akarnak minket kiirtani.

Ezek ilyen egybitesek, de legalább megtudtam, hogy a világon BÁRMI megelőzi és gyógyítja a rákot, csak az orvosok és a kemoterápia nem :-D
Make love not Wor.

#84672 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 26. 16:44

Szerintem túl sok az időd :)

flesit el kellett küldeni egy picit a picsába, véletlenül beleolvastam a díszkussba. múltkor elcsíptem a tükröződős videóját, tényleg egy kibaszott fogyatékos, kinézetre is. gondoltam, benézek a többi agyfaszbajnok helyre is, de kb. az évek óta rögzült állapotokat találtam. guga ír valamit, szerintem már sportból, janó kapar, hogy hátaznemúgyvanaz. a többiek csak lehülyézik vagy verbálagresszorkodnak. statikus ez itt nagyon.
majd egy negyedév múlva megint benézek pár napra.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 05. 26. 19:41 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#84673 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 27. 06:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 26. 19:19

Jó a konteós oldal is, mert éppen a jóféle vizet hirdeti, mert jajj savasak vagyunk (ami szintén egy fasság, de ugorjunk, szervezetben nincs lúgos, savas, mert mindennek van egy állapota)

Az Etyeki-dombság dél-keleti szélén lévő Sas-hegy Természetvédelmi Terület környezetében, védett vízadó rétegből palackozzuk az Ön számára. Nátrium-hidrogén-karbonátos jellegű közepes ásványianyag tartalmú, igen lágy fluoridos, elismert ásványvíz.
"

És ezt közvetlen ott írják, ahol magyarázzák, hogy a fogkrémben/vízben lévő fluorral akarnak minket kiirtani.

Ezek ilyen egybitesek, de legalább megtudtam, hogy a világon BÁRMI megelőzi és gyógyítja a rákot, csak az orvosok és a kemoterápia nem :-D

Megint eljutunk a jó só/rossz só, jó fluorid/rossz fluorid dolgokig... én csak kicsit húzom fel magam rajta, de néha már sok.

#84674 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 28. 07:51

Bírom amikor guga előhoz valami fasságot tudás nélkül, tele logikai buktatóval, majd kifejti hogy a tuggyukkik megvezetnek minket, és amikor megkapja a konkrét kérdéseket, akkor elmegy fát vágni pár napra, ne legyen kellemetlen a téma :D

És mindig ugyanez a menetrend

#84675 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 28. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 05. 28. 08:51

Bírom amikor guga előhoz valami fasságot tudás nélkül, tele logikai buktatóval, majd kifejti hogy a tuggyukkik megvezetnek

Ha, pedig a hatalom úgy csinál, mint akit érdekel a sorsunk. Szép átverés, mi?

http://m.origo.hu/ta...-a-hatosag.html

Múltkor jól visszatért guga is, mondja, hogy sokkal keményebbeket tud, közel a tűzhöz, aztán nem lett belőle semmi :-)
Make love not Wor.

#84676 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 28. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 28. 09:38

Ha, pedig a hatalom úgy csinál, mint akit érdekel a sorsunk. Szép átverés, mi?

http://m.origo.hu/ta...-a-hatosag.html

Múltkor jól visszatért guga is, mondja, hogy sokkal keményebbeket tud, közel a tűzhöz, aztán nem lett belőle semmi :-)

Ez csak megvezetés, hogy megnyugodjunk, tudod :D

Ha közel lenne a nemlétező tűzhöz.... :D

#84677 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 28. 09:40

http://index.hu/tech...chemtrail-hoax/

#84678 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 28. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 05. 28. 10:40

Jól összeszedett cikk. Látszik hogy egy gyíkember írta, félrevezetésül. De majd jön guga és elmondja az igazságot, a tűz közeléből!

!!!NÉGY!!!

#84679 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 30. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 26. 19:19

"

Jaja, meg a pí víz, meg a satöbbi. De ne csak simán idd, hanem ne is igyál mást, főzni is csak ezzel főzzél.
Nagy biznisz ez, mer' sok hülye van, aki megveszi.

#84680 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 30. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 30. 09:21

Jaja, meg a pí víz, meg a satöbbi. De ne csak simán idd, hanem ne is igyál mást, főzni is csak ezzel főzzél.
Nagy biznisz ez, mer' sok hülye van, aki megveszi.

A pi viz mar uncsi. Most a deuterium szegeny viz a meno.
Olyan 800-1000Ft/l aron.

Hiszekenyek vamszedoi ezek....

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4232
  • 4233
  • 4234
  • 4235
  • 4236
  • Utolsó »