HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4245
  • 4246
  • 4247
  • 4248
  • 4249
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84911 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 18:30

Ha neki nem megy, akkor nem teszik lehetővé a törvények :D

Ez a Guga úgy ír, mintha nem tudná pontosan, hogy itt volt már mindenkinek pár bt-je, meg egyéb cége, meg ez-az-amaz.

Én még csak az elsőt nyúzom, igaz volt pár inkasszó, de lassan 20+ éves a cég, lehet ez fog sokat érni a piacon, mert ilyen már nem sok van. Csomóan amúgy annyira ész nélkül csinálnak mindent, hogy ihajj, még csomóan vannak, akik az adóval sincsenek tisztában, de vállalkozás az van, aztán a 20ezer forintos számlás bevétel az nem 20ezer pénz. Persze mikor megsuhintják, akkor mindenki hülye, csak Ő nem.

Gugával meg lejátszottuk, hozzám hozhatott volna mindent, elhülyülte. Állítása szerint meg én voltam a hülye. Sebajja, tolta más, érdekes módon nem akar összedőlni, sőt, kicsit irigykedem is, mert legalább a házat felújította pár év alatt.
Make love not Wor.

#84912 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 08. 18:41

közben eszembe jutott a múltkori, hogy van benne káliumjodid is.

Meg ferrocianidizé is. Amit ha infúzióba raknak kicsit nagyobb mennyiségben, akkor megdöglesz. Érdekes, infúzióban a birkapörkölt is elég halálos bír lenni, én tiltakoznék, hogy gyorsan tilcsák be...
Make love not Wor.

#84913 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 18:42

Meg ferrocianidizé is. Amit ha infúzióba raknak kicsit nagyobb mennyiségben, akkor megdöglesz. Érdekes, infúzióban a birkapörkölt is elég halálos bír lenni, én tiltakoznék, hogy gyorsan tilcsák be...

http://www.tesztplus...tpress/&x=brute

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#84914 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:51

occigén is halálos, szerencsére nincs betiltva
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84915 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 18:17

Ha elég nagy az érdeklődés és kezd benne pénz is lenni, akkor felfigyelnek rá. Más is rá akarja tenni a kezét. Vagy csak el akar nyomni, hogy ne hozzád menjenek az emberek, vagy csak mert köcsög. Ez van, én is futottam ilyesmibe.

Meglett az ember, az élményparkkal szemben vásárolt nyaralót év elején, rendszeresen feljelenti a parkot, mert büdösek a lovak, hangosak a gyerekek, mindig más indokkal. Látta a filmet a youtubon, s felháborodottan kommentelt, hogy micsoda ilyen dolog, zaj, hangos zene, stb. De már nem olvasható, mert az összes filmet, ami erről szólt, töröltem.

#84916 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 18:16

Ismered a mesét a megvezetőségünkről, nem?

Így mindent meg lehet magyarázni. Az egybevágó információkat beszívja, ha hülyeség is, az ellenkező információkra meg rámondja, hogy ködösítés.

Oszt' egyszer megy a sírás, hogy itt nem sikerült, ott keresztbe tettek, utána meg hogy neki a legjobb. Gyula is ilyen volt, egyszer panaszkodott, aztán jött, hogy neki nem kell több, nagyon szuper a kis kásájával az élete.

#84917 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 08. 18:48

Fasznak tesztelgetik és lépnek fel ellene, ha voltaképpen ezzel akarják kiirtani a lakosságot? Ezt sosem értettem, le akarnak nyomni, közben az élelmiszerbiztonságiak meg minden vacakra ráugranak. Biztos csak látszatintézkedés :-D
Make love not Wor.

#84918 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 18:52

Meglett az ember, az élményparkkal szemben vásárolt nyaralót év elején, rendszeresen feljelenti a parkot, mert büdösek a lovak, hangosak a gyerekek, mindig más indokkal. Látta a filmet a youtubon, s felháborodottan kommentelt, hogy micsoda ilyen dolog, zaj, hangos zene, stb. De már nem olvasható, mert az összes filmet, ami erről szólt, töröltem.

És? Ha szabad ott lovakat tartani, akkor hiába jelentget fel.

#84919 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 18:52

De már nem olvasható, mert az összes filmet, ami erről szólt, töröltem.

Megfutamodsz, vagy mi? Lúzer rabszolga.
Make love not Wor.

#84920 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 18:23

Ööö ... én melóztam már magánterületen, ahol bejöttek ellenőrizni, meg engedélyeket nézegetni, meg feketemunkásokat keresni.

A fekete munka az más, azt még egy magánháznál is ellenőrizhetik, de a munkavédelmis nem jöhet be a házamba, sem a saját területemre vagy oda, ahová szól az engedélyem, hisz magamnak melózom.

#84921 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 18:54

Megfutamodsz, vagy mi? Lúzer rabszolga.

Minek reklámozzak olyan találkozót, ami nem jön létre? Az új helyszínről majd tolok fel filmet, már megkaptam az engedélyt arra az erdőre, ahová eleve járok. 17 hektár, tavaly is kaptunk rá engedélyt, de nem mentünk ki a táborból, mert nem volt rá igény. Most meg csak oda megyünk.

#84922 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:56

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 18:54

3. után a rendőrsén unja meg a papírmunkát. Amúgy videó alatt egyszerűbb a kommenteket letiltani. Bár nem néztem, de tuti embert is ki lehet tiltani. Élvezkedjen, mint amikor a hentes mesélte, hogy volt aki 8szor vett zöld és büdös csirkét és folyton feljelentette. Persze eleinte nem volt kellemes a folyamatos ÁNTSZes érdeklődés, viszont most ennek kapcsán jó hangulatban van a hatósággal, aki ugyanígy nem érti, hogy ha valaki 2-3 alkalommal vesz valami szart, akkor logikusan miért megy vissza megint szopni? Aztán persze a névtelen bejelentést is vizsgálni kell, én meg inkább azt vizsgálnám miért túráztatja feleslegesen a hatóságot,
Make love not Wor.

#84923 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 18:53

Fasznak tesztelgetik és lépnek fel ellene, ha voltaképpen ezzel akarják kiirtani a lakosságot? Ezt sosem értettem, le akarnak nyomni, közben az élelmiszerbiztonságiak meg minden vacakra ráugranak. Biztos csak látszatintézkedés :-D

Nekem azért kell odafigyelnem, mert jódot nem ehetek.

Egyébként meg lófasz: hol van olyan a természetben, ahol éppen olyan arányban van minden ásványi anyag és minden tápanyag, amilyen arányban az emberi szervezetnek kell? Sehol. Miért épp a sóban kéne ennek az aránynak fennállnia?

#84924 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:57

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 18:54

A feljelentéseinek eddig nem volt következménye, csak bosszantó, általában nem nekem, de most nekem is, de már leszarom :-D tőlem ott pusztul meg, ahol van.

#84925 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:58

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 18:56

Minek reklámozzak olyan találkozót, ami nem jön létre?

Park és rendszeres dolgok emlegetése miatt teljesen más videóra gondoltam.
Make love not Wor.

#84926 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:58

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 18:57

Guga webbeteges linkjén le is írják, hogy kinek érdemes odafigyelni. Sezrintem csak belekapott egy találattal, hogy majd itt jól megmondják, erre tök más jött ki belőle :-D
Make love not Wor.

#84927 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 17:59

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 18:57

Egyébként meg lófasz: hol van olyan a természetben, ahol éppen olyan arányban van minden ásványi anyag és minden tápanyag, amilyen arányban az emberi szervezetnek kell? Sehol. Miért épp a sóban kéne ennek az aránynak fennállnia?

Pajzsmirigynek kell a jód, s a jódot akármivel nem lehet bevinni.
Japánban kurva sok jódot kajálnak a tengeri moszattal, ezért ráncolták a szemöldöküket az amcsik, amikor ledobták az atomot, hogy az utóhatások a vártnál alacsonyabbak voltak.

#84928 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 18:58

Guga webbeteges linkjén le is írják, hogy kinek érdemes odafigyelni. Sezrintem csak belekapott egy találattal, hogy majd itt jól megmondják, erre tök más jött ki belőle :-D

Átnéztem több találatot, de Tejfalussy úr dolgait szoktam nézni, s értem :-D

#84929 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 18:56

3. után a rendőrsén unja meg a papírmunkát. Amúgy videó alatt egyszerűbb a kommenteket letiltani. Bár nem néztem, de tuti embert is ki lehet tiltani. Élvezkedjen, mint amikor a hentes mesélte, hogy volt aki 8szor vett zöld és büdös csirkét és folyton feljelentette. Persze eleinte nem volt kellemes a folyamatos ÁNTSZes érdeklődés, viszont most ennek kapcsán jó hangulatban van a hatósággal, aki ugyanígy nem érti, hogy ha valaki 2-3 alkalommal vesz valami szart, akkor logikusan miért megy vissza megint szopni? Aztán persze a névtelen bejelentést is vizsgálni kell, én meg inkább azt vizsgálnám miért túráztatja feleslegesen a hatóságot,

Azt nem unják meg. Engem is volt, aki feljelentgetett párszor. Oszt' még rokon is volt ráadásul, bár csak távolról.
Faterhoz is volt, hogy heti kétszer járt ki az ántsz, jó 10 évvel ezelőtt. Volt pár jóakaró, rendszeres volt a bejelentés, hogy pl. lejárt árut adott el. Kijöttek, megnézték, igen, nincs nála lejárt áru sehol, viszont látásra.

#84930 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 18:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 18:58

Park és rendszeres dolgok emlegetése miatt teljesen más videóra gondoltam.

Azok a videók fent vannak, talán 4db volt, ami a láncfüris taliról szólt. Csak azokat töröltem.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4245
  • 4246
  • 4247
  • 4248
  • 4249
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.