Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 16:56
Bármire ad találatot, múltkor a Ködpiszkálót mutattam, egy legyintéssel elintézted. Itt is az van, hogy valami hülyeséget szajkóztál, ami nem úgy van, mérhető, de józan érvekkel is belátható. Főleg ha az van, amit írtam, eleve a tengervíznek tengerenként más-más összetétele van, külön kiemelve a holt tengert. Áthatsz benne 2 napig, lefolyik a bőröd a picsába.
Csak ezzel is tanúbizonyságot adtál arról, hogy semmilyen forrást nem ellenőrzöl, nem nézel utána, oszt olyan, mint a kemtrél, hoyg "ez tény" meg "fel kell nézni az égre", meg hasonló mondatok és bármilyen légből kapott eszement fasságot szajkózol a hülyék után. Aztán csodálkozol ha lehülyézünk, mert ezzel, a két piramisos sztorival meg ki tudja még mivel csúnyán bebuktál, így miért ne skatulyázzuk be valami elmeroggyantnak?
Linket megnéztem, szokásos terelés, mert kurvára nem mindegy, hogy valamit infúzióban veszünk be, vagy orálisan. Pld. pár csepp levegő az infúzióból már halálos bír lenni, de némi alkohol is. Vagy birkapörkölt bazmeg

Gyomron át viszont nyeledvedeled ezerrel és leszarod a világot. Ugyanezt megpróbálhatod bármivel.
Futtában nézve ez is arányt emleget, ami faszság, mert jó lenne mennyiséget és tömegszázalékokat írni, ezt is levezettem, kérdeztem. Ebből a 2 mondatból már hülyegyerek okoskodása az egész ironyám, aki még vagdalkozik is, mert jajj kiirtanak.
És egyél már meg egy banánt, aztán gondolkozz.
Make love not Wor.