HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4243
  • 4244
  • 4245
  • 4246
  • 4247
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84871 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 07. 19:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 19:46

A jó szándékot azt te építetted le, kemény munkával.

Azért vannak, akik még részesülnek benne, de azt ki kell érdemelni :cool: tudod télen 2 láncfűrészemet elajándékoztam olyan családnak, akik sokat nélkülöznek, most csak egyet fogok elajándékozni, s még nem tudom kinek. Jön aq láncfüris tali, mert akkor is össze fogom hozni, feketén, szürkén, faszom bánja, elmehet az állam az összes tudálékos kurva anyjába, de a csapatot etetni, itatni fogom, tavaly disznót vágtam nekik és kecskét.

De nem fogok magyarázkodni olyan embernek, aki ezeket úgy értékeli, ami és ahogy nincs a helyén, nem hivalkodok, ezek tények. Sőt, télen mentem a hegyre fát kitermelni, leszólított egy öreg néni, hogy a tetője beázik, meg tudnám e nézni, szart sem értettem hozzá, de helyrehoztam, 3 napig melóztam rajta szakértelem nélkül, egy forintot nem kértem, mert az ilyesmi nem erről szól. Egy ember, aki segítséget kért tőlem, s megadtam neki.

Egyébként te is megöregszel, kicsit gondolj előre, hogy kitől fogsz segítséget kérni, ha szarban leszel?

#84872 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 19:13

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 20:03

Azért vannak, akik még részesülnek benne, de azt ki kell érdemelni :cool: tudod télen 2 láncfűrészemet elajándékoztam olyan családnak, akik sokat nélkülöznek, most csak egyet fogok elajándékozni, s még nem tudom kinek. Jön aq láncfüris tali, mert akkor is össze fogom hozni, feketén, szürkén, faszom bánja, elmehet az állam az összes tudálékos kurva anyjába, de a csapatot etetni, itatni fogom, tavaly disznót vágtam nekik és kecskét.

De nem fogok magyarázkodni olyan embernek, aki ezeket úgy értékeli, ami és ahogy nincs a helyén, nem hivalkodok, ezek tények. Sőt, télen mentem a hegyre fát kitermelni, leszólított egy öreg néni, hogy a tetője beázik, meg tudnám e nézni, szart sem értettem hozzá, de helyrehoztam, 3 napig melóztam rajta szakértelem nélkül, egy forintot nem kértem, mert az ilyesmi nem erről szól. Egy ember, aki segítséget kért tőlem, s megadtam neki.

Egyébként te is megöregszel, kicsit gondolj előre, hogy kitől fogsz segítséget kérni, ha szarban leszel?

A magaddal szembeni jószándékról beszéltem. Van kitől segítséget kérnem, percig ne aggódj amiatt, ha valami nagyon félremegy, egyébiránt meg gondoskodok magamról meg a családomról.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84873 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 19:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 20:13

A magaddal szembeni jószándékról beszéltem. Van kitől segítséget kérnem, percig ne aggódj amiatt, ha valami nagyon félremegy, egyébiránt meg gondoskodok magamról meg a családomról.

Akkor legyen így, nem értettem félre, csak beleszőttem távlatot.

#84874 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:08

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 19:26

Nem zavar, majd az orvos megoldja :Đ gondolod, hogy nem tudom űberelni a megtrágyázott hozzászólásaidat :Đ már nincs rajtam teher :cool: néha gondolkodj el azon, hogy mi az, ami vezérel, mi sarkall olyan hozzászólásokra, ami csak és kimondottan epés, semmi jó szándék :cool:

Dehogynincs rajtad teher :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84875 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:09

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 20:13

Az ilyen ember azt hiszi hogy más nem segít?

#84876 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:10

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 07. 21:09

Nyilván. Van az agyában egy tévképzet arról, hogy mások hogy élnek azt hello. Mondjuk más sincs az agyába mostanra már, csak tévképzet, de oda se neki :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84877 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:36

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 07. 21:09

Semmi akadálya, hogy mesélj róla, bár, hogy én megtettem, nem tartom magam jó embernek ettől, sem kompenzálnoi valamit, egyszerű, ha bárki kér tőlem valamit, megteszem, ha úgy és akkor belefér.

#84878 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:38

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 21:10

Nyilván. Van az agyában egy tévképzet arról, hogy mások hogy élnek azt hello. Mondjuk más sincs az agyába mostanra már, csak tévképzet, de oda se neki :)

Élvezem az agyamban lévő tévképzetet, nem én siránkozom másnak, hogy milyen szar az életem :-D

#84879 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 20:42

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 21:38

Élvezem az agyamban lévő tévképzetet, nem én siránkozom másnak, hogy milyen szar az életem :-D

Ki siránkozik?

Te vagy az aki minden második-harmadik hozzászólásban győzközöd magadat a népet itt, hogy neked milyen jó. Pedig én pölö sírva-ordítva vágnám fel az ereimet, ha egyszer a helyedben ébrednék.

Aztán mivel itt mindenki kettővel osztja amit mondasz, meg különben se érdekli kutyát sem az életed részletei, marad az, hogy magadat győzkdöd, de még az se megy nagyon.

Idézet

#84880 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 05:25

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 21:36

Semmi akadálya, hogy mesélj róla, bár, hogy én megtettem, nem tartom magam jó embernek ettől, sem kompenzálnoi valamit, egyszerű, ha bárki kér tőlem valamit, megteszem, ha úgy és akkor belefér.

Miért meséljek róla? Ezt nem értem.

#84881 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 07. 21:10

Nem képzet, menő exvállalkozók ott sírnak a vállán. Bár 1-2 dolog érdekelne, úgy látom nem fog menni. Magzatvíz is annyiban maradt, pedig keményen állította.
Make love not Wor.

#84882 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 09:24

Nem képzet, menő exvállalkozók ott sírnak a vállán. Bár 1-2 dolog érdekelne, úgy látom nem fog menni. Magzatvíz is annyiban maradt, pedig keményen állította.

Mondjuk az tényleg komoly bajban van, akinek csak guga maradt, hogy kisírja magát :nevet:

Idézet

#84883 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 21:38

Előbb még szar volt, mert munkavédelmis befenyített, meg minden. De ja, nem sírsz, csak folyamatosan bizonygatod, hogy de tényleg milyen űberjó. El sem bírod hinni, hogy ezen kívül másnak is jó lehet, mert minket nyilván elnyom a hatalom.
Make love not Wor.

#84884 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 13:54

Gugának való borító:

http://en.wikipedia....DronesCover.jpg

Mer' mindenkit irányítanak, csak némelyiket nem :-D
Make love not Wor.

#84885 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 14:54

Gugának való borító:

http://en.wikipedia....DronesCover.jpg

Mer' mindenkit irányítanak, csak némelyiket nem :-D

Kifejező, lopom.

#84886 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 09:27

Előbb még szar volt, mert munkavédelmis befenyített, meg minden. De ja, nem sírsz, csak folyamatosan bizonygatod, hogy de tényleg milyen űberjó. El sem bírod hinni, hogy ezen kívül másnak is jó lehet, mert minket nyilván elnyom a hatalom.

Minden jó, ha a vége jó, lesz tali, kevesebb ember, kevesebb nyűg, lazább, kötetlenebb, csak haverok, de azok sokan jönnek. Sátorozós, grillezős, a végén bebaszós :-D mindenki azt mondta, hogy jobb ez így. Legalább nem kell senki hülye miatt befeszülnöm. Ezek komoly srácok, gyakorlott szakemberek. Még kommandós is van köztük, aki a mai napig aktív.

#84887 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 08. 09:26

Mondjuk az tényleg komoly bajban van, akinek csak guga maradt, hogy kisírja magát :nevet:

Van egy különleges képességem, előttem megnyílnak az emberek lelkileg :-D akit említettem, a nav csipegeti a számláját, 300 melósból már talán 30 van, asszony csak volt, s a meló meg olyan, hogy sok a veréb, kevés a lószar, de azt sem biztos, hogy kifizetik neki.

Na én az ő helyében nem lennék.

#84888 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 09:24

Magzatvíz-tengervíz re ad a google elég találatot, de maradjunk nála :-D

http://www.tejfaluss...yilkoskonyv.htm

#84889 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 16:53

akit említettem, a nav csipegeti a számláját, 300 melósból már talán 30 van, asszony csak volt, s a meló meg olyan, hogy sok a veréb, kevés a lószar, de azt sem biztos, hogy kifizetik neki.

Úgysem tudjuk meg a lényeget, de ha 30 ember van, akkor azt jelenti, hogy valamit még csak mozgolódik és lóvé is akad. Max. leépített. Viszont nem értem miért kell mellékesen megemlíteni, hogy asszony csak volt. Mintha a rendszer hibája lenne.
Make love not Wor.

#84890 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 16:56

Magzatvíz-tengervíz re ad a google elég találatot, de maradjunk nála :-D

http://www.tejfaluss...yilkoskonyv.htm

Bármire ad találatot, múltkor a Ködpiszkálót mutattam, egy legyintéssel elintézted. Itt is az van, hogy valami hülyeséget szajkóztál, ami nem úgy van, mérhető, de józan érvekkel is belátható. Főleg ha az van, amit írtam, eleve a tengervíznek tengerenként más-más összetétele van, külön kiemelve a holt tengert. Áthatsz benne 2 napig, lefolyik a bőröd a picsába.

Csak ezzel is tanúbizonyságot adtál arról, hogy semmilyen forrást nem ellenőrzöl, nem nézel utána, oszt olyan, mint a kemtrél, hoyg "ez tény" meg "fel kell nézni az égre", meg hasonló mondatok és bármilyen légből kapott eszement fasságot szajkózol a hülyék után. Aztán csodálkozol ha lehülyézünk, mert ezzel, a két piramisos sztorival meg ki tudja még mivel csúnyán bebuktál, így miért ne skatulyázzuk be valami elmeroggyantnak?

Linket megnéztem, szokásos terelés, mert kurvára nem mindegy, hogy valamit infúzióban veszünk be, vagy orálisan. Pld. pár csepp levegő az infúzióból már halálos bír lenni, de némi alkohol is. Vagy birkapörkölt bazmeg :-D Gyomron át viszont nyeledvedeled ezerrel és leszarod a világot. Ugyanezt megpróbálhatod bármivel.

Futtában nézve ez is arányt emleget, ami faszság, mert jó lenne mennyiséget és tömegszázalékokat írni, ezt is levezettem, kérdeztem. Ebből a 2 mondatból már hülyegyerek okoskodása az egész ironyám, aki még vagdalkozik is, mert jajj kiirtanak.

És egyél már meg egy banánt, aztán gondolkozz.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4243
  • 4244
  • 4245
  • 4246
  • 4247
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.