HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4253
  • 4254
  • 4255
  • 4256
  • 4257
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85071 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 09. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 09. 17:52

Dehogy, guga megtehette. A többi biztos bérrabszolga volt, kiszolgáltatva a hatalomnak és becsületesen írták az óraállásokat, semmi kufirc az unatkozó háziasszonyokkal, semmi kajapija, lófasz unalom az egész, minden nap ugyanaz a mókuskerék.

Ja, így már értem. Neki már akkor is jó volt, mindenkinek meg nagyon szar.

#85072 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 09. 17:49

És, ezzel mit akartál mondani?

Azt, hogy minden esetben van saját rendszerem, bárhol megjelenek, azonnal megújítok mindent, átformálok.
De, ha egy mód van rá, akkor inkább itthon maradok :nevet:

#85073 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 09. 17:53

Akkor mégse a feljelentgetős szomszéd? Oszt' mi volt az oka ennek a volt miniszternek, hogy a levesedbe köpjön? Nem tetszett a bulid neki?

De szomszéd, ott vett nyaralót. Látta a filmet a youtubon, ahogy bereklámozom a tali helyszínét és felháborodottan kommentelt, hogy micsoda zajjal fog járni, meg hangos zene. De ugyanezt már leírtam.

#85074 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 09. 17:59

Azt, hogy minden esetben van saját rendszerem, bárhol megjelenek, azonnal megújítok mindent, átformálok.
De, ha egy mód van rá, akkor inkább itthon maradok :nevet:

Ja, értem. Lehet jobb is, hogy otthon maradsz.
Volt ilyen kollégám már párszor az életben, akik reformálgatták a rég bejáratott dolgokat. Nekik volt, hogy nagy tetszett a saját változtatgatásuk, de általában a többieknek kurvára nem.

#85075 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 09. 17:58

Ja, így már értem. Neki már akkor is jó volt, mindenkinek meg nagyon szar.

Elhinnéd gugáról, hogy Ő is csak egy átlag Sanyika volt a sok közül?
Make love not Wor.

#85076 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 09. 18:03

Elhinnéd gugáról, hogy Ő is csak egy átlag Sanyika volt a sok közül?

Az nem lehetett. Egy átlag Sanyika ennyit nem tudott volna lógni a villanyszámlázásból, csak a kiválasztott :Đ
The Choosen One :)

#85077 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 09. 17:52

Dehogy, guga megtehette. A többi biztos bérrabszolga volt, kiszolgáltatva a hatalomnak és becsületesen írták az óraállásokat, semmi kufirc az unatkozó háziasszonyokkal, semmi kajapija, lófasz unalom az egész, minden nap ugyanaz a mókuskerék.

Most csak az Elmű-t említem. Nem mindegy, hogy egy adott munkakört ki hogyan él meg. Én pl. soha nem ültem le a kollégákkal szapulni a főnököket, az ügyfeleket, fújva a füstöt, meg a lábamat lógatva közbe, hogy ilyen szar, olyan szar, mert nem volt rá időm.

Toltam, mint az apjafasza, mert volt miért. Ez volt az az időszak, amikor minden este étteremben ettem, s mindig más csajjal, mármint a Vas utcában a Fülemülében :-D a pincérek már röhögtek rajtam, mert mindig csak a csajtól kérdezték meg, hogy mit rendel. Az én menümet már ismerték. 4 sör, de azonnal az asztalra és 2 adag zúza pörkölt :nevet: utána rántott sajt tartárral. Nem voltam bonyás alkat, s mivel jó sok jattom volt, így én is tudtam adni.

Persze, hogy szerettem csinálni a melót, mert a végén volt eredmény, és elismerés. Meg az akkori, mondhatni fiatalkoromhoz mérten, a vágyaimat ki tudtam elégíteni, és tovább tudtam lépni.

#85078 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 09. 18:05

és tovább tudtam lépni.

International Bullshit Orchestrator :-D
Make love not Wor.

#85079 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 09. 18:03

Ja, értem. Lehet jobb is, hogy otthon maradsz.
Volt ilyen kollégám már párszor az életben, akik reformálgatták a rég bejáratott dolgokat. Nekik volt, hogy nagy tetszett a saját változtatgatásuk, de általában a többieknek kurvára nem.

Na az én esetemben ez másként működik. A seszi tulajai és a marketing csapat a 3. napon odajöttek hozzám, látva, hogy mit alkottam, s egyenként gratuláltak + elmondták, hogy 12 éve ilyen lelkületű embert keresnek :-D
De ezt csak a nyárra tervezem, egyelőre, azt majmeglátjuk meddig maradok ott, most nagyon tetszik és szórakoztató. De idővel ez is kiforrja magát és más kezd el foglalkoztatni.
Ebből a melóból már látszik, hogy képes vagyok egyedül, elnavigálni egy ilyen szintű gazdaságot, hisz nem mondanak semmit, nem kérdeznek semmit. Április közepe óta vettem át.
Tehát esélyes, hogy belevágjak később egy sajátba, mert ez jó próba.

#85080 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:12

Most csak az Elmű-t említem. Nem mindegy, hogy egy adott munkakört ki hogyan él meg. Én pl. soha nem ültem le a kollégákkal szapulni a főnököket, az ügyfeleket, fújva a füstöt, meg a lábamat lógatva közbe, hogy ilyen szar, olyan szar, mert nem volt rá időm.

Nahát, én se. Jahno, Te? Hány órát szapulsz száz méteren?

Toltam, mint az apjafasza, mert volt miért. Ez volt az az időszak, amikor minden este étteremben ettem, s mindig más csajjal, mármint a Vas utcában a Fülemülében :-D a pincérek már röhögtek rajtam, mert mindig csak a csajtól kérdezték meg, hogy mit rendel. Az én menümet már ismerték. 4 sör, de azonnal az asztalra és 2 adag zúza pörkölt :nevet: utána rántott sajt tartárral. Nem voltam bonyás alkat, s mivel jó sok jattom volt, így én is tudtam adni.

Persze, hogy szerettem csinálni a melót, mert a végén volt eredmény, és elismerés. Meg az akkori, mondhatni fiatalkoromhoz mérten, a vágyaimat ki tudtam elégíteni, és tovább tudtam lépni.

Most akkor toltad, vagy ellógtad? :think:
Hát azt sejtettem eddig is, hogy nem vagy egy bonyás alkat :D

#85081 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 09. 18:09

Na az én esetemben ez másként működik. A seszi tulajai és a marketing csapat a 3. napon odajöttek hozzám, látva, hogy mit alkottam, s egyenként gratuláltak + elmondták, hogy 12 éve ilyen lelkületű embert keresnek :-D
De ezt csak a nyárra tervezem, egyelőre, azt majmeglátjuk meddig maradok ott, most nagyon tetszik és szórakoztató. De idővel ez is kiforrja magát és más kezd el foglalkoztatni.
Ebből a melóból már látszik, hogy képes vagyok egyedül, elnavigálni egy ilyen szintű gazdaságot, hisz nem mondanak semmit, nem kérdeznek semmit. Április közepe óta vettem át.

Persze, 12 éve olyan lelkületű hülyét keresnek, aki melózik helyettük minden nap :omg:

#85082 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 09. 18:09

Mondom én kevésbé vagy következetes, előző években sosem említetted, most már írtad, hogy gyerekkorod óta érdekel. Bár reggel még az volt, hogy nem lesz többet sem kecske, sem tyúk, mert minek. Guga baszki, ha nem lennél ki kellene találni.
Make love not Wor.

#85083 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 09. 18:12

Nincsenek ügyfelek :-D Új főnökkel idén már lehet 5nél több mondatot is beszéltem, míting sem nagyon volt. Na jó, ez bérnigger stílus, minnyá kitalálok valami jobbat, elvégre előzőleg jártam olyan helyre dolgozni ahol rúd volt berakva a főnök irodájába táncos csajoknak és elég korrekt bárpulttal rendelkezett.
Make love not Wor.

#85084 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:20

Kicsit olyan ez a téma, mint amikor alkeszos teherautó sofőr haver egyszer panaszkodik, hogy szar a teherautó, a tulaj nem költ rá, fék se fog rendesen, sok a meló, ennyi-annyi helyre kellett menni, este 10-kor végzett tegnap is, satöbbi ...
Következő nap meg előadja, hogy micsoda kafa élete van, és milyen jó a teherautózás, és 20/30/40 éve micsoda jól ment neki és egész fuvar cukrot/marhát/apámfaszát sikkasztott el rendszeresen, és senki nem kereste, és már akkor hány százezer/millió jövedelme volt ebből havonta, meg mennyit szórt el a kaszinókban és hány kiló aranyat loptak el a lakásából. De megtalálta a betörőt, csak már a szajré nem volt meg, mer' eljátszotta a kaszinóban mind egy forintig, de ő egy hónapig minden nap megverette. "Tudtam, hogy visszafizetni nem tudja, de én mégis egy hónapig fizettem a verőembereket minden este!" - És húz egy kortyot az olcsó sörből.

#85085 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 09. 18:20

Nincsenek ügyfelek :-D Új főnökkel idén már lehet 5nél több mondatot is beszéltem, míting sem nagyon volt. Na jó, ez bérnigger stílus, minnyá kitalálok valami jobbat, elvégre előzőleg jártam olyan helyre dolgozni ahol rúd volt berakva a főnök irodájába táncos csajoknak és elég korrekt bárpulttal rendelkezett.

Arról láttam képet, Te táncoltál a rúdon :p
Egyem a főnököd ízlését.

#85086 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 09. 18:12

Most akkor toltad, vagy ellógtad? :think:
Hát azt sejtettem eddig is, hogy nem vagy egy bonyás alkat :D

Az elejét ellazáskodtam, nem is érdekelt, nem vettem komolyan, és leszartam. Amikor viszont konkrét feladatot kaptam, s már volt tétje, akkor felpörgettem magam kiégésig, majd, amikor már azt éreztem, hogy nincs közöm hozzá, leléptem. Ez minden esetben így történt.

De alapvetően így működik az életem :Đ

Szerkesztette: guga 2015. 06. 09. 17:34 -kor

#85087 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 09. 18:18

Mondom én kevésbé vagy következetes, előző években sosem említetted, most már írtad, hogy gyerekkorod óta érdekel. Bár reggel még az volt, hogy nem lesz többet sem kecske, sem tyúk, mert minek. Guga baszki, ha nem lennél ki kellene találni.

Itthon nem lesz, mert ez nyaraló övezet, előző években már említettem, hogy tyúkok nagyban meg saját gazdaság, aztán helyre lettem rakva, hogy a törvények, mifaszom. Tudom, hogy akármit nem lehet, de bármit igen :-D

#85088 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 09. 18:33

Az elejét ellazáskodtam, nem is érdekelt, nem vettem komolyan, és leszartam. Amikor viszont konkrét feladatot kaptam, s már volt tétje, akkor felpörgettem magam kiégésig, majd, amikor már azt éreztem, hogy nincs közöm hozzá, leléptem. Ez minden esetben így történt.

De alapvetően így működik az életem :Đ

Kiégtél, Guga ...
Mint egy villanykörte.

#85089 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 09. 17:10

Voltam már eleget, semmi dolgom ott, lokálpatrióta vagyok, szédülök a betonon :-D pont tegnap beszéltem a fiammal erről, hogy ő még most nyit, javasoltam neki, hogy a nyári szünidőben a hangmérnök suli előtt pattanjon le, és melózzon kint. Most is melózik ott, ahol én, de minek, ha kimegy és 3-4 hónap alatt egy éves bért megkeres. Ügyes gyerek, jól kommunikál angolul, legyen tapasztalata. Szóval ő nyit, én meg zárok ki mindent az életemből, ami teher, felesleges, hogy minél könnyebb és lazább legyen.

Így nincs telefonom, vagyis van, de csak a kput nyitom ki vele a seszin. Utána kikapcsolom. Nem hordok magamnál soha pénzt, így nem is aggódom amiatt, hogy mire költsek. Nincsenek már tárgyi eszközeim, csak a legszükségesebbek, így, ha valami elromlik, nem kell aggódnom. Na ez így nem pontos, mivel, amit tehettem kiszórtam, nincs, így nem is romolhat el :-D ruhám is alig van, 10db póló, 2db pulóver, 3-4 nadrág. Cipő mindig egy, de ha tehetem mezítláb járok. Na szóval én már nem külföldre megyek :Đ

Hja, amikor utoljára voltam Horvátországban 3 napra a családdal, akkor elfelejtettem magammal vinni a lejárt irataimat, így nagy elegánsan a családomét lobogtattam vigyorogva a kocsiablakból, valamiért átengedett, s én valamiért tudtam, hogy ez így fog történni. No de nem emiatt nem megyek, én itthon vagyok itthon. Meg a seszin lévő állatokat úgy átszerveztem, és rendszereztem, hogy senki nem mer kérdezni semmit, így minden nap melóznom kell, mert olyan, hogy senki nincs képben. Ha szabadnapot szeretnék, akkor valakit be kéne tanítanom, hogy ki hol van és miért.

Mostanában menj, és ne a szomszédba :) vagy ne osztd az észt róla :)
Amúgy én sem hordok magamnál pénzt :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85090 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 09. 18:38

Mostanában menj, és ne a szomszédba :) vagy ne osztd az észt róla :)
Amúgy én sem hordok magamnál pénzt :)

Mármint aprópénzt :D
De egy 10ezres mindig van, amiből nem tudnak visszaadni :p
Na, jó viselkedek most má'.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4253
  • 4254
  • 4255
  • 4256