HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4251
  • 4252
  • 4253
  • 4254
  • 4255
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85031 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 21:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:55

Én diktatórikus lépésnek hívom, egy ideig engedek, amíg azt látom, hogy nem a saját káromra van, s ez most nem a faszról szól. Egyébként mindenki sodródik, mint a kavics a patakban, kopik, szelídül, visszább vesz, stb. Bölcsek köve.

Élethelyzetek, emberi kapcsolatok magával hozzák ezt, mostanában úgy vagyok vele, hogy mindent leépítek magam körül, minél kevesebb ember találjon meg, akinek megengedem, az minőségi ember legyen, akivel érdemes szóba állni.

Minőségi ember mit akarna tőled?

Ha nem a régi formád miatt, most senki be se nézne ide se.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85032 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 21:19

Én diktatórikus lépésnek hívom, egy ideig engedek, amíg azt látom, hogy nem a saját káromra van, s ez most nem a faszról szól. Egyébként mindenki sodródik, mint a kavics a patakban, kopik, szelídül, visszább vesz, stb. Bölcsek köve.

no-no, én mostanság úgy ráborítottam másokra az asztalt, mint még soha :-D

Élethelyzetek, emberi kapcsolatok magával hozzák ezt, mostanában úgy vagyok vele, hogy mindent leépítek magam körül, minél kevesebb ember találjon meg, akinek megengedem, az minőségi ember legyen, akivel érdemes szóba állni.

tudod, azt látom (így, "rendszeren kívülről" - hogy téged idézzelek), Gömbibá, Jahno, ki-ki a maga módján, de

segíteni akar(t) neked

cserébe csak ugyanazt az "instant play" szemellenzős szöveget nyomod/nyomtad

amikor rajtam kívül, körülöttem mindenki fasz, akkor illik elgondolkodni, hátha nem is ők, hanem csak én ...
Ciciman is on borda

#85033 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 22:19

tudod, azt látom (így, "rendszeren kívülről" - hogy téged idézzelek), Gömbibá, Jahno, ki-ki a maga módján, de

segíteni akar(t) neked

amikor rajtam kívül, körülöttem mindenki fasz, akkor illik elgondolkodni, hátha nem is ők, hanem csak én ...

haggyad, hívő

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85034 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 05:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:58

Saját rendszert hoztam létre, ami működőképes számomra, és a családomra nézve. Erre azért volt szükség, mert a rendszer, amiben az emberek élnek, láthatólag nem kielégítő. Mindig is voltak olyan emberek, akik a rendszernek hátat fordítottak, mert szar, nem életképes, halálra van ítélve, éppen csak nyöszög.

Az én életem ugyanaz, mint a többi emberé, valamilyen szinten részt kell vennem a rendszer által diktált fasságokban, mert kimegyek az útra és közlekedni kell, bezzeg Törökország, ahol csak dudálnak, meg mennek ahogy jön, vagy Olaszország, ahol a robogós vihet másik személyt. Néha nem értem miért néznek bennünket ennyire hülyének, hogy nem tudjuk mennyi sót kell enni, nem tudnák közlekedni, ha nem írnák elő hogyan kell, s nem tudnánk eleve leélni egy életet, ha nem szabályoznák túl. Nekem nem kell nyugdíj, orvosi ellátás, s semmi egyéb, amit az állam szolgáltat. Szavazni sem mentem soha egyikre sem, mert nincs kire, tudom, hogy mind ugyanaz, egypártrendszer van még most is, összedolgoznak, csak kifelé elhitetik, hogy van választásunk. Nincs. Az van, amit diktálnak, na ebből nem kérek, s nem is veszek benne részt, pontosabban kivonom magam, amennyire csak megtehetem.

Ezt úgy hívják, hogy az emberke öntörvényű.
De működőképes.

Néha menj ki külföldre és rájössz, badarságokat beszélsz.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85035 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 05:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:09

Tartogasson talonban az, aki Istent nem ismeri. Próbáltam én is betárazni a nehéz napokra, rögtön nehéz napok jöttek, s elfogyasztottuk :Đ rájöttem, hogy mi volt a mondandója, nem kell magamról gondoskodnom, mert jó kezekben vagyok :cool:

Ha olyan nehéz napok jönnek, amiről beszéltem, s jönni fog. Semmi dolgom nem lesz, mert nem rám vonatkozik, hanem a társadalomra.

Hozzáteszem nem világvége, csak olyan szar, amit az emberiség még soha nem látott. Az éhezés részét már letudtam, mert megtanultam, hogy a természetből mit lehet elvenni úgy, hogy az embernek a gyomra tele legyen + vannak tyúkok, nyulak, bár már nem itthon. Dolgozom rajta, s tudom, hogy azt kapom vissza, amit adok.

Van pl. a bak nyuszi, és egy nagyon agresszív anyanyúl, őket külön vettem, szabadtartásba, hamarosan szaporodnak, jó látniőket együtt, mert pihengőznek a zöld fűben, amióta ott vagyok már nem ketrecben vannak s nyakig szarban, s ezt valahogy át is adják, hogy örülnek nekem, meg a gondozásnak, mert, ha megjelenek, akkor azonnal odafutnak s megnyalják a kezemet. Az állatok nem hülyék, nagyon is érzik, hogy kivel van dolguk. Basszus a lámák, micsoda áttörés, már azt is megengedik, hogy átöleljem őket, meg dörgölődznek hozzám. A csacsikról nem is beszélve, na azokkal nehéz volt, de most ott tartok, hogy megállás nélkül üvöltöznek, ha megérkezek, mert tudják milyen elbánásban fognak részesülni. Hú basszus, nagyon kemyény, mert vannak papagájok, s náluk is változások, meg a galambok, az ormányos medvék, mindenki fel van pörögve reggel és alig várják, hogy kiszoilgáljam őket. Na ez valódi munka, mert örömmel tölt el, s pont ezért nem vagyok beteg, mert lelkileg a helyemen vagyok, s nem egy unott tesco pénztáros, aki nyeglén válaszol.

A buta, hívő sikertelen emberek nyugtatgató monológját láthattuk ismét.

#85036 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 05:38

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 21:40

http://hu.wikipedia.org/wiki/Malevil

például

azért ne becsüld le a "rendszer"ben élőket, ők is tudják, hogyan működik a természet,
és mi, sokan "IT-sek" sem halnánk éhen, ha kibasznának minket tanyára net+áram nélkül

van egy réteg, nem vitatom, asse tudja, melyik a gyom, melyik a paradicsom
ne úgy kezelj minket, mintha csak fotelből, monitoron keresztül látnánk a "világot"

Az de jó könyv volt!

#85037 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 05:41

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 22:19

segíteni akar(t) neked

Én anno látva pár elborult videóját, nagyon sajnáltam. Csak aztán elhordott zsidó kémnek, meg azért nem lehet gyerekem mert gonosz vagyok, stb stb.
Néha van egy tiszta pillanata, gondolom amikor iszik, annak örülök.
De amúgy folyamatosan hazudik, hogy éppen ezt meg azt nem csinálja többet, meg barlang, patak.
A pirosgombosról meg azt mondta, ha nem jön be, kussolni fog. Ezt sem tartotta be,

#85038 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 05:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:50

Ez csak szimpla kommunikáció, emberek vagyunk egy bensővel, problémákkal, ami nekem is adódik.
Persze, van az, hogy egy mindenki által elfogadott, s támogatott rendszer, amivel én semmilyen szinten nem értek egyet, mert látom, hogy mire megy ki a játék, a totális megsemmisítésre tyúklépésben, hogy ne legyen észrevehető + a kifosztásra, amit egyesek úhgy élnek meg, hogy véletlen.
Nekem van nehéz dolgom, mert kívülről látom a problémát. Aki elismeri a rendszert, mondhatni rendszerfüggő, s most gondolj egy kábítószerfüggőre, annak hiába magyarázod.

Egy ember, aki az életét a rendszerben éli, nem érzi a súlyát, hogy sajátot hozzon létre, mert kényelmes, megfelel, kiszolgálja, engem semmilyen szinten nem szolgál ki, és nincs is rá igényem.

Elfogadok bármit, ami belefér az életvitelembe. Nem vagyok tinédzser, pontosan tudom, hogy mit szeretnék :-D

Őszintén remélem, a te érdekedben, hogy csak valami légyölő galóca beszél belőled.

#85039 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 06:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:21

Ez így van, azt vallom, hogy minél kevesebb dologgal rendelkezem, annál kisebb a rizikó faktor, amit lehet kizárok az életemből szándékosan, ezt lehet úgy felfogni, hogy igénytelenség, de sorolom.

Nokia 3310 telefon, de már több, mint egy hónapja nincs bekapcsolva, így nem tudnak basztatni semmivel, és le is szarom azt, hogy erről ki mit gondol.
Nem tervezek semmit, ami pénzbe kerül, nincsen ruhatáram, van 2-3 nadrág meg vagy 10db póló, alsőgatya és zokni legyen, cipő mindig csak egy pár. Dehát bakancs, gumicsizma, ilyesmi az parkol. Mert nyár van. Nincs öltönyöm, mert soha nem megyek el olyan helyre ahová az kell. Ha családban temetés vagy esküvő, kimagyarázom, nem megyek el, de eleve mindegyik balhés, és pont ezért, szarok az egészre.

48 éves vagyok, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy végre magammal is törődjek. Rájöttem, hogy mire van szükségem, semmire :Đ

Étkezés?
Nem fogod elhinni, ma megéheztem, etettem a kutyákat, és ahogy kiborítottam nekik a száraz eledelt, mondom anyád, ennek milyen íze lehet, ha egy kutya megeszi? Jóllaktam vele :nevet: igen igénytelen fasz vagyok, de legalább van amin dolgozhatok, ezt is ki lehet munkálni, én mindent kipróbálok, s közben jókat röhögök azon, ahogy szörnyülködnek rajtam az emberek :cool:

Mesélhetnék durvábbakat is, nem biztos, hogy beveszi a gyomrod :Đ

Nem vagyok finnyás, ne féltsd a gyomromat.
Száraz kutyatáppal meg vigyázz, egyszer találtam benne egy döglött egeret, azóta nem kajázok belőle, csak a kutyának adom, faszom se akar összeszedni valami kórt.

Ruhából nekem sincs sok, valahogy nincs rá igényem, 2-3 farmer, pár póló, 2 kabát. Azért lóg egy öltöny is a szekrényben, ha valahol meg kell jelenni, akkor ne nézzenek ki. Vettem vagy 10 éve. Épp ma megyek másikat venni, mert bicepszben már nagyon szűk, meg mellben, vállban is kicsit.

Tőlem élhetsz akár remete életet is az erdő közepén, néha pár bogyót meg gyökeret elmajszolva.
Az emberek meg nem szörnyülködnek, inkább sajnálnak szerintem. Kicsit olyan vagy pár szempontból, mint a Gyula, csak ő nem az erdőben volt, hanem egy pécsi panelban (vagy nem panelban) az első emeleten és minden nap kását evett. Meg nem volt családja, csak egy kutyája.

#85040 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 06:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:31

Ezért nem vállalok már esküvői zenélést és filmezést. Pasztmek azt a sok lepukkant alakot, akik csak isznak és esznek és tolják a kisgrofóra, mert azt kérik csak :omg:
Hiába pénz, ha nagyon kiábrándító látni, megélni, amikor sorban áll a sok tök részeg ember, hogy akkor húzd rá cigány, és hozzá vihognak, de úgym, hogy olyan kibaszott elhízottak, hogy az izzadt arcukból, s a fogsorából a pólómra repül a csirkemaradék. A jóbüdös kurva....na ezt ne, befejeztem, soha többet nem megyek, undorító.

Ugye.
De amikor rajtad szörnyülködnek, akkor nem esik le, hogy lehet másban a te igénytelen életed kelt hasonló érzéseket?
Csak te más módon vagy igénytelen.

#85041 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 06:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:37

Nézd, remélem soha nem kerül rá sor, s nem kívánom senkinek, de a pakliban benne van.

Nem értetted, amire válaszoltál.
Az volt a fura, hogy ha betegség miatt kéne műteni, akkor nem, nem, nem, inkább megdöglök, de ha egy baleset miatt, akkor simán mennél dokihoz.

#85042 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 06:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:58

... Nekem nem kell nyugdíj, orvosi ellátás, s semmi egyéb, amit az állam szolgáltat. ...

Most még. Aztán ha a derekad annyira ki lesz, hogy nem bírod szedegetni a fát, vagy ér egy baleset, akkor mi lesz? Ugrasz a kútba, vagy kötél a fára?
Amikor épp jól megy az embernek (a saját igényeihez képest), akkor persze hogy nem kell semmi külső segítség. De az bármikor változhat kurva gyorsan, csak ezek szerint még nem tapasztaltál ilyet.

#85043 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 06:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:09

Tartogasson talonban az, aki Istent nem ismeri. Próbáltam én is betárazni a nehéz napokra, rögtön nehéz napok jöttek, s elfogyasztottuk :Đ rájöttem, hogy mi volt a mondandója, nem kell magamról gondoskodnom, mert jó kezekben vagyok :cool:

Hát legyen így. Ismerősi körből meg inkább azok basztak rá nagyon, akik szartak bele az életbe és nem gondoltak a jövőre.
Aztán ha mákod van, akkor nem üt be semmi, van nem egy alkeszos ismerős, aki minden hónapban elpiálja a pénzét, szarik mindenre jobban mint te, és mégis megvan.

#85044 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 06:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:18

No igen, mindennek van következménye, de ha Isten velünk, akkor ki ellenünk? A világ, amit Isten teremtett, de a Sátán uralja, s csak az juthat a világi sikerekhez, aki csatlakozik hozzá? Monarch programozás, a médiában futtatott sztárok mind átmentek rajta légy önmagad dumával. Vagy a szabadvakolók?

Nincs szükségem a világra, arra, amit kínál, sem a hozományaira, mint betegség. Visszataszító az össze csillogó disznószar, amit vetítenek, hogy ezt kell elérned, hogy sikeres légy. Nekem a sikerélmény egyszerűbb, sőt úgy fogalmaznám meg, hogy mindenki, amire vágyik.

Nagyon fura elképzelésed van rólam. Meg úgy általában az emberekről :think:

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:18

Én mindig is olyan munkára vágytam, mint amit most tolok, mert ez nem munkahely. Állatokkal vagyok körülvéve, s mivel első naptól képes vagyok kontrollálni mindent, s tudok olyat, hogy önálló munkavégzés, így nem beszélek senkivel, nem találkozok senkivel csak pár pillanatra. Kurva jó. Egész nap röhögök, meg beszélgetek wifi-vel a malaccal, a csacsikkal, lámákkal, kecskékkel, tyúkokkal, nyulakkal. Hát tényleg kibaszott fasza :Đ

Ez jó dolog, és örülök, hogy megtaláltad a számításodat.
Csak ennél azért legtöbbünk többre vágyik, ennyi erőből mehetnék ganézni a helyi téeszbe, és beszélgethetnék a malacokkal közben.

Azt nem érted, mindenkinek mások az igényei. Gyulának elég volt, hogy egyedül kuporog a lakásában egy kutyával már 15 éve. Neked ennél több kell: kell család, meg az állatok. Legtöbbünknek meg más kell.

#85045 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 06:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 21:22

Pár hete meg azt írtad, hogy de kurva jó és ezt fogod csinálni, így kell tolni, Te is ott csinálod a hangulatot az ugrálással, ahogy kell és tilláromhajj.

Ja, tényleg.
Akkor épp olyan hangulatban volt :think:

#85046 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 09. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 09. 07:53

Ja, tényleg.
Akkor épp olyan hangulatban volt :think:

Ezt mondom, következetesség nélkül beszélnösszevissza. Csak én meg az állatok, aztán erdő, aztán nem erdő, most mégis erdő, mégsem állatok, múltkor volt rendezvény és hangosítás, amit akkor elvileg többet már nem csinál...

Csak nyomja a dumát meg hazudozik, tuti terelés.
Make love not Wor.

#85047 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 09:22

http://index.hu/tech...eri_vilagveget/

má megint világvége lesz, rettegjünk

#85048 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 09. 10:22

http://index.hu/tech...eri_vilagveget/

má megint világvége lesz, rettegjünk

Ja, közösen terveztük az időpontot, elvégre utószezon, mindenki ráér végre leülni és rendesen megnézni. Most már semmiféle halogatás nem lesz, bezár a lángossütő, roló lehúz, értelme nincs folytatni.
Make love not Wor.

#85049 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 09:55

Remélem a brúszvilisznek már szóltak, hogy mennyen aszteroidát robbantani

Októberben mégiscsak születésnap.

Idézet

#85050 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 09. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 09. 10:55

Októberben mégiscsak születésnap.

Nekem meg Athén. Hümm. Szülinapodra kéred?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4251
  • 4252
  • 4253
  • 4254
  • 4255
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.