Tartogasson talonban az, aki Istent nem ismeri. Próbáltam én is betárazni a nehéz napokra, rögtön nehéz napok jöttek, s elfogyasztottuk

rájöttem, hogy mi volt a mondandója, nem kell magamról gondoskodnom, mert jó kezekben vagyok
Ha olyan nehéz napok jönnek, amiről beszéltem, s jönni fog. Semmi dolgom nem lesz, mert nem rám vonatkozik, hanem a társadalomra.
Hozzáteszem nem világvége, csak olyan szar, amit az emberiség még soha nem látott. Az éhezés részét már letudtam, mert megtanultam, hogy a természetből mit lehet elvenni úgy, hogy az embernek a gyomra tele legyen + vannak tyúkok, nyulak, bár már nem itthon. Dolgozom rajta, s tudom, hogy azt kapom vissza, amit adok.
Van pl. a bak nyuszi, és egy nagyon agresszív anyanyúl, őket külön vettem, szabadtartásba, hamarosan szaporodnak, jó látniőket együtt, mert pihengőznek a zöld fűben, amióta ott vagyok már nem ketrecben vannak s nyakig szarban, s ezt valahogy át is adják, hogy örülnek nekem, meg a gondozásnak, mert, ha megjelenek, akkor azonnal odafutnak s megnyalják a kezemet. Az állatok nem hülyék, nagyon is érzik, hogy kivel van dolguk. Basszus a lámák, micsoda áttörés, már azt is megengedik, hogy átöleljem őket, meg dörgölődznek hozzám. A csacsikról nem is beszélve, na azokkal nehéz volt, de most ott tartok, hogy megállás nélkül üvöltöznek, ha megérkezek, mert tudják milyen elbánásban fognak részesülni. Hú basszus, nagyon kemyény, mert vannak papagájok, s náluk is változások, meg a galambok, az ormányos medvék, mindenki fel van pörögve reggel és alig várják, hogy kiszoilgáljam őket. Na ez valódi munka, mert örömmel tölt el, s pont ezért nem vagyok beteg, mert lelkileg a helyemen vagyok, s nem egy unott tesco pénztáros, aki nyeglén válaszol.