Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 10. 16:07
Mesemátka. Fiad meg hülye, ha így valóban nekimegy. Bár ismerősök toltak ilyet, de legalább enni bírtak és normális helyen aludtak, ésatöbbi. Másik ismerős már beállt mosogatni Skóciában némi szállás/kaja/marmonkanna feltöltés miatt. Van akinek bejön.
Szerinted ez így működik?
Mikor Gyulán laktam, a 3 haveromat odarendeltem, s mondtam, hogy vihetnek, amit akarnak, mindenemet szétosztogattam, mondván, holnap reggel húzok a faszba Budapestre. Még csak elképzelésem sem volt arról, hogy hová és miként kerülök. Egy nap múlva volt melóm, és munkásszállás. Majd összeismerkedtem egy csajjal, s vele albérletbe mentem, és így tovább, amíg lett saját kéró, saját család.
Nos egyszer az életemben már nekiindultam az életnek, semmiről sem tudomást véve. Basszameg sikerült, nem vesztem el, de most kemény a helyzet. A fiamat elzavarták a melóhelyről, mert hajnal egyig melózott, s a hülye elkotyogta, hogy fáradt. Bár5 már melóztam vele 5 napot alvás nélkül, tudom, hogy mit bír, mindegy is, közöltem, ha ő megy, akkor én is. Oszt már ott sem voltam

a megkérdezésem nélkül döntöttek + a fiam az összes aznapi kaját hazavitte

kaja nélkül nehéz lett volna lehúzni 10-12 órát, meg amúgy is, ha őt elküldték, ahova megy nekem is ott a helyem mellette, mindegy mi az.
Na hazaérve láttam rajta, hogy pánikroham, kurva szar helyzet.
Feloldoztam. Elkértem a telefonját és a bazi nagy AKG fülesét meg a kerékpárját.
Odaadtam neki az én lejátszómat, fülesemet, zenémet, kerékpáromat, s mondrtam neki, hogy körforgalom oda és vissza. Bazz, ez a dárenbézzzz odabasz még kábszer nélkül is. Egyszer lehagyott, hagytam elől menni, aztán a végén belehúztam, ahogy illik, lemaradt a faszba. De bevártam, félreállítottam, s mondtam neki, hogy ez nem verseny, csak érezze magát a bőrömben, a helyemben.
Next level, faszom Gabibácsiba, kurva jó ötletet adott, bevállalom
Legalább lesz min agyalnom, meg végre van egy olyan, mint a hegymászóknak a csúcs elérése.
Szerkesztette: guga 2015. 06. 10. 15:19 -kor