HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4280
  • 4281
  • 4282
  • 4283
  • 4284
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85611 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:22

Érdekes megvilágítás, hogy nekem mindig a sarokban a helyem, kukoricán térdepelve :Đ

Papírforma. Megdolgoztál érte.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85612 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 19:23

Ez a bulizas kb egyenes ut az alkoholhoz, droghoz, aztan majd 25 eves korara egy kiegett, rendes szakmaval nem rendelkezo ember lesz.

Ezen már sajnos túl vagyunk, s tőlem leste el, én voltam az, aki 10 éves korában elcipelte a fesztiválra, hogy felügyelje a hangítást, színpadot, s ha gond van szóljon, s megyünk. Mást sem látott, csak hogy piáztam, drogoztam, na ez vissza is ütött olyan szinten, hogy Vácon a rendőrök szarrá verték, meg nyomozás, mert belekeveredett rendesen, de megúszta mert nem díler volt, csak fogyasztó.

Akkoriban túlságosan hosszú pórázra engedtük, mert.
Utána már saját magát fogta vissza kontroll nélkül.

Leteszteltem a gyereket, kivittem fesztiválra fellépni, hangítani, s a bokor mögül lestem, ahogy társaságba került, s a cigi körbejárt, simán hárította, hogy köszönöm most nem. na jobb ez így, hogy megvannak a saját maga igényei, s korlátai, s nem nekem kell üvöltöznöm vele. Helyén van az esze.

Tudja, hogy mit szeretne, s tesz is érte. Most pl. szeretne egy sportautót, Hondát, meg a barátnőjével nyaralni néhány napot. Még éjszaka is melózik, ha úgy dobja a kerék. Nincs vele semmi baj. A sehol szigeten kikezdték őt, elzavarták, aztán azt mondtam magamban, hogy ennyi, akkor az én munkámra sincs igény, megyek a fiam után.

Legjobb döntés volt, húzunk ki együtt.

#85613 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 15. 19:24

Papírforma. Megdolgoztál érte.

Barinő, ez csak a te fejedben létezik, meg azokéban, akik hívők, s letérdelnek a mondókád előtt :Đ
Gondolod,hogy nem szarom körbe a véleményed? Súlytalan figura vagy, sőt inkább úgy fogalmaznék, hogy életképtelen :Đ

Kellő időben észre fogod venni, hogy lemaradsz, mert az már csak és kizárólag az életben maradásról fog szólni.

#85614 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 19:23

Allitolag abszolut hallasom van. Es? Mit ernek vele? Semmit.
Meg jo, hogy apamek esznel voltak es kimentek Becsbe egy C64-ert...

Aztan nem fogadtak el, hogy Mateszalkarol marpedig nem lehet Budapestre menni tanulni.

Na pont ezt boncolgatom.
Nejem abból él a mai napig, hogy abszulut hallása van, de ő üvegházi teremtmény, a szülei indították, korrigálták, felügyelték végig, esélyt sem adva annak, hogy az legyen, ami szeretne, na ez most bukik ki, s nekem kell hozzá asszisztálnom :-D mármint támogatnom, s előteremteni hozzá az anyagiakat. Remélem összejön neki, mert a Hobo te érted hajtok, hogy mindened meglegyen c. száma akkor feleslegesen íródott :-D

#85615 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:36

Barinő, ez csak a te fejedben létezik, meg azokéban, akik hívők, s letérdelnek a mondókád előtt :Đ
Gondolod,hogy nem szarom körbe a véleményed? Súlytalan figura vagy, sőt inkább úgy fogalmaznék, hogy életképtelen :Đ

Kellő időben észre fogod venni, hogy lemaradsz, mert az már csak és kizárólag az életben maradásról fog szólni.

Itt egyedül te vagy a hívő. Az hogy mit szarsz körbe, az ostoba agyaddal, szerinted min változtat? Ez egyébként nyolcvanas iq-val valami frappáns visszavágás akart lenni?

Mitől is kellene egyébként lemaradni?

Szerkesztette: JonesC 2015. 06. 15. 18:43 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85616 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 15. 19:42

Mitől is kellene egyébként lemaradni?

Tudnod kéne a magasabb iq-val :-D

#85617 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:45

Tudnod kéne a magasabb iq-val :-D

Magasabb iq nem jelenti azt, hogy valami fogyatékos, delirium rombolta gondolatait meg kellene értsem.

Idézet

#85618 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 15. 19:49

Magasabb iq nem jelenti azt, hogy valami fogyatékos, delirium rombolta gondolatait meg kellene értsem.

A hazugság a fél világot bejárja, amíg az igazság a cipőjét felhúzza.
Mark Twain.

Nekem mindegy, hogy, amikor leszorítanak az útról, milyen érveid lesznek, s nem is én leszek.
Engem azért nem fognak tudni leszorítani, mert nem közlekedem, lehet buta vagyok, de azokban az időkben kerülni fogok mindenkit.

#85619 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:33

Ezen már sajnos túl vagyunk, s tőlem leste el, én voltam az, aki 10 éves korában elcipelte a fesztiválra, hogy felügyelje a hangítást, színpadot, s ha gond van szóljon, s megyünk. Mást sem látott, csak hogy piáztam, drogoztam, na ez vissza is ütött olyan szinten, hogy Vácon a rendőrök szarrá verték, meg nyomozás, mert belekeveredett rendesen, de megúszta mert nem díler volt, csak fogyasztó.

Akkoriban túlságosan hosszú pórázra engedtük, mert.
Utána már saját magát fogta vissza kontroll nélkül.

Leteszteltem a gyereket, kivittem fesztiválra fellépni, hangítani, s a bokor mögül lestem, ahogy társaságba került, s a cigi körbejárt, simán hárította, hogy köszönöm most nem. na jobb ez így, hogy megvannak a saját maga igényei, s korlátai, s nem nekem kell üvöltöznöm vele. Helyén van az esze.

Tudja, hogy mit szeretne, s tesz is érte. Most pl. szeretne egy sportautót, Hondát, meg a barátnőjével nyaralni néhány napot. Még éjszaka is melózik, ha úgy dobja a kerék. Nincs vele semmi baj. A sehol szigeten kikezdték őt, elzavarták, aztán azt mondtam magamban, hogy ennyi, akkor az én munkámra sincs igény, megyek a fiam után.

Legjobb döntés volt, húzunk ki együtt.

Akkor azért zuhantál meg akkoriban, világvége, zsidókém, azért borultál el szerintem.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85620 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 15. 19:49

A nálam butább embereket nem azért értem meg, mert okosabb vagyok, érzelmi intelligencia.

#85621 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 19:56

Akkor azért zuhantál meg akkoriban, világvége, zsidókém, azért borultál el szerintem.

Igen :nevet:

#85622 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:36

Ezer év múlva, tudjuk.
Amúgy a sikertelen, vegetáló emberek áltatják ezzel magukat, hogy majd amikor lesz valami, akkor majd fordulni fog a kocka. Gyula, dextrose, stb

#85623 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 19:56

+1007 év, leköteleznél, ha a világvégét többet nem használnád, ahogy én sem használtam soha, mert így korrekt.

#85624 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:55

Mark Twain.

Nekem mindegy, hogy, amikor leszorítanak az útról, milyen érveid lesznek, s nem is én leszek.
Engem azért nem fognak tudni leszorítani, mert nem közlekedem, lehet buta vagyok, de azokban az időkben kerülni fogok mindenkit.

Jó volt az idézet, még ha nem is releváns, de valahogy az nem sikerült, hogy magadra ismerj a hazugság terjesztőjeként.

Idézet

#85625 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Mark Twain.

Jó volt az idézet, még ha nem is releváns, de valahogy az nem sikerült, hogy magadra ismerj a hazugság terjesztőjeként.

Idézet

#85626 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:00

Mark Twain.

Na, megint világvége lesz? Fasza, majd szólj már utána, ha nem venném észre :)

#85627 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:57

Igen :nevet:

Sajnáltunk is páran.

#85628 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:57

A nálam butább embereket nem azért értem meg, mert okosabb vagyok, érzelmi intelligencia.

Mondjuk erről sok tapasztalatod nem lehet, mert nem könny meló olyat találn :think:

Idézet

#85629 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 19:59

+1007 év, leköteleznél, ha a világvégét többet nem használnád, ahogy én sem használtam soha, mert így korrekt.

Leköteleznél, ha nem tagadnád le. Nincs kedvem visszakeresni ebben a szétbaszott fórumban, ipadról, de többünk szava talán elég.

Így korrekt.

#85630 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 20:00

Na, megint világvége lesz? Fasza, majd szólj már utána, ha nem venném észre :)

Múltkorit se vettem észre :D

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4280
  • 4281
  • 4282
  • 4283
  • 4284
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.