HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4302
  • 4303
  • 4304
  • 4305
  • 4306
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86061 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 06:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 18. 06:46

Sporthonda kell, fehér!

Ha nem piros, akkor mitől sport?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86062 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 07:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 07:46

Első sorban, mindenkinek van amit szeretne, de érdemes annak az elérésére reaális tervet kialakítani. Nem az a baj, hogy mit szeretne, de azért az enyhén eszetlen, hogy egy épphogy felnőtt emberke napi 10+ órákat dolgozzon, arról nem beszélve, hogy olyan gépet üzemeltessen kevés alvással, ami balesetveszélyes.

Bécsi dologgal nem az a baj, hogy kimenne, és hajlandóó dolgozni, hogy pénzhez jusson, csak egyrészt ismerjük őt, másrészt tipikusan olyan infokat ossztott itt meg, mint azokban a sztorikban, akik pár hónap után kevesebbel jönnek haza, mint mentek. De jöjjön be neki, én nem sajnálom tőle, nekem nem lesz attól kevesebb, ha ő tud keresni egy kis pénzt.

a legnagyobb baj hogy nem ez a lényeg, hanem hogy összevissza hazudozik, kamuzik
meg a beteg akarok lenni
meg a világvége
meg a zsidókém
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86063 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 18. 06:43

Nem rossz, ha menni akarnak valahova, csak valoszinuleg gazdasagosabban is meg lehet oldani. Erre utaltam a Bank=uduloovezet cimszoval.
Mondjuk guga kolcsonker nekik egy vikendhazat par napra ahol jol erzik magukat - koltsegek minimalizalva es megis el tudnak menni egyutt valahova.

Jó hát nahh, ennyi erővel maradhatnának odahaza is, én is ki szoktam találni, hogy felmegyek a hegyre, aztán lejövünk. Eszembe jutott, ennyi idősen a Bakonyban meg itt-ott Ausztiában jöttem-mentem.
Make love not Wor.

#86064 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:33

Na ez így nem kerek, ezért mondom, hogy csak én tudom mi történt.
Abban igazad van, hogy munkára alkalmasnak kell lenni.
Vedd figyelembe, hogy a gyerkőc tekeri magát, mint az atom, hogy elérje a céljait. Faszomnak hunyorog, bóbiskol, meg támaszt dolgokat, persze, hogy hazazavarják. De a hangnem, az már nem megy, ahogy elküldték, fogalmuk sem volt róla, hogy min ment keresztül.

De óránként 500 Ft-ról beszélünk, nem egy érvágás, és nem is főnyeremény, ez kiszolgáltatottság. Én benne lettem volna, maradtam volna, mert laza meló állatokkal, cscsaik meg mifaszom, egész nap vihogtam. Sőt mondták is, hogy amióta működik a seszi, azóta lyan embert kerestek, mint én.

Talán be kellett volna jelenteni, talán meg kellett volna fizetni, kibaszott sok pénz folyik oda be. Amíg ott voltam 8 ember jött és ment, mert ezt a részét nem értik, hogy a jó munkaerőt ott tartjuk, megfizetjük rendesen. Na ez idegen nyelv a mai magyar milliomosoknak :Đ

Baszod, te vagy büszke rá, hogy annyi mindent csináltál, miért nem csinálsz olyat, amiért többet fizetnek?
Ja, mert ahhoz kéne egy kicsit tanulni vagy csinálni is valamit, nem csak szarni a világra.

Tök mindegy, a seszi működött előtted is, meg működni fog utánad is.
Az ilyen 500 ft-os melókban az a jó, hogy kb. bárki tudja csinálni.

#86065 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:37

Soha nem az járt a fejemben, hogy jobb melóm legyen, a gép mindig azt dobta, amire éppen szükségem volt. A számtech tartott legtovább. Azt is szerettem, de már felejtős.

Erről beszélek, csak nem akarod felfogni.
Szartál mindenre, lesz, ahogy lesz, legyen kötetlen, most meg panaszkodsz, hogy csak ennyit fizetnek meg a gyerek kaszál a tűző napon.

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:37

Mit jelent a jobb meló?
Engem soha nem ez a fogalom mozgatott, hogy jobb.
Ami éppen megtetszik, de legyen kötetlen, minél kötetlenebb.
Most szükség helyzet van, és befogom a pofám, odateszem magam, ennyi, ezen nincs mit kürtölni, mint írtam a börtönnél jobb.

Olyan, aminél nem panaszkodnál, hogy csak öccázat fizetnek óránként.

#86066 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 09:14

Eszembe jutott, ennyi idősen a Bakonyban meg itt-ott Ausztiában jöttem-mentem.

Többnyire bicajjal, kb. nulla forintból. Osztrák strand mindig jó joker volt, vagy bármi a környéken. Klasszikus nyaralás szerintem csak előtte volt a KGSTben.
Make love not Wor.

#86067 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 20:24

500 Forintért óránként, és bejelentés nélkül :nevet: ez gondolom elkerülte a figyelmed szívókorong :Đ

Semmi tétje nem volt a döntésemnek, majd, ha a te fiad ebbe a korba kerül, s hasonló problémákkal találod magad szemben, király lesz :Đ hidd el kihagyhatatlan. Olyan, mint a vulkán, éppen leválófélben van rólunk, de még nem tudja mit akar. Szép korszak, én ilyenkor börtönben ültem :nevet:

Igen, kaszálásért 500-at fizetnek óránként, ennyi az ára.

Nem lesz ilyen problémája, mert Gömbibá nem csak éli az életet, hogy majd dob valamit a gép, meg legyen kötetlen, hanem van egy célja is, hogy hogyan akar élni. És tesz is érte.

#86068 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 20:32

És 2 hónapja ez volt a világ pöcke meló és élet.

:up:
Jaja, a többiek meg mind hülyék, mert hajtanak és nem azt csinálják, ami tetszik nekik.

#86069 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 20:34

Szívókorong :nevet: cupp, cupp :cool. majd, amikor a gyerkőcödnek lesznek vágyai, és hajlandó kőkeményen odatenni magát érte, emlékezz vissza a szarszagú hozzászólásodra :nevet:

Esetleg nem jobb volna, ha inkább a gyerek valami olyanba fogna, amiért többet fizetnek?
Értem, hogy az is jó, ha azt csinálja, amit szeret, de van egy gyanúm, hogy nem szereti az éjszakai plakátragasztást meg a kánikulában egész nap kaszálást se :think:

#86070 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 20:44

Valamint nagyon sajnálom, hogy vége lett, de csak is az állatok miatt. Nagyon megszerettem minbdet, s már olyan viszonyba kerültem azokkal a félénkekkel is, akik inkább elfutottak az emberektől, hogy a kezemből ettek. De ugye a milliomos tulajok, akik ejus pénzeket hívogatnak le, meg kint a tábla, és nagyjából sem embernek nézik azt, akik ott melóznak. Legyen nekik, ha erre van igényük, 500-ért mindig találnak valakit, ezért nagy az átmenő forgalom náluk.

Nejem is melózott náluk, azt mondta soha többet a lábát be nem teszi oda :nevet: érdekes jelenet volt, amikor berakták a kapuba a recepcióra, online kassza, majd rácsaptak a kezére, hogy ezt a csoportot ne üsse be :Đ

Nála ez borította ki a bilit, mert se nem közölték vele, hogy mit hogyan s mikor, csak rávertek a kezére. Faszom banyek :Đ kinek hiányzik ez a társaság?

500

Ez van. Ha bérniggernek mész, akkor nem vesznek semmibe. Valami nem tetszik és pattansz, rögtön van 10 másik a helyedre.
Most már egyre jobban árnyalod a képet, jönnek elő a negatív dolgok is, múlt héten még ez volt az álommeló, mit inkább végzel, mint egy jól fizető melót :think:

#86071 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 20:53

Tény, faszom se rinyál, lépek tovább.
A rinya arról szól, hogy sajnáltatom magam.
Még azt is felajánlottam nekik,hogy maradok addig, amíg valakit betanítok a helyemre, de már 500-ért volt ember aznap.

Há de sajnáltatod magadat. Csak 30-szor írtad le, hogy 500 ...
És persze, ezek ilyen melók, rögtön van rá ember. Ezért is nem becsülnek meg.

#86072 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 21:20

500 :Đ

hú de rábasztam, rábasztunk, hogy már nem toljuk bejelentés nélkül ennyiért :nevet:
Gondolom elvárás, hogy őszülésig fing pénzért, mert az a menő :Đ

Azon nem gondolkodtál, hogy ez miért van?
Mitől lehet az, hogy ennyit fizetnek, ki tehet róla? Csak saját magad. Most se késő változtatni, nekiugorhatsz egy egyetemnek, fősulinak.
Persze, most mondhatod, miből lesz abból valami, 4 év mire végzel. De ha 10 éve kezdted volna, most nem kéne panaszkodnod, hogy ötszáz. Meg a gyerekednek is tudnál segíteni, hogy mehessen nyaralni vagy vehessen egy autót. És milyen gyorsan eltelt az a 10 év. Gyorsabban el fog telni a következő.

#86073 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 21:34

Van tanult szakmám, a fiam jelenleg tanul, érettségizik, s továbbtanulni készül.
Nekem erre nem volt lehetőségem, mert 17 évesen az utcára basztak, hogy öcsém maradj talpon, ahogy akarsz :-D
Látod mi lett belőle :Đ

Amit lehet megteszek, de látom neked minden kevés szívókorong :nevet:

Nem panasz csak 500 :Đ

És? Én is felnőtt fejjel jártam suliba, meg sokan mások is.

#86074 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 09:51

Azon nem gondolkodtál, hogy ez miért van?
Mitől lehet az, hogy ennyit fizetnek, ki tehet róla? Csak saját magad. Most se késő változtatni, nekiugorhatsz egy egyetemnek, fősulinak.
Persze, most mondhatod, miből lesz abból valami, 4 év mire végzel. De ha 10 éve kezdted volna, most nem kéne panaszkodnod, hogy ötszáz. Meg a gyerekednek is tudnál segíteni, hogy mehessen nyaralni vagy vehessen egy autót. És milyen gyorsan eltelt az a 10 év. Gyorsabban el fog telni a következő.

Mondjuk először egy középiskola kellene, de amúgy igen. Tanulni mindig érdemes.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86075 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 18. 06:43

Nem rossz, ha menni akarnak valahova, csak valoszinuleg gazdasagosabban is meg lehet oldani. Erre utaltam a Bank=uduloovezet cimszoval.
Mondjuk guga kolcsonker nekik egy vikendhazat par napra ahol jol erzik magukat - koltsegek minimalizalva es megis el tudnak menni egyutt valahova.
Ott a to, ha megeheznek akar haza is szaladhatnak :)

Auto temahoz nem szolnek hozza - masok az igenyek manapsag. Ha osszeszedi ra a penzt, maximum a fiatalsag/felelotlenseg lehet ami ellene szol.
Az meg neveles kerdese - innen nem adnek ebben tanacsot.

A becsi tura ellen sincs sok erv - pontositani kell az infokat. Mert lehet, hogy jol hangzik a 85 euros ber zsebbe - de en ketlem hogy igaz lenne.
Az kb 10 Euros netto orabert jelentene - bejelentes nelkul nem fognak annyit adni. A postasos az meg akar pontos is lehet - nem sokan szeretnek esoben/szelben/tuzo napon kuldemenyt es ujsagot kihordani. Szoval pontositani es lehet menni. Aki ellene van az hulye. Kulfoldon jobb lehet - max meg kell kuzdeni a kezdeti nehezsegekkel. Ha azokon tuljut, akkor altalaban van tovabblepesi lehetoseg (postasbol mondjuk futar, aztan meg .....).

Ott se lépne tovább, mert ott is az menne, hogy szarik mindenre, csak laza meló legyen, meg kötetlen. Vagy gondol egyet és kilép a postától is. Oszt' abból ott se él meg jobban. Max. ha ingázik és hazajár élni, oda meg melózni.

#86076 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 09:54

Mondjuk először egy középiskola kellene, de amúgy igen. Tanulni mindig érdemes.

Hát, nézd, akkor az kell előbb. Egyik haver idén érettségizik, 38 vagy 39 éves.
Neki is elege volt, hogy nem nézik semmibe, meg ahogy beszélnek vele. Nem csak egy helyen, hanem mindenhol.
Estin 3 év alatt letolta az érettségit, idén vizsgázik.
Utána megpróbál egy egyetemet, vagy fősulit.
Asszony is már benne volt a 40-ben, mikor érettségizett.

Guga meg előadta, hogy neki milyen jó, szarik az egész világra, nem kell neki semmi, leszar mindent, és mindig olyan melót csinál, ami laza, ami tetszik, ami kötetlen. Meg amihez nem kell érteni semmihez. És hogy 500. Tényleg szar dolog, én tudom, na de ki tehet róla?

#86077 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 09:07

a zenészek vannak így, mulatoznak, megy a lóvé, aztán amikor elmegy a szekér, jön a rinya, hogy jajj kiöregedtem, éhenhalok

#86078 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 10:04

Hát, nézd, akkor az kell előbb. Egyik haver idén érettségizik, 38 vagy 39 éves.
Neki is elege volt, hogy nem nézik semmibe, meg ahogy beszélnek vele. Nem csak egy helyen, hanem mindenhol.
Estin 3 év alatt letolta az érettségit, idén vizsgázik.
Utána megpróbál egy egyetemet, vagy fősulit.
Asszony is már benne volt a 40-ben, mikor érettségizett.

Guga meg előadta, hogy neki milyen jó, szarik az egész világra, nem kell neki semmi, leszar mindent, és mindig olyan melót csinál, ami laza, ami tetszik, ami kötetlen. Meg amihez nem kell érteni semmihez. És hogy 500. Tényleg szar dolog, én tudom, na de ki tehet róla?

Ez a normális hozzáállás. Van olyan, hogy valamiért fiatalkorában nem tud az ember tanulni, de ez nem jelenti azt, hogy fel kellene adni a tanulást egy életre.

Az illuminátus szabadkőművesek. Nem is értem, ez miért kérdés?

Szerkesztette: JonesC 2015. 06. 18. 09:09 -kor

Idézet

#86079 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:39

Tévedésben vagy, de nem csak te, és nem is tehetsz róla, a legnagyobb dobásra készülnek.
Sorosgyuribá 42 milla dollárral támogatta az occupy wall street mozgalmat és ő finanszírozza az anonymus hacker csoportot is :cool: tömegek állnak mögéjük, a befulladt ACTA is betervezett volt és az is, hogy Irán most betesz a benzinárnak. Az Usa, izrael és irán nem ellenségei egymásnak, mármint a vezetők.

A gyalog megdöglik, de az összehangolt hadműveleteken nagyot kaszálnak :Đ pölö holnaptól 500 a benzin, mert Irán lezárja a hormuzit, vagy legyen 600 vagy 1000 vagy akár 2000 :Đ lófaszt sem tud tenni senki, az ő zsebük viszont oko okozat, de kibaszottul megvastagszik :cool:

Kár azon filózni, hogy ki kivel van és miért, a dolgoknak meg kell történnie és jön az aduász ebben az évben a világ legnagyobb átverése :Đ erre megy ki a játék. Egy világ, egy vallás, egy nemzet, egy nyelv, és 500 millió ember :cool:

Az ufókban még az is fog hinni, aki csípőből elutasítja.

.

#86080 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:42

Amit állítok, arra nincs bizonyíték, elme kell hozzá és az, hogy a dolgok mögé láss. Könnyű helyzetben vagy, mert 2012-es év erről fog szólni. Én már rég összeraktam a puzzle darabokat. Év végén számon lehet kérni és bevasalni a söröket :-D azoknak, akik életben maradtak.

Igen, megvolt a világvége

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4302
  • 4303
  • 4304
  • 4305
  • 4306
  • Utolsó »