Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 17. 17:48
Ilyesmit évekkel ezelőtt is csinálhattál volna szerintem, ha nem lettél volna azzal elfoglalva, hogy aki melózik, ráadásul pénzért, az droid.
Újra leírom. Mivel jelenleg fényező vagyok, jogosan fényezem magam. Mindig is ez volt a menetrend, nem ítéltem el azt, ha valaki melóhelyen tolja, ugyan miért tettem volna? Saját magam helyzetét magasztaltam, erre jött az, hogy persze, mi droidok vagyunk.
Na ez volt, és soha senki nem tud beidézni tőlem olyan hozzászólást, ahol bárkit is ledegradáltam volna, amiértz melóhelyen tolja. Ellenben folyamatosan magyarázkodnom kell miatta. Viszont utoljára.
A faszomat, azt. Ha legközelebb valaki nekiáll, hogy ledroidoztam, kéretik beidézni, nélküle üres csühögés, püfögés gömbibá módjára, ez főleg neki szól.
Epét hányni nem elég, van kereső, illik hasztnálni, a mondandót alkátámasztani.
Leszarom, kibaszottul leszarom, hogy ki hol és mennyiért meg hogyan, s milyen körülmények között dolgozik. Csak egy számít, egoista vagyok, mint bárki, mindig magamat hirdetem. Na ez nem jön be néhánynak.
Ha egyszer jól érzem magam ott ahol vagyok,l jó a meló, miért egyértelmű az, hogy persze mi droidok vagyunk.
Faszomat a paranoiába, amiből kipattant.
Nagyjából sem egészséges a csapat a topikban szelle3mileg.
Lelkileg meg kérdéses. Értelmileg meg még mindig nem sikerült ezen a ponton túljutni, hogy droidoztam, innentől nem kérdés, hogy elég egy pszichológus a topikba, aki leírja, hogy ki milyen problémával küszködik, amit rajtam próbál elverni.
Ha szükség van rá, meghívom a topikba a nejem barátnőjét, aki egy teljes éjszakán elemzett, egyébként oktatja a pszichológiát, és nem hiszek neki
De hát itt mindenki vevő a végzettségre, tanultságra, ha meghívom, nyilván tátott szájjal kanalazzátok a sok hülyeséget, hogy éppen ki miér degenerált