HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4652
  • 4653
  • 4654
  • 4655
  • 4656
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93061 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 05. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 11. 05. 08:23

Ezt értem, azt nem hogy akkor miért nem mennek oda, ahol 300-400at adnak?

Nem akarnak/hajlandoak utazni, nem ott a lakas, nem ott a csalad, nem ott vannak a baratok.
Sok embernek ezek fontosabbak a penznel - meg kenyelmes is napi fix 8 oraban szarehugye melozni :)

#93062 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 05. 07:20

pedig leírta Gabibá a választ.

Sosem érdemes segíteni neki.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93063 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 05. 08:38

Nem akarnak/hajlandoak utazni, nem ott a lakas, nem ott a csalad, nem ott vannak a baratok.
Sok embernek ezek fontosabbak a penznel - meg kenyelmes is napi fix 8 oraban szarehugye melozni :)

Illetve guga is hazudik, mert ha konkrétum kellett, hirtelen nem adtak már mindenkinek ennyit, csak neki :)

#93064 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 09:11

Idézet

azt a pénzt, amit egy év alatt megkeresek, máshol simán letornászom 3 hónap alatt, s annyi kintlét nekem elég is, aztán megint pihi.

Idézet

maradhatnék itthon is, itt min. 2 évet kell dolgoznom azért a pénzért, amit kint megkeresek simán 3 hónap alatt

:confused:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#93065 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 04. 19:21

Gondolom ugyanaz, ami a magyarban :omg: nem kell meglátogatni egyetlen rokonunkat sem :nevet:
+ a két gyereknek nagyon tetszett a hely, a hotelben megszerettek engem is és a családomat is.
A szobatársam kibulizta, hogy senki nem mehet be a szobába, ahol voltam, mert őt és a nejét zavarja más ember jelenléte, de nekünk megengedték, hogy a karácsonyt ott töltsük :-D

Azóta levelezek vele, már csak a hajvágóm miatt is. A takarítónő elpityeredett, amikor eljöttem + pár szót a kedvemért megtanult magától magyarul. Egyszer rám szólt a recepciónál, hogy szia Zoli, mész dolgozni :-s :nevet:

Amúgy is fasza hely az a város, már most hiányzik.
Főleg a vinotéka, ahol baromi családias légkör volt.

Na igen, ilyen élményekért megyünk vissza, meg olyan kézenfekvő :-D
Sőt, most találtam megint szlovák melót, folyamatos felvétel van, szintén a VW beszállítója Galántán. Ha nem jön össze semmi, akkor ez lesz, vagy más, mert most minden képlékeny.

Pénz nem sok, 3-400 küvecset fizetnek ingyenes szállással és napi egy étkezéssel, 3 műszak, de már tudom milyen.

Annyira szépek az ilyen definiálások! :-D

Augusztusban az sem volt mindegy, hogy 100 vagy 120 ezer, (még egy hónap ingyenmunka is belefért a havi 200ezer rupós remény érdekében) három hónap jobbágymunka után már ugrottunk egy pár nagyságrendet és a 100 ezer különbség is lazán megáll egy kijelentő mondatban. :omg:

#93066 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 05. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 11. 05. 02:45

Attól függ, hogy 300-400 bruttó vagy nettó... ha megint nettó nem egészen értem miért nem ott dolgozik az összes szlovák, aki az előző helyére ment, de mindegy, ezek nem fognak kiderülni értelmesen sosem.

Bruttóban is.
Make love not Wor.

#93067 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 10:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 05. 09:26

Bruttóban is.

hát, belet kidolgozva, tizenként órázva, kenyérvégen élve, tömegszálláson lakva....

nem hangzik jól

#93068 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 11. 05. 09:23

Ezt értem, azt nem hogy akkor miért nem mennek oda, ahol 300-400at adnak?

Ezt én sem, de nem kell mindent érteni :-D

Ez ügynökség, magyarokat keres szlovákiába, de a szlovákok szerintem közvetlenül mehetnek az anyacéghez, nekünk azért ajánlatos az ügynökség, mert akkor ők mindent intéznek helyettünk, s van helyben tolmács a munkafolyamatoknál. S itt br. 265 küvecs az induló, amire szépen rá lehet túlórázni, ha valakinek van kedve.

http://www.workania....ade-sk/O2313161

#93069 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 11. 05. 10:24

Annyira szépek az ilyen definiálások! :-D

Augusztusban az sem volt mindegy, hogy 100 vagy 120 ezer, (még egy hónap ingyenmunka is belefért a havi 200ezer rupós remény érdekében) három hónap jobbágymunka után már ugrottunk egy pár nagyságrendet és a 100 ezer különbség is lazán megáll egy kijelentő mondatban. :omg:

Ausztriában 2 hetet voltam a fiammal :-D tegnap beszéltem 3 emberrel, a cégből nincs semmi, ezer felé repültek, nyoma sincs. Hja, az ingyen meló volt.
3 hónapot szépen végig dolgoztam, ennyi idő elég volt ahhoz, hogy megismerjem a fizetési igényeimet. Szerintem nincs ezzel semmi baj.

Ha a családtól távol vagyok, sokat 16 órázok, éjszakázok, hétvégézek, egyébként mi mást csinálnék, hisz pénzt keresni megyek ki, akkor ez a minimum, hogy fizessenek meg rendesen :cool:

Vagy, ha nincs rá lehetőség, akkor maradok a seggemen.
De, ahogy elnézem az ügynökségek listáját, van alkalom dolgozni, s rendes pénzt keresni.

#93070 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 11:00

Ausztriában 2 hetet voltam a fiammal :-D tegnap beszéltem 3 emberrel, a cégből nincs semmi, ezer felé repültek, nyoma sincs. Hja, az ingyen meló volt.
3 hónapot szépen végig dolgoztam, ennyi idő elég volt ahhoz, hogy megismerjem a fizetési igényeimet. Szerintem nincs ezzel semmi baj.

Ha a családtól távol vagyok, sokat 16 órázok, éjszakázok, hétvégézek, egyébként mi mást csinálnék, hisz pénzt keresni megyek ki, akkor ez a minimum, hogy fizessenek meg rendesen :cool:

Vagy, ha nincs rá lehetőség, akkor maradok a seggemen.
De, ahogy elnézem az ügynökségek listáját, van alkalom dolgozni, s rendes pénzt keresni.

Már fizetési igényeid is vannak?
Megváltozott a világ.
Hiszen nemrég még a pénzt is eltörölték, és aki dolgozott az hülye droid rabszolga volt :D

#93071 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 10:56

Ezt én sem, de nem kell mindent érteni :-D

Ez ügynökség, magyarokat keres szlovákiába, de a szlovákok szerintem közvetlenül mehetnek az anyacéghez, nekünk azért ajánlatos az ügynökség, mert akkor ők mindent intéznek helyettünk, s van helyben tolmács a munkafolyamatoknál. S itt br. 265 küvecs az induló, amire szépen rá lehet túlórázni, ha valakinek van kedve.

http://www.workania....ade-sk/O2313161

"Csavarozási munka."

"Csak most kereshet 460 €-val többet."

Arról nem beszélve, hogy te már 2011ben meghatároztad, hogy soha... :-D

#93072 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 05. 11:53

hát, belet kidolgozva, tizenként órázva, kenyérvégen élve, tömegszálláson lakva....

nem hangzik jól

Ebből annyi igaz, hogy sokat melóztam. 16 órázva, kajám volt rendesen, sok zöldség, gyümölcs, levesek, főztem magamra, vagy ha gyorsan, akkor mikrós kaja, s ez egy elég jónak mondható hotel volt, ahol egyedül voltam, csak a fürdőszobán osztoztam a házaspárral, de mivel ellenkező műszakban voltunk, alig találkoztunk.

Egy tömegszállásra nem mennék vissza karácsonyozni :cool:

#93073 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 11:08

Ebből annyi igaz, hogy sokat melóztam. 16 órázva, kajám volt rendesen, sok zöldség, gyümölcs, levesek, főztem magamra, vagy ha gyorsan, akkor mikrós kaja, s ez egy elég jónak mondható hotel volt, ahol egyedül voltam, csak a fürdőszobán osztoztam a házaspárral, de mivel ellenkező műszakban voltunk, alig találkoztunk.

Félre ne érts, én kívánom hogy jó legyen neked, mert legalább rájössz mennyire ostoba voltál.
De eléggé összevissza írogatsz, a számokat nagyvonalúan kezelve.

#93074 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 05. 10:53

nem hangzik jól

Az már a múlt. És ott millákat fizettek. Igaz csak gugának.
Make love not Wor.

#93075 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 11:08

Izé, nemár...
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93076 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 11:00

Jól politizálsz, mikor mi még pénzért is hülyék voltunk. Főleg mert igu előre levezette a lehetőségeket és fizetési igényeket.
Make love not Wor.

#93077 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 11. 05. 12:05

"Csavarozási munka."

"Csak most kereshet 460 €-val többet."

Arról nem beszélve, hogy te már 2011ben meghatároztad, hogy soha... :-D

Hja, gondolom veled is előfordult már, hogy elhatároztál dolgokat, aztán nem úgy alakult :-D
Nézd, egész jól elvoltam a bungiban sokáig, amíg egyszer csak kiürült a környék, lassan elment mindenki külföldre, még az én korosztályom is.
Hónapokig nem hívott telefonon senki, vagy ha igen az is ilyen 2 küvecses megoldás volt.

Miért mennék külföldre 3 műszakba, meg 16 órázni, ha itthon is volna lehetőség arra, hogy minimális pénzt keressek :-s beérem én kevéssel is, nincsenek igényeim. Csak itt nem egyszerű. Bejelentés nélkül 500-ért a menő, s ha valakinek van, az már mellényes, még ha egész nap szopatják is, márpedig szopatják. Nekem nem volt gondom senkivel, próbálkoztam minden irányba, hogy sikerüljön itthon maradni.

Most, hogy kikényszerültem, legalább volt értelme, s ha újra rászánom magam, már nem félek tőle, s tudom, hogy mennyi a minimum pénz, amiért hajlandó vagyok kimenni, s távol lenni a családomtól.

Nincs ebben hiba, a világ változik, egy évvel ezelőtt a migrácsokról sem tudtunk ennyit,. mámeg itt vannak, és tényező.

#93078 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 05. 11:15

Izé, nemár...

Nem ez az megérthetetlen, hanem az ingyenmeló fejedelmi halkonzerv reggelivel, nomeg a segédmunka biorobot lét királyságosságos diplomás elvárásnak beállítva. :-)

#93079 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 11. 05. 11:22

Nem ez az megérthetetlen, hanem az ingyenmeló fejedelmi halkonzerv reggelivel, nomeg a segédmunka biorobot lét királyságosságos diplomás elvárásnak beállítva. :-)

Is :)

Tegnap amúgy tintahal volt a menü, de egyáltalán nem volt fejedelmi.

Szerkesztette: JonesC 2015. 11. 05. 11:24 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93080 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 11:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 11:18

Hja, gondolom veled is előfordult már, hogy elhatároztál dolgokat, aztán nem úgy alakult :-D
Nézd, egész jól elvoltam a bungiban sokáig, amíg egyszer csak kiürült a környék, lassan elment mindenki külföldre, még az én korosztályom is.
Hónapokig nem hívott telefonon senki, vagy ha igen az is ilyen 2 küvecses megoldás volt.

Miért mennék külföldre 3 műszakba, meg 16 órázni, ha itthon is volna lehetőség arra, hogy minimális pénzt keressek :-s beérem én kevéssel is, nincsenek igényeim. Csak itt nem egyszerű. Bejelentés nélkül 500-ért a menő, s ha valakinek van, az már mellényes, még ha egész nap szopatják is, márpedig szopatják. Nekem nem volt gondom senkivel, próbálkoztam minden irányba, hogy sikerüljön itthon maradni.

Most, hogy kikényszerültem, legalább volt értelme, s ha újra rászánom magam, már nem félek tőle, s tudom, hogy mennyi a minimum pénz, amiért hajlandó vagyok kimenni, s távol lenni a családomtól.

Nincs ebben hiba, a világ változik, egy évvel ezelőtt a migrácsokról sem tudtunk ennyit,. mámeg itt vannak, és tényező.

A különbség kettőnk közt, hogy én vagyok annyira rutinos, hogy "soha nem mondom, hogy soha!" :-)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4652
  • 4653
  • 4654
  • 4655
  • 4656
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.