HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4706
  • 4707
  • 4708
  • 4709
  • 4710
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94141 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 11:27

Én nagyjából 10 éves koromtól már befűtöttem odahaza, van 2 gyerek aztán csókolom, de lehet asszony is meg bírná tanulni. Anyám kb. máig kazánfűtő, de azért sógor inkább megoldja helyette.

Én azért nem mernék az Audival számolni, ha csak azért vették meg, hogy bedöntsék a VW cégcsoportot. Látod, Győrben is folyamatosan leépítenek, inkább nézegessél mást, hátha egyszer csak vége és nem kapod meg a lóvéd.

Nézegetek mindent, nem fontos ajudi leányvállalat, rengeteg más van, SK csak azért szimpi, mert nagyon közel van.
Fűtés?

Hajnalban elmegy a két gyerkőc, nejem 10h körül. Este jön mindenki, amíg nem voltam itthon hideg lakásba jöttek haza, mire befűtöttek, s bemelegedett, addigra elaludtak, majd kihűlt lakásra ébredtek. Általában nincs itthon senki csak késő este.

Egyelőre jó ez így, hogy folyamatosan melegen tartom a lakást.

#94142 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:46

Idézet: Tiga - Dátum: 2015. 12. 17. 09:39

Szasza bacsi :) szasza.net

:respect:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#94143 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:51

Idézet: Tiga - Dátum: 2015. 12. 17. 10:55

Hulyebarom, emellett mar nem tudok elmenni. A veradasi statisztikak szerint a legtobb vert a nagyobb cegek dolgozoi adjak, ahol is kb havonta van ver adasara lehetoseg (milyen erdekes, nalunk is!). A vert adok cegtol fuggoen altalaban 1 vagy 2 nap normal szabadsagon feluli plusz szabadsagot adnak. Pl nekem nem a penz fontos, hanem a pihenes ami persze 100%-ig fizetve van.

Csokit meg sort meg virslit max a banki majalison levo verado kamionban adnak, ahol is a veradok bagy reszenek a vere kuka, nem tudnak mit csinalni vele annyira rossz. De meg azert fizessenek is erte? Kik? Milyen adozas, koltsegsor mellett? Vagy boritekra gondoltal?

A vert nem adjak el kulfoldre, de megint hajtod a hulye dumat.

1 vagy 2 nap éves szinten vagy véradásonként? :think: Nálunk is az irodházban ha nem is havonta de évente 3-4x szoktak véradást szervezni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#94144 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:51

Idézet: Tiga - Dátum: 2015. 12. 17. 10:55

A vert nem adjak el kulfoldre, de megint hajtod a hulye dumat.

Írtam, hogy nem vagyok képben, oké, van véradás. De nincs vér, ezért gyanítottam, hogy eladják külföldre.

#94145 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:53

Idézet: Iguana - Dátum: 2015. 12. 17. 11:44

Nem arról van szó, hogy te rosszat akarnál bárkinek.
Inkább arról, hogy mi se akarunk neked rosszat, tanácsokat kaptál és kapsz a mai napig. Felhívjuk a figyelmedet olyan dolgokra, amiken mi már átestünk.
Ésszel legyél már, baszki.

Ezt a részét értem, s általában a normális párbeszédben benne vagyok, amíg nem csap át maró gúnyba, amiből már volt itt éppen elég. Nem szoktam vele foglalkozni.

#94146 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:53

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 10:51

Írtam, hogy nem vagyok képben, oké, van véradás. De nincs vér, ezért gyanítottam, hogy eladják külföldre.

Hogy volt a légből kapott információkkal?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94147 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:54

De nincs vér, ezért gyanítottam, hogy eladják külföldre.

Minden gyanításodat úgy közlöd, mint ha az lenne a szentírás. Néha még mellé is költesz, aztán kész.
Make love not Wor.

#94148 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:55

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 10:54

Minden gyanításodat úgy közlöd, mint ha az lenne a szentírás. Néha még mellé is költesz, aztán kész.

Ő látja az összefüggéseket.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94149 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 11:03

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 12. 17. 10:51

1 vagy 2 nap éves szinten vagy véradásonként? :think: Nálunk is az irodházban ha nem is havonta de évente 3-4x szoktak véradást szervezni.

Nálunk véradásonként 1 nap.

#94150 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 11:11

Azért nincs vér, mert nagyon kevés a véradó..és akik adnak vért sem mind jó. Pl én egyszer adtam vért, 2 napig nem tértem magamhoz (alacsony amúgyis a vérnyomásom, de megpróbáltam) és nem volt jó a vérem :-(

Próbálják népszerúsíteni (fesztiválok, rendezvények, cégeknél, stb), mert a véradó központokba már kevesen járnak.

Ezt a kevés vért pedig elhasználják.

Az a baj, hogy ezt is tovább gondoltad, sőt inkább tovább költötted, mint megannyi dolgot.

Szerkesztette: Tiga 2015. 12. 17. 11:14 -kor

#94151 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 11:17

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 10:55

Ő látja az összefüggéseket.

Guga sem jár vért adni. Sajna mostanában én sem.
Make love not Wor.

#94152 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 11:30

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 12. 17. 10:27

Értem én, hogy pont most ebben a percben, ezekben a napokban nyugisan vakarod a segged és scrollozod a szlovák oldalakat, de az, hogy próbáltok boldogulni bánkon évek óta és ahogy érzed, hogy elfogytak a lehetőségek, úgy próbálsz külföldre menni. Akárhogy csűröd csavarod, eddig hallani sem akartál külföldről, végső lehetőségként bepróbáltad, majd lett némi szerencséd és most meg hírdeted, hogy aki nem mer kimenni az kapja be. Nem így történt volna?

Egy része stimmel, a kapja be már nem.
Persze, ki az a hülye, aki szándékosan ki akar menni külföldre dolgozni, s itt hagyni a családját, pontosabban lemondani a családról önként?
Eszem ágában sem volt külföldre menni, ezért próbálkoztam helyben mindenfélével, ami belefér az életvitelembe.
Assenemjött össze, de ez nem gond.
Ausztriasenemjöttössze, hol érdekel 2 hét, tapasztalatnak jó volt.
Szlovákia bejött, nyilván ezért keresgélek náluk, de mivel már tudom, hogy a nagy multicégek szeretnek dolgoztatni látástól mikulásig, így azt választom, amelyik a legtöbb szolgáltatást nyújtja, s a legtöbb pénzt.

Oda meg nem jutottam el, hogy aki nem mer kimenni :omg: semmi közöm hozzá, hogy ki hova akar menni.
Oda viszont eljutottam, hogy ha valaki nyelvtudás nélkül, rákényszerülve nekivág, nemá, hogy beszóljunk neki, hogy maradj a seggeden közmunkás.
Erre írtam azt, hogy ilyenkor inkább csöndben kell maradni, és vagy sok sikert kívánni neki.

Unom a folyamatos magyarázkodást.

#94153 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 11:38

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 11:30

a nagy multicégek szeretnek dolgoztatni látástól mikulásig, így azt választom, amelyik a legtöbb szolgáltatást nyújtja, s a legtöbb pénzt.

Attól függ melyik irányban. Itt most nálunk elég nagy a katyvasz, menekülnék is, de pont nem a túlmunka a jellemző. Teszkó/egyéb szinten persze nagyobb a szopó és kavarnak is rendesen, kinek mi a mekkora nagy multicég, mert megjártam Exont, Vodát, akármit az infós üzemeltetéssel, most Luftwaffénál is azt mondták, hogy a munkaidő az elég fix és nem jellemző a látástólmikulásig opció. Nálunk meg most éppen azért nem, mert új főnök is fél, hogy le kell papírozni, amit ki is kell fizetni :-D
Make love not Wor.

#94154 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 11:39

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 11:30

Egy része stimmel, a kapja be már nem.
Persze, ki az a hülye, aki szándékosan ki akar menni külföldre dolgozni, s itt hagyni a családját, pontosabban lemondani a családról önként?
Eszem ágában sem volt külföldre menni, ezért próbálkoztam helyben mindenfélével, ami belefér az életvitelembe.
Assenemjött össze, de ez nem gond.
Ausztriasenemjöttössze, hol érdekel 2 hét, tapasztalatnak jó volt.
Szlovákia bejött, nyilván ezért keresgélek náluk, de mivel már tudom, hogy a nagy multicégek szeretnek dolgoztatni látástól mikulásig, így azt választom, amelyik a legtöbb szolgáltatást nyújtja, s a legtöbb pénzt.

Oda meg nem jutottam el, hogy aki nem mer kimenni :omg: semmi közöm hozzá, hogy ki hova akar menni.
Oda viszont eljutottam, hogy ha valaki nyelvtudás nélkül, rákényszerülve nekivág, nemá, hogy beszóljunk neki, hogy maradj a seggeden közmunkás.
Erre írtam azt, hogy ilyenkor inkább csöndben kell maradni, és vagy sok sikert kívánni neki.

Unom a folyamatos magyarázkodást.

Ki szólt be bárkinek, hogy maradjon a seggén? Tényleg abba is fejezhetnéd a folytonos magyarázkodást, mert az se igaz amire állandóan hivatkozol.

Idézet

#94155 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 11:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 12:17

Guga sem jár vért adni. Sajna mostanában én sem.

Budapesten a Nagyvárad tér közelében lévő központi véradóba jártam évekig 3 havonta egy haverommal. De csak azért, mert jó csajok voltak :-D
Semmi nemes cél :Đ

#94156 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 11:47

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 12:39

Ki szólt be bárkinek, hogy maradjon a seggén? Tényleg abba is fejezhetnéd a folytonos magyarázkodást, mert az se igaz amire állandóan hivatkozol.

Na látod, a téma kiindulási pontja, ahol megemlítettem ezt a szemléletet az létezik, de nem a topikban, emiatt senki nem szólt be.
De ilyen volt:

Idézet

Haggyad Blubi, nem érti, hogy vele ellentétben, mi nem azon szurkolunk, hogy másnak szar legyen.

Nyelvtudásról meg annyi, hogy szimpla igénytelenség leszarni, "majd valaki tud helyettem".

Miért és kinek szurkolok én, hogy szar legyen :-s
Miért szarnám le a nyelvtudást :-s
Amíg kint voltam folyamatosan tanultam.

Amiről viszont írtam, hogy szintén egy létező jelenség, hogy van, aki kimegy, és nem érdekli a nyelv, mert elvan a magyar főnökkel, meg a magyarokkal. Ezzel sincs probléma, a magánügye.

De elég szép nem létező történetet kerekítettél mellé.
Na emiatt fárasztó a topik, kész zárt osztály.

Hja, azért költöztem vidékre, mert olcsó :omg: ezt ugyan nem te írtad, de lassan ott tartunk, hogy minden egyes leírt mondatot kötelező megcáfolnom, hogy barátom nem így van, nagyon rosszul tudod, de legalább gombolyítod, stb.

#94157 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 12:30

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 12:47

Hja, azért költöztem vidékre, mert olcsó :omg: ezt ugyan nem te írtad, de lassan ott tartunk, hogy minden egyes leírt mondatot kötelező megcáfolnom, hogy barátom nem így van, nagyon rosszul tudod, de legalább gombolyítod, stb.

Én írtam. Ne mondd már nekem, hogy drágább pl fával fűteni mint itt a gázzal. Van kéznél csirke, tojás, lehet termeszteni ezt-azt, amit a gizellában nem lehetett. Ez nyilvánvalóan csökkenti a költségeket.

Egyébként néha elgondolkodhatnál azon, hogy miért jön át mindig rosszul a közölnivalód, ráadásul a topikból kb mindenki ugyanazt szajkózza neked és csak segíteni próbál.

Leírhatod, hogy te csak gondolkozol dolgokon, akkor mi is csak úgy gondolkodunk reakcióidon és nem pedig beszólunk.

Biztos nem véletlen, hogy magyarázkodnod kell, vagy legalábbis így érzed.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#94158 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 12:32

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 11:47

Na látod, a téma kiindulási pontja, ahol megemlítettem ezt a szemléletet az létezik, de nem a topikban, emiatt senki nem szólt be.
De ilyen volt:

Miért és kinek szurkolok én, hogy szar legyen :-s
Miért szarnám le a nyelvtudást :-s
Amíg kint voltam folyamatosan tanultam.

Amiről viszont írtam, hogy szintén egy létező jelenség, hogy van, aki kimegy, és nem érdekli a nyelv, mert elvan a magyar főnökkel, meg a magyarokkal. Ezzel sincs probléma, a magánügye.

De elég szép nem létező történetet kerekítettél mellé.
Na emiatt fárasztó a topik, kész zárt osztály.

Itt rovázol évek óta várva valamiféle pénzügyi összeomlás/világvégét, arra gyúrva, hogy akkor majd milyen jó lesz neked, mi meg majd rájövünk.

Szerkesztette: JonesC 2015. 12. 17. 12:33 -kor

Idézet

#94159 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 12:32

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 12:30

Akkor magyarázd már meg, hogy kiköltözésre készülsz vagy ideiglenes kinti munkára? Mert baromira nem egyértelműen fogalmazol. Lehet ezért is kell folyton magyarázkodnod.
BMWパワー
Kép

#94160 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 12:46

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 12. 17. 12:32

Akkor magyarázd már meg, hogy kiköltözésre készülsz vagy ideiglenes kinti munkára? Mert baromira nem egyértelműen fogalmazol. Lehet ezért is kell folyton magyarázkodnod.

Én azt sem értem ha pénzre gyúr, akkor miért az Audi beszállítóit nézegeti, mikor köztudott, hogy azokat éppen szándékosan tönkreteszik.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4706
  • 4707
  • 4708
  • 4709
  • 4710
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.