Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:38
Hja, nem is a butorokat feltem, hanem a szamitogepeket, TV-t, erositot, hangfalakat, konzolokat, stb. A technikat.
Van ilyen, anno az akkor még kis fiam piros filccel "rajzolta" össze a Videoton/Akai hifimet.
Átlagos felhasználó lehet, hogy sosem jött volna rá, de én kb kétnaponta módosítottam rajta, mint egyesek most a pc-jükön. Az akkori nej az oldalán nem vette észre, hogy ott maradt még egy kicsi a letakarítás után.
A gyerek belenőtt a zenecuccokba, majd a számtechbe.
Azóta eltelt 20 év, a mostani kicsi az nem okozott még ekkora kért sem, a tv-t - dvd-t már egyedül kezeli egy hónapja már a lemezt is egyedül intézheti bele.
Ő már beleszületett ebbe a technikába, tisztában van azzal is, hogy laptop mellett nem iszunk, és nem hurcolunk semmilyen folyadékot.
23 évesen voltam hülye hogy belevágtam a családba, vagy 43 évesen, hogy megint?
A nagyfiamnak / lányomnak intő példaként állítom magamat, hogy annyira fiatalon ne.
30 körül talán, addig meg van 6-7 évük.
Mellesleg a kicsivel most is kettesben vagyunk itthon, nem volt ez másképp pelenkás korában sem, főleg amíg főiskola volt a nőnek. (Most is suli: angol)
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"