HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2001
  • 2002
  • 2003
  • 2004
  • 2005
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#40041 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 08:52

Amugy elavult hely az a pest,felénk a cigók már nem verekednek.Kardokkal kibeleznek és hozzád se nyulnak kézzel.Ez a divat most.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#40042 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: 2-More - Dátum: 2010. 04. 13. 09:34

Nincs ezzel baj, hogy kűffődi állampolgárság, csak egyet mondj meg nekem: hol húzod meg a határvonalat? Annál, aki szittyamagyar? Vagy annál akinek apja-anyja? Vagy akinek csak az apja? Vagy a nagyapja? Vagy aki beszél magyarul? Mikor is volt trianon? Úgy 90 éve? Számold már ki az cca 4 generáció. Jár ide be full román nevű csávó, aki itt dolgozik, itt él, nem feketéző és aztán hazahordja a mukáttát, viszont jobban beszél magyarul mint én. Akkor azzal mi legyen?

Cigánykérdésben, azért gömbibá, ne viccelj, tudom, hogy vannak vicces részei dzsippókérdésben az országnak, de azért nem kell úgy beállitani a dolgokat, mintha délbronxban lennénk, vagy detroitban. 2 évet jártam a 12.be szaksuliba, át tökön-paszulyon a városban, 2 évet a 13.ba, 4 évet dolgoztam kőbányán, 2 éve dolgozok a hetedik kerületben, és 8 hónapja lakok a nyolcadikban :D Gyalog járok az időm kurva nagy részében, és kurva sokat svarcolok a feketébb területeken is, mint mátyás tér, józsef utca, és társai. Kijáró szervizesként fordultam meg legál és svarc melóm folytán is olyan helyeken, hogy ész megáll. Folyton farmer van rajtam, általában bakancs, volt hátközépigérő hajam, meg voltam billiárdgolyókopasz is, most sörtére nyirtam megint, de soha, egyetlen egy kurva alkalommal azt se mondták he, max az időt kérdezték meg. Egyszer volt olyan, kb 16 éves koromban, hogy odajött egy szakmunkásképzős szentendrén, hogy nem engem akartak e megverni egy hete, mikor ott volt, a haverja meg mondta hogy nem, erre elnézést kért és elballagott.

Persze, van akit minden ok nélkül meggyaknak, kirabolnak. A cigányok többet, a fehérek kevesebbet. De azt is alá kell hogy irjam, hogy kibaszott sok olyan takonygombóc mászkál a városban bazinagy arccal, akinél nem is csodálom, nem kell éjjel a fekete nyolcasba menni arcol 50 rugós dizel dzsekiben, meg nem kell emberkedni, és ezzel már az esetek 80%a puszta észből kikerülhető. A maradék 20%ra meg ott van a szerencse, az sajnos tény. folyt.köv.

Az mind lófasz hely amit írsz. Menj el egy borsodi faluba, lakni. Oszt írj 1 hét múlva, nem kell több.
Vagy menj Somogyba, szüleim ott laknak. Korábbi faluból is azért mentünk el, az egész utca elcigányosodott. Élj ott baszod, cigányok között!
A mostani faluba is odaköltözött már pár cigánycsalád az utcába, az utca végére el se mer senki menni, bazzeg! Ablakot kinyitni nem lehet, az egész éjjel ladával hozott drótokról nappal égetik le a szigetelést! Kurva jó szag van!
Pofád meg nem nyithatod ki, mert ott kell laknod!

Soroljam még baszod? Nem csak 1-2 kőbányai verekedésről van szó, én is laktam évekig kőbányán, máv lakótelepen!
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#40043 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. 04. 13. 10:25

Az mind lófasz hely amit írsz. Menj el egy borsodi faluba, lakni. Oszt írj 1 hét múlva, nem kell több.
Vagy menj Somogyba, szüleim ott laknak. Korábbi faluból is azért mentünk el, az egész utca elcigányosodott. Élj ott baszod, cigányok között!
A mostani faluba is odaköltözött már pár cigánycsalád az utcába, az utca végére el se mer senki menni, bazzeg! Ablakot kinyitni nem lehet, az egész éjjel ladával hozott drótokról nappal égetik le a szigetelést! Kurva jó szag van!

Soroljam még baszod? Nem csak 1-2 kőbányai verekedésről van szó, én is laktam évekig kőbányán, máv lakótelepen!

Azt mondtam, hogy nincs ilyen? Ugye nem. Csak annyit mertem megemliteni, hogy divat manapság úgy tekinteni a cigánykérdésre, mintha legalábbis a harlemben lakna mindenki.

#40044 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: 2-More - Dátum: 2010. 04. 13. 14:43

Azt mondtam, hogy nincs ilyen? Ugye nem. Csak annyit mertem megemliteni, hogy divat manapság úgy tekinteni a cigánykérdésre, mintha legalábbis a harlemben lakna mindenki.

Szinte minden településen vannak ilyen gondok. Én nem voltam még Harlemben, de fasztuggya, itt is vannak olyan helyek bőségesen.

#40045 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. 04. 13. 15:08

Szinte minden településen vannak ilyen gondok. Én nem voltam még Harlemben, de fasztuggya, itt is vannak olyan helyek bőségesen.

Kérdés az az, hogy mit akarsz, mit szeretnél. Mert azt megsúgom, hogy demokratikis, vagy humán módszer nem igazán van a probléma hatékony kezelésére, pofázhat amit akar a jobbik, hogy csendőrség meg gárda kell, régen lehet a csendőr egy pofánvágással elintézte a dolgot, manapság meg elásnák a picsába. Vérfürdőre, polgárháborúra meg holokausztra meg nem igazán kiváncsi senki.

#40046 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2010. 04. 13. 10:25

Volt kollegám szülőfalujában anno volt összetartás. Beköltözött 1 feketelábú kissebb család, szóltak nekik kultúráltan, hogy talán lehetne továbbmenni, mert itt nemkívánatosak. Nem mentek, ekkor kigyulladt a zsiga, majd leégett a ház. Akkor aztán mentek. Szép, szolíd rábeszéléssel is lehet hatni néha, mint a példa is mutatja...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#40047 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 04. 13. 15:35

Volt kollegám szülőfalujában anno volt összetartás. Beköltözött 1 feketelábú kissebb család, szóltak nekik kultúráltan, hogy talán lehetne továbbmenni, mert itt nemkívánatosak. Nem mentek, ekkor kigyulladt a zsiga, majd leégett a ház. Akkor aztán mentek. Szép, szolíd rábeszéléssel is lehet hatni néha, mint a példa is mutatja...

Emmeg a másik oldala a lópacinak.

Hugomék fölött egy srác meg egy csaj bérli a kecót, üvöltetik a kutyát hajnalban, éjjel kettőkor nekilát porszivózni, ordit mint a sakál reggel 6kor, stb, mégsem mennek fel baltával feldarabolni. Igaz, a biztositékszekrényükhöz már van kulcs, ha indul a roham, csak biztositékok klatty :D

#40048 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 04. 13. 14:35

Szép, szolíd rábeszéléssel is lehet hatni néha, mint a példa is mutatja...

Az asszonyra is így hatottál, hogy hanyagolja a topikot?
Nem járt erre hetek óta.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#40049 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 04. 13. 16:21

Nem járt erre hetek óta.

- Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált: Istenem, mi történt magával?
- A nő mondja: Akárhányszor hazajön az uram részegen, annyiszor megver.
- Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert.
-Ezután amikor hazajön az ura részegen, vegyen egy csésze kamillateát, és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
- 2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, kisimulva, kivirágzóan néz ki, és megköszöni a csodaszert az orvosnak.
- Doktor Úr, csodálatos amit javasolt, képzelje el, jön az uram holt részegen én meg öblítem, csak öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem.....
- No látja, egyszerűen csak kussolni kell.....

#40050 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 17:49

http://modoros.blog....ke_parasztember

Temaba vag.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#40051 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 19:39

e öröm, e bódottá

my webpage

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 04. 13. 19:40 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#40052 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 00:45

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 12. 17:34

Az orbanrajongokat csak emlekeztetnem, hogy igen nagy reszben miatta tartunk itt.
Miatta leptunk be a legkedvezotlenebb feltetelekkel az unioba, szetvertek az ipart, a mezogazdasagot.
Ok loptak el tobb tizezer kisgyermekes szulo penzet havonta, amik a mai napig nincsenek kifizetve.
Lehetne folytatni a vegtelensegig, meg vitatkozni is rajta, de nem sok ertelme van.
Ha tenylegesen tenni akartak volna valamit, mar reg megtehettek volna, rengeteg onkormanyzatban eddig is lenyegesen tobb hatalmuk volt, mint a szociknak.

Bocs, h belevau, de rosszul tudod a dolgokat.
Nem ovi, hanem a tények kedvéért.

EU csatlakozás tárgyalásai Horn kormány ideje alatt kezdődtek, Megyó alatt lett véglegesítve a sok-sok fejezet, ekkor, a finisben dőlt el, ki-mekkora kedvezményt/előnyt tud elérni.
Ovi éra is bennevan, de nem kizárólagos.

Ipart szétverték? Azért ez erős. Nem kicsit, nagyon :-)
Mezőgazdaságot? Itt van a legnagyobb bibi, ovi nem sztendalón kormányzott, hanem koalícióban. Ilyen sok a 8 év, h máris feledésbe merült ...
És ki volt a jó kisgazda? Torgyán doktor. Kik verték szét a mezőgazdaságot? MDF + kisgazdák. Ki tárgyalt mezőgazdasági kérdésekben ez EUval? Torgyán doktor és csapata.
Ezt qrvára nem kéne oviék nyakába varrni.

Szülőpénz legyen, ahhoz nem tudok hozzászólni.

Önkormányzat mit tud tenni, ha alapból forráshiányos és az extra (pályázati) pénzeket szegfűsök (ha lehetett) maguknak osztogatták?

Szerkesztette: fram 2010. 04. 14. 00:45 -kor

Ciciman is on borda

#40053 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 00:54

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 12. 22:32

Az elmult nyolc evben kinek a kezeben volt megyei szinten a hatalom 50-60%-a?

szegfűsök látva, h az önkormányzati választásokon elvesztették a helyi vezetést,olyan megyei szervezeteket hoztak létre, ahol többségben lehettek és az "irányítást" ezen keresztül intézték

te erre totál nem emlékszel?

Szerkesztette: fram 2010. 04. 14. 01:01 -kor

Ciciman is on borda

#40054 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 06:36

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 04. 13. 16:21

Nem járt erre hetek óta.

Megunta.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#40055 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 04. 14. 06:36

Megunta.

ezt megértem

#40056 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 09:02

döbbenet

#40057 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 04. 14. 06:36

Megunta.

Akkor mostantól te leszel itt helyette?
Jöhet az első recepted...
:]

#40058 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 19:49

Na mi van bunekók? :cool: Megmarta a gyomrotokat a politika sava-borsa? :nevet: Majd felhívom a viktort, hogy ne is kolbászból legyen a kerítés, hanem gumicsontól, hogy tudjon mit rágni az idegbeteg fajtátok. :Đ

Tudom senkit nem érdekel ezért elmesélem: Sikerült annyira túleröltetnem a hátamat, hogy megszakadt benne valami izom. Most kb úgy érzem magam, mint ha egy nagyobb zsilettpenge lenne a derekam felett és minden mozdulatnál belémvágna... :omg:

Remélem örültök :Đ :kma:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#40059 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2010. 04. 14. 20:49

Na mi van bunekók? :cool: Megmarta a gyomrotokat a politika sava-borsa? :nevet: Majd felhívom a viktort, hogy ne is kolbászból legyen a kerítés, hanem gumicsontól, hogy tudjon mit rágni az idegbeteg fajtátok. :Đ

Tudom senkit nem érdekel ezért elmesélem: Sikerült annyira túleröltetnem a hátamat, hogy megszakadt benne valami izom. Most kb úgy érzem magam, mint ha egy nagyobb zsilettpenge lenne a derekam felett és minden mozdulatnál belémvágna... :omg:

Remélem örültök :Đ :kma:

Elkéstél, nálam már átváltozott kolbásszá. :mellow:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#40060 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 04. 14. 19:53

Elkéstél, nálam már átváltozott kolbásszá. :mellow:

Mi? A macskád? :think: :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +