HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2576
  • 2577
  • 2578
  • 2579
  • 2580
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51541 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 02. 27. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 27. 17:51

Maszekként van lehetőséged menet közben váltani, több lábra, kapcsolatokat építeni.

Csináltam én ezt, még most is próbálkozom, de sajna egyre jobban leépítettem a céget. Legfeljebb más dolgozik helyettem, legfeljebb mégis úgy jön ki, hogy a RetteSoft megoldotta :-) Aprópénz lesz a belőle kavarásból is, legfeljebb ilyenkor jobban tudsz válogatni a "maszek" ügyfelek közt, ha jól megfizetik, akkor elbaszod a hétvégét, legfeljebb annyit keresel, mint előtte héten tetted volna a sok másik hülyével.

Most is beesik a tipikus webáruházas júzer, amit komolyan is veszek, de tavaly a több 10ből 1 darab megrendelésünk sem lett, mert csak. Eleve kicsiben mozgok, így a komolytalanabb júzerek találnak meg, akik 10 küvecsből szeretnének csodát tenni.

Igaz a főállás kitapossa az ember belét, mert lassan egy szerződést nem tudok megfejteni maszekban, vagy csak ajánlatot írni időben, mailokra válaszolni.

Szóval fasztudja, egyelőre a maszek nekem elég sok veszteséget termelt, az lassan elfogy. A főállás meg évek óta termeli a bevételt, kérdés, hogy meddig. Jön a tőkés felvásárolja a céget, új főnök, leépítés, egyéb okból kirúgás, ezek előfordulnak. Akkora bevételt viszont sosem tudnék elérni, mint a mit a nyócórással fizetnek.
Make love not Wor.

#51542 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 27. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 27. 17:55

én nem rettegek
nem anyámmal lakom
babettám sincs
ja az más

Te, mint nagy nemzeti érzelmű, meg jobbikos, aki telesírja a topikot, hogy rohadt büdös zsidó komcsik kirúgták, mert kellett egy csókosnak a hely?
S, ha megemlítik neked hány ember lakása vár áprilisban árverezésre, meg hány ember nem tudja fizetni a hiteleit, ami nem kicsi szám, akkor te odaböfögöd, hogy te nem rettegsz?

Nem szégyelled magad?
Többen, sokkal többen vannak ebben az országban, akik rettegnek, hogy mi lesz holnap.
És még én nem látok tovább a saját szintemnél?
Én egyáltalán nem szoktam rettegni, meg vagyok békélve a sorsommal, és türelmesen várok, megdolgozom azokért az értékekért, amit kitűztem magam elé.
Lehet, hogy nincs mim is, szaktudásom? Említettem én ilyet valahol, hogy számon kéred rajtam? Szobafestő mázoló vagyok, abban is jó vagyok, jó szakember voltam, csak nem túlságosan kedveltem azt a szakmát, a szüleim erőltették rám.

De, szoktam látni. Járok gazdag, sőt nagyon gazdag családokhoz és emberekhez. Tudom, hogy lehet nagyon pazarul is élni, emberként már nehezebb. Pontosan tudod, hogy az én szintem után mire vágyok, nem ilyesmire, már többször leírtam.

Ha lehet ne a nemzeti érzelmeidet nyilvánítsd ki a közeljövőben, hogy te micsoda űberbrutál jobbikos magyar vagy. Még egy gyereked sincs, nem hogy három.

#51543 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 20:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 02. 27. 18:40

Szóval fasztudja, egyelőre a maszek nekem elég sok veszteséget termelt, az lassan elfogy. A főállás meg évek óta termeli a bevételt, kérdés, hogy meddig. Jön a tőkés felvásárolja a céget, új főnök, leépítés, egyéb okból kirúgás, ezek előfordulnak. Akkora bevételt viszont sosem tudnék elérni, mint a mit a nyócórással fizetnek.

Neked is voltak sokkal jobb korszakaid, amikor lebasztad a pinyóban a cuccokat, számolatlanul ott hagytad, hogy oldjad meg, stb. Van mögöttünk 8-12 év, ami mindenkit megviselt anyagilag is, meg lelkileg.
Nyilván a te szemed is folyamatosan keresi a kiutat, nem hiszem, hogy beletörődtél. Álltál te stabilan is a lábadon, meg pörögtél úgy, mint foxi a lábtörlőt.
Most evvan, egyelőre pénz beszél, gondolom azért választottad a biztosat, mert amit csináltál bizonytalanná vált.

#51544 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 20:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 27. 19:56

Te, mint nagy nemzeti érzelmű, meg jobbikos, aki telesírja a topikot, hogy rohadt büdös zsidó komcsik kirúgták, mert kellett egy csókosnak a hely?

= elhoppolnak előled egy szerződést mert valaki aládkínál, vagy mert jattol, hogy vele kössenek üzletet.
Másvalakivel kötsz üzletet = más munkahelyre mész.

Ugyanolyan szopás van mindkét részen.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51545 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 27. 20:02

Most evvan, egyelőre pénz beszél, gondolom azért választottad a biztosat, mert amit csináltál bizonytalanná vált.

Nemmondod, hogy magadura mentalitásnál is van bizonytalanság :eek: Miamanó... :omg:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51546 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 20:05

Juteszembe, fórumot úgy is olvasod, mailra meg lehet hetek múlva válaszolsz :-D sodorj már nekem egy info kukac civilekbankert pont hu mailcímet. Jelszó lehet a szokásos, mint az összes gugás.

Maxi thx.

Hja, meg van még egy levelem tőled, hogy mi mennyi tárhely, stb. Megoldható, hogy akiket beszállítottunk, azoktól te hajtsd be a lóvét? Volt már ebből méltatlankodás, mert ugye nekünk grafikáért fizetnek, oszt lesnek, hogy megint megyünk zséért, hiába mondom neki, hogy nem nekem kell.

Ha elérhetőség kell valakihez azt megadom.

#51547 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 20:31

S, ha megemlítik neked hány ember lakása vár áprilisban árverezésre, meg hány ember nem tudja fizetni a hiteleit, ami nem kicsi szám, akkor te odaböfögöd, hogy te nem rettegsz?

Nem szégyelled magad?
Többen, sokkal többen vannak ebben az országban, akik rettegnek, hogy mi lesz holnap.
És még én nem látok tovább a saját szintemnél?
Én egyáltalán nem szoktam rettegni, meg vagyok békélve a sorsommal, és türelmesen várok, megdolgozom azokért az értékekért, amit kitűztem magam elé.
Lehet, hogy nincs mim is, szaktudásom? Említettem én ilyet valahol, hogy számon kéred rajtam? Szobafestő mázoló vagyok, abban is jó vagyok, jó szakember voltam, csak nem túlságosan kedveltem azt a szakmát, a szüleim erőltették rám.

De, szoktam látni. Járok gazdag, sőt nagyon gazdag családokhoz és emberekhez. Tudom, hogy lehet nagyon pazarul is élni, emberként már nehezebb. Pontosan tudod, hogy az én szintem után mire vágyok, nem ilyesmire, már többször leírtam.

Ha lehet ne a nemzeti érzelmeidet nyilvánítsd ki a közeljövőben, hogy te micsoda űberbrutál jobbikos magyar vagy. Még egy gyereked sincs, nem hogy három.

1. tanulj meg olvasni
2. nem rettegek
3. azt nyilvánítok ki amit akarok, te meg kabbe :)
4. örülök hogy végre felbasztam azt az ótvaros begyöpösödött "agyad" :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#51548 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 27. 20:02

= elhoppolnak előled egy szerződést mert valaki aládkínál, vagy mert jattol, hogy vele kössenek üzletet.

így van, ő is ugyanúgy szop mint az alkalmazottak
csak én pénzért, ő kóbászért, meg kapcsolati tőkéért, ami egy faluban lófasz
:)

#51549 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 20:55

Te, mint nagy nemzeti érzelmű, meg jobbikos...

Vagy ne igyál többet, vagy ne fórumozz ma már... csak magadat járatod le.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#51550 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 02. 27. 20:55

csak magadat járatod le.

Hasznos tanacs, ha nem tunt volna az utobbi evekben fel, ezt csinalja a nap 24 orajaban :omg: :Đ

#51551 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 06:24

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 02. 27. 20:55

Vagy ne igyál többet, vagy ne fórumozz ma már... csak magadat járatod le.

Megfogadom, inni sajnos nem tudtam, mert egész nap kicsikocsikáztam.

#51552 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 06:38

LSO :cool:

#51553 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 28. 06:24

Megfogadom, inni sajnos nem tudtam, mert egész nap kicsikocsikáztam.

Buzikurva
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#51554 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 27. 20:02

Te egyszerű :Đ , ha kirugnak és másik munka után mész, akkor arra az időre semmi megélhetésed nem lesz (esetleg munkanélküli, meg a cégtől némi alamizsna). Ha egy szerződést elbukok, akkor holnap jön a másik, a munka megy tovább ugyanúgy, nem változik az anyagi dézsa. Én is azt csinálom, amit ez a marha medve, és egyrészt tök értem, miről hablatyol, másrészt volt épp elég részem emberi sorsokban szalag, meg teszkó és haverjai munkahelyeken és Videoton fejlesztési központban is ahhoz, hogy eldöntsem, én nem kérek főnököt. Ha egy emberként függsz egy embertől, az mindig stresszesebb, mintha sok embertől függesz, hisz ott ha balfasz vagy, szar a kedved, akkor max 1-2-vel kevesebb, holnap jön másik, ritkán tudsz akkora hülye lenni, hogy az összes faképnél hagyjon egyik percről a másikra. Na ezért nem olyan függős és kiszolgáltatott a viszony. Gömbibá és te is abból indultok ki, amiben ti mozogtok, de ez kurvára nem az általános felállás. Hidd el, nem mindenki dolgozik olyan nyugodt vizeken, mint az a törzsközönség, akinek van ideje és ereje ide a fórum elé leülni, akit ma divatos szóval értelmiségnek csúfolnak. Kurvára kisebbségben vagyunk. A legtöbb ember ebben az országban pont úgy él, ahogy ez a traktoreszű írja. Jópár céghez járok, van rálátásom, hogy dolgoznak az emberek és mit tesznek meg a cégért, fogcsikorgatva, mert muszáj. Van olyan hely is, ahol a főnökasszony kurvajófej, biztos nem rug ki senkit holnapra, baráti viszopny van, csak éppen a jellemzően kormányzati ügyfeleik basznak fizetni időben, ő meg lepapírozza, így muszáj adózni, meg még fizetést is kéne adni és ez hopp, nem sikerült, januárban egy alkalmazott a háromból és a főnökasszony fizetés nélkül maradt, hogy nekemmikor tud fizetni, az meg hümm. A srác, aki nem kapott fizut, ifjú apuka. Nekem meg hiányzik az a 40 rongy, de megoldom. Ez a különbség. Lehet ezt is szopásnak nevezni, de napról napra én döntök és én választok, hogy mit és kinek végzek el és nem a főnök és a cég kénye-kedve szerint. Én is elbaszom néha, mert ez ilyen. Nekem is vannak elégedetlen ügyfeleim, mert ez ilyen. De most éppen reggel 3/4 8 van, megvan a mai teendők listája, kényelmesen felkelek, amikor úgy gondolom, most még ezt a szart gépelem és megyek, telefonálok, egyeztetek, intézek. Pénzért, mert kell, de nem ez a hangsúlyos, hanem az, hogy úgy, ahogy nekem tetszik. Kurvakibaszott szabadságfok ez, és amíg valakinek a 8 óra robot a természetes valamelyik multinál a havifixért, és eleve berzenkedve gondol arra, hogy így éljen, nem fogja átérezni, hogy ebben mi a jó és más.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#51555 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 02. 28. 07:46

Te egyszerű :Đ , ha kirugnak és másik munka után mész, akkor arra az időre semmi megélhetésed nem lesz (esetleg munkanélküli, meg a cégtől némi alamizsna). Ha egy szerződést elbukok, akkor holnap jön a másik, a munka megy tovább ugyanúgy, nem változik az anyagi dézsa. Én is azt csinálom, amit ez a marha medve, és egyrészt tök értem, miről hablatyol, másrészt volt épp elég részem emberi sorsokban szalag, meg teszkó és haverjai munkahelyeken és Videoton fejlesztési központban is ahhoz, hogy eldöntsem, én nem kérek főnököt. Ha egy emberként függsz egy embertől, az mindig stresszesebb, mintha sok embertől függesz, hisz ott ha balfasz vagy, szar a kedved, akkor max 1-2-vel kevesebb, holnap jön másik, ritkán tudsz akkora hülye lenni, hogy az összes faképnél hagyjon egyik percről a másikra. Na ezért nem olyan függős és kiszolgáltatott a viszony. Gömbibá és te is abból indultok ki, amiben ti mozogtok, de ez kurvára nem az általános felállás. Hidd el, nem mindenki dolgozik olyan nyugodt vizeken, mint az a törzsközönség, akinek van ideje és ereje ide a fórum elé leülni, akit ma divatos szóval értelmiségnek csúfolnak. Kurvára kisebbségben vagyunk. A legtöbb ember ebben az országban pont úgy él, ahogy ez a traktoreszű írja. Jópár céghez járok, van rálátásom, hogy dolgoznak az emberek és mit tesznek meg a cégért, fogcsikorgatva, mert muszáj. Van olyan hely is, ahol a főnökasszony kurvajófej, biztos nem rug ki senkit holnapra, baráti viszopny van, csak éppen a jellemzően kormányzati ügyfeleik basznak fizetni időben, ő meg lepapírozza, így muszáj adózni, meg még fizetést is kéne adni és ez hopp, nem sikerült, januárban egy alkalmazott a háromból és a főnökasszony fizetés nélkül maradt, hogy nekemmikor tud fizetni, az meg hümm. A srác, aki nem kapott fizut, ifjú apuka. Nekem meg hiányzik az a 40 rongy, de megoldom. Ez a különbség. Lehet ezt is szopásnak nevezni, de napról napra én döntök és én választok, hogy mit és kinek végzek el és nem a főnök és a cég kénye-kedve szerint. Én is elbaszom néha, mert ez ilyen. Nekem is vannak elégedetlen ügyfeleim, mert ez ilyen. De most éppen reggel 3/4 8 van, megvan a mai teendők listája, kényelmesen felkelek, amikor úgy gondolom, most még ezt a szart gépelem és megyek, telefonálok, egyeztetek, intézek. Pénzért, mert kell, de nem ez a hangsúlyos, hanem az, hogy úgy, ahogy nekem tetszik. Kurvakibaszott szabadságfok ez, és amíg valakinek a 8 óra robot a természetes valamelyik multinál a havifixért, és eleve berzenkedve gondol arra, hogy így éljen, nem fogja átérezni, hogy ebben mi a jó és más.

ez szép és jó
csak guga MINDIG úgy állítja be, hogy aki alkalmazott, az bérdroid, és retteg, és 100-at keres
ez a felháborító
csak az ő kis kolbászos faluját tudja elgondolni mindenkire
pedig minden ember más, minden munka más

a kényszervállalkozók ugyanúgy rettegnek (ha már az ő szavait használjuk)
nem hinném attól függ hogy alkalmazott vagy valami kis bt vezetője

más
guga mindig hozott valami szerinte kurvanagy ötletet, hogy az a király, mi meg csicskák vagyunk
és soha egyik sem vált be
csak az egoja megy itt
komolyan, blubesz és egoka és érettebben gondolkozik sokszor

off

#51556 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 08:52

jah, amúgy meg pina

és a héten ivászat hegyek

#51557 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 28. 08:48

nem hinném attól függ hogy alkalmazott vagy valami kis bt vezetője

Ez itt valahol az igazsag szerintem. Sajat tapasztalatom ugyan nincs - bar meloztam alkalmazottkent es vallalkozokent is, csak regen - viszont asszony benne van mindket dologban egyszerre, es erdekes modon egyik oldalon sem azokkal szembesul, amiket itt negativ vonaskent felemlegettel akar Te, akar guga. Lehet egy alkalmazottat es egy vallalkozot is nagyon megbecsulni, mint ahogy szarba se venni. Ha ugy melozik, hogy a fonok/ugyfel maximalisan meg van vele elegedve, nincs felnivaloja. Ha szar munkat vegez, vagy olyat, hogy szinte barki el tudna vegezni helyette, akkor retteghet, barmilyen formaban is dolgozik.

#51558 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 25. 18:32

Debaj? Grillo? Gyíkarc? Amea? leslie? Nyanya?, Zűrlaci? byebye? Tiga? Tide? Jahno? Meg mostmár én is remélem.
Zsul-t nemtom micsinál. Kihagytam valakit? Kb az egész topik valamilyen cégnek dolgozik főállásba.

Jah, pölö engem. :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51559 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 10:27

Jah, pölö engem. :)

Na, akkor nem hagyott ki senkit :Đ

#51560 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa