Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 21. 10:15
Orbán két napja azt mondta, valószínűleg nem kell idénre a viharkabát! Akkor változott a terv?
Az vilagos - legalabbis nekem - hogy Viktorek nem akarnak/soha nem is akartak megallapodni az IMF/EU parossal.
Megy a szinjatek, hogy a piacok megnyugodjanak. Ennyi. De tervben sincs a megallapodas. Mert az az o jatszoteruket zsugoritana kb duhongo mereture a dilihazban.
A felugro arfolyam meg utana ez a nagy megnyugvas erosen arfolyam spekulacionak tunik. Legalabbis nekem. Lehet azt emlegetni hogy Soros Gyuri bacsi volt. Elkepzelheto.
En inkabb a Lazar fele szarjankokra tippelnek.
Arrol fogalmam sincs hogyan tervezik a nemzetkozi szerzodesek felrugasat - mivel meg Bokros szerint is (aki valoszinuleg nalunk objektivebben latja a dolgokat) szukseg van az IMF hitelere a kilabalashoz. Ha kilepunk az EU-bol - mert ugye ilyen felhangokat is pedzegetnek egyesek - akkor elkepzelhetetlen mennyisegu tamogatastol esunk el es valoszinuleg az eddig kapott tamogatasokat is vissza kellene fizetni. Nem tudom honnan vennek azt a penzt. A masik lehetoseg az allamcsod - de erre a kormany nem jatszhat mert az automatikusan az o bukasukat is jelenti. Eladni mar nem nagyon lehet a meg allami vagyont - ami penzze teheto azt az APV mar regen eladta a csokosoknak ropiert.
Szoval sok jot nem josolok.... Remelem en vagyok a paranoid!

Súgó
A téma zárva.