HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3613
  • 3614
  • 3615
  • 3616
  • 3617
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72281 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:03

Senki sem kényszerít, hogy ide gyere :Đ főleg, ha uncsi :omg:

Bakker, tudjuk hogy zsidó egy rakat politikus, és? Hiába raksz be képeket róluk, nem lesznek jobbak, nekünk sem lesz jobb, sőt, bizonyítani sem tudsz vele semmit, ugyanúgy köcsögök maradnak.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#72282 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 26. 20:04

Nem is feltűnésmentesen némelyik :Đ

csak kérdezem: Nem lehetne abbahagyni ezt a világvége dumát végre? Kurvára nem kíváncsi rá senki, de tényleg...

Ha volnál szíves rámutatni, hogy hol említettem világvégét, akkor természetesen :cool: kurvára nem lesz a világnak vége. 1928-ban is volt birkanyírás, a világválság nem a véletlen műve, s ebben az évben is lesz. Ahogy az emberiség túlélte 1928-at, és még mindig itt vagyunk, ezt is túl fogjuk élni, csak a bundánktól fogunk megszabadulni, mert, ha egy birka gyapjas, akkor le kell nyírni :Đ

Már alig várják:

Kép

#72283 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 20:59

Oké, legközelebb, ha érvelsz, akkor a minősítést az elejéről hagyd le, anélkül is fog hatni a kognitív disszonanciámra :Đ megtennéd a kedvemért, hogy igénybeveszed a számítógép segítségét, vagy a közönségét, vagy a telefonost és tényfeltárod nekünk a mindenki pontosan tudja előjel nélkül, hogy eleink meddig éltek, mikor és mennyi volt az átlagéletkor?

Mindenki pontosan tudja :nevet: hogy eleink természetes életet éltek, természetes ételeket fogyasztottak és akkoriban még nem volt divat a tévé, így esténként basztak, mint a nyulak, szaporodtak. De mióta van a tévé és a barátok közt Zsolt felesége inkább nem akar gyereket, azóta elég sok követője támadt, hogy ha ezt így lehet, hogy a Zsolt eltartja a valagát, s eltitkolhatja előle, hogy nem akar gyereket, akkor az teljesen természetes. És Zsolt teljesen más utakra téved, félrebaszik, stb. S ez lesz az elfogadott, a természetes, s a társadalom így él, nincs benne semmi kivetnivaló, mert a tévében ezt látják. De kinek a kezében van a filmgyártás, a média, ott ki irányít? Hjaj, csak nem megint ugyanazok :nevet:

Faszom abba a duda orrukba :Đ

Kép

Régen? A munkától félholtan jártak haza. A tv aztán kurvasokat változtat, max elhülyülnek, de tudod mit? Akikre ez hatással van, azoknak már úgyis mindegy. Ha meg a barátokközt fontosabb valakinek mint a dugás, az ne is szaporodjon. Ennyi.

#72284 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:08

Kedves Rosenfeldek, kedves Rosenbergek, kedves kóserek :)

Alap beszolas Jakob rabbitol...

#72285 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:07

Ha volnál szíves rámutatni, hogy hol említettem világvégét, akkor természetesen :cool: kurvára nem lesz a világnak vége. 1928-ban is volt birkanyírás, a világválság nem a véletlen műve, s ebben az évben is lesz. Ahogy az emberiség túlélte 1928-at, és még mindig itt vagyunk, ezt is túl fogjuk élni, csak a bundánktól fogunk megszabadulni, mert, ha egy birka gyapjas, akkor le kell nyírni :Đ

Már alig várják:

Kép

Ez a kép is volt már ezerszer. Megakadt a lemez? Ja, világvégéről meg annyi, hogy már rügyeznek a fák, oszt sehol semmi, pedig a lehullott levelek már elrohadtak.

#72286 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 26. 20:06

Bakker, tudjuk hogy zsidó egy rakat politikus, és? Hiába raksz be képeket róluk, nem lesznek jobbak, nekünk sem lesz jobb, sőt, bizonyítani sem tudsz vele semmit, ugyanúgy köcsögök maradnak.

Nem egy rakat, hanem mind, egytől egyig, és ne zsidózz, mert hamarosan 3 év börtön fog érte járni, s ez nem vicc. Hamarosan vége annak az időszaknak, hogy egy ismeretlen nick szidja a kisebbséget.
Ha meg tudod, akkor minek mész el szavazni? Melyik baseballsapkás szimpatikus? Azt hiszed a te kedvedért megengedik, hogy a menetrend változzon? Direkt neked hozták létre pl. a Jobbikot. De eredményt, valós eredményt soha nem lesznek képesek elérni, és tudod mit, kívánom neked és nekik, hogy ha "lesz" 2014-es választás, akkor ők kapjanak 2/3-ot és, ha majd ugyanazt tapasztalod, mint most azok, akik Orbánékra szavaztak, aztán első dolguk volt lenyírni a birkát, a lehető leghamarabb, utána a jobberek nem győztek levegőért kapkodni, na kívánom, hogy tapasztalja meg minden hülye.

Nem szégyellem bevallani, hogy soha életemben nem mentem el szavazni, mert minimum ennyit tudtam, de aztán 2010-ben még arra sem voltam lusta, hogy autóba üljek és bemenjek Budapestre szavazni, mert hogy ott az állandó lakcímem. A Jobbikra szavaztam, aztán kicsit később rájöttem, hogy ugyanolyan átbaszás, mint mindegyik más alternatíva, csak színház. A lényeg a birkanyírás. A jobbik egy szelep, de eredmény nélkül.

Idézet

4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, mégpedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a magarok hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben topogásra kell kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy - nem mi általunk vezérelt - csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, mégpedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő média támogatással, jogerősen elítél.

#72287 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 26. 21:04

Nem is feltűnésmentesen némelyik :Đ

csak kérdezem: Nem lehetne abbahagyni ezt a világvége dumát végre? Kurvára nem kíváncsi rá senki, de tényleg...

Jaja, de tényleg. 5p alatt összedobok ilyet gugáról is, miközben Gömbibá előtt térdel. oszt akkor kuss lenne? :think:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72288 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 21:14

oszt akkor kuss lenne? :think:

Ideje lenne... :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#72289 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:07

a világválság nem a véletlen műve, s ebben az évben is lesz

Úgy ahogy tavaly ősszel? Komolyan mondom mostmár hetek óta nem találok semmi élvezeteset ebben a topikban. Meglátom ezt a sok szart és inkább átgörgetek rajta, ha már nagyon unom a csajokat fészbukon akkor beleolvasok, de aztán rájövök, hogy semmi értelme.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72290 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 21:14

Jaja, de tényleg. 5p alatt összedobok ilyet gugáról is, miközben Gömbibá előtt térdel. oszt akkor kuss lenne? :think:

Nem mered :D

#72291 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 20:59

Mindenki pontosan tudja :nevet: hogy eleink természetes életet éltek, természetes ételeket fogyasztottak és akkoriban még nem volt divat a tévé, így esténként basztak, mint a nyulak, szaporodtak.

Mindenki pontosan tudja. Ja! Oszt 10 újszülött csecsemőből akár 2 is megélhette az 1 éves kort. A 40es korosztály, meg már a falu öregje címért versengett.

Maradjunk annyiban, hogy én inkább vagyok egy -a kizsákmányoló rendszer által biztosított- eü ellátásnak köszönhetően, egy egészségben, jólétben élő, agyonmérgezett, 21. századi rabszolga, mint egy természetes életet élő, természetes ételeket fogyasztó, 20 évesen már fogatlan, köszvényes, reumás, szabad paraszt a 19. században. :-)

#72292 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 26. 21:19

Két kipa legyen rajta... :nevet:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#72293 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 26. 20:09

Ez a kép is volt már ezerszer. Megakadt a lemez? Ja, világvégéről meg annyi, hogy már rügyeznek a fák, oszt sehol semmi, pedig a lehullott levelek már elrohadtak.

Lófaszt, tegnap talicskáztam össze a leveleket és ástam földbe, de a rügyezést illetően igazad van.
Nem lesz világvége, vagy is lesz, de még minimum 1007 év van hátra, de lehet a duplája vagy a tízszerese, százszorosa, amíg a fekete lyuk be nem szippant. Birkanyírás viszont lesz.

Mivel tavaly ősszel ment a voda reklám, és ott amikor felmutatja a háromszöget, mellette rögtön egy fa, s a levelek lehullottak. Nem volt nehéz összerakni, ráadásul ráerősített, hogy a karácsonyi reklám már úgy kezdődött, hogy levette a kötést a szeméről, látott, megvilágosodott és vezényelt. Oszt még se lett semmi karácsonyra.

Egy valamit nem vettem figyelembe, hogy már augusztus tájékán mentek a filmek, hogy 2012 világforradalom.
Ezt az évet reklámozzák, de baszod, ha nem jött be, örülj neki. Ha meg bejön, akkor már arra sem lesz módod, hogy ide írj. Argentína pölö, 6 hónap káosz, most meg olyat terveznek, hogy a fedezet nélküli euro és dollár úgy, ahogy van bedől. A 2008-as csak egy kis előétel volt, hogy szokják az emberek a jót :-D

#72294 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:31

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 20:18

Úgy ahogy tavaly ősszel? Komolyan mondom mostmár hetek óta nem találok semmi élvezeteset ebben a topikban. Meglátom ezt a sok szart és inkább átgörgetek rajta, ha már nagyon unom a csajokat fészbukon akkor beleolvasok, de aztán rájövök, hogy semmi értelme.

Én azért lesem a topik alját is. Ha pola beelsőzik, azt kábé mindenki leszarja, nulla felhasználó, nulla vendég, nulla anonymus, bár lehet régebben nem így volt mert tartottam egy féléves szünetet, amikor már nekem sem nyújtott semmit.

Aztán egyszer úgy voltam vele, hogy majd én nyújtok, mindenki szopjon le, és ha nem tetszik, akkor húzzon innen a faszba. Mióta ezzel a mentalitással böngészem és jegyzem a topikot, lesd meg a jelenlévő felhasználókat :Đ

oszt ez az uncsi :nevet:

Na most valamit nem értek. Pola beelsőzik és tényleg nem ugranak rá. Én jövök, bármit leírok, de tényleg legyen szó bármiről :-D pl. chemtrails, húúú hülye vagy, vóte hatástanulmány, anyádbamnej. Haarp, assetudod mi az, faszom, hülye tudatlan paraszt vagy :nevet. háttérhatalom. Nincs olyan és mennyé innen el :Đ

Képet linkelek?
Hagyd abba, ne tedd.

Gyógynövény, vagy magamról mesélek?

Menj a kurva anyádba te tudatlan paraszt!

Istenről?

Ne szektáskodj, mindenki törölt a fészbukról :nevet:

Oké, csak finoman, de létezhetem?

Mert itt a topikban általában lófasz élet van, hogy Jahnoval éljek, lófasz minden.

Mindenki önmagát hirdeti. Volt sunázni, bazdmeg ki nem? Amikor fiatal voltam én is sunáztam, és most is sunázok, de már mint házas ember. Ha gyereknevelésről van szó, akkor pont azok rohannak elő az erdőből eszetet osztani, akinek egy sincs. Juj de érdekes történet, de legalább maradnának a faszomba ki legalább abból, nem rohannak, hogy guga hülye vagyx, elbasztad az életed :-D

Hja, mindenki lefotózza, hogy mit zabált, mint ha másnak, vagy nekem nem lenne bele, vagy leírja, hogy mi a lelki nyomora, mi baszta fel agyilag, stb. Ha éb merészelnék belinkelni egy képet, vagy filmet bográcsosról, elküldenétek a picsába, hogy nem tudok tüzet rakni, vagy életlen a kés, vagy nem jó a szalonna, egyébként is a kurva anyád és kész :-D

#72295 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 26. 21:19

Rád való tekintettel :Đ
BMWパワー
Kép

#72296 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 20:19

Mindenki pontosan tudja. Ja! Oszt 10 újszülött csecsemőből akár 2 is megélhette az 1 éves kort. A 40es korosztály, meg már a falu öregje címért versengett.

Maradjunk annyiban, hogy én inkább vagyok egy -a kizsákmányoló rendszer által biztosított- eü ellátásnak köszönhetően, egy egészségben, jólétben élő, agyonmérgezett, 21. századi rabszolga, mint egy természetes életet élő, természetes ételeket fogyasztó, 20 évesen már fogatlan, köszvényes, reumás, szabad paraszt a 19. században. :-)

A populáció, ami a logikai eszmefuttatásodból kimaradt.
Valahogy evezzünk vissza Trianon elé, az akkori Magyarországnak és a jelenleg ugyanazon a területen élő magyaroknak a létszáma, bár nem hiszem, hogy össze tudnánk ollózni hiteles adatokat, mert mindenhol elhazudják a magyarok létszámát :-D

kábé, mint a lábvíz, hozz nekem lábvizet, de ne legyen túl meleg. Legyen egy kicsit annál melegebb, mint amire gondolok :Đ

#72297 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 20:02

Azért mielőtt nekifutsz fejjel a falnak, legalább nézz körbe, hogy ott van e. A google még neked is barátod + vak tyúk is talál szemet.

Hogy nem ittuk a teáját? Még a marihuana-t is reklámozták, tv reklám volt, tévében reklámozták magyarországon a fogyasztását + a századelőn minden szalonban volt ambrosia, nem csak az illata miatt, hanem teának. Mert pontosan tudták, hogy mi az.

A parlagfű nem okoz allergiát. Kivéve "ha" a pollenje olyan közegbe kerül. A pollen védőburkát ugyanis a szmogban található kémiai anyagok lemarják. A védőburok alatt viszont már apró mikroszkopikus kapcsok és karmok vannak, ami a városi környezetben megtapad az ember légútjában és allergiát okoz. De, ahogy kutyaharapást szőrével, ha valaki allergiás a parlagfűre, akkor azt természetes formájában kell fogyasztania, nem allergia elleni gyógyszert szednie.

Csakhogy, van a gyógyszeripar és annak a nyomásgyakorlása, nem véletlenül minden második reklám gyógyszerreklám, valakinek kell a bevétel. A marihuana sosem volt kábítószer, csak démonizálják, az indiai kultúra a mai napig fogyasztja, ott nem téma, pontosan tudják, hogy mire való. Xszlerozis multiplex-ben szenvedők nem véletlenül vásárolják, mert azt is gyógyítja. Természetesen nem cigibe tekerve és elszívva, mondjuk a hatóanyag bejut így is úgy is a szervezetbe és van hatása, de nem ész nélkül kell fogyasztani és nem arra.

Már sokat hozzámöhögtél na topikodhoz. még maradok a példámnál. Turista út, Egyiptom, észak Afrika. Ásványviz rulez. Pedig iható a csapvíz is. nekik. csak ugye a csúnya baktériumok amiknek a szervezetük ellenáll. Te meg lefosod a bokádat szó szerint. MALÁRIA. kAPSZ OLTÁST ELLENE. A parlagfű nem okoz allergiát az amerikai földrészen. Ihatod a teáját, lehet csodaszer a csalánhoz hasonlóan.
Amúgy értem amit ősszezegyválsz itt a bibliáról meg a többiről.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#72298 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:36

A populáció, ami a logikai eszmefuttatásodból kimaradt.
Valahogy evezzünk vissza Trianon elé, az akkori Magyarországnak és a jelenleg ugyanazon a területen élő magyaroknak a létszáma, bár nem hiszem, hogy össze tudnánk ollózni hiteles adatokat, mert mindenhol elhazudják a magyarok létszámát :-D

kábé, mint a lábvíz, hozz nekem lábvizet, de ne legyen túl meleg. Legyen egy kicsit annál melegebb, mint amire gondolok :Đ

Mi köze van a populációnak, egy adott pillanatban meglévő átlagos életszínvonalhoz, hacsak annyi nem, hogy kb majdnem az egész populációra vonatkozik?

#72299 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:21

Mivel tavaly ősszel ment a voda reklám, és ott amikor felmutatja a háromszöget, mellette rögtön egy fa, s a levelek lehullottak. Nem volt nehéz összerakni, ráadásul ráerősített, hogy a karácsonyi reklám már úgy kezdődött, hogy levette a kötést a szeméről, látott, megvilágosodott és vezényelt. Oszt még se lett semmi karácsonyra.

Egy valamit nem vettem figyelembe, hogy már augusztus tájékán mentek a filmek, hogy 2012 világforradalom.
Ezt az évet reklámozzák, de baszod, ha nem jött be, örülj neki. Ha meg bejön, akkor már arra sem lesz módod, hogy ide írj. Argentína pölö, 6 hónap káosz, most meg olyat terveznek, hogy a fedezet nélküli euro és dollár úgy, ahogy van bedől. A 2008-as csak egy kis előétel volt, hogy szokják az emberek a jót :-D

Jézusom guga, te egyre hülyébb van. Komolyan ezt máshogy nem tudod megmagyarázni csak úgy, hogy otthon ülsz a bungiban és azon röhögsz,hogy komolyan veszünk és ragálunk erre.

Miazhogy voda reklám? Én a karácsonyit nem is láttam, az őszit is csak azért mert te linkelted be. Lehet ezért maradt el az egész, mert minket nem érint :nevet:

Azért egy kicsit kabbeafaszom,ezzel a nem jött be dumával. Eléggé egyházszintű magyarázat, hogy jajajajaj világvége lesz meg antikrisztus aztán ahelyett, hogy azt mondanád, bocs tévedtem, ne haragudjatok, hülye voltam,nem kellett volna készpénznek előadni mindent, ehelyett vállvonás és azt mondod örüljünk,hogy nem jött be? :eek: Hát bazzz... pofánverünk egyszer csak úgy poénból aztán ha megmarad minden fogad majd röhögünk rajtad,hogy örülj, hogy nem esett ki :Đ
BMWパワー
Kép

#72300 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 26. 20:36

Amúgy értem amit ősszezegyválsz itt a bibliáról meg a többiről.

Szerintem nyomokban sem érted :-D de tudod mit, mutatok valamit, mindjárt 460 a benzin, és ha Irán lezárja a hormuzi szorost, akkor lesz az 1000 Ft is vagy ki tudja, pedig nem történt semmi :-D de a média olyan hisztériát fog kelteni, hogy az olaj árát bizony felemelik, és tudod mit? Senki sem fog ellene tenni semmit és nem is tud. Az a fogalom, hogy világkormány, háttérhatalom, tulajdonképpen ugyanazok az emberek, csak amikor a nyilvánosság előtt szerepelnek, akkor ellenségek, amikor elmennek a szentélybe, akkor testvérek és ott tudják megbeszélni a dolgaikat. Tiéd a hormuzi szoros, lezárod. Én reagálok rá, tiéd a média, lehozod, te pedig elítéled, stb. Ahogy Magyarországon sincs demokrácia, csak annak a látszata, sőt a demokrácia egyáltalán nem jó dolog, mert az emberek alapvetően szarnak a pártokra, demokráciára, csak ezt erőltetik rájuk, de ugyanaz az ember irányítja az összes pártot, így a nagyvilágban sincs másképpen. Ők megrendezik neked a színházat, te holnaptól 1000 Forintot fizetsz a benzinért és kész, a birka meg van nyírva. Valami van bennük, ami közös. Ugyanazt a jelet erőltetik, és büszkén.

Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3613
  • 3614
  • 3615
  • 3616
  • 3617
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.