HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3624
  • 3625
  • 3626
  • 3627
  • 3628
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72501 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 27. 16:57

cyberde! Volt szó az elektromos horgászatról, hogy amcsiban legális, de ez szerintem nem az, a képen nem látok sem eszközt és nem is akarnak halat fogni, ez sima reakció a motorcsónak hangjára.

!

#72502 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 17:10

:-D

Idézet

A Telenor nem csak a Gazdasági Versenyhivatalnál nyújtott be keresetet, de a Fővárosi Bíróságon is pert indított jóhírneve megsértése miatt, mivel szerintük az út szélén, húszas rajtszámmal, tanácstalanul tabletező fickók valójában a céget jelképezik. Nehéz lenne vitázni ezzel az észrevétellel, de akkor is meglepő, hogy a cég éppen most támadt a bíróságon konkurensre, hiszen a Vodafone eddig is előszeretettel szerepeltette versenytársait a reklámokban, például sokáig a Telenor reklámkutyájának hasonmásával viccelődtek filmjeikben.

Baszki, nem tudom miért vannak így ráugorva, tényleg poénos a reklám, most a tényleges üzenetet hagyjuk, ala nature ahogy kitalálták végre egy olyan magyar reklám, ami nem "szar", van benne tartalom. A faszom se lesz egy ilyen reklám miatt telenoros, vagy éppen vodás. Egyébként sem értem, hogy mi szükség a reklámjaikra. Nem túl sok új előfizetőt tudnak produkálni, kb. ahogy a szülészet adja. A többieknek már van telefonja és telefonszáma.
A cikk is jó, a reklám is.

http://index.hu/kult...3/27/vodatelen/

#72503 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 17:13

ezjóezjó

http://www.toggletoggle.com/

#72504 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 17:22

Ez mekkora :-D

http://www.multiplayerpiano.com/

#72505 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 27. 18:10

Egyébként sem értem, hogy mi szükség a reklámjaikra.

Miert, azt erted, miert van szukseg barmilyen reklamra? :think:

#72506 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 27. 17:27

Miert, azt erted, miert van szukseg barmilyen reklamra? :think:

Gyócceripart értem, mert a sok buzinak bele kell verni a fejébe. WC papírt nem értem, van default szerintem mindenkinek, ne horzsoljon, mint a csiszolópapír, de árfekvésben sem szeretnék 10X árat fizetni, csak mert bereklámozták. Coca Cola-t értem, nekik már muszáj, mert ott minden egyes ember számít, minden cent.
Nagyon nem is jut eszembe semmi, ritkán kerülök tv és reklám elé, de feltűnt, hogy szinte csak gyógyszereket reklámoznak, ezzel is beléd diktálva, hogy beteg vagy. A hiteleket értem, a lakosságot el kell adósítani, egy adósságban vergődő lakosságot sokkal kényelmesebben lehet fenyegetni és kontrollálni, ezért két reklám van, gyóccer és hitel. Beteg vagy és adós, értem.

De telefon?
Mint, ha minden nap 10 millió új ügyfélről lenne szó, akkora a kabaré.
Felesleges, mert nem érik el a kellő hatást. A pénz nem térül meg, amit a reklámokba ölnek. Telenor nem véletlenül küldözgeti az sms-t, hogy megszünteti a telefonszámom, ha nem töltöm fel :-D ilyet a nejem is kapott.

Vonalasról intézünk mindent. Előfizetősek foltunk, de belesodródtunk meló miatt egy 50 küvecses számlába, nem lett időbe befizetve, lekapcsoltak, én meg akkor kapcsoltam, hogy nem fontos telefonálni.
Átváltottunk feltöltősre, s ha valami nagyon fontos, azt fix tarifával vonalasról intézzük. A szám életbentartása miatt néha feltöltöm, de rájöttem, hogy az élet, meló, működik anélkül is, hogy telefonálnék és pénzbe kerülne. Volt, hogy kihívtak egy helyre, kurvára eltévedtem, hegyek között, meg faszom. Persze a telefonom nincs feltöltve, faszit otthonról hívtam vonalasról, hogy minden ok, megyek a gépért, muszáj volt megállítani és emberekkel beszélni, hogy merre, s hogyan. Addig kerekedett a történet, hogy a fiamat meghívták egy zártkörű buliba, meg filmeznem is kellett.
A lényeg, hogy odataláltam.

#72507 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 17:51

blubesznek :cool:

pola asszonya még lehet le is tudja fordítani (polát :nevet:)

#72508 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 17:54

Lehet, hogy kínai :-s :Đ

#72509 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:06

Ez akkor is pálmás :Đ

#72510 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:06

Megint befújták a topikot chemotoxal :nevet:

#72511 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:11

teliszalami temat lezarando:

Kép
Kép
Kép

#72512 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:13

A te körmöd? Vitaminhiányos vagy baszod :-D

#72513 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 27. 18:44

Gyócceripart értem, mert a sok buzinak bele kell verni a fejébe. WC papírt nem értem, van default szerintem mindenkinek, ne horzsoljon, mint a csiszolópapír, de árfekvésben sem szeretnék 10X árat fizetni, csak mert bereklámozták. Coca Cola-t értem, nekik már muszáj, mert ott minden egyes ember számít, minden cent.
Nagyon nem is jut eszembe semmi, ritkán kerülök tv és reklám elé, de feltűnt, hogy szinte csak gyógyszereket reklámoznak, ezzel is beléd diktálva, hogy beteg vagy. A hiteleket értem, a lakosságot el kell adósítani, egy adósságban vergődő lakosságot sokkal kényelmesebben lehet fenyegetni és kontrollálni, ezért két reklám van, gyóccer és hitel. Beteg vagy és adós, értem.

De telefon?
Mint, ha minden nap 10 millió új ügyfélről lenne szó, akkora a kabaré.
Felesleges, mert nem érik el a kellő hatást. A pénz nem térül meg, amit a reklámokba ölnek. Telenor nem véletlenül küldözgeti az sms-t, hogy megszünteti a telefonszámom, ha nem töltöm fel :-D ilyet a nejem is kapott.

Vonalasról intézünk mindent. Előfizetősek foltunk, de belesodródtunk meló miatt egy 50 küvecses számlába, nem lett időbe befizetve, lekapcsoltak, én meg akkor kapcsoltam, hogy nem fontos telefonálni.
Átváltottunk feltöltősre, s ha valami nagyon fontos, azt fix tarifával vonalasról intézzük. A szám életbentartása miatt néha feltöltöm, de rájöttem, hogy az élet, meló, működik anélkül is, hogy telefonálnék és pénzbe kerülne. Volt, hogy kihívtak egy helyre, kurvára eltévedtem, hegyek között, meg faszom. Persze a telefonom nincs feltöltve, faszit otthonról hívtam vonalasról, hogy minden ok, megyek a gépért, muszáj volt megállítani és emberekkel beszélni, hogy merre, s hogyan. Addig kerekedett a történet, hogy a fiamat meghívták egy zártkörű buliba, meg filmeznem is kellett.
A lényeg, hogy odataláltam.

Gyogyszeripart en nem ertem, mondjuk nem is latok reklamokat toluk.
Reklamjukra nem nagyon vagyok raszorulva, cukros vagyok, inzulin kell. Ha faj a fejem, ugyis megeszek minden szart, hogy elmuljon, reklam nelkul is.
Amugy meg leszarom, ha egeszseges vagyok, nem fogok gyogyszert enni semmi penzert, reklamert meg plane.
Hitelreklamot utoljara Vagot lattam bohockodni, de faszomnak se kell hitel, aki reklam miatt vesz fel, meg is erdemli, ha beszopja a harci faszt.

Na nekem a vonalas a halalom. Soha tobbet, ugy utalom, mint a szart.
Mobil elofizu, legtisztabb. Nem nagyon ertem, miert poen vonalasnal a fix tarifa, nekem is az van, ehhez nem kell vonalas.

#72514 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:30

Én a cash madár :Đ

#72515 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 27. 18:15

Mobil elofizu, legtisztabb. Nem nagyon ertem, miert poen vonalasnal a fix tarifa, nekem is az van, ehhez nem kell vonalas.

Ez vált be, ritkán használjuk, csak nagyon muszájból, amíg volt mobil előfizu, telefonáltam boldog boldogtalannak. Nem is a vonalas/mobil vs a lényeg. Az önmegtartóztatás, nem telefonálunk és még is műküdik az élet. Jóformán csak engem hívnak, és elégséges.

#72516 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 27. 19:13

A te körmöd? Vitaminhiányos vagy baszod :-D

lofaszt. Vilag eletemben ragtam. :)

#72517 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:38

Mobil elofizu: dlaga jo kollegam most csinalt 12e Euro adat roaming szamlat.
Kellett neki az iPad. 2Gb letoltes ipaden... Roamingon. Nooormalis? :blink:

Kerdeseket megelozendo: elotte nyigott, hogy 50 Euro roaming utan a szolgaltato letilt, igy kerte hogy ne legyen limit. Most rapacsalt.

Szerkesztette: FőDudu 2012. 03. 27. 18:39 -kor

#72518 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 27. 18:37

lofaszt. Vilag eletemben ragtam. :)

Nálam a körömcsipesz vált be, de ha akkora lesz az éhínség, mint ott, hogy csak pick szalámira tellik, lehet én is fontolóra veszem :-D

#72519 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 27. 18:38

elotte nyigott

Jó szó, tetszik :-D elképzelhető, hogy nem vagy bebaszva, mert a két betű egymás mellett van, blubesz a nemrég úgy gépelt, hogy: valapi mondra meg, hogy menwyi al idő? :-D

#72520 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 27. 19:06

go off

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3624
  • 3625