HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4305
  • 4306
  • 4307
  • 4308
  • 4309
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86121 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 13:16

Ha nekem a bulizásért és a lazaságért ennyit fizetnének lehet jól el lennék és mellé még a sajátom is tudnám tolni. Ez a nyócórás megfojtott, elfáradtam, újat tanulni meg nem bírok, aztán csak csodálkozva olvastam blubeszt, mit összeszedett Mikrobiban meg ebbenabban. Cég nem ad lehetőséget, de azt is egyre kevesebbet így egyre érdekesebb a folytatás. Tanfolyam nincs, előbbre lépési lehetőség nincs, de ne járnak feltűnően nagy logós pólóban, mert az fontos :-D

Most koteleztek egyenruhara is, nem? Tiszta katonasag :)

#86122 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 18. 13:19

Most koteleztek egyenruhara is, nem? Tiszta katonasag :)

Én KGST-t is húsipart is emlegettem, mert lényeg a máz meg a kirakat. Inkább intéznének már Win licenszeket, mert teljesen gáz, hogy összevissza nélküle működünk.
Make love not Wor.

#86123 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 18. 13:18

Mint a pincerseg nalunk.
Megkap 800-1000 Euro nettot - de csinalja akinek ket anyja van....
Reggel 3-4 ora, este 3-4 ora. Split shift.
Azaz mondjuk reggel hattol este tizig tart a napja - igaz kozben tiztol mondjuk otig mehet a tengerpartra.
Fiatalnak bulibol jo - en mar tuti nem vallalnek ilyet (split shift).

Főiskolásként tapasztalatnak jó volt, meg jó pénz.
Persze én nem sporthondára gyűjtöttem hanem tanulásra.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86124 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:23

Mint a pincerseg nalunk.

Én a határőrös 12-24-12-48ast viszont simán. Az marha jó volt, akadt nap közben is időd, vagy akármikor. Nem kellett szabi ezért, vagy amazért, akár hét közben is lehúzhattál 1-1.5 napra a közeli tóra és egyéb rövid programok. Cserébe vasárnapi munkarend, egyebek, de az valahogy jó volt.
Make love not Wor.

#86125 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:24

guga: a 85 euro/3 honap az 157 Euro/ho.
http://www.privatgol...kozaacutes.html
https://motivator.ma...orlati-lepesei/

#86126 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 18. 13:22

Persze én nem sporthondára gyűjtöttem hanem tanulásra.

Mindenkinek meg van a maga hülyesége :-D Közben jön az emlék, nekem majdnem hifi lett, de maradtam a pénzileg kezelhetőbb megoldásoknál.
Make love not Wor.

#86127 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:27

Mint a pincerseg nalunk.
Azaz mondjuk reggel hattol este tizig tart a napja - igaz kozben tiztol mondjuk otig mehet a tengerpartra.
Fiatalnak bulibol jo - en mar tuti nem vallalnek ilyet (split shift).

Akkor még elmegy, ha közel a kecó, vagy a közelben töltöd a napot.
Van haver, aki metrót vezet, ő meg az éjszakai műszakokat szereti, a közepén van egy kis munkaszünet.

#86128 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 13:13

Erre próbáltam rávilágítani: mindig olyat vállalsz el, ami jó, meg ami tetszik, de azért ennyit fizetnek.

Azért valljuk be, hogy kurva sok lehetőségem nincs kapálódzni :-D általában törekszem arra, hogy lehetőleg egyedül toljam, mert ha magamnak termelem meg a pénzt, akkor az nem 500 óránként, mert csak rajtam múlik. Fakitermelés szépen hozott, de az külső tényezők miatt meghíúsult + már elkezdték agyonszabályozni, jelenleg hiába van területem, már necces lesz a kitermelt fával mozogni, mert minden kis forgácsot, amit kiviszel a közútra, előre be kell jelenteni a Navhoz. Így se úgy se lenne pálya a fakitermelés, még azok is feladták a környéken, akik hivatalosan éltek ebből, mert olyan szigorú ellenőrzéseket léptettek életbe, hogy nem győztek fizetni. Elég csak a súlykérdést megbolygatni, itt a körforgalomnál épült egy mérőhely a teherautóknak, kamionosoknak, melóztam nekik informatikát egy ideig, meg a főnöktől rendeltem a málnatöveket. Nos az egyik haverom szépen bedőlt a fakiszállításnál, leterelték, bekísérték, mindjárt kapott egy 300 küvecses cehhet a nyakába. S ma már csak erről szól minden, hogy hol tudják legombolni rólad a lóvét. Erre utaznak.

Szóval eddig két esetben vállaltam el olyan munkát, amit alulfizettek :-D
Általában véve egyedül, s magamnak melózok, az meg nem öccáh :-D ilyesmire családi életet nem is lehet építeni, max. kiegészítő, mellékeresetnek jó. Bánki tábor mellett pl. rendszeresen melóztam informatikát, úgy hogy napi 24 órát ott kellett lennem :-D rá is ment a Suzukim banyek, amikor 170-el söpörtem Budapestre a gépért és vissza, nem annak az autónak találták ki. A Honda viszont jól bírja. Debrecenben voltam egy haveromnál, aki készült ki Belgiumba, végig kokainoztuk, drogoztuk a hétvégét :nevet: úgy fel voltam pörögve, hogy pillanatok alatt hazaértem Bánkra :Đ

20 éves kis jószág, de nagyon jólki van találva. Általában előzékenyen közlekedek, még az ilyen kanyargós utakon is félreindexelek, félrehúzódok, lassítok, hogy egyenes részen le tudjon előzni, ha siet.

Na de ekkor bammeg életemben először éreztem azt, hogy kotor a belső sávban mindenki félre előttem :nevet: na azóta nem bántottam a Hondácskát, csak egyszer ostoroztam meg, de bírta a tempót, bár szerintem nem ilyen autónak való, ezt a japcsi autópályákra tervezték.

#86129 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:35

Jók ezek a mesék. Jah, nem is jók.

#86130 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 13:32

Nos az egyik haverom szépen bedőlt a fakiszállításnál, leterelték, bekísérték, mindjárt kapott egy 300 küvecses cehhet a nyakába. S ma már csak erről szól minden, hogy hol tudják legombolni rólad a lóvét. Erre utaznak.

Meg arra, hogy a szájbakúrt túlrakott autók ne legyenek balesetveszélyesek és ne basszák szét a körforgalmat, ami ha kátyús lesz, akkor személyautósként rögtön mantrázod az "ebből is kilopták az anyagot" "szar az egészz, miért nem tudják normálisan megcsinálni" egyebeket, holott csak a billencset nem szabadba beengedni, főleg nem +X%-al túltolva.

Ha mindenki abbahagyta ellenben a falunak kell fa, akkor itt a piaci rés, egyeduralkodó leszel és diktálhatod az árakat, cserébe csak szabályosan kell csinálni.
Make love not Wor.

#86131 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:40

Azért valljuk be, hogy kurva sok lehetőségem nincs kapálódzni :-D általában törekszem arra, hogy lehetőleg egyedül toljam, mert ha magamnak termelem meg a pénzt, akkor az nem 500 óránként, mert csak rajtam múlik. Fakitermelés szépen hozott, de az külső tényezők miatt meghíúsult + már elkezdték agyonszabályozni, jelenleg hiába van területem, már necces lesz a kitermelt fával mozogni, mert minden kis forgácsot, amit kiviszel a közútra, előre be kell jelenteni a Navhoz. Így se úgy se lenne pálya a fakitermelés, még azok is feladták a környéken, akik hivatalosan éltek ebből, mert olyan szigorú ellenőrzéseket léptettek életbe, hogy nem győztek fizetni. Elég csak a súlykérdést megbolygatni, itt a körforgalomnál épült egy mérőhely a teherautóknak, kamionosoknak, melóztam nekik informatikát egy ideig, meg a főnöktől rendeltem a málnatöveket. Nos az egyik haverom szépen bedőlt a fakiszállításnál, leterelték, bekísérték, mindjárt kapott egy 300 küvecses cehhet a nyakába. S ma már csak erről szól minden, hogy hol tudják legombolni rólad a lóvét. Erre utaznak.

Általában véve egyedül, s magamnak melózok, az meg nem öccáh :-D ilyesmire családi életet nem is lehet építeni, max. kiegészítő, mellékeresetnek jó. Bánki tábor mellett pl. rendszeresen melóztam informatikát, úgy hogy napi 24 órát ott kellett lennem :-D rá is ment a Suzukim banyek, amikor 170-el söpörtem Budapestre a gépért és vissza, nem annak az autónak találták ki. A Honda viszont jól bírja. Debrecenben voltam egy haveromnál, aki készült ki Belgiumba, végig kokainoztuk, drogoztuk a hétvégét :nevet: úgy fel voltam pörögve, hogy pillanatok alatt hazaértem Bánkra :Đ

20 éves kis jószág, de nagyon jólki van találva. Általában előzékenyen közlekedek, még az ilyen kanyargós utakon is félreindexelek, félrehúzódok, lassítok, hogy egyenes részen le tudjon előzni, ha siet.

Na de ekkor bammeg életemben először éreztem azt, hogy kotor a belső sávban mindenki félre előttem :nevet: na azóta nem bántottam a Hondácskát, csak egyszer ostoroztam meg, de bírta a tempót, bár szerintem nem ilyen autónak való, ezt a japcsi autópályákra tervezték.

Azért az nájsz, hogy párezer forint haszonért, simán kockára teszed más közlekedők életét, egy pléhdobozban, ami egyébként 13-as 155-ös kerekekkel "tapad" a földhöz, valószínűleg szarrákúrt lengéscsillapítással.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86132 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 18. 13:24

Jó ez a 2 oldal, le is mentettem + már értem miért adómentes a jövedelem.
Erre rá fogok kérdezni a hétvégén, hogy mit takar ez a negyedévente 85 juró + mi a harmadik opció, mert III. kategóriát vázolt, amit választani lehet. Az egyik nagyon olcsó, abban nincs nyugdíj, csak egészségügyi biztosítás.

Köszi a két linket. Jó volt olvasni.

#86133 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:43

Nekem valahogy tűzifát is ugyanúgy sikerült idén is vennem, mint tavaly, szóval valakik csak termelik ki.
Tartsd be a szabályokat, oszt' akkor nem gombolják le a lóvét. Persze hogy ne menjenek mindenféle túlpakolt meg szakszerűtlenül vagy sehogy nem rögzített rakományokkal az úton.
Milyen lehetőséged nincs kapálózni?

#86134 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 13:40

Azért az nájsz, hogy párezer forint haszonért, simán kockára teszed más közlekedők életét, egy pléhdobozban, ami egyébként 13-as 155-ös kerekekkel "tapad" a földhöz, valószínűleg szarrákúrt lengéscsillapítással.

Szuzi már nincs meg, kétszer főztem meg a motorját :cool:

Hja, és baleset nap mint nap van, haláleset is, én még nem okoztam + ritkán közlekedek és akkor is ésszel.
Ma már pár ezer Forintért nem basznám szét a saját autóm, akkor még hajtottam a pénzre, meg az infós ügyfelekre + mellette a bánki tábor, ahonnan a lábam ki sem tehettem volna. De megoldottam, hogy amíg elmegy a csoport ebédelni, strandolni, addig megjárom Budapestet.

Na ilyen aprópénzekért már nem kavarnék.

#86135 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 13:42

Jó ez a 2 oldal, le is mentettem + már értem miért adómentes a jövedelem.
Erre rá fogok kérdezni a hétvégén, hogy mit takar ez a negyedévente 85 juró + mi a harmadik opció, mert III. kategóriát vázolt, amit választani lehet. Az egyik nagyon olcsó, abban nincs nyugdíj, csak egészségügyi biztosítás.

Köszi a két linket. Jó volt olvasni.

Na de azt nem írják, hogy ott a várható 837 eurónyi nyugdíjból lehet szarabbul fogsz élni, mint az itt várható 53e ft-ból :think:

#86136 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 13:45

1. kamugép
2. nem értem
Make love not Wor.

#86137 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:50

Hja, és baleset nap mint nap van, haláleset is, én még nem okoztam + ritkán közlekedek és akkor is ésszel.
Ma már pár ezer Forintért nem basznám szét a saját autóm, akkor még hajtottam a pénzre, meg az infós ügyfelekre + mellette a bánki tábor, ahonnan a lábam ki sem tehettem volna. De megoldottam, hogy amíg elmegy a csoport ebédelni, strandolni, addig megjárom Budapestet.

Na és képzeld még mennyi baleset volna, ha nem szabályoznák, oszt' boldog-boldogtalan menne, ahogy csak akar.

#86138 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 13:46

Na de azt nem írják, hogy ott a várható 837 eurónyi nyugdíjból lehet szarabbul fogsz élni, mint az itt várható 53e ft-ból :think:

Még el sem kezdte, kár ezen matekozni és a hozzá szükséges 15 éves munkaviszonyról.
Make love not Wor.

#86139 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:51

a hondáról beszélt te szerencsétlen drogosan vezető barom
lehet jobb lenne ha egy fának csapódva dögölnél meg inkább, nem másnak menve a szaroddal

#86140 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 13:43

Nekem valahogy tűzifát is ugyanúgy sikerült idén is vennem, mint tavaly, szóval valakik csak termelik ki.
Tartsd be a szabályokat, oszt' akkor nem gombolják le a lóvét. Persze hogy ne menjenek mindenféle túlpakolt meg szakszerűtlenül vagy sehogy nem rögzített rakományokkal az úton.
Milyen lehetőséged nincs kapálózni?

Minden évben lesz tüzifa, mert kiszóródnak a kisvállalkozások és valahogy centrálódni kezd a nagyok felé.
Elismerem, tartson be mindenki minden szabályt, de még az sem tartja be, aki a törvényeket hozza, s alapvetően nincsenek rendben dolgok. Főleg nem a fakitermeléssel. Szállítottunk tarvágás után nem egy településről. Banyek, csak erdélyieket alkalmaznak, védőfelszerelés nélkül, kurva olcsón, és olyan kibaszott szeméttelep marad utánuk, hogy az évekig el nem rohad, mármint a konzerves dobozok, tejes zacskók, üdítős flakonok. Borzasztó látni, hogy mit hagynak maguk után, és ez nem csak itt van így, akárhová mész Magyarországon, szarrá melóztatott, bejelentés nélküli emberkék tolják igénytelenül.

Olyan ember nem létezik, aki minden szabályt be tud tartani, így bárkibe bele lehet kötni és alaposan megbüntetni, főleg egy vállalkozást.

S, hogy miért nincs lehetőség kapálódzni? Nézd meg a nógrádi álláshirdetéseket :-D call center, iskola pedagógus, orvos, tanár és ilyen olyan engeener vagy mi faszom. Na a többi meg az 500 Forintos kategória :-D nincs nekem ezzel bajom.

Valamikor, amikor indultam, siheder voltam, nem indult jól, de erről nem tehet senki. Nem örököltem lófaszt sem, és soha nem kaptam egy Forintot sem senkitől. De azért miután 17 évesen Budapestre költöztem, 2 év után már megvolt a saját házam Szigetszentmártonban. Szóval sosem voltam elveszett gyerek. Annak a háznak az árát pornó kazikból kerestem meg :nevet:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4305
  • 4306
  • 4307
  • 4308
  • 4309
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.