Ha jó helyen van a Tigris felállítva, akkor mehet mellé palacsinta, meg némi üdítő/kv/sör. Csak sok az utánajárás, hogy minden szabálynak megfeleljen az ember, meg a hely, ahol készül a cucc. Ha mindez megvan, akkor jön erre a helyi véderő (hogy ne törjön össze a hely), aztán mehet a bolt.
Ha a hazai sajátosságokat veszem figyelembe, akkor korán kell nyitni, hogy a melóba menők már vegyenek, és később zárni, hogy a hazafelé menők még vegyenek. A kettő csúcs közt van lauf, remélhetőleg, bár az rontja a bevételt

Italokon mondjuk lehet keresni... Mennyi kinn egy büfében a KV? 2.5-3€? És mennyi egy kilós csomag? 15€-20€? Mennyi adag jön ki egy kilóból? Na, ott a haszon, csak el kell tudni adni. Fene tudja, megéri e igazán, talán családi vállalkozásba, 2-3 helyen kitelepülve, piacon, meg forgalmas helyen mondjuk. Csak annyi extra meló van vele, hogy a tésztát, meg a fel nem használt alapanyagot gondosan kell tárolni, jól hűtebi és/vagy fagyasztani (a tésztát lehet, azt tudom) Ami meg fogy, azt frissiben kell megvenni. Szóval gálya meló... Persze ha keresni akar az ember, akkor csinálni kell, azt meglássa. Némi promó is mehet, facséra, meg a Tigris falára vmi grafika, esetleg a környékre szórólap...