HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4463
  • 4464
  • 4465
  • 4466
  • 4467
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89281 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 15:03

ilyen laza dumát én is bárkinek leosztok fotelből, sőt bármikor :-D

én ilyen laza vagyok, hogy 200 km-et költöztem a melóért, nem rinyáltam
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89282 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 14:57

Amúgy ez milyen kamera?

amilyen nincsen neki, hiszen mindent eladott

#89283 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 17. 15:06

pedig igaza van, max kevesebb pénz.bár mire elszámoltok...

várjuk meg a végét :D még egyelőre sehol sem kapott egy vasat sem

#89284 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 17. 15:19

várjuk meg a végét :D még egyelőre sehol sem kapott egy vasat sem

Ez értelmesebb és szervezettebb dolognak tűnik. Igaz nem is értem miképpen kavarodott oda :-D

Már csak a cigányról várom a videót és a trollkodást a Fácse ismerősei környékén és a guga-féle vérbosszút.
Make love not Wor.

#89285 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 15:21

és a guga-féle vérbosszút.

nincs időm baszakodni velük, le vagyok terhelve totálisan, pici esély még van arra, hogy a cigány fizetni fog, mert minden jogosultságot átadott egy faszinak, aki szívességből áthozott bennünket Magyarországra. Ő felhívta a nejemet, hogy tudja nem erről volt szó, de akivel sikerül megegyezni, annak fizetni fognak, így a fiamnak ígért 200 jurót, nekem meg 500-at. azt mondta a nejemnek, hogy problémák vannak, de ennyit szeretne adni mindenképpen, és csak akkor tudja utalni, ha a cég számláján lesz pénz. én konkrétan leszarom a témát, semmi energiám gondolkodni rajta.

szlovákok persze, hogy fizetni fognak, itt komolyan tolják.
kibaszott kemény felső vezetők vannak, egyik délelőtt lejöttek nyolcan, az egyik szlovákul dumált hozzám, majd angolra váltottam, megkérdezte honnan vagyok, mondom 250km. megtudta, hogy kismotorral mentem, azt hitte minden nap bejárok, elkezdett vihogni, meg odahívta az öltönyösöket. erre mindegyik szakadt a röhögéstől, hogy naponta lepucolok 500km-ert oda vissza kismotorral, egyik sem volt rá kíváncsi, hogy egy közeli hotelből hoz be a céges busz. de hatalmas elánnal előadták, hogy kiscica,kecske, szőlő. hatalmas vihogás és folyamatosan váltották egymást, ki milyen magyar szót tudott, azt sorolta. kicsit megalázó volt, ahogy ott vihogtak körülöttem, de amikor előadtam nekik a stubásznye bováce-t, meg a mladatka piskuteket, akkor végleg kidőltek :-D

#89286 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 17. 15:18

amilyen nincsen neki, hiszen mindent eladott

Tudod van az az embernek titulált állat, akinek jut energiája olyasmire is, hogy kínjában már fogalma sincs, hogy mibe kössön bele. Te nagyon balfaszmarha, ha mindent eladtam volna, ez a film, hogy a meszesbe került fel a netre? Vagy csak az van, hogy a csoportszellem megköveteli, hogy kötelezően hozzászólj mindenhez, akkor is,ha nincs mondanivalód? van valami ki nem mondott kvóta, amit követsz? kímélj meg a válaszadástól. valószínűleg már úton leszek, tehát bnem nekem fogsz válaszolni, hanem a csoportszellemnek.

#89287 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 15:53

Tudod van az az embernek titulált állat, akinek jut energiája olyasmire is, hogy kínjában már fogalma sincs, hogy mibe kössön bele. Te nagyon balfaszmarha, ha mindent eladtam volna, ez a film, hogy a meszesbe került fel a netre? Vagy csak az van, hogy a csoportszellem megköveteli, hogy kötelezően hozzászólj mindenhez, akkor is,ha nincs mondanivalód? van valami ki nem mondott kvóta, amit követsz? kímélj meg a válaszadástól. valószínűleg már úton leszek, tehát bnem nekem fogsz válaszolni, hanem a csoportszellemnek.

ne idegeskedj, kicsi zsidó kém

#89288 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 15:48

kibaszott kemény felső vezetők vannak

Mondja ezt a bérdroid.
Make love not Wor.

#89289 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 17. 15:18

én ilyen laza vagyok, hogy 200 km-et költöztem a melóért, nem rinyáltam

ühüm, ha még egyszer velem kapcsolatban megemlíted a rinyálás szót, akkor bolddal berakom az aláírásomba, hogy lehetőséget adok arra, hogy összemérhessük ki bír ki többet rinyálás nélkül. A feltételeket te szabod meg, látod, elpissentetted magad, hogy húzzak ki külföldre, már itt vagyok. Próbálkozok, most szerencsére összejött.

Tőlem pufferkodhatsz a hasfalad mögül, nekem nem nagy kihívás a sületlenséged, fogalmad sincs milyen kibaszott geci dolgokon vagyok túl, le sem merem írni, mert csak a lovat adnám a kommentek alá.

#89290 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 17. 15:57

ne idegeskedj, kicsi zsidó kém

esélyed sincs arra, hogy veled kapcsolatban felbasszam magam, megszoktam már a hiábavaló piaci légy jelenlétedet és a veled járó kellemetlenségeket, inkább az van, hogy néha örömöt szerzek neked azzal, hogy reagálok, így legalább elhitetheted magaddal, hogy a társadalom szempontjából te is fontos egyed vagy :nevet:

#89291 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 15:48

nincs időm baszakodni velük, le vagyok terhelve totálisan, pici esély még van arra, hogy a cigány fizetni fog, mert minden jogosultságot átadott egy faszinak, aki szívességből áthozott bennünket Magyarországra. Ő felhívta a nejemet, hogy tudja nem erről volt szó, de akivel sikerül megegyezni, annak fizetni fognak, így a fiamnak ígért 200 jurót, nekem meg 500-at. azt mondta a nejemnek, hogy problémák vannak, de ennyit szeretne adni mindenképpen, és csak akkor tudja utalni, ha a cég számláján lesz pénz. én konkrétan leszarom a témát, semmi energiám gondolkodni rajta.

kibaszott kemény felső vezetők vannak, egyik délelőtt lejöttek nyolcan, az egyik szlovákul dumált hozzám, majd angolra váltottam, megkérdezte honnan vagyok, mondom 250km. megtudta, hogy kismotorral mentem, azt hitte minden nap bejárok, elkezdett vihogni, meg odahívta az öltönyösöket. erre mindegyik szakadt a röhögéstől, hogy naponta lepucolok 500km-ert oda vissza kismotorral, egyik sem volt rá kíváncsi, hogy egy közeli hotelből hoz be a céges busz. de hatalmas elánnal előadták, hogy kiscica,kecske, szőlő. hatalmas vihogás és folyamatosan váltották egymást, ki milyen magyar szót tudott, azt sorolta. kicsit megalázó volt, ahogy ott vihogtak körülöttem, de amikor előadtam nekik a stubásznye bováce-t, meg a mladatka piskuteket, akkor végleg kidőltek :-D

Ez a ki mit tud magyarul nem ismeretlen.
Mindenki mondja, hogy milyen furcsa nyelv, hogy lehet ez itt a tobbi orszag gyurujeben.

Ceges regios vezeto is annyit tud:'bolhas a kutyam'.
Gozom sincs kitol tanulta.

#89292 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 17. 16:06

Ceges regios vezeto is annyit tud:'bolhas a kutyam'.
Gozom sincs kitol tanulta.

Holland főnököm is kérdezett, hogy itt egy holland levél, mit jelent benne ez a rész:

".......ez egy fasz....."

Namondom jó idő :-D Ki tudja kivel ivott, nálunk be akarták tanítani az "egészségedre" helyett, hogy "balfasz vagyok" :-D
Make love not Wor.

#89293 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Áááá, besírok, teljesen rendben van:

Kép
Make love not Wor.

#89294 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 15:59

Mondja ezt a bérdroid.

Láttad a kilenc királynőt? amikor a faszi a klotyóban lerakja a bankjegykötegeket a srác elé, hogymennyiért feküdne le egy faszival, mi az a pénz, amiért megengedné, hogy seggbekúrják. az egyik halmaznál megszólalt, hogy ezért a pénzért már megengedné :-D szóval létezik az az összeg, amiért kiteszem alábamat a bungiból.
+ adalék, hogy nem akármilyen emberekkel hozott össze a sors. a szobatársam egy kibaszott kemény állat, intelligens ember, nagyon finoman kommunikál, de ha gáz van, akkor tudja hogy kell a végletekig elmenni úgy, hogy ne kerüljön bajba. Nem csqak tőle tanultam sokat, a légiós gyerektől is, aki 18 éves kora optt volt, onnan nyugdíjazták.

a gyerek nagyon ultra, nagyon kemény tempót diktál, a legkisebb rinyálást is megtorol :-D első alkalommal megjegyeztem, hogy az öltözőben nincs se pad, se szekrény. erre rám néz, hogy és :-s akkor nem fogunk átöltözni :-s ennyi, mindent értettem :-D azóta nem mondok neki semmit a hiányérzetekről, megoldom és kész.

#89295 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 16:10

a gyerek nagyon ultra, nagyon kemény tempót diktál, a legkisebb rinyálást is megtorol :-D első alkalommal megjegyeztem, hogy az öltözőben nincs se pad, se szekrény. erre rám néz, hogy és :-s akkor nem fogunk átöltözni :-s ennyi, mindent értettem :-D azóta nem mondok neki semmit a hiányérzetekről, megoldom és kész.

Ez kurva kemény dolog :-D Legalább annyira, mint amikor a hadseregben mosószer nélkül hideg vízzel mosogattam. Aztán meg víz nélkül.
Make love not Wor.

#89296 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 14:22

akkor beidézheted azt is, amikor leírtam, hogy drága pénzen vásároltam, a telefonszámra nincs szükségem, de a telefont megtartom, sokat szolgált, akkor vásároltam, amikor megjelent, és a backgamon egy kibaszott jó játék, már olyan tökéletesre fejlesztettem magam, hogy néha szégyellem magam :-D

Há de eredetileg azt mondtad, hogy csak a kapu nyitásához kell.
Mikor már nem kellett a kaput nyitni, akkor jöttek a szövegek, hogy drága volt, most meg még játszol is rajta ...

Egyébként meg akármilyen drága volt, már nem ér semmit. Most őrizgetsz egy semmit nem érő régi telefont, ami elmondásod szerint nem is kell semmire.

#89297 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 15:59

ühüm, ha még egyszer velem kapcsolatban megemlíted a rinyálás szót, akkor bolddal berakom az aláírásomba, hogy lehetőséget adok arra, hogy összemérhessük ki bír ki többet rinyálás nélkül. A feltételeket te szabod meg, látod, elpissentetted magad, hogy húzzak ki külföldre, már itt vagyok. Próbálkozok, most szerencsére összejött.

Tőlem pufferkodhatsz a hasfalad mögül, nekem nem nagy kihívás a sületlenséged, fogalmad sincs milyen kibaszott geci dolgokon vagyok túl, le sem merem írni, mert csak a lovat adnám a kommentek alá.

leszarom :up:

#89298 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 16:02

esélyed sincs arra, hogy veled kapcsolatban felbasszam magam, megszoktam már a hiábavaló piaci légy jelenlétedet és a veled járó kellemetlenségeket, inkább az van, hogy néha örömöt szerzek neked azzal, hogy reagálok, így legalább elhitetheted magaddal, hogy a társadalom szempontjából te is fontos egyed vagy :nevet:

szerintem felbasztad magad

#89299 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 14:26

Ezek is köcsögök lesznek, mint a többi.

Vagy ő hagyja ott a picsába. Megunja, hogy melózni kell, vagy egy reggel úgy ébred, hogy tetszik, ha csúnyán szólnak, oszt' összebalhézik és lelép.

#89300 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 16:16

Ez kurva kemény dolog :-D Legalább annyira, mint amikor a hadseregben mosószer nélkül hideg vízzel mosogattam. Aztán meg víz nélkül.

Csak kiragadtam egy apró részletet a mentalitásából, alapvetően a hozzáállása a dolgokhoz, hogy semmilyen probléma nem létezik. Ha bármi van, az nincs, toljuk tovább, panasz nincs, ugyanis értelmetlen, de csak most értem, ahogy megismertem a srácot. eddig is vallottam azt, hogy aki panaszkodik az gyenge, s amíg panaszkodik addig a kapacitást, energiát a megoldástól vonja el. na ez a srác még annak sem hagy időt, hogy a létrejött problémákat végig gondolja :-D sejtheted, ha 18 éves kora óta a légióban kapott kiképzést és onnan nyugdíjazták, akkor milyen a gondolkodása.

rengeteg dolgot elmesélt, hogy mennyire ügyelnek a biztonságra és a képzésekre. idő és pénz van ilyesmire.
az ember azt hinné, hogy állatokat generálnak, meg gyilkoló gépeket, nagy lótúrót, az egész átment abba, hogy kiválogatják a selejtest, és leis építik, elzavarják a faszba őket, meghagyják azokat, akiket lehet képezni valamilyen irányba, és ügyelnek arra, hogy ne legyen emberveszteség. Azt is elmondta, hogy több ember hal meg baLESETBEN, mint golyó által. oda nem figyelés, elüti egy autó, vagy kitárazásnál egy bent ragadt golyó, szóval inkább emberi mulasztások vannak, mint éles bevetésen golyó által.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4463
  • 4464
  • 4465
  • 4466
  • 4467
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.