HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4474
  • 4475
  • 4476
  • 4477
  • 4478
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89501 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 04. 12:23

na legalább tudjuk, hogy megvagy, kabbe :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89502 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 04. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 03. 19:49

Gyengék vagytok én az összes youtube-on fent lévő videóját láttam van amelyiket kétszer is. :D

Én a Jásdi-féle meg egyéb összeesküvős akármire gondoltam. Abba is bárhova tekertem, vagy idegelt még a stílus is, vagy alapban tévedésre kanyarintott fel egy akármilyen elméletet. Blubesz megnézte a piramisost, mondta, hogy abban van ráció, csak Ő sem nézett utána a térképnek meg a méreteknek, amivel film elején kibukik a lóláb. Saját bungis vekengéseit dehogy néztem, hagyjuk már.
Make love not Wor.

#89503 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 04. 13:19

möhő wehehe :Đ végre itthon, net, most hozta a postás a laptopot, marseus-tól rendeltem.

Fizetés meg majd 6 nap múlva?
Make love not Wor.

#89504 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 04. 13:28

Fizetés meg majd 6 nap múlva?

korábban, most hívott a srác, hogy elszámolás a céges papírok alapján, órák, fizetett ünnepek, vasárnapok, stb, éjszakai pótlék letudva, kedden. Hja szlovák ünnepeket fizetik :-D

#89505 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 04. 13:23

na legalább tudjuk, hogy megvagy, kabbe :D

máménevónék meg, guga vagyok nem egy elbaszott figura, aki eltűnik a süllyesztőben végleg :Đ

#89506 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 04. 14:14

máménevónék meg, guga vagyok nem egy elbaszott figura, aki eltűnik a süllyesztőben végleg :Đ

a lenyeg, hogy minden rendben!

#89507 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 09. 04. 14:15

a lenyeg, hogy minden rendben!

szerencsére ez így van, hja köszi a biztatást, közben visszaolvastam a sok süketelést :Đ
maga a hely nagyon jó, nagyon szervezett minden, be tudom utazni a régiót céges buszokkal teljesen ingyen.
más dolgom sincs, mint elmegyek jó messzire busszal és gyalog vissza, hogy múljon az idő. cipőm mindkét sarka lifeg.

#89508 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 04. 13:19

már az összes kukoricást ismerem, mint a tenyerem,

Legalább telefostad az összeset ahogy szoktad? :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#89509 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 04. 14:12

Hja szlovák ünnepeket fizetik :-D

A németek?
Make love not Wor.

#89510 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 04. 14:37

Legalább telefostad az összeset ahogy szoktad? :Đ

ühüm :cool: vótak kínos pillanatok, amikor összeszorított seggel vigyorogtam az autópálya szélén :Đ de aztán megoldódott. a sok rossz minőségű sör habzósat fosat :nevet: majdnem felbuborékol ánuszig :Đ

#89511 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 04. 14:37

A németek?

magyar cégnél vagyok,egy ügynökség,ebből eredően ideiglenes meló. de az IAC-nél nem sok saját melós dolgozik, szinte kizárólag munkaerő kölcsönzés, viszont így is jók a lehetőségek. papíron oktató vagyok, a pénz ezért jó, amúgy nem oktatok senkit, csak volt egy kis angol német grimbusz, s kitalálták a koponyák, hogy akkor a helyieket be kell tanítani,így kerültünk ide (papíron). de már felajánlottak diszponens állást és rendszergizdát is, ha ennek vége.

szerintem az első feltöltött filmem elérhető már, abban ledarálom a lényeget, nyugi csak egy órás :nevet.

#89512 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 14:08

#89513 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 15:53

érdekes ez a migráns helyzet, valahogy egybevág azzal, amit 2011-ben mondtam,csak az időpont és a sorrend nem stimmelt.
minden ország készségesen tereli őket a magyar határhoz, angéla meg elszólja magát, onnantól mindenki szír, később meg azt mondja ezt félreértelmezték bocsi, de addigra már itt őrjöngenek, mennének, de a politikusaink vehemensen kiállnak a mellett, hogy meg kell védeni a határt. Amikor ezek valamit meg akarnak védeni, már ismerős.

tehát amit mondtam, hogy a határ le lesz zárva, ma ez már nem kérdés. sógorék annyira nem kultiválják az arabokat, hogy pillanatok alatt ne húznák fel ők is a kerítést, szlovákok szintén, ukrajnában eleve háború van.

szóval csak egy kérdés, ha teljes határzár lesz, mennyi idő kérdése a totális államcsőd és polgárháború?
illene ezt a témát nem félvállról venni, mert megérzésem szerint ez elég gyors tempóban fog lezajlani. a szírek vagy nem szírek nem ismerik ezt az időjárási viszontagságot, amit itt tapasztalnak nem sokára.

viszont nem újdonság számukra az utcai harc, kődobálás, öngyilkos merénylet, stb.

na mindegy, csak annyi, hogy szerencsétlen kormányunk ezt a helyzetet nem hogy kezelni nem tudja, eleve ez az érdeke, hisz azért óbégatnak annyira, hogy regisztráció, meg tábor. ha az összes ország igyekszik azonnal megszabadulni tőlük, csak a mieink ilyen jogkövetőek, s minden áron itt akarják őket tartani, ebből hamarosan kurva nagy gáz lesz. és még jönni fognak, nem elmenni.

#89514 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 04. 16:53

na mindegy, csak annyi, hogy szerencsétlen kormányunk ezt a helyzetet nem hogy kezelni nem tudja, eleve ez az érdeke,

Dehogy ez az érdeke, a többi meg fasság.
Make love not Wor.

#89515 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 04. 17:06

Dehogy ez az érdeke, a többi meg fasság.

szerinted mennyi idő kérdése, hogy a jelenlévő migránsok, s akik még jönnek, ha nem engedik őket tovább, ellenállnak bármilyen intézkedésnek? nekik ez napi rutin :cool:

ezzel összefüggésben, ha megtörténik, erre a környező országok reagálni fognak.
amit mondtam régen, hogy a határt le fogják zárni, na ez már nem kérdés.

#89516 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 04. 17:14

szerinted mennyi idő kérdése, hogy a jelenlévő migránsok, s akik még jönnek, ha nem engedik őket tovább, ellenállnak bármilyen intézkedésnek? nekik ez napi rutin :cool:

Nem ez a fasság, mert hasonló a vélemény. Mikor a szálláson voltam, akkor 30-50 emberig még kezelni lehetett, 100as nagyságrendben már ment a visszamöhözés, gyújtogatás, egymás hergelése, ilyen-olyan nemzet összeborult, satöbbi. Személyzetből volt annyi, mint ahányan a migránsök. Ebből lehet számolni, jobb helyeken már a hadsereg dolga, már itt van egy csepelnyi ember, ha akarják, akkor seperc alatt kilóra beveszik az országot baze.
Make love not Wor.

#89517 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 16:18

Max majd élesre tárazunk.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89518 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 04. 17:18

Max majd élesre tárazunk.

Legalább mi nácik?
Make love not Wor.

#89519 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 04. 17:17

Nem ez a fasság, mert hasonló a vélemény. Mikor a szálláson voltam, akkor 30-50 emberig még kezelni lehetett, 100as nagyságrendben már ment a visszamöhözés, gyújtogatás, egymás hergelése, ilyen-olyan nemzet összeborult, satöbbi. Személyzetből volt annyi, mint ahányan a migránsök. Ebből lehet számolni, jobb helyeken már a hadsereg dolga, már itt van egy csepelnyi ember, ha akarják, akkor seperc alatt kilóra beveszik az országot baze.

összefoglalom *.zip

már itt vannak, még jönnek, nem engedik őket tovább, ebből olyan baj lesz, amiből a környező országok nem kérnek, megmarad nekünk.

csak elméletileg vesd fel a lehetőségét annak, amit elvileg Magyarország sem tehetett volna meg, hogy újra szögesdrótok. szigorítás innen onnan, de csak ezt hallod, holott a menekültek nem véletlenül kerültek ide, ahhoz is pénz kell, hogy eljuss a szomszéd faluba, nem hogy a föld másik oldalára.

van esélye annak, hogy ha a helyzet eldurvul, askkor sógorék odabasznak, vagy a szlovákok,ukránok?
s utána? na de ahogylátom már nem is az a téma, hogy évekkel ezelőtt möhőztem a totálishatárzárról, amit már egész brüsszel nyom a médiában. az egészet láttam már akkor, hogy mire készülnek, az nem volt tiszta, hogymi a sorrendf, azt hittem előbb államcsőd, majd a bankok. nagy lófaszt, az első a határzár, ennek egyenes következménye lesz az államcsőd és a bankcsőd, majd polgárháború.

Ha jól belegondolsz atempóolyan, hogymire itt a falevelek lehullanak, már rég meg lesznek az utcai harcok első áldozatai. túl gyorsan megyminden.

#89520 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 16:44

egyelőre afiam laptopja,szar az usb billentyű, sorry az elgépelésért.
hülyegyerek péárnapja jéár suliba, demár elcipelték magukkal etgész hétvégérehangosítani,színpadot építeni jó pénzért, nemis fogok vele találkozni-

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4474
  • 4475
  • 4476
  • 4477
  • 4478
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.