HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4478
  • 4479
  • 4480
  • 4481
  • 4482
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89581 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 18:20

Nézd, amíg nincs egy 20 éves fiad, aki lassan több pénzt keres, mint én, szerintem ne agyalj ilyen témákon. Fiatal, vannak vágyai, ami tök természetes, hisz kőkeményen melózik. Sajnos már nem velem, de most is nyomja az ipart a suli mellett Budapesten. Színpadokat, hangtechnikát telepítenek, bontanak. Az a nem természetes, sőt beteg, kifejezetten beteg, ha valaki ezt kifigurázza.

Egyébként meg mi a motiváció, hogy bármilyen témának nekiugrassz csak keserű epe legyen számodra :-s

Az volt a motiváció, hogy bevágtál egy kurva nagy nézettségű linket ... nem vágtam ez most poén, vagy minek oda???
Egyébként meg csak szimplán szar kedvem van, beteg vagyok, mint a kurva élet, már lázam nincs, de még lófaszul vagyok nagyon. Doki szerint még 3-4 nap.

Nem azt figurázza itt ki senki, hogy a fiadnak vágyai vannak. Hanem az, hogy 500 ft-ért güriztek, de neki sporthonda kell. Fehér.
Vágyai mindenkinek vannak, az nem nehéz. Az a nehezebb, hogy elfogadd, ami van.

#89582 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 18:20

Nézd, amíg nincs egy 20 éves fiad, aki lassan több pénzt keres, mint én, szerintem ne agyalj ilyen témákon.

Már megint jössz a faszságoddal, hogy akinek nincs pont olyan gyereke, mint neked, az seggfej, nem is lehet véleménye, kussoljon.
Menj a francba, köcsög.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#89583 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 07. 18:28

Megnéztem ezt a filmezz.eu-t, eléggé lófasz. Átirányítások, reklámok, film sehol.

Ezek ilyenek. Fater is rákattant ilyen ingyenes filmes oldalakra, de vagy az van, hogy huszonöt kattintás után se a film jön; vagy van film kevés kattintás után is (főképp reklámblokkolókkal), de folyton szenved, hogy elakad, nem indul, stb.

Ja, és a világ legszarabb filmjei mennek mindig :D

Szerkesztette: Sparow2 2015. 09. 07. 17:37 -kor

#89584 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 07. 18:30

Már megint jössz a faszságoddal, hogy akinek nincs pont olyan gyereke, mint neked, az seggfej, nem is lehet véleménye, kussoljon.
Menj a francba, köcsög.

Mondjuk abban igaza van, hogy leszóltam a youtube-os bevételét. Ja. Hát leszóltam.
Azt is megértem, hogy szeretne a gyereknek jobbat.

Az lehet jobb volna, ha nem most gürizne éjjel plakátozva, nappal kaszálva, fillérekért, hanem venne esetleg valami szar autót (ha futja rá), oszt' majd ha tanult, melózott eleget, akkor vehet jobbat. És lehet boldogabban fog élni, mintha egy olyat hajszol minden nap kimerülésig, amit kurva nehezen érhet el. Vagy el se érhet így.

#89585 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 18:29

Az volt a motiváció, hogy bevágtál egy kurva nagy nézettségű linket ... nem vágtam ez most poén, vagy minek oda???
Egyébként meg csak szimplán szar kedvem van, beteg vagyok, mint a kurva élet, már lázam nincs, de még lófaszul vagyok nagyon. Doki szerint még 3-4 nap.

Nem azt figurázza itt ki senki, hogy a fiadnak vágyai vannak. Hanem az, hogy 500 ft-ért güriztek, de neki sporthonda kell. Fehér.
Vágyai mindenkinek vannak, az nem nehéz. Az a nehezebb, hogy elfogadd, ami van.

Fiam és én is már túlléptünk a hazai 500-as kereten, Ausztriában nem fizettek ki, egyelőre, de még húzom a hajukat a végtelenségig, mert ingyen van. Ma már komolyabb pénzért melózik, hétvégente 30-40 küvecs, ami szerintem hangításért, színpad építésért fasza pénz, én is bevállalnám, de nekem most perpill jobb a lóvé, de ideiglenes.

Gyógyulj meg mihamarabb, aztán a következő hozzászólásodnak ne legyen köze ahhoz, hogy éppen beteg vagy.

#89586 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 07. 18:28

Megnéztem ezt a filmezz.eu-t, eléggé lófasz. Átirányítások, reklámok, film sehol.

Nem tudom te melyik filmezz.eu-t nézted, mert a film kiválasztása utáni 3. kattintás a film indítása. Valóban várni kell 2x5 másodpercet, de egy firefox egy adblock+, meg egy ghostery és pontosan 0 reklámot látsz. :cool:

Ja és aki itt nem talál nekivaló filmet, az kb sehol. :-)

#89587 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 18:51

Fiam és én is már túlléptünk a hazai 500-as kereten, Ausztriában nem fizettek ki, egyelőre, de még húzom a hajukat a végtelenségig, mert ingyen van. Ma már komolyabb pénzért melózik, hétvégente 30-40 küvecs, ami szerintem hangításért, színpad építésért fasza pénz, én is bevállalnám, de nekem most perpill jobb a lóvé, de ideiglenes.

Gyógyulj meg mihamarabb, aztán a következő hozzászólásodnak ne legyen köze ahhoz, hogy éppen beteg vagy.

Hát lehet fasza pénz, de heti 30-40, az még mindig csak havi 160 ... rossznak nem annyira rossz, mert van ahol négyen élnek ennyiből, de erre sokat alapozni nem lehet ...

Gyógyultan is legtöbbször csak köcsög vagyok, és kötekedni járok ide. Értelmes témák nem is nagyon mennek, de hardver, se semmilyen témában. Ez a topik megy, meg az autós topik, ami néha autókról is szól. Meg néha valaki ajánl egy filmet.
Meg a Dex, meg Gyula ment, amíg itt voltak. Ez ilyen fórum.

#89588 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 07. 18:52

Nem tudom te melyik filmezz.eu-t nézted, mert a film kiválasztása utáni 3. kattintás a film indítása. Valóban várni kell 2x5 másodpercet, de egy firefox egy adblock+, meg egy ghostery és pontosan 0 reklámot látsz. :cool:

Rácsörögtem az öregemre, azt mondja, ezt nem ismerte. Na mondom, akkor kezdje nézni, mert ez jó és jó filmek vannak rajta :D

#89589 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:14

Nagyjából semmi se történik a második skip ad után. Tudom, használjak oprendszert.

Szerkesztette: Iguana 2015. 09. 07. 18:15 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#89590 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 07. 19:14

Nagyjából semmi se történik a második skip ad után. Tudom, használjak oprendszert.

Az öreg egyelőre nem szólt vissza, hogy nem jó ... bár lehet nem is kezdte még nézni, lehet locsol a kiskertjében.

#89591 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:20

Évek óta nem töltök le filmeket, mert egyszerűbb skip, mint a letöltés, filmezz.eu/kommentek, amik nem minden esetben mérvadóak kiváló, hisz csak egy kattintás és már lesem is a másik filémet.

#89592 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 07. 19:14

Vagy nem BB-n kell lesni külföldről.
Make love not Wor.

#89593 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 07. 19:20

Vagy nem BB-n kell lesni külföldről.

A .ru-s oldalról megy.

#89594 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 07. 18:30

Menj a francba, köcsög.

Amíg az én problémám nem a más problémája, csak elméletben, addig jöhetek ilyesmivel, de csak is azon a szinten, hogy szerintem ne ezen agyaljon, nem szóltam le.
Mindenkinek megvan a maga súlya, amit cipel, én soha nem veszem a bátorságot, hogy bárkit leosszak, csak mert valamit gondolok róla, de nem vagyok a helyzetében.

Persze megkaptam már, hogy mindenkit ledroidoztam, erre rá lehet keresni. Mindig a magam melójával voltam elégedett, aztán jött, hogy persze mi dr5oidok vagyunk, ami rám ragadt. Semmi közöm a droidozáshoz, mindenkinek a magánügye, hogy milyen munkát végez, ha elégedett vele. De ezt már hiába hangoztatom, mert gömbi nekifutásból hányni fog.

#89595 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:26

ez a jútúb már amúgy is olyan 2014. Az élő streamek sokkal érdekesebbek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89596 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 19:26

Amíg az én problémám nem a más problémája, csak elméletben, addig jöhetek ilyesmivel, de csak is azon a szinten, hogy szerintem ne ezen agyaljon, nem szóltam le.
Mindenkinek megvan a maga súlya, amit cipel, én soha nem veszem a bátorságot, hogy bárkit leosszak, csak mert valamit gondolok róla, de nem vagyok a helyzetében.

Persze megkaptam már, hogy mindenkit ledroidoztam, erre rá lehet keresni. Mindig a magam melójával voltam elégedett, aztán jött, hogy persze mi dr5oidok vagyunk, ami rám ragadt. Semmi közöm a droidozáshoz, mindenkinek a magánügye, hogy milyen munkát végez, ha elégedett vele. De ezt már hiába hangoztatom, mert gömbi nekifutásból hányni fog.

Mert úgy adtad elő, hogy te faszán és lazán dolgozol saját időbeosztással, más meg droidkodik.

#89597 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:28

ja amúgy mindenki droid. is. :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89598 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 18:55

Hát lehet fasza pénz, de heti 30-40, az még mindig csak havi 160 ... rossznak nem annyira rossz, mert van ahol négyen élnek ennyiből, de erre sokat alapozni nem lehet ...

Főleg, ha nem olvasol, s nem érted. A gyerkőc mögött két szülő áll, akire lehet alapozni, két kereset.
Az, hogy a gyerkőc aktív, s már az első napokban felfigyeltek rá, s havi szinten megtermel magának hétvégente 20-30 küvecset, az csak út az önállóság felé, ami nem elvitatandó tőle. Ez a kezdet, kifejezetten erre lehet alapozni.

#89599 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 19:28

Mert úgy adtad elő, hogy te faszán és lazán dolgozol saját időbeosztással, más meg droidkodik.

Papagáj módjára ismételsz valami gömbi által kreált fasságot, anélkül, hogy igaz lenne, egészségedre. Előtted is nyitva áll a fórum keresője, nem tudsz beidézni olyat, hogy bárkit elítélnék azért, mert melózik munkahelyen. Minden esetben a magam esetét emeltem ki, hogy örülök neki, hogy nekem nem kell. Erre jött az, hogy persze, mert mi droidok vagyunk, azóta mindenki és te is papagáj.

Ha 1995 óta egyedül melózom, eltartom a családom, miért bűn, ha elégedett vagyok vele? Erre a reakció, hogy persze, mert mi droidok vagyunk. Na az egész droidozás erről szólt, faszom se kíváncsi arra, hogy mások hogyan élnek meg, egoista vagyok.

#89600 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 19:29

Főleg, ha nem olvasol, s nem érted. A gyerkőc mögött két szülő áll, akire lehet alapozni, két kereset.
Az, hogy a gyerkőc aktív, s már az első napokban felfigyeltek rá, s havi szinten megtermel magának hétvégente 20-30 küvecset, az csak út az önállóság felé, ami nem elvitatandó tőle. Ez a kezdet, kifejezetten erre lehet alapozni.

Ja, értem, akkor egyelőre ez csak úri passzió nála.
Bár hogy te vagy mögötte az egyik szülő, akire alapozhat, hát, nem vagy egy pénzügyileg stabil alap, már ne sértődj meg, ha tévedek.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4478
  • 4479
  • 4480
  • 4481
  • 4482
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.