HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4528
  • 4529
  • 4530
  • 4531
  • 4532
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90581 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 09:58

VolksWagen - you mean
not WolksWagen :D

Van egy magyar srác amcsiban, 20 éve kint van, vállalkozó, mexikóiakat alkalmaz. Dumáltam vele, mondom neki itt csak angolul tudok beszélni, de gondban vagyok, mert soha nem tanultam, csak, ami rám ragadt, de azt sem használtam.

Annyit mondott, hogy oda se neki, aki nagyon akarja megérti.

A szövegkörnyezetből levehetted volna a sztorit, az hogy tévedésből rossz betűt használtam, a lényegen nem változtat.

Még annyit mondott, hogy általában azok fosnak az angol használatától, akik tanulják, de nem merik használni, mert nem elég tökéletes :omg:

Első legnagyobb kihívásom az volt, amikor fel kellett mennem a személyzeti osztályra egyedül, s elmagyaráznom néhány dolgot, pl. rossz priloszte kártut adtak, hülye fejjel megkérdeztem a titkárnőt, hogy beszél e angolul :omg: na onnantól egy kukkot se értettem, persze eléggé hadart. A főnökcsaj mentett meg, látta, hogy eléggé kínban vagyok, odajött és lassan kikérdezett, kicsit gondolkodnia kellett azon, amit mondtam, de a lényeg, hogy mondta várjak egy percet, mindjárt intézkedik. S banyek tényleg, megértette. Pedig nem a lábamat használtam.

#90582 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 10:39

Nem nem mész bele mélységeiben, hanem szimplán olyan sötét gyökér vagy, hogy nem érted miről van szó.

Amit csinálsz, az a szokásos lényeg mellett elsétálok, de jó liberális módjára minden szőrszálat hasogatok.

#90583 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 10:49

Amit csinálsz, az a szokásos lényeg mellett elsétálok, de jó liberális módjára minden szőrszálat hasogatok.

Mi a lényeg szerinted, te gyökér?

Behoaxolsz egy faszságot, miszerint minden uniós állampolgár 1%-ot adózni fog. Köze nincs hozzá a valóságnak, már befizetett összegek újraelosztásáról van szó. Erre elkezded dobálni a hülye fejedet, hogy az biztos a levegőből lett. Senki sem mondta, hogy a levegőből lett faszarc. De semmi köze a te eredeti faszságodhoz, ami onnan származik, hogy olyan elképesztően ostoba vagy, hogy nem érted se a kimondott, se az írott beszédet.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90584 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 09:54

Oké, tényleg nézzél már híradót, a szerb horvát dipmlomácia befagyott, vágod, sem áru, sem személy lófaszt megy sehova, értelme semmi.
Már kérdeztem, de nem válaszol senki, jobb vagy rosszabb lesz a helyzet?

Mióta rátaláltam egy szekszárd környéki kis picészetre, azóta határozottan jobb.
Make love not Wor.

#90585 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 10:08

A falu, ahol élek, nincsenek fiatalok, hiányzik a saját korosztályom is.

Akkor is ezt írtad, mikor a nem létező fiataloknak szerettél volna tinidiszkót csinálni :-D Tudom, tudom, meg a lecsúszott ügyfelek és a minden kihal.
Make love not Wor.

#90586 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 10:22

Hja, hogy azt nem azok dobják össze, akik az ejuban valós termelői munkát végeznek :-D

Ugyanannyit, mint előző hónapban? Attól nekem nem lett rossz, leszarom mire költik.
Make love not Wor.

#90587 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 10:46

Van egy magyar srác amcsiban, 20 éve kint van, vállalkozó, mexikóiakat alkalmaz. Dumáltam vele, mondom neki itt csak angolul tudok beszélni, de gondban vagyok, mert soha nem tanultam, csak, ami rám ragadt, de azt sem használtam.

Annyit mondott, hogy oda se neki, aki nagyon akarja megérti.

Akartam én megérteni ilyen hülyéktől, de nem ment. Főleg telefonban egy diszpécsertől, vagy akármit, szóval hagyjuk már.
Make love not Wor.

#90588 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 10:57

Mi a lényeg szerinted, te gyökér?

Amit már többször is leírtam, de egyszerű pontokban összegzem.
Ha én politikus lennék az ejuban havi 14 ezer juróért, akkor lehetne annyi eszem, hogy a kontinens határról elszállítom őket vonattal a célállomásig, ahogy tették régen a németek, oroszok. Valahogy ez egyik politikusnak sem esik le, helyette minden határállomáson megy a cirkusz.

Kérdésem, van e mögötte szándékosság? Mert, ha ez nekem buta szararcnak egyértelmű, a nagyon okos, nbagyon intelligens, jól képzett, tanult politikusoknak, akikre a nagyon tanult faszfejek szavaztak, miért nem egyértelmű?

Másik, határzár, jó oké, régen írtam, hogy Magyarországot le fogják zárni, nem vagyok kőmíjes, de már akkor rájöttem néhány apróságra, és elég ijjesztő volt, s még a sorrend sem stimmelt. Körbe fogják zárni az országot? Szlovákia, Ukrajna hebeg a migránsokra való hivatkozásokra, holott itt alig van belőle, de már építenék a kerítést. Körbe lesz zárva az ország, elkezdődött?

next. Javulni fog a helyzet, politikusok fogják megoldani, olyanok, akik multikhoz nyalták be magukat, s a többsége milliárdos? Biztos, hogy azt az érdekvonalat képviselik, amelyik hülye beszavazta őt? Javulni fog a helyzet? Javulni fog a helyzet, vagy lassan leesik, hogy tyúklépésben kihasználják a szituációt, amit saját maguk idéztek elő, s folyamatosan blokkolni, szigorítani fognak. Javulni fog a helyzet? Ez invázió.

Csak a sok elpuhányodott nyárspolgárnak még nem vili, hogy ami nyomort eddig a tévében látott, az most úgy fest, hogy a migrácsok a spájzban vannak.

Oké, nem fogyni fog a létszám, hanem nőni. S pont az eju gerincére mennek rá, Németország banyek, a fő-fő gazdaság, s pont most, minő véletlen, tök véletlenül. Tokabá kedvéért VW tőzsde mélyrepülés. Javulni fog a helyzet?

Valaki ébredjen már fel banyek, hogy a puzzle darabok kezdenek szépen összeállni.

Nem szállítják őket egyenesen a kontinens határáról a célországba vonattal, holott ez működött a németeknek, oroszoknak kurva régen. Most nem működik, helyette mindenki kerítést épít Magyarország köré, baromi érdekes.

Kötelező Forintosítás. Ön elmúlt már 85 éves? Nem baj, leszarjuk, nincs orvosi szarság csak fizesse a biztosítást!

Mennyire járunk már közel?

Bazdmeg, rajtatok már tényleg csak az segít, ha felbontják az utcákat és mindenki éhezni fog.
Tényleg senkinek sem esik le, hogy ez teljesen kezelhetetlen és mesterségesen tervezett?

Annyi a véletlen benne, hogy fájdalmas.

#90589 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 11:18

Amit már többször is leírtam, de egyszerű pontokban összegzem.
Ha én politikus lennék az ejuban havi 14 ezer juróért, akkor lehetne annyi eszem, hogy a kontinens határról elszállítom őket vonattal a célállomásig, ahogy tették régen a németek, oroszok. Valahogy ez egyik politikusnak sem esik le, helyette minden határállomáson megy a cirkusz.

Kérdésem, van e mögötte szándékosság? Mert, ha ez nekem buta szararcnak egyértelmű, a nagyon okos, nbagyon intelligens, jól képzett, tanult politikusoknak, akikre a nagyon tanult faszfejek szavaztak, miért nem egyértelmű?

Másik, határzár, jó oké, régen írtam, hogy Magyarországot le fogják zárni, nem vagyok kőmíjes, de már akkor rájöttem néhány apróságra, és elég ijjesztő volt, s még a sorrend sem stimmelt. Körbe fogják zárni az országot? Szlovákia, Ukrajna hebeg a migránsokra való hivatkozásokra, holott itt alig van belőle, de már építenék a kerítést. Körbe lesz zárva az ország, elkezdődött?

next. Javulni fog a helyzet, politikusok fogják megoldani, olyanok, akik multikhoz nyalták be magukat, s a többsége milliárdos? Biztos, hogy azt az érdekvonalat képviselik, amelyik hülye beszavazta őt? Javulni fog a helyzet? Javulni fog a helyzet, vagy lassan leesik, hogy tyúklépésben kihasználják a szituációt, amit saját maguk idéztek elő, s folyamatosan blokkolni, szigorítani fognak. Javulni fog a helyzet? Ez invázió.

Csak a sok elpuhányodott nyárspolgárnak még nem vili, hogy ami nyomort eddig a tévében látott, az most úgy fest, hogy a migrácsok a spájzban vannak.

Oké, nem fogyni fog a létszám, hanem nőni. S pont az eju gerincére mennek rá, Németország banyek, a fő-fő gazdaság, s pont most, minő véletlen, tök véletlenül. Tokabá kedvéért VW tőzsde mélyrepülés. Javulni fog a helyzet?

Valaki ébredjen már fel banyek, hogy a puzzle darabok kezdenek szépen összeállni.

Nem szállítják őket egyenesen a kontinens határáról a célországba vonattal, holott ez működött a németeknek, oroszoknak kurva régen. Most nem működik, helyette mindenki kerítést épít Magyarország köré, baromi érdekes.

Kötelező Forintosítás. Ön elmúlt már 85 éves? Nem baj, leszarjuk, nincs orvosi szarság csak fizesse a biztosítást!

Mennyire járunk már közel?

Bazdmeg, rajtatok már tényleg csak az segít, ha felbontják az utcákat és mindenki éhezni fog.
Tényleg senkinek sem esik le, hogy ez teljesen kezelhetetlen és mesterségesen tervezett?

Annyi a véletlen benne, hogy fájdalmas.

Látom neked tényleg nagyon fáj, beszélj még róla, hátha jobb lesz.

#90590 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 11:09

Akartam én megérteni ilyen hülyéktől, de nem ment. Főleg telefonban egy diszpécsertől, vagy akármit, szóval hagyjuk már.

Hja, már megint az van, hogy guga hülye, akármiről is legyen szó. Tudod mi a történetben a szép?
A kedvedért bemutatom filmen is. A szobatársam egy felsővezető, utazik az egész világban.

Elment a nejével haza, éppen aludtam. A hűtőn találtam egy paradicsomot, alatta egy cetli.

Zoltan! Is for you fre. Így, ahogy írtam. Meg fogom viccelni, kipótolom a betűket, visszarakom a helyére és rárakok egy üres sörös dobozt, mert egy sör maradt a hűtőben neki. Persze a sört már tegnap megittam, ma reggel vettem neki is, magamnak is ugyanolyat.

Ez tréfa, már az előzőn is jót röhögött, amivel valójában magamat szívattam meg. A hűtőben találtam két sört. Lementem a boltba, vettem 4 ugyanolyat, elalváshoz mindet megittam, de csak kettőt raktam a közös kukába. Megtalálta, s berontott a szobámba, ahol aludtam, mert nálam a hűtő. Kinyitotta a hűtőt és fogta a fejét, tudta, hogy szándékosan csináltam, de én cserébe eljátszhattam, hogy áldozat vagyok, akit felébresztett, na erre meghívott röhögve sörözni.

Lassan 2 hónapja vagyok kint, igen ilyen hülye szerinted, mint én is lehet.
Beszéltem már angol felsővezetőkkel, sajnos a délelőttös műszakban a németek és az angolok hemzsegnek, mint a sáskák.
Megértették, amit mondtam, általában fordítva nem igaz.

Szóval, aki nagyon akarja, az megérti, bocs most nem hülyézlek le.

#90591 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 11:18

akkor lehetne annyi eszem, hogy a kontinens határról elszállítom őket vonattal a célállomásig, ahogy tették régen a németek, oroszok.

Vagy pont ezért nem lehet csinálni, mert jönne a szabadonébredős szíriai guga alteregód is elterjeszti, hogy ugyanaz a szitu lesz, mint régen németeknél és oroszoknál, akkor abból kurva nagy balhé bír lenni. Másrészt egy bizonyos fokig a szabályoknak is meg kell felelni, meg az országok közti szerződésnek. Míg lehet.

És marhára nem mindegy, hogy a menekült az átvándorlásaival meg hülyeségével szeg szabályt, vagy a politikusok ezzel a vonatosdi húzással.
Make love not Wor.

#90592 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:30

Tt nagyon guga. Kurvára nem cél feltölteni németországot (se) bevándorlókkal, azért kell vonat helyett kerítés. A többi hülyeséged meg értékelhetetlen.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90593 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 11:27

Beszéltem már angol felsővezetőkkel,

Hagyjuk már.
Make love not Wor.

#90594 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 09. 24. 11:24

Látom neked tényleg nagyon fáj, beszélj még róla, hátha jobb lesz.

Én nem olvastam végig :-D
Make love not Wor.

#90595 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 11:27

Hja, már megint az van, hogy guga hülye, akármiről is legyen szó. Tudod mi a történetben a szép?
A kedvedért bemutatom filmen is. A szobatársam egy felsővezető, utazik az egész világban.

Elment a nejével haza, éppen aludtam. A hűtőn találtam egy paradicsomot, alatta egy cetli.

Zoltan! Is for you fre. Így, ahogy írtam. Meg fogom viccelni, kipótolom a betűket, visszarakom a helyére és rárakok egy üres sörös dobozt, mert egy sör maradt a hűtőben neki. Persze a sört már tegnap megittam, ma reggel vettem neki is, magamnak is ugyanolyat.

Ez tréfa, már az előzőn is jót röhögött, amivel valójában magamat szívattam meg. A hűtőben találtam két sört. Lementem a boltba, vettem 4 ugyanolyat, elalváshoz mindet megittam, de csak kettőt raktam a közös kukába. Megtalálta, s berontott a szobámba, ahol aludtam, mert nálam a hűtő. Kinyitotta a hűtőt és fogta a fejét, tudta, hogy szándékosan csináltam, de én cserébe eljátszhattam, hogy áldozat vagyok, akit felébresztett, na erre meghívott röhögve sörözni.

Lassan 2 hónapja vagyok kint, igen ilyen hülye szerinted, mint én is lehet.
Beszéltem már angol felsővezetőkkel, sajnos a délelőttös műszakban a németek és az angolok hemzsegnek, mint a sáskák.
Megértették, amit mondtam, általában fordítva nem igaz.

Szóval, aki nagyon akarja, az megérti, bocs most nem hülyézlek le.

Ő megérti amit mondasz, kérdés, hogy te mi a faszt gagyogsz.

Idézet

#90596 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 10:04

Mindig ez a forrást, forrást, ha meg van, hja hát ez nem megbízható :omg:
Ha meg még is megtörténik, hát izé, indokolt volt :omg:
Most éppen ez jött velem szemben, nyilván ha van valós alapja, mint ahogy tegnap Brüsszelben benyomták az 1%-ot kötelezően minden ejus polgár ad az adójából migrácsokra, hát belenyugszik mindenki, vagy körberajzolja :-D

http://hirek.top/201...csaladi-potlek/

te jó isten, ennyire sötét vagy?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90597 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 11:31

Én nem olvastam végig :-D

Én sem :)

#90598 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 10:08

A falu, ahol élek, nincsenek fiatalok, hiányzik a saját korosztályom is.
A környező falvakból az összes ügyfelem külföldre távozott. Rétság, ami nem egy nagy város, csak közmunkásokat látni, a kocsma is üres.
Amíg otthon voltam, engem hívtak sütiért fát behordani, vagy bevinni a kórházba, vagy tetőt fedni, mert beázott. Ugyanis mindenki hiányzik.

Innen az infó.
Gondolom ez nem csak arra a szűk területre vonatkozik, ahol élek. Továbbá azért kellett külföldre jönnöm, mert akiket eddig kiszolgáltam, ügyfelek, mind külföldön van, nincs kinek szolgáltatást nyújtani.

Pedig egész kényelmesen elvoltam a bungiban évekig, na és hirtelen minden megváltozott :-D
Nem hiteles forrás.

Az utolsó mondat igaz :up:

#90599 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:33

guga beszélt az angol felsővezetőkkel, ez az év vicce :up:

sírok, annyira röhögök

#90600 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 11:33

guga beszélt az angol felsővezetőkkel, ez az év vicce :up:

sírok, annyira röhögök

Most azért szívesen felhívnám, vagy valamelyik angol helyi erővel megviccelném szituációssal, mint ami USÁba menet volt, hogy ember mondott pár mondatot és megnézte miképpen reagálok, mit válaszolok, vagy csak a témában elég, ha visszakérdezek, de ne az legyen, hogy "what?".
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4528
  • 4529
  • 4530
  • 4531
  • 4532
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.