Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 10:57
Mi a lényeg szerinted, te gyökér?
Amit már többször is leírtam, de egyszerű pontokban összegzem.
Ha én politikus lennék az ejuban havi 14 ezer juróért, akkor lehetne annyi eszem, hogy a kontinens határról elszállítom őket vonattal a célállomásig, ahogy tették régen a németek, oroszok. Valahogy ez egyik politikusnak sem esik le, helyette minden határállomáson megy a cirkusz.
Kérdésem, van e mögötte szándékosság? Mert, ha ez nekem buta szararcnak egyértelmű, a nagyon okos, nbagyon intelligens, jól képzett, tanult politikusoknak, akikre a nagyon tanult faszfejek szavaztak, miért nem egyértelmű?
Másik, határzár, jó oké, régen írtam, hogy Magyarországot le fogják zárni, nem vagyok kőmíjes, de már akkor rájöttem néhány apróságra, és elég ijjesztő volt, s még a sorrend sem stimmelt. Körbe fogják zárni az országot? Szlovákia, Ukrajna hebeg a migránsokra való hivatkozásokra, holott itt alig van belőle, de már építenék a kerítést. Körbe lesz zárva az ország, elkezdődött?
next. Javulni fog a helyzet, politikusok fogják megoldani, olyanok, akik multikhoz nyalták be magukat, s a többsége milliárdos? Biztos, hogy azt az érdekvonalat képviselik, amelyik hülye beszavazta őt? Javulni fog a helyzet? Javulni fog a helyzet, vagy lassan leesik, hogy tyúklépésben kihasználják a szituációt, amit saját maguk idéztek elő, s folyamatosan blokkolni, szigorítani fognak. Javulni fog a helyzet? Ez invázió.
Csak a sok elpuhányodott nyárspolgárnak még nem vili, hogy ami nyomort eddig a tévében látott, az most úgy fest, hogy a migrácsok a spájzban vannak.
Oké, nem fogyni fog a létszám, hanem nőni. S pont az eju gerincére mennek rá, Németország banyek, a fő-fő gazdaság, s pont most, minő véletlen, tök véletlenül. Tokabá kedvéért VW tőzsde mélyrepülés. Javulni fog a helyzet?
Valaki ébredjen már fel banyek, hogy a puzzle darabok kezdenek szépen összeállni.
Nem szállítják őket egyenesen a kontinens határáról a célországba vonattal, holott ez működött a németeknek, oroszoknak kurva régen. Most nem működik, helyette mindenki kerítést épít Magyarország köré, baromi érdekes.
Kötelező Forintosítás. Ön elmúlt már 85 éves? Nem baj, leszarjuk, nincs orvosi szarság csak fizesse a biztosítást!
Mennyire járunk már közel?
Bazdmeg, rajtatok már tényleg csak az segít, ha felbontják az utcákat és mindenki éhezni fog.
Tényleg senkinek sem esik le, hogy ez teljesen kezelhetetlen és mesterségesen tervezett?
Annyi a véletlen benne, hogy fájdalmas.