HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4581
  • 4582
  • 4583
  • 4584
  • 4585
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91641 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 15:17

[...]
Ahhoz képest, amit az első napokban műveltem, mint újonc faszleső, már egész jól feltalálom magam.

Kép Valaki ennek a feleert lebaszast kap, hogy csak egy kis odafigyeles kene, es nem szopatna magat feleslegesen.
De biztos velem van a baj.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#91642 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 15:36

Megint sokat ittál

Majd, ha jönnek az elgépelések és beleszarok,m akkor figyelj, akkor fején találtad a szöget, most szimplán ilyen huzamosabb napokig tartó utáni nagyon fárasztó ébredés és maradék portugál rozé kortyolgatása, ami igazán messze jár attól, hogy sokat ittam, ami mára a téveszméd, mert itt nem tehetem meg.

Nem is annyiba kerül, és állandó készenlétben kell lennem, bár a fejhallgatómat emiatt már kikúrhatom :Đ

#91643 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 12. 16:00

Kép Valaki ennek a feleert lebaszast kap, hogy csak egy kis odafigyeles kene, es nem szopatna magat feleslegesen.
De biztos velem van a baj.

Azért vedd figyelembe, hogy szlovákiában vagyok, rajta az ügyön, dolgozni akarok, de mivel a nyelvet nem értem, meg apró bakik, és nem is arról van szó, hogy a világ megállt forogni, csak ugye szeretném kifacsarni a rövidke időtartamból a legtöbb ejurót :-D

No meg olyan, hogy valaki nem hibázik, tegye fel a kezét :-D

#91644 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 15:57

Megint vagy hülye, no de semmi probléma, mert lehet én vagyok az. A számom megvan, nem szlovák, a régi, de a helyben hívnak, ugyanarról a hálózatról, lehet rosszul tudom, de azért nekem nem kell fizetni, mármint ha engem hívnak. Voltam már ebben a topikban annyi minden, úgyhogy ha ezt is benéztem simán belefér :-D

Benézted. Szlovákiában ha magyar számmal vagy kint, akkor teljesen mindegy miről hívnak, fizetsz érte. Vagyis lehetsz Voda red-es, meg speciális díjcsomagos, viszont arról külön tudnál, hogy EU mizériás alap van-e vagy sem.

Aki szlovák számról hív, annak nemzetközi hívás, Neked meg roaming, ha fogadod.
Make love not Wor.

#91645 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 15:59

A palindrom és a GOD-DOG különbségén agyalj, hogy miért a legmagasabb szintű szó jelentése fordítva a legalacsonyabb szitokszó, vagy a LIVE-EVIl. Hmm :-D

Meg szigszalag<>galaxis :-D
Make love not Wor.

#91646 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 16:02

Nem is annyiba kerül, és állandó készenlétben kell lennem, bár a fejhallgatómat emiatt már kikúrhatom :Đ

Elég jó bérniggert csináltak belőled. Ennek a harmadáért mi sík hülyék voltunk 3 évvel ezelőtt fix beosztással. Azt ugye tudod, hogy a készenlétet külön díjazásért lehet elerndelni. Alapbér 20%-a, igaz még mindig nem tudjuk ki a munkáltatód, csak pofázol a világba :-D

Bár lehet ezzel a hónappal ki is aknézták a havi/éves keretet.
Make love not Wor.

#91647 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 16:05

csak ugye szeretném kifacsarni a rövidke időtartamból a legtöbb ejurót :-D

Abból lesz Honda, maradékból 2 jó fröccs, de mi lesz jövőre, merre tovább? Igaz megszűnik a küvecs, nem érdemes hosszabb távra gondolkozni.
Make love not Wor.

#91648 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 15:59

A palindrom és a GOD-DOG különbségén agyalj, hogy miért a legmagasabb szintű szó jelentése fordítva a legalacsonyabb szitokszó, vagy a LIVE-EVIl. Hmm :-D

kinek a legmagasabb szintű? max neked, hülyegyerek
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91649 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 16:13

Kutya az miért szitokszó? Én valóságmilyenségem dimenziójában a kisfröccs a lemagasabb szintű szó. Vagy a sör :think: Ááááá, nem tudok dönteni.
Make love not Wor.

#91650 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 16:13

Gondolom vágod, hogy a rovarságod honnan, s milyen tőről fakad. Láttad már a magyar szentkoronán a zománcképeket? Tudod mennyi ideig volt a magyarság legfőbb szimbóluma? Tudod mióta divat az Isten megtagadása?
Tudod mennyi ideig uralkodott Istentől rendelt király a magyar néppel közösen, s nem rajtuk? Tudod, hogy a népművészetünk magában hordozza, a népzenénk magában tartalmazza, a népmesék csak erről beszélnek?

Egyedül maradtál barátom.

Csak, mert pár évtizede igen divatos szembemenni a magyar hagyományos értékrenddel, s Istennel, te meg csatlakoztál hozzá, hát izé, ez kérész életű szemlélet :Đ nincs semmi alapja, mert nem is lehet összehasonlítani a magyarság valódi múltjával. Kb. mint szlovákia történelme :nevet:

De egyébként tudod mit, ennek van jövője, mármint a szemléletednek, kérdés, hogy ha van olyan értelmetlen magyar szó, hogy lelkiismeret, akkor mi a lélek, s honnan jött, majd a testből távozva hová megy :-s

Hja, együnk faszát hétvégén, meg jókat főzzünk, a többi leszarva, meg jó fizetés, meg egyéb testi dolgokra való koncentrálás.
Nem fontos kitalálnod az útvesztőből, teljesen jó helyen vagy ott, mert legalább kövér a mosolyod.

Nem csodálkozom rajta, hogy a muszlimok úgy döntöttek, hogy jurópa erkölcsileg totál a legalján van, s rendet kell rakni :omg:

#91651 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 16:22

Gondolom vágod, hogy a rovarságod honnan, s milyen tőről fakad. Láttad már a magyar szentkoronán a zománcképeket? Tudod mennyi ideig volt a magyarság legfőbb szimbóluma? Tudod mióta divat az Isten megtagadása?
Tudod mennyi ideig uralkodott Istentől rendelt király a magyar néppel közösen, s nem rajtuk? Tudod, hogy a népművészetünk magában hordozza, a népzenénk magában tartalmazza, a népmesék csak erről beszélnek?

Te tudod, vagy csak egy Jásdi-féle Szent koronás videót mantrázol? Esetleg a többi hazugtól jött az infó?
Make love not Wor.

#91652 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 16:22

Egyedül maradtál barátom.

Csak, mert pár évtizede igen divatos szembemenni a magyar hagyományos értékrenddel, s Istennel, te meg csatlakoztál hozzá, hát izé, ez kérész életű szemlélet :Đ nincs semmi alapja, mert nem is lehet összehasonlítani a magyarság valódi múltjával. Kb. mint szlovákia történelme :nevet:

De egyébként tudod mit, ennek van jövője, mármint a szemléletednek, kérdés, hogy ha van olyan értelmetlen magyar szó, hogy lelkiismeret, akkor mi a lélek, s honnan jött, majd a testből távozva hová megy :-s

Hja, együnk faszát hétvégén, meg jókat főzzünk, a többi leszarva, meg jó fizetés, meg egyéb testi dolgokra való koncentrálás.
Nem fontos kitalálnod az útvesztőből, teljesen jó helyen vagy ott, mert legalább kövér a mosolyod.

Nem csodálkozom rajta, hogy a muszlimok úgy döntöttek, hogy jurópa erkölcsileg totál a legalján van, s rendet kell rakni :omg:

Ezt meg a netről loptad, te szánalomfoshalom.
Nincs semmi saját gondolatod, mantragyerek.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91653 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 16:27

Rádióban is bemondtak tavalyi meg előtti híreket, hogy Kenyában meddőséget okozott a tetanusz oltás. Az sem egészen így volt, csak a törzsi orvosnak kimondott valakik lázadtak fel a komoly orvostudomány ellen. Mert minek olyan dolgokkal is foglalkozni, hogy AIDS, meg óvszer, meg a többi. Ezek a sámánok már csak ilyenek.

Amúgy technikai esély van rá, de nem az oltás program és a többi konteós legenda lesz a lényeg, hanem valami erős helyi mulasztás és egyéb fasság. Főleg mert ha megkérdezel egy orvost is, pont olyan hormonra hivatkoznak, amit folyamatosan, kúra-szerűen kell alkalmazni, egyszeri oltással még nem hatékony...

Sok buzi megterjeszti, de valahogy mindig mellette szerepl a "katolikus orvosok szerint", amit nem értettem miért kell kihangsúlyozni, akkor lestem meg s szakmai publikációkat.
Make love not Wor.

#91654 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 16:25

Te tudod, vagy csak egy Jásdi-féle Szent koronás videót mantrázol? Esetleg a többi hazugtól jött az infó?

Skatulyázol. Jásdi a szentkoronával nem szokott foglalkozni mélyrehatóan, más az érdeklődési köre. Népművészet, népdalok, szentkorona inkább Papp Gábor, vagy Szántai.

De eleve az van, hogy az emberben belül van egy kereső fázis, egy irányultság. Sok mindent megnéz, hallgat, s aztán kimagozza, hogy mi ebből az, ami igaz, vagy ki az aki megvezet s ki az, aki tényleg elmondja érdek nélkül s őszintén a frankót.

Ez a mai elbaszott liberális szeméthalmaz áldozata mindenki, mert még azon belül is egymás ellen küzdenek. Az egyik aszongya melegfelvonulás fújj, de közben azt is mondja, hogy Isten is fújj, meg minden fújj, de az okostelefon az űberkirály. Egyre nem gondol. Az élete véges, és mérlegre kerül, kibaszottul nem gondol bele, hogy nem a zabálásról szól, s nem arról, hogy mennyit keres, mennyit tanult, vagy mit sikerült megvásárolnia, és a kibaszott drágaságaink topikba betolnia. Ez mind értéktelen, vagy egy állandóság.

Na az pont nem ez.

De mondok egy rövidke példát, s hozzátenném, hogy már nagyon sokszor tapasztaltam az erkölcs fentről irányított működését.
Mikor lekéstem a nemzetközit, s gyalogoltam szlovákokhoz, a hátizsákom kiszakadt, mert a nejem szarrá mosta a géppel. Laptom, ruhák, minden faszság a sínek között landolt.

Másnap Kauflandban mondom kell egy másik. Volt 6 juróért egy szar és 40 juróért egy profi. Mondom faszom fog kifizetni 40 jurót, átbaszom róla a fityegő címkét a másikra a pénztárosnak fingja sem lesz róla. Aztán mégsem. Magam,ban nem tudnám lerendezni az ilyen dolgokat.
Pár napra rá sétálok, s találtam egy üres ugyanolyan hátizsákot a sínek között. Kicsit poros volt, de hibátlan.

Meséljek még?

Bementem egy autószalonba, látom a kulcs ott van ....őőő na ez nem igaz :Đ

De mikor kisebbik fiam akkora lett, hogy már cipelhettem kerékpáron, s akartam venni a kerékpárra gyerekülést, de nem volt elég pénzem, másnap lomtalanítás volt a kerületben, s találtam az utcán egy origi újat, minden csavar ott volt becsomagolva, soha nem használták, és még mesélhetnék.

De kinek mi jön le az életből, hogy meddig mehet el, s mi a mérce.

#91655 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 16:38

Skatulyázol. Jásdi a szentkoronával nem szokott foglalkozni mélyrehatóan, más az érdeklődési köre. Népművészet, népdalok, szentkorona inkább Papp Gábor, vagy Szántai.

Szóval a többi hazug. Ugorhatunk is.
Make love not Wor.

#91656 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 16:27

Össze tudod vetni a feltett kérdések fontosságát (függetlenül attól, hogy honnan származik) az adott válasz súlyával?
Én a helyedben elkezdenék azon is gondolkodni, hogy miért van szükséged ilyen alja megnyilvánulásra és folyamatosan, mármint, hogy mi táplál belülről, hogy folyamatosan ehhez nyúlsz?

Nincs igényed ennél valami nyugisabb, megfontoltabb, bölcsebb életre, ahol nem szükségszerű mások folyamatos leanyázása, vagy pocskondiázása?

Légyszi, ha jól veszem ki ma hétfő van, a keddi napon végig itt leszek a hotelben, nem mentem haza, mert jack pot volt. Hozz össze olyanokat, hogy kedveseket írsz :nevet:

#91657 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 16:40

Szóval a többi hazug. Ugorhatunk is.

Mi alapján döntöd el, hogy hazudnak? Ez velős kérdés, mert ennyi erővel én is írhatnám a hivatkozási alapjaidra, hogy menj már a fenébe, ez hazugság.

Mi az origó barátom?

#91658 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 16:43

Mi alapján döntöd el, hogy hazudnak? Ez velős kérdés, mert ennyi erővel én is írhatnám a hivatkozási alapjaidra, hogy menj már a fenébe, ez hazugság.

Mi az origó barátom?

Elég volt nekem a körítés, meg a boszniai piramis, meg a többi, amit még a térképre sem tudtak rátenni. Az előadás módja alapban kettes, néha nincs összefüggés, csak csapong a pirmisok Szent Korona meg az Ummo bolygók közt.

Elég nagy kutatómunkával meg lehetne cáfolni minden mondatukat, de annó írtam, hogy többször nem fogom megtenni ezt a szívességet, mert egy vállrándítással elintézitek, nekem meg napok/hetek mennek el vele, ugyanis nem úgy kutatok, mint Dext.

Mehet egy kalap alá az összes ilyen buzi konteós előadó, meg a nagy magyar gróf a plazmavágójával, vízenergiával, háttérhatalom ellen harcolókkal és az összes homeopátiás gyökés, mikor előadják a gyógyszergyáras nagy elnyomó hatalmat, miközben ugyanúgy a piacra meg aprofitra gyúrnak, csak a szellemileg egy bites júzer hiszi azt, hogy jótékonysági intézmény, szívességi alapon, ingyé.

Elmúlt években sok baromságot magyarázták, pár hónapja modntad, hogy közel vagy a tűzhöz és olyat tudsz, amit senki, aztán nagy kuss, témaváltás, piros. Maradtunk a Rihanna esernyőjénél, amit marhára nem értek, de biztos Te vagy az egyszeri faszagyerek aki az egész földet leigázó háttérhatalom összes apró trükkjén átlát, csak mi nem értjük az összefüggést Rihanna esernyője és a világvége közt, pedig biztos kurva egyszerű...
Make love not Wor.

#91659 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 16:55

Maradtunk a Rihanna esernyőjénél, amit marhára nem értek, de biztos Te vagy az egyszeri faszagyerek aki az egész földet leigázó háttérhatalom összes apró trükkjén átlát, csak mi nem értjük az összefüggést Rihanna esernyője és a világvége közt, pedig biztos kurva egyszerű...

Amiatt, hogy 2011-ben kicsit kirohantam s dolgokat előrehoztam, megijedtem, felismertem, elismertem, hogy hibáztam.

Ez egy olyan dolog, mint, ha hirtelen felkészülés, tanulás nélkül hirtelen elkezdesz beszélni egy másik nyelvet. Hogy?
Persze, hogy hevesen hatott rám. Semmi nem az a valóságból, aminek látszik.
Nem oda tartunk, rossz az irány, nagyon rossz, és jónak van beállítva.

Tudomány, kutatások, fejlődés és minden az ellenkezője.
Nem fogom tudni elmagyarázni. Sokat gondolkodtam rajta, hogy milyen irányból közelítsem meg, hogy érthető legyen, voltak próbálkozásaim. A reakció ugyanaz, a mondanivalóm lényege is.

De legalább már eddig tiszta :-D mármint az, hogy nem lesz közös nevező.
Igen, tényleg az van, hogy átlátok mindenen, és nem egy szerencsés helyzet, mert magányba taszít véglegesen, s csak annyi, hogy lelkileg fel tudok rá készülni, nem lesz meglepetés.

#91660 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 16:55

Elég volt nekem a körítés, meg a boszniai piramis

Sok dolgot belekeversz az én cuccaimba, ami nincs ott. Ufós, piramisos témák nem mozgatnak, sem a szíriusz.

Vannak szimbólumok, ez elvitathatatlan, hisz ezrnyi képet linkelhetnék az összes sátánvillázó vezetőről, az egydollárosról, a georgiai kövekről, amire lehet legyinteni, hogy nincs is ott.

Szerintem már te is belefáradtál a sok konteósba.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4581
  • 4582
  • 4583
  • 4584
  • 4585
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.