HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4604
  • 4605
  • 4606
  • 4607
  • 4608
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92101 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 15. 12:21

Ha az általád említett valóság lenyomatát magadban megváltoztatod, akkor magát a valóság lenyomatát változtatod meg :D Hiszen nem kívülről hatnak rád az események, hanem te hatsz rájuk belülről. Minden saját tevékenységünk miatt történik. Ha JonesC rosszindulatú példáját vesszük és valakit elüt egy busz, annál az eseménynél több ember belső valósága adódott össze.

Jajj, hagyd már ezt a sethista filozófiai szart, akadjál le róla. Tényleg, szerencsétlen balesetet szenvedett vagy megbetegedett emberek nevében szólok, hogy nagyon gáz. Szerinted aki bajba kerül, megbetegszik, önhibáján kívül baleset vagy más veszteség éri, az tehet róla, meg volt előtte valóságlenyomata, te nagyoneszes ufókutató? Persze hogy nem. Lehet képzelegni, meg tervezgetni, de a valósághoz nem sok köze van, sokszor a valóságra nem lehet hatni még tervezéssel, ráhatással sem, annyira összetett, annyi benne az embertől független tényező. Vagy a gazda, akinek elveri a termését a rossz idő, hiába fóliázott, permetezett, kínlódott? Látszik tényleg annyi élettapasztalatod van, mint egy ötévesnek, pedig azt hittem, hogy mióta nem jelentkeztél, komolyodtál azért egy minimálisat. Egy dolog az ufószarba vetett hit, meg másik ez az idegesítő, álokoskodó szar, amit művelsz, de tényleg. Addig leszel ilyen nagyon okos, míg téged is nem ér egyszer valami baj, aztán szakértheted utána, hogy milyen lenyomatod volt a valóságról, meg hogyan hatottál rá, meg utána írogathatod róla a Tanulmányokat és Szimbólumelemzéseket A Garázsba.

A legritkább esetben üt el úgy busz az embert, hogy szándékosság van benne, legtöbbször előre nem látott oka van.

Szerk.: mert miért ne. Meg mielőtt okoskodnál, hogy erre van a biztosítás, csak szólok, hogy az sokszor nem fedezi az egész kárt, meg a lábad, életed, egészséged nem adja vissza, akkor sem, ha millókat kaszálsz vele egy kártérítési perben.

Szerkesztette: Raynes 2015. 10. 15. 19:26 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#92102 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 15. 19:57

Amilyen drágák ezek a szarok évek óta, én elvárnám tőlük, hogy nagyon fejedelmiek legyenek, persze nem azok.

Amilyen szinten imádom a halkonzerveket, mert egyébként a legrosszabbat is fel lehjet ütni citrommal, és egyéb fűszerekkel, meg ugye omega három, hát inkább magam főzök.

De, ha már halkonzerv, nincs különbség a legdrágább, s a legolcsóbb között, mindet kipróbáltam. Kedvelem a tengeri halakat, annak ellenére, hogy konzerv, frissen meg nincs alkalmam kifogni, de rajta vagyok az összes tengeri herkentyűn, ami számomra megfizethető. Rák, kagyló, olajbogyó, kakukktojás.

#92103 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 15. 15:57

mit basz el a robot te szerencsétlen?

A fényezést. Utána meg javítják a lakkozást. Én meg képeztem Dextnek a bizánci múzeumban, kíváncsi leszek mit tud belemagyarázni a bármin kívül. Piramisnál sem értette, hogy miért csak arra ugrottunk rá? Római, görög építészet lófasz? Ezek is akkora oszlopokat raktak egyenes sorba, szép függőlegesen, mint a picsa.
Make love not Wor.

#92104 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 16:29

Hogy milyen példa?

Menjünk el Dexthez és akadályozza meg, hogy gondolati úton a lábára lépjünk. Na?
Make love not Wor.

#92105 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 15. 20:24

A fényezést. Utána meg javítják a lakkozást. Én meg képeztem Dextnek a bizánci múzeumban, kíváncsi leszek mit tud belemagyarázni a bármin kívül. Piramisnál sem értette, hogy miért csak arra ugrottunk rá? Római, görög építészet lófasz? Ezek is akkora oszlopokat raktak egyenes sorba, szép függőlegesen, mint a picsa.

Mert csak az egyenesen rakottak maradtak meg, a ferdék eldőltek és összetörtek :nevet: Azok azért nincsenek már meg :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92106 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 15. 19:24

A fényezést. Utána meg javítják a lakkozást.

Aha. Akkor ez olyan, hogy állok a diszkóban kólával a kezemben, erre kiverik belőle a sört.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#92107 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 15. 19:25

Menjünk el Dexthez és akadályozza meg, hogy gondolati úton a lábára lépjünk. Na?

Ja. Aztán miközben a sajgó lábát pihenteti, elmagyarázzátok neki, hogy magának teremtette a valóságot, meg csak az ő rezgésszintjén történt meg az egész, a tiéteken nem, meg nem is akartátok, csak egész véletlen volt, hogy arra jártatok és pont azzal kezdtétek, hogy a lábára léptetek, véletlenül vagy ötször.

#92108 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 15. 20:33

Aha. Akkor ez olyan, hogy állok a diszkóban kólával a kezemben, erre kiverik belőle a sört.

Jaja, mert kolat a tuggyukkik isznak :)

#92109 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 16:36

Na most belekötöttél az élő fába, gratula :up: csak értelmezés kérdése. Mindig van akcija, ez nem 2 juró általában, s nem is vettem eddig mikrós kaját, mert nem az én világom.
Nem 50 centes kaja, de csak 50 centnyit tudok belőle elfogyasztani, a maradékot pedig tudom divatos a kukába kúrni, de nem az én világom.
Valamelyik részét értelmezd.

Ha azt írtam volna, hogy lementem az étterembe, s ugyanezt a kaját kihozta a pincér 5 juróért, akkor jó fej vagyok :-s :omg: de nehéz veletek.

Amikor kolis voltam az egyik pizzazo volt olyan balga, hogy 50 Ft-ert adott egy pizzat es melle gyumolcsrizst.
Kiment a fel koli, mindenki rendelt minimum 5 darabot ( mar akkor is kb 300-400 volt egy pizza).
Megenni nem birtuk, hat hutobol kikaptuk a polcokat es dobozostol belement vagy 30 pizza.
Ettuk vagy 2 napig, semmi baja nem volt.

Semmi baj nincs a mirelit cuccokkal. Visszafagyasztani nem kell, akkor kb barmeddig tarolhato.
Multkor lattam valami okos mit meddig taroljunk fagyasztva cimu agymeneset.
Ilyenek voltak benne:

Disznohus, max 2 honap
Marhahus, max 2 honap.
Pucolt zoldsegek, max 3 honap.
Fott etelek, max 1 honap.

Ez is ehen doglene, ha nem naponta vasarolna...
:)
Szep is lenne, ha egy hust max 2 honapig lehetne melyhutoben tarolni.....

#92110 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:48

Mondjuk én nem szoktam addig se :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92111 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 20:48

Mondjuk én nem szoktam addig se :)

Fagyasztott husok sokaig elallnak.
Tan a telen vagott disznot 2 honap alatt felzabaljak a fagyobol? Ugyanmar.
Sok fasz firkasz nem tudja mar hol tartanak.....

Nem azt mondom, hogy fagyasztottat kell enni evek mulva is, de semmi baja nem lesz ha kicsit regebbi :)

Szerkesztette: FőDudu 2015. 10. 15. 19:53 -kor

#92112 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2015. 10. 15. 19:44

Szep is lenne, ha egy hust max 2 honapig lehetne melyhutoben tarolni.....

Azért végtelenségig sem lehet.

Mondjuk lehet mégis gugáéknál lenne a helyem. Nézném, ahogy dolgoznak, amit elront a robot, azt én is elbasznám utána, és egy pofa Nesqik után ráfognám a nyuszira, meg kicsit hátráltatnám őket, meg köztudományosan gondoskodnék róla, hogy ne legyenek nekik megalázók a munkafeltételek, ha kell, a bányába is lemenjenek kicsit, és az objektummodell-valóságuk megfelelő legyen, kicsit gányolnék a cégnek adatbázist Excelben, amit Outlook Expressben csatolhatnék driverek nélkül feltelepített XP alól, titkosítatlan Wi-Firől, freemailelm, ahogy az öltönyösnyakkendősök szokták, persze mindezt szép tortadiagrammokkal és bullshitekkel és zenélő ppt diákkal megtámogatva, fél milkás bizniszlaptopról, a végén meg jó gyulistához méltóan csődbevinném a kócerájt, és az egészet a háttérhatalomra fognám. Szerintem ez már egymagában egy komplett motivációs levél, jobb is, ha megfontolják, ilyen fasza és képzett munkaerőt nem kapnának minden sarkon.

Szerk.: egy kontaktának amúgy is kell szerkeszteni. Esetleg ha ez csak leányvállalat, akkor átmennék utána köpponti céghez is rendet tenni akármikor, persze ilyenkor már fizetésemelést is kérnék.

Szerkesztette: Raynes 2015. 10. 15. 20:03 -kor

#92113 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 15. 20:57

Azért végtelenségig sem lehet.

Mondjuk lehet mégis gugáéknál lenne a helyem. Nézném, ahogy dolgoznak, amit elront a robot, azt én is elbasznám utána, és egy pofa Nesqik után ráfognám a nyuszira, meg kicsit hátráltatnám őket, meg köztudományosan gondoskodnék róla, hogy ne legyenek nekik megalázók a munkafeltételek, ha kell, a bányába is lemenjenek kicsit, és az objektummodell-valóságuk megfelelő legyen, kicsit gányolnék a cégnek adatbázist Excelben, amit Outlook Expressben csatolhatnék driverek nélkül feltelepített XP alól, titkosítatlan Wi-Firől, freemailelm, ahogy az öltönyösnyakkendősök szokták, persze mindezt szép tortadiagrammokkal és bullshitekkel és zenélő ppt diákkal megtámogatva, fél milkás bizniszlaptopról, a végén meg jó gyulistához méltóan csődbevinném a kócerájt, és az egészet a háttérhatalomra fognám. Szerintem ez már egymagában egy komplett motivációs levél, jobb is, ha megfontolják, ilyen fasza és képzett munkaerőt nem kapnának minden sarkon.

Szerk.: egy kontaktának amúgy is kell szerkeszteni. Esetleg ha ez csak leányvállalat, akkor átmennék utána köpponti céghez is rendet tenni akármikor, persze ilyenkor már fizetésemelést is kérnék.

Jó itt náluk, kiba jól fizetnek, sőt, túl vagyok fizetve ezt aláírom, az meg nem marad meg, aki nem kedveli ezt a melót, vagy nem szívből tesz akát többet is, mint elő van írva, már közülünk is esett ki ember, nem pótolták. Sőt azok sem jelentkeznek, akiket be kéne tanítani, mert őket meg rohadtul alulfizetik, egy darabig maradunk. Ebből béralku lesz már előre látom, mert hosszú távon 1 millát havonta nem akarnak fizetni, én meg kevesebbet nem szeretnék keresni a családtól távol úgy, hogy bármikor szólnak 16, és már ugrok is. Kint az idő alkalmatlan a kirándulásra, hotelben bőrözni ingyen meg nem pálya, akkor inkább pistole de granda, mármint nagyban. Krumplisaláta 1kg 2 juró, betáraztam belőle a céges hűtőbe, kenyér nem kell hozzá, laktató.

Most azt az időszakot élem, hogy fektetett nyolcas, minden végtelenül érkezik. Az élmények, a pénz, s a tanulás.
Dakujem :-D

#92114 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:00

Faszomat kell oldalakon át rugózni, hogy lasagne a kajám :omg: ebbe belekötni, s hogy ennél bárki jobb, meg bárminél, és még annál is jobb. Forever :up: anyádkor!

#92115 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:02

Nesztek, és basszátok meg, ennyire nehéz itt kint, egyedül vagyok, csak angolul tudom magamat megértetni:

#92116 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:03

3500 eurót? nem fognak ezért fizetni, max adnak majd többet a sima betanítottaknak, 800 vagy 1000 eurót.

Idézet

#92117 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:02

Nesztek, és basszátok meg, ennyire nehéz itt kint, egyedül vagyok, csak angolul tudom magamat megértetni:

12sec, negatív rekord.

Szerkesztette: Iguana 2015. 10. 15. 21:09 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#92118 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:02

Jól elbeszélgetsz a felsővezetékekkel angolul :nevet:

21 sec, nyertem :Đ

Idézet

#92119 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 22:11

Jól elbeszélgetsz a felsővezetékekkel angolul :nevet:

21 sec, nyertem :Đ

Kb. 30 percembe került a hamis magyar történelem, amit megtanult. További kvescsünsz úgy, hogy soha nem tanultam angolul?
Vihoghatsz a gatyádba, de a helyzet kettős és nem egyszerű.

Itt nem csak, hogy ki kell javítanom, hogy mit nem tud pontosan, de az esélyem nulla, a végén pedig kezet fogtunk, mert megértette.

És tudod mit? Bekaphatod! Esélyed sem lenne, mert asnnyira okos vagy, hogy ilyen helyzetben meg sem mernél szólalni :omg:
Engem meg leszarom a beosztását :-s

#92120 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:21

Kb. 30 percembe került a hamis magyar történelem, amit megtanult. További kvescsünsz úgy, hogy soha nem tanultam angolul?
Vihoghatsz a gatyádba, de a helyzet kettős és nem egyszerű.

Itt nem csak, hogy ki kell javítanom, hogy mit nem tud pontosan, de az esélyem nulla, a végén pedig kezet fogtunk, mert megértette.

És tudod mit? Bekaphatod! Esélyed sem lenne, mert asnnyira okos vagy, hogy ilyen helyzetben meg sem mernél szólalni :omg:
Engem meg leszarom a beosztását :-s

Ne legyél már ennyire ostoba. Komplett videókonferenciákat nyomunk le, ahol tolmácsolok. Gyanítom a faszságodból meg amúgy sem értett semmit, ami nem is baj, mert úgy sincs fogalmad semmilyen történelemről.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4604
  • 4605
  • 4606
  • 4607
  • 4608
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.