Mivel h264-nél tearingeltek a videók, ezért meguntam az XP-vel szenvedést, ment fel a Win7 SP1 US Prof, és egyből jó minden. A telepítés megvolt tizedannyi időből, mivel a telepítője fejlettebb a Win7-nek, meg a dryware-ekkel, akarom írni a drájvörökkel

sem kellett szórakozni, sem az AHCI-vel, és egyből jól kezeli a videókártyát is, és beállítani is könnyebb. Még a 17-es Synaptics driver is elsőre felment. Mindjárt ezt kellett volna feltenni, nem is lassabb, mint az XP, az előző próbálkozásokkal csak az időm pocsékoltam. A negyedping alapú trójai alrendszer meg a fogamat is tisztíccsa. Nem is értem, hogy ilyen Felesdizájnör-féle Warez Pistik és egyéb hülyekölkök mit akarnak még mindig ikszpézni, tényleg megérdemlik, hogy magukat szopatják. A Goldendict is elsőre jól jelentette meg a kiejtési karaktereket, szóval azt sem kellett reszelni, az ékezetes BATCH-es átnevezést még nem teszteltem, ma már a faszom sem fog MiKTeX-et telepíteni, majd holnap. Érzésem szerint jó lesz az is elsőre, reszelés nélkül.
Igaz az SMPlayer beszopatott, de ez nem a Win7 hibája. Beállítottam mindent, a 4 szálas dekódolást is, erre továbbra is szaggattak a h264-es videók. Már majdnem kibasztam a gépet mérgemben az ablakon, mikor eszembe jutott, hogy az SMPlayerhez valami ismeretlen oknál fogva egy szálat támogató mplayert csomagolnak már kezdettől fogva, azért szaggat, meg amúgy is gyanús volt, hogy csak 20-30%-on pörög a proci a feladatkezelőben. Letöltöttem egy több szálas mplayer binárist, és egyből jó lett minden.
Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 14. 11:42
Raynes! Milyen a szállásod jelenleg? Van melód, vagy keresel?
Jelenleg kisszobás bérletem van, elég kicsi a szoba, meg asztal-szék nagyon hiányzik belőle a gépezéshez, amúgy elfogadható, a környék is. Relatíve olcsó, 80 font hetente. Egy baja van, a bent lakó házigazda szarrágó, és állandóan lekapcsolgatja a fűtést és a melegvizet, igaz a fűtést már nem annyira, mióta már itt is hűvösebb lett. Viszont melegvíz az még néha nincs, ez idegesítő, vissza kell kapcsolni, és megvárni, míg megmelegszik. Meló most nincs, remélhetőleg nemsokára csak lesz valami, főleg, hogy most már jobban ráfekszek a keresésre, hogy nem kell ilyen telepítésekkel szarolni.