HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4701
  • 4702
  • 4703
  • 4704
  • 4705
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94041 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 14. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 12. 14. 14:49

Nem tudom miket termelnek, van erre valami motorgyar, meg VW beszallito, stb.

Megkerdezem mi a helyzet azokban.

Elég, ha adsz egy weblinket a gyárakról, átnézem, biztos van karrier meg hasonlók.
Annyit már tudok angolul, hogy megírjam a jelentkezésemet.
A filizófiai mélységek kihívást jelentenek, de ha elküldenek valahová azt értem, meg azt is, hogy mit kell csinálni :-D

#94042 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 13:57

Én füstlit szoktam tolni, mondjuk nem főzöm, hanem sütöm, félbevágott stangliba belekarikázok kelgyóuborkát, arra sült virsli meg mustár. Hibátlan :)
Nem nagyon izgat, hogy miből van a füstlie, elég, hogy finom :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94043 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 14. 13:56

Elég, ha adsz egy weblinket a gyárakról, átnézem, biztos van karrier meg hasonlók.
Annyit már tudok angolul, hogy megírjam a jelentkezésemet.
A filizófiai mélységek kihívást jelentenek, de ha elküldenek valahová azt értem, meg azt is, hogy mit kell csinálni :-D

https://delodajalci.mojedelo.com/
http://www.zaposlite...podatki=english
http://www.resumark....cation/Slovenia
http://www.slovenia....-and-work/work/

#94044 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 14. 14:57

Én füstlit szoktam tolni, mondjuk nem főzöm, hanem sütöm, félbevágott stangliba belekarikázok kelgyóuborkát, arra sült virsli meg mustár. Hibátlan :)
Nem nagyon izgat, hogy miből van a füstlie, elég, hogy finom :)

Én pontosan tudom, hogy miből készül :-D de engem sem zavar, hiába láttam.
Na erre mondják azt, hogy később rábaszunk :nevet:

Füstölt kolbászként, amit kínálnak, arra kell figyelni, hogy legyen rajta egy nyom, hogy a saját súlyánál fogva lógott, ott ellaposodik és kissé "kormosabb". Ennek hiányában csak füst aroma olajat kapott, az illata jó, de olyan, mint a rum aroma. 90 környékén a HC-nél melóztam a közvágóhídon. Húsipari segédanyagokat forgalmaztunk, targoncás, raktáros voltam jobbára, az elején meg segédmuki.

Na ott mindent láttam. Felvágottakat kaptunk ajándékba, de nem merte megenni senki :Đ mert láttuk az összetevőket.
Füst aroma olajat 50 literes kannákban, raklapokon vittem ki a kamionokhoz. A füstli az szója, sertésbőr, állományszarság, ízfokozó és aroma olaj :up:

Én is kedvelem :Đ 48 éves vagyok, már bármi belefér. 2 napja voltam egy haveromnál, kellett pár dolog a lakásba, látom nagyon falfehér, enervált. Mondom veled meg mijafasz lett, hogy fél éve nem láttalak :-s
Rákos, kemó, stb. Járni alig bír. Jóval fiatalabb nálam.

De amikor tavaly melóztam a klímás ürgével, na ott az onkológián láttam eleget. Tök fiatal srácok, csajok, úgy néznek ki mint a zombik. Az idősebbeket még csak valahogy elfogadja az ember, de akik jóval fiatalabbak :omg:

#94045 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 14. 13:13

Szóval ma már a nyelvtudás nem feltétel, túl sokan vannak kint, elég ha jól melózik.

Viszont úgy pénzt ne várj.
Make love not Wor.

#94046 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:08

Nem tudom milyen arányú a szója benne, de macska is megeszi, szóval olyan rossz nem lehet :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94047 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 14. 14:05

Na ott mindent láttam. Felvágottakat kaptunk ajándékba, de nem merte megenni senki :Đ mert láttuk az összetevőket.

Nálunk voltak igényesebb cuccok is, ipar saját boltjában vehettél kedvezményes színhúst. Persze mindenki 100 kilóval kérte és vitt a fél falunak, akkor bevezették, hogy csak adott mennyiségig meg jegyre adnak. Nem baj, csomó jegyet visszaváltottam a kocsma körül aztán már mentem is a húsért, ha ennyire hülyék.

Még mindig jobb az a parizer, mint a lejárt, újrahasznosított, pancsolt romlott lófaszok a piacon ismeretlen összetevőkkel.
Make love not Wor.

#94048 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 14. 15:06

Viszont úgy pénzt ne várj.

Nem rólam van szó, hanem a jelenségről, ma már simán van lehetőség melózni nyelvtudás nélkül ott, ahol csoportosan magyarok vannak.
Mondjuk az más kérdés, hogy miért nincs igénye menet közben tanulni a nyelvet, fejlődni, ha már ott van helyben.

Nekem nincs gondom azzal, hogy nyelvet kell tanulni, lehet azt játékosan is. Szlovákoknál folyamatos fejtörők voltak, meg rajzolások, hogy mi mit jelent :-D angolokhoz is simán kimennék, s csak amiatt, hogy tanuljam a nyelvet. Szlovákoknál nem volt rá mód csak ritkán. Szobatársam, recepció, főnökök, bolt. Nem beszélnek általában angolul.

#94049 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 14. 15:09

Nálunk voltak igényesebb cuccok is, ipar saját boltjában vehettél kedvezményes színhúst. Persze mindenki 100 kilóval kérte és vitt a fél falunak, akkor bevezették, hogy csak adott mennyiségig meg jegyre adnak. Nem baj, csomó jegyet visszaváltottam a kocsma körül aztán már mentem is a húsért, ha ennyire hülyék.

Még mindig jobb az a parizer, mint a lejárt, újrahasznosított, pancsolt romlott lófaszok a piacon ismeretlen összetevőkkel.

Mikor még a HC-nél melóztam, volt egy martonvásárhelyi húsipar, na azok nagyon igényes cuccokat gyártottak, voltam náluk kiszállításon, tulaj nagy haverom volt, fel is pakolt bennünket rendesen. A főnökünk mindig szajkózta, hogy tőlük bármit meg lehet enni.

Pini Hungary :nevet: talán Kapuvár? Ott is jártam, meglestem a virsli szekciót, hinnye bammeg :Đ na az a teszkós szilveszteri akciós, ha még létezik.

Vagy jártam a budafoki camping sajt gyárban, előtte nagy kedvencem volt, gondolom ez mindent elmond :-D oda tej nem megy be soha. Mi is csak a kinyomott tömlőket szállítottuk nekik, amibe töltötték. Kérdeztem a faszikat a nagy keverőgép mellett, hogy hol a tej. Hülye vagy :-s :-D

#94050 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 14. 14:20

Nem rólam van szó, hanem a jelenségről, ma már simán van lehetőség melózni nyelvtudás nélkül ott, ahol csoportosan magyarok vannak.

Valamennyire. Aztán menj be egy közműszolgáltatóhoz elintézni bármit. Igaz az angolok is így állnak hozzá, ablak másik felén is sokszor olyan van, aki nem nagyon tud angolul.
Make love not Wor.

#94051 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 14. 15:08

Nem tudom milyen arányú a szója benne, de macska is megeszi, szóval olyan rossz nem lehet :)

A natrium glutamát a macskát is átveri :-D

#94052 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 14. 14:32

Mikor még a HC-nél melóztam, volt egy martonvásárhelyi húsipar, na azok nagyon igényes cuccokat gyártottak, voltam náluk kiszállításon, tulaj nagy haverom volt,

Az melyik tulaj volt? Besírok, ha ismereted a Ferit.

Pini Hungaryt megnéztem a cégtárban, az is mókás buli lehetett, majdnem 1.5 hónapig működtek...
Make love not Wor.

#94053 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 14. 15:38

Az melyik tulaj volt? Besírok, ha ismereted a Ferit.

Pini Hungaryt megnéztem a cégtárban, az is mókás buli lehetett, majdnem 1.5 hónapig működtek...

A nevére nem emlékszem, ez 90-94 között volt, az arca van meg, zömök, alacsony, telivigyor, jó kedély, sokat járt be vásárolni, én meg kitargoncáztam neki. Ez régi történet.

Pini Hungary? Na akkor abban az 1.5 hónapban jártam ott, s már beugrott, hogy Kaposvár, bammeg te onnan vagy.

#94054 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 22:19

Mivel h264-nél tearingeltek a videók, ezért meguntam az XP-vel szenvedést, ment fel a Win7 SP1 US Prof, és egyből jó minden. A telepítés megvolt tizedannyi időből, mivel a telepítője fejlettebb a Win7-nek, meg a dryware-ekkel, akarom írni a drájvörökkel :Đ sem kellett szórakozni, sem az AHCI-vel, és egyből jól kezeli a videókártyát is, és beállítani is könnyebb. Még a 17-es Synaptics driver is elsőre felment. Mindjárt ezt kellett volna feltenni, nem is lassabb, mint az XP, az előző próbálkozásokkal csak az időm pocsékoltam. A negyedping alapú trójai alrendszer meg a fogamat is tisztíccsa. Nem is értem, hogy ilyen Felesdizájnör-féle Warez Pistik és egyéb hülyekölkök mit akarnak még mindig ikszpézni, tényleg megérdemlik, hogy magukat szopatják. A Goldendict is elsőre jól jelentette meg a kiejtési karaktereket, szóval azt sem kellett reszelni, az ékezetes BATCH-es átnevezést még nem teszteltem, ma már a faszom sem fog MiKTeX-et telepíteni, majd holnap. Érzésem szerint jó lesz az is elsőre, reszelés nélkül.

Igaz az SMPlayer beszopatott, de ez nem a Win7 hibája. Beállítottam mindent, a 4 szálas dekódolást is, erre továbbra is szaggattak a h264-es videók. Már majdnem kibasztam a gépet mérgemben az ablakon, mikor eszembe jutott, hogy az SMPlayerhez valami ismeretlen oknál fogva egy szálat támogató mplayert csomagolnak már kezdettől fogva, azért szaggat, meg amúgy is gyanús volt, hogy csak 20-30%-on pörög a proci a feladatkezelőben. Letöltöttem egy több szálas mplayer binárist, és egyből jó lett minden.

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 14. 11:42

Raynes! Milyen a szállásod jelenleg? Van melód, vagy keresel?

Jelenleg kisszobás bérletem van, elég kicsi a szoba, meg asztal-szék nagyon hiányzik belőle a gépezéshez, amúgy elfogadható, a környék is. Relatíve olcsó, 80 font hetente. Egy baja van, a bent lakó házigazda szarrágó, és állandóan lekapcsolgatja a fűtést és a melegvizet, igaz a fűtést már nem annyira, mióta már itt is hűvösebb lett. Viszont melegvíz az még néha nincs, ez idegesítő, vissza kell kapcsolni, és megvárni, míg megmelegszik. Meló most nincs, remélhetőleg nemsokára csak lesz valami, főleg, hogy most már jobban ráfekszek a keresésre, hogy nem kell ilyen telepítésekkel szarolni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94055 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 22:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 14. 15:31

A nevére nem emlékszem, ez 90-94 között volt, az arca van meg, zömök, alacsony, telivigyor, jó kedély, sokat járt be vásárolni, én meg kitargoncáztam neki. Ez régi történet.

Kizárva, 2004 körül kavart nagyon és vitte csődbe a világot. Inkább magas, vékonyféle. Pécsről jött a cég is.
Make love not Wor.

#94056 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 14. 22:51

A füstli tényleg jó cucc, igaz az ára is. Mondjuk az angol virslik is elég finomak, és a többi termékhez képest még relatíve olcsók is. Vettem hozzá eredeti Colman's angol mustárt, nagyon erős, nagyon ütős cucc, ezt tényleg ne hagyja ki, aki még nem kóstolta. Kicsit tormás, de nem az adja az erejét, hanem állítólag a sárga mustármag, és a töményebb ecetes áztatás. Tényleg büntet, pedig én sok üvegnyi Erős Pistán, meg délvidéki, méregerős, a szád belülről sebesre maró paprikákból főzött (édes paprikát nem tartalmazó, plusz csiliporokkal és Erős Pistával megtoldott) lecsókon edződtem, de ettől még nekem is lángol a búrám, tényleg nem kamuznak a neten, hogy ez a világon a legerősebb mustár, beelőzi az indiait is. Mindössze 80 penny volt, vastagon megérte, kevés kell belőle. Na, ez a mustár, gyerekek, nem a kiskunfélegyházi-kecskeméti, savanyított Univer-fos, igaz ehhez képest a dijoni mustárak is elbújhatnak, ha már volt erről szó pár oldallal ezelőtt. Ma meg leárazott (reduced to clear) mexikói cheddar sajtot vettem, az is olyan erős volt, mint a nyü, egy fontot megért egy jó nagy darab, még most is lángol tőle a gyomrom, meg sajog a gyomorszájam, de legalább laktat, érzi az ember, hogy kaja van benne, nem bébiétel.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94057 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 15. 06:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 14. 23:23

Kizárva, 2004 körül kavart nagyon és vitte csődbe a világot. Inkább magas, vékonyféle. Pécsről jött a cég is.

Ehhh, rákerestem, megvan még a cég, nem egyről beszélünk. De, hogy most éppen ki a tulaj, a tököm se tudja, ez tényleg régi ügy.
1990-94 között melóztam a HC-nél.

Idézet

Cég:
Mur Hús M Kft.
Cím:
2462 Martonvásár, Szent László utca 52.
Tel.:
(22) 460253
Tev.:
húsfeldolgozás, vágóhíd, élelmiszergyártás, élelmiszer nagykereskedelem, élelmiszeripar, forgalmazás, gyártás

#94058 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 15. 06:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 14. 23:19

Jelenleg kisszobás bérletem van, elég kicsi a szoba, meg asztal-szék nagyon hiányzik belőle a gépezéshez, amúgy elfogadható, a környék is. Relatíve olcsó, 80 font hetente. Egy baja van, a bent lakó házigazda szarrágó, és állandóan lekapcsolgatja a fűtést és a melegvizet, igaz a fűtést már nem annyira, mióta már itt is hűvösebb lett. Viszont melegvíz az még néha nincs, ez idegesítő, vissza kell kapcsolni, és megvárni, míg megmelegszik. Meló most nincs, remélhetőleg nemsokára csak lesz valami, főleg, hogy most már jobban ráfekszek a keresésre, hogy nem kell ilyen telepítésekkel szarolni.

Bazzz, tényleg Skót a tulaj :-D
Milyen melót keresel kb.?

Ideiglenes meló innen?

http://londoniapro.co.uk/

#94059 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 15. 06:32

Még ezt is szoktam lesni:

http://angliaitanacs...ek/munkat-kinal

#94060 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 15. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 14. 22:51

...Na, ez a mustár, gyerekek, nem a kiskunfélegyházi-kecskeméti, savanyított Univer-fos, igaz ehhez képest a dijoni mustárak is elbújhatnak, ha már volt erről szó pár oldallal ezelőtt.

Majd jólmegmondja neked Gabibácsi, mi a fos az Univer termékeken... :))
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4701
  • 4702
  • 4703
  • 4704
  • 4705
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.