HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4705
  • 4706
  • 4707
  • 4708
  • 4709
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94121 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 17. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 08:22

Azért vagyunk még itt, mert a nejem tanul, mindkét gyerek tanul.
Ha az iskolákat befejezték, akkor jöhetnek, mehetünk.

Egyelőre ez csak elmélet, diózás, a legvalószínűbb, hogy hamarosan én megyek vissza melózni, ha van rá mód szlovákokhoz, ha jó pénz van, akkor szinte bárhova.

Általában az van, hogy sokat diózok, gondolkodok. De, hogy a gyakorlatban ebből mi valósul meg, s menet közben megint min diózok, az két külön dolog.

Most is éppen csinálok valamit, mindig valamin ügyködöm, nem szoktam tétlenül üldögélni. Na ez a része a gyakorlatban megvalósuló dolgok.
Mikor írtam, hogy megyek a szlovákokhoz, ugyanez a dörgicse volt. Hülye vagy hozzá, 3 nap múlva hazajössz, anyád, stb, nem értesz hozzá, ostoba vagy.

Sablonszöveg, már megszoktam a károgást, az igényt nem értem, hogy miért van rá + mindig ugyanaz megy, soha nem más :nevet:

Egyébként külföldre kiköltözni nem annyira bonyolult.
Nagyobbik fiam 20 éves, nem is kell feltétlenül velünk jönnie, már most melózik.
A kisebbik miért ne tanulhatna tovább külföldön?
Miért ne találnék 1 napon belül állást magamnak? Rengeteg ügynökség van, sok ingyenes képzés cégeken belül, ahhoz csak nyelvet kell tanulni. A német nyelvtől sajnos fázok.

Egy biztos, itt Nógrádban nincs munka, ha van az 100 küvecs körül. Mindenképpen megéri kitelepülni úgy, hogy a kecót megtartjuk.
Már a nejemnek is szimpi a kinti élet, volt kint nálam a gyerkőcökkel, volt a melóhelyemen. Azt mondta ennyi pénzért bármikor bevállalja a gyári melót.

De ezernyi más meló van, s ma már nem kitétel, hogy életed végéig egy helyen dolgozzál. Szlovákiában maradhattam volna sofőrnek, szállítás Magyarországra furgonnal vagy targoncásnak, mert 4 évet targoncáztam papír nélkül. Erre azt mondták, hogy lehetséges, ha a képzést azonnal elkezdem.
Hja, de a fizu 3-4 euro óránként :omg: meg annyira nem tudok szlovákul, hogy beüljek egy képzésre, ahhoz min. egy év kellene, hogy tűrhető szinten értsem.

eccómintcáz, baromi sok lehetőség van, de nem itthon :omg: hja itthon is lehetne sofőrködni havi 100-120-ért :omg: rengeteg sofőrt keresnek furgonra.
Ennél még szlovákia is jobb a 3-4 jurós órabérrel, de ennyi pénzért meg nem megyek ki. Ha már ki kell mennem, akkor fizessenek meg a távollétért.
Eddig még mindig Ausztria a legjobb megoldás pénzügyileg, de oda kell a német.

Na majd lesz valahogy, egyelőre levelezgetek, jelentkezek helyekre.

Meg mert gyula vagy
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94122 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 08:27

Ezt majd idézd már be. Mert szerintem meg nem volt ilyen, Legalábbis nem különösebben. Az ausztriai előtt volt, amikor összehordtad a végtelen mennyiségű baromságot vállalkozósdiról, meg három hónap utáni hitelekről.

Nem idéz vissza semmit, ha pedig mi tesszük, nem reagál.
Tanácsokat adtunk, segíteni próbáltunk.
De ő tényleg nem hiszi el hogy van olyan ember is aki nem a másiknak akar rosszat.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94123 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 12. 17. 09:18

És hiába hazudja be, hogy elégedett az életével, akkor nem lennének ilyen kétségbeesett külföldi próbálkozások.

Alapvetően nincsenek gondjaim, gondjaink. Tegnap volt a 20. házassági évfordulónk. Mentálisan rendben vannak a dolgok. Fűtünk, nem éhezünk, ruhánk van, ennyi.
Mitől lenne kétségbeesett? Ausztriát benéztem, hja azt itthonról szerveztem, intéztem tapasztalat nélkül. De lópikula volt az a 2 hét.
A szlovákokat már nyugisan intéztem, laza meló volt, nagyon jól éreztem magam.
Nincs semmi kétségbeesett külföldre menekülés, egyszerűen csak arról van szó, hogy szereztem egy minimális tapasztalatot.
S azt kell, hogy mondjam, hogy inkább dolgozok szlovákoknál, ha találok min. 6 jurós órabért, mint itthon 120 küvecsért.

Tele van a szlovák állás portál jobbnál jobb lehetőségekkel. Nem kapkodok, próbálom kihúzni itthon tavaszig, amíg tart a fűtés szezon, mert a család állandóan hideg otthonba érkezett haza, amíg kint voltam.

De, ha besikeredik valami jó meló, akkor megyek vissza.
Már a múlt héten is mehettem volna, de nem felelt meg a pénz.
Sőt, bármelyik pillanatban visszamehetnék az IAC-hez, ott már ismernek, tudják, hogy lehet rám számítani. De 4 juróért nem megyek sehova.
Szóval semmi kétségbeesett külföld. Csak nyugisan keresgélek.

IAC mellett még van vagy 15 cég azon az ipartelepen, ami a zajudi beszállítója, mindenhol folyamatos felvétel van, és egy csomó olyan hely, ahol vannak magyarok is. Szállás és napi egy kaja ingyenes, busz hoz visz. Bármelyik pillanatban odamehetnék vonattal. 2.5 óra út Váctól.
Már aznap melózhatnék, s volna szállás albérletben vagy hotelben. Látom a hirdetéseket, ismerem az összes céget névről. 3-hoz bejártunk rendszeresen anyagokért, vagy bedolgozni.

De pont azért nem megyek oda, mert ismerem az anyagi lehetőségeket, hogy mit lehet elérni maximum.

Úgy vagyok vele, hogy ha elmegyek külföldre, akkor dolgozni megyek, és tudok sokat dolgozni, rengeteget túlórázni. Nos ebben az esetben nem mindegy, hogy mennyi az órabér. Ugyanis a műszakpótlékok, hétvégi dupla lóvék, helyettesítések, stb nagyon meg tudják nyomni a hó végén a bűrtácát :-D

így aztán nem mindegy, hogy netto 4-6-8 vagy esetleg 10 juróért indulok.

Osztrákoknál, németeknél lehet 10 jurót keresni, nem ritka, vagy inkább úgy írom, hogy bruttó 12-14 juró és erre jönnek rá a pótlékok.

Vágod csótány :-D semmi kétségbeesés, egyszerű felismerés. Van olyan, ahol lehet nagyon jó pénzt keresni, na azt keresem nyugisan.

#94124 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 17. 09:41

Nem idéz vissza semmit, ha pedig mi tesszük, nem reagál.
Tanácsokat adtunk, segíteni próbáltunk.
De ő tényleg nem hiszi el hogy van olyan ember is aki nem a másiknak akar rosszat.

Kinek akarok én rosszat :-s :-s :-s ezt már megint honnan a faszból szedted :-s miről beszélsz?????
Miféle faszom kreálmányt hozol már össze megint? Kinek akarok én rosszat???

#94125 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 08:52

Na ezért nem szeretek már ide írni bazdmeg, mert egyrészt csak a kötekedés megy :omg:
Másrészt légből kapott dolgok folyamatos, és szünet nélküli emlegetése :omg:

Persze, hogy nem reagálok, kibaszott fárasztó és nagyon unalmas.

#94126 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 08:32

Tarsolyban most is van 2 meló, ami 2500 jurót fizet, baromi sok meló és Németország közepe, nyelvet egyelőre nem kérnek, mert magyar főnök van, de nem vagyok benne biztos, hogy bírnám a 6 hét távollétet úgy, hogy heti 5 nap meló. Azért meg felesleges olyan messzire utazni, hogy menet közben jöjjek rá, hogy baszki nem bírom a huzamos távollétet.
Ezt is gyakorolni kell.

Két ygermekkori barátom is kint van, Németországban dolgoznak. Nagyon jó a fizetés szállás stb, de havonta jönnek haza 3 napra (gyerek, család mindkettőnél van), baromi nehéz így. Pénz van de család nincs. Viszont jelen pillanatban nincs jobb, a hitelt tudják fizetni legalább kényelmesen. Itthon építőiparban és fuvarozásban dolgoztak töredékéért.
Nem voltak bejelentve, erre az egyiket becibálták vagyonosodásira, hogy miből fizeti a hitelt... Meg is büntették 300e-re. Na itt lett tele a fasza, előbb-utóbb viszik a családot is ki.

Szerkesztette: *Ücsüküé* 2015. 12. 17. 09:05 -kor

Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#94127 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 09:22

eccómintcáz, baromi sok ...

kifogás van.

Mostakkor félsz kimenni vagy ha neked van kifogásod az rendben van, de ha másnak, akkor ő fél kimenni?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#94128 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 08:52

Na ezért nem szeretek már ide írni bazdmeg, mert egyrészt csak a kötekedés megy :omg:
Másrészt légből kapott dolgok folyamatos, és szünet nélküli emlegetése :omg:

Persze, hogy nem reagálok, kibaszott fárasztó és nagyon unalmas.

Azért ez pont tőled nem gyenge.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94129 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 09:49

Alapvetően nincsenek gondjaim, gondjaink. Tegnap volt a 20. házassági évfordulónk. Mentálisan rendben vannak a dolgok. Fűtünk, nem éhezünk, ruhánk van, ennyi.
Mitől lenne kétségbeesett? Ausztriát benéztem, hja azt itthonról szerveztem, intéztem tapasztalat nélkül. De lópikula volt az a 2 hét.
A szlovákokat már nyugisan intéztem, laza meló volt, nagyon jól éreztem magam.
Nincs semmi kétségbeesett külföldre menekülés, egyszerűen csak arról van szó, hogy szereztem egy minimális tapasztalatot.
S azt kell, hogy mondjam, hogy inkább dolgozok szlovákoknál, ha találok min. 6 jurós órabért, mint itthon 120 küvecsért.

Tele van a szlovák állás portál jobbnál jobb lehetőségekkel. Nem kapkodok, próbálom kihúzni itthon tavaszig, amíg tart a fűtés szezon, mert a család állandóan hideg otthonba érkezett haza, amíg kint voltam.

De, ha besikeredik valami jó meló, akkor megyek vissza.
Már a múlt héten is mehettem volna, de nem felelt meg a pénz.
Sőt, bármelyik pillanatban visszamehetnék az IAC-hez, ott már ismernek, tudják, hogy lehet rám számítani. De 4 juróért nem megyek sehova.
Szóval semmi kétségbeesett külföld. Csak nyugisan keresgélek.

IAC mellett még van vagy 15 cég azon az ipartelepen, ami a zajudi beszállítója, mindenhol folyamatos felvétel van, és egy csomó olyan hely, ahol vannak magyarok is. Szállás és napi egy kaja ingyenes, busz hoz visz. Bármelyik pillanatban odamehetnék vonattal. 2.5 óra út Váctól.
Már aznap melózhatnék, s volna szállás albérletben vagy hotelben. Látom a hirdetéseket, ismerem az összes céget névről. 3-hoz bejártunk rendszeresen anyagokért, vagy bedolgozni.

De pont azért nem megyek oda, mert ismerem az anyagi lehetőségeket, hogy mit lehet elérni maximum.

Úgy vagyok vele, hogy ha elmegyek külföldre, akkor dolgozni megyek, és tudok sokat dolgozni, rengeteget túlórázni. Nos ebben az esetben nem mindegy, hogy mennyi az órabér. Ugyanis a műszakpótlékok, hétvégi dupla lóvék, helyettesítések, stb nagyon meg tudják nyomni a hó végén a bűrtácát :-D

így aztán nem mindegy, hogy netto 4-6-8 vagy esetleg 10 juróért indulok.

Osztrákoknál, németeknél lehet 10 jurót keresni, nem ritka, vagy inkább úgy írom, hogy bruttó 12-14 juró és erre jönnek rá a pótlékok.

Vágod csótány :-D semmi kétségbeesés, egyszerű felismerés. Van olyan, ahol lehet nagyon jó pénzt keresni, na azt keresem nyugisan.

Értem én, hogy pont most ebben a percben, ezekben a napokban nyugisan vakarod a segged és scrollozod a szlovák oldalakat, de az, hogy próbáltok boldogulni bánkon évek óta és ahogy érzed, hogy elfogytak a lehetőségek, úgy próbálsz külföldre menni. Akárhogy csűröd csavarod, eddig hallani sem akartál külföldről, végső lehetőségként bepróbáltad, majd lett némi szerencséd és most meg hírdeted, hogy aki nem mer kimenni az kapja be. Nem így történt volna?

Hidd el örülök neki, hogy nem alap kb5euro órabérért akarsz kimenni, de a jó melókat elkapkodják hamar. Az már eszedbe sem jut,hogy valakinek eleve nem pálya az, hogy ilyen egyik napról a másikra keresgéljen melókat.

És akkor tegyük már rendbe azt, hogy most kimennél időnként idénymelóra, vagy költöznél is családostul? Mert jó dolog néha kimenni kaszálni némi lóvét, de családtól távol lenni nem jó.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#94130 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 16. 22:42

Van annyiféle szarja a Májkrémszaftnak, egyik nagyobb baromság, mint a másik. Kezdve az MS Projecttel, Visio

Standard felhasznaloknak ezek a szarok semmit sem mondanak. Egy project manadernak, ahol eroforrast kell tervezni, delegalni, riportolni a vezetoseg fele, merfoldkovezni, foleg negyed eves ciklusokban erkezo vallalati fejleszteseknel az MS Project a legnagyobbb kiralysag. En is project managerkent dolgozom a bau feladatok mellett es hatalmas segitseg. Sharepointtal pedig kivaloan integralhato (mint kb az ma termekek nagy resze 2010, de inkabb 2013-tol.

Visioval egyszerun tudsz mondjuk rendszerterkepet csinalni, nqgyon jo dolog. Nagyvallalti kornyezetben ezek hasznos dolgok, kicsi felhasznaloknak semmit sek er..

Szerkesztette: Tiga 2015. 12. 17. 09:36 -kor

#94131 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 12. 16. 23:36

És kést hol éleztetsz?
Az fontosabb.

Szasza bacsi :) szasza.net

#94132 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 05:32

Szlovákoknál ez is eccerűbbvót, voltak bent a cégnél a véradóközpontból, ebédlőbe mentek az emberek, s kaptak érte pénzt, kajacsomagot, osztrákok ugyanezt nyomják.

Itt is nyomják ugyanezt.
Make love not Wor.

#94133 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 06:28

Nem tudom mi az aktuális helyzet, de azt igen, hogy az ingyenesen kapott, leadott vért jópénzért eladják külföldre.

Honnan az infó?
Make love not Wor.

#94134 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 05:32

Itt meg kapsz egy bociszeletet oszt jóccaka, a vért meg eladják külföldre :omg:

Hulyebarom, emellett mar nem tudok elmenni. A veradasi statisztikak szerint a legtobb vert a nagyobb cegek dolgozoi adjak, ahol is kb havonta van ver adasara lehetoseg (milyen erdekes, nalunk is!). A vert adok cegtol fuggoen altalaban 1 vagy 2 nap normal szabadsagon feluli plusz szabadsagot adnak. Pl nekem nem a penz fontos, hanem a pihenes ami persze 100%-ig fizetve van.

Csokit meg sort meg virslit max a banki majalison levo verado kamionban adnak, ahol is a veradok bagy reszenek a vere kuka, nem tudnak mit csinalni vele annyira rossz. De meg azert fizessenek is erte? Kik? Milyen adozas, koltsegsor mellett? Vagy boritekra gondoltal?

A vert nem adjak el kulfoldre, de megint hajtod a hulye dumat.

#94135 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 08:49

Nem kapkodok, próbálom kihúzni itthon tavaszig, amíg tart a fűtés szezon, mert a család állandóan hideg otthonba érkezett haza, amíg kint voltam.

IAC mellett még van vagy 15 cég azon az ipartelepen, ami a zajudi beszállítója, mindenhol folyamatos felvétel van,

Én nagyjából 10 éves koromtól már befűtöttem odahaza, van 2 gyerek aztán csókolom, de lehet asszony is meg bírná tanulni. Anyám kb. máig kazánfűtő, de azért sógor inkább megoldja helyette.

Én azért nem mernék az Audival számolni, ha csak azért vették meg, hogy bedöntsék a VW cégcsoportot. Látod, Győrben is folyamatosan leépítenek, inkább nézegessél mást, hátha egyszer csak vége és nem kapod meg a lóvéd.
Make love not Wor.

#94136 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 12. 17. 10:05

Két ygermekkori barátom is kint van, Németországban dolgoznak. Nagyon jó a fizetés szállás stb, de havonta jönnek haza 3 napra (gyerek, család mindkettőnél van), baromi nehéz így. Pénz van de család nincs. Viszont jelen pillanatban nincs jobb, a hitelt tudják fizetni legalább kényelmesen. Itthon építőiparban és fuvarozásban dolgoztak töredékéért.
Nem voltak bejelentve, erre az egyiket becibálták vagyonosodásira, hogy miből fizeti a hitelt... Meg is büntették 300e-re. Na itt lett tele a fasza, előbb-utóbb viszik a családot is ki.

Sajnos akiket ismerek a környezetemben, mind így járt.
Vannak horror sztorik, nem is részletezem. Ez a környék kész hullaház, s nem csak a falu, ez pl. kifejezetten.

A nyár még elmegy, mert tele vagyunk idegen emberekkel, nyaralókkal, üzemelnek a boltok, éttermek, még a kocsma is.
De télen a helybeliek hiánya megmutatkozik. Akinek van melója ingázik, s máshol vásárol be, ahogy a nejem is, mert mire hazaér már minden zárva, így üresek a boltok.

Mikor ideköltöztem a kocsma még télen is tele volt emberekkel, hatalmas nagy zsivaj. Mára lófasz, kong az ürességtől, ebből a faluból konkrétan még az én korosztályom is külföldre ment családostul.

Van is baj rendszeresen. Amíg itthon voltam nekem kellett falubelieket kórházba vinni, szüretelni, fát vágni az öregeknél, vagy tetőt javítani.
A környező falvak sem különbek.

Rétság az meg kifejezetten visszataszító lett. Zárnak be a boltok.
2007-ben jöttünk, volt könyvesbolt, üveges, még cérnabolt is :omg:
Az üzletsor fele kampó. Most kéne egy kisablakba üveg, mehetek Vácra.

#94137 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 08:51

Kinek akarok én rosszat :-s :-s :-s ezt már megint honnan a faszból szedted :-s miről beszélsz?????
Miféle faszom kreálmányt hozol már össze megint? Kinek akarok én rosszat???

Nem arról van szó, hogy te rosszat akarnál bárkinek.
Inkább arról, hogy mi se akarunk neked rosszat, tanácsokat kaptál és kapsz a mai napig. Felhívjuk a figyelmedet olyan dolgokra, amiken mi már átestünk.
Ésszel legyél már, baszki.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#94138 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

.

Szerkesztette: Iguana 2015. 12. 17. 10:48 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#94139 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

..

Szerkesztette: Iguana 2015. 12. 17. 10:48 -kor

#94140 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Kinyírtátok ezt is.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4705
  • 4706
  • 4707
  • 4708
  • 4709
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.