Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 12. 17. 10:27
Értem én, hogy pont most ebben a percben, ezekben a napokban nyugisan vakarod a segged és scrollozod a szlovák oldalakat, de az, hogy próbáltok boldogulni bánkon évek óta és ahogy érzed, hogy elfogytak a lehetőségek, úgy próbálsz külföldre menni. Akárhogy csűröd csavarod, eddig hallani sem akartál külföldről, végső lehetőségként bepróbáltad, majd lett némi szerencséd és most meg hírdeted, hogy aki nem mer kimenni az kapja be. Nem így történt volna?
Egy része stimmel, a kapja be már nem.
Persze, ki az a hülye, aki szándékosan ki akar menni külföldre dolgozni, s itt hagyni a családját, pontosabban lemondani a családról önként?
Eszem ágában sem volt külföldre menni, ezért próbálkoztam helyben mindenfélével, ami belefér az életvitelembe.
Assenemjött össze, de ez nem gond.
Ausztriasenemjöttössze, hol érdekel 2 hét, tapasztalatnak jó volt.
Szlovákia bejött, nyilván ezért keresgélek náluk, de mivel már tudom, hogy a nagy multicégek szeretnek dolgoztatni látástól mikulásig, így azt választom, amelyik a legtöbb szolgáltatást nyújtja, s a legtöbb pénzt.
Oda meg nem jutottam el, hogy aki nem mer kimenni

semmi közöm hozzá, hogy ki hova akar menni.
Oda viszont eljutottam, hogy ha valaki nyelvtudás nélkül, rákényszerülve nekivág, nemá, hogy beszóljunk neki, hogy maradj a seggeden közmunkás.
Erre írtam azt, hogy ilyenkor inkább csöndben kell maradni, és vagy sok sikert kívánni neki.
Unom a folyamatos magyarázkodást.