HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4746
  • 4747
  • 4748
  • 4749
  • 4750
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94941 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:43

Na, mindjárt megyek boltba, aztán melóba. A vonaton munkatárs cimbi is szokott akadni, egy ötvenes skót (mondjuk azt sem értem, hogy miért csinál ilyen melót, igaz ő már állandósban van ott). Egymás kezét fogjuk, mint a Balfácán című filmben, aztán várjuk a vonatot, meg együtt bliccelünk, mert a kalauz rendszeresen baszik jönni. Mindösszesen 5 perc vonatozás.

Mára bekészítettem neki a Trainspotting című, narkózásról szóló műremekből a Ewan McGregor-féle Being Scottish is the low of the lowest kezdetű (németeseknek és oroszosoknak: Skótnak lenni a legaljából is a legalja) monológot, szerintem értékelni fogja a helyzetaktualitást és a törődést :Đ Már múltkor el akartam neki sütni, csak akkor nem volt rá idő, meg a conductor cimbijével jöttek össze a vonaton, aztán mentek a haveri beszólogatások, nem jutottam szóhoz.

Visszafelé meg szintén ötvenes faszival jövök, hoz kocsival, az angol, csak addigra már megdögleni sincs erőm, inkább ő fáraszt engem, mint én őt, pedig próbálok az idegein táncolni. Mondjuk a skót sem egyszerű, de azért lehet követni, plusz akkor még friss vagyok, odafelé edzésnek pont jó.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94942 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 17:32

Raynes, amúgy nyilván a te döntésed, de én a helyedben összeállítanék egy velős, egyoldalas doksit önéletrajz/motivációs levél formában, lehetőleg némi kreativitást is beleadva, aztán feltérképezném a kisebb/közepes jogi cégeket amiknél el tudnál képzelni munkaviszonyt, és mindet betámadnám a helyedben. Nem túl aggresszívan, de határozottan. Szerintem jó eséllyel be tudnál jutni valamelyikhez, ha többre nem félmunkára, ami még mindig több lenne mint máshol egy minimálbér. Persze ennek csak akkor lenne értelme, ha valóban hajlandó lennél továbbfejlődni a szakmában. Veszíteni max a ráfordított időt tudod, ellenben ha beválik, akkor jó melóhoz juthatnál.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94943 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 18. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 18. 17:32

Raynes, amúgy nyilván a te döntésed, de én a helyedben összeállítanék egy velős, egyoldalas doksit önéletrajz/motivációs levél formában, lehetőleg némi kreativitást is beleadva,

"lehetőleg némi kreativitást is beleadva,"

Én mondjuk ezektől a megmondásoktól szoktam hülyét kapni, de jahh, mikor láttam az életrajzát akkor ilyesmik ki nem derültek belőle. Ott ha kitalál egy doktort magának, még a kinti valamelyik angol cégnél is megmarketingeltem volna, mint akárki.
Make love not Wor.

#94944 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 18:01

Ehhhh, de szépen elboldogultok nélkülem is, még sziberéd is kibújt a rejtekéből :nevet: innentől válik mulatságossá a topik, hogy már én is csak olvasni fogom :Đ

Vunyilka-munyilka s nappal Budapest, hozzátok a formátokat lécci, és ezért egy Forintot sem kaptok, de innentől jóccaka. A Perpetum Mobile ebből a topikból indult :cool: Szopassátok, anyázzátok egymást nélkülem, tuti menni fog :nevet:

Igény az van rá :cool:

#94945 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 18. 17:42

"lehetőleg némi kreativitást is beleadva,"

Én mondjuk ezektől a megmondásoktól szoktam hülyét kapni, de jahh, mikor láttam az életrajzát akkor ilyesmik ki nem derültek belőle. Ott ha kitalál egy doktort magának, még a kinti valamelyik angol cégnél is megmarketingeltem volna, mint akárki.

Pedig nagyon nem mindegy, hogy simán egy a százból, vagy valamiért megragadja a tekintetet, és jobban megnézik.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94946 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 18. 18:01

Ehhhh, de szépen elboldogultok nélkülem is, még sziberéd is kibújt a rejtekéből :nevet: innentől válik mulatságossá a topik, hogy már én is csak olvasni fogom :Đ

Vunyilka-munyilka s nappal Budapest, hozzátok a formátokat lécci, és ezért egy Forintot sem kaptok, de innentől jóccaka. A Perpetum Mobile ebből a topikból indult :cool: Szopassátok, anyázzátok egymást nélkülem, tuti menni fog :nevet:

bye

Szerkesztette: JonesC 2016. 02. 18. 18:08 -kor

Idézet

#94947 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 18. 16:33

Most éppen meg van gondolom sértődve, mert időnként lehülyezem.

Minek jár akkor ide?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94948 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 18. 18:01

de, én jó kis pénzt kerestem azalatt amíg ideírtam
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94949 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 18. 18:03

Pedig nagyon nem mindegy, hogy simán egy a százból, vagy valamiért megragadja a tekintetet, és jobban megnézik.

Ja, csak azt ki nem találod, hogy mi fogja megragadni a tekintetet vagy eljut-e az illetékeshez. A simán infóra meg ide-oda beeső marhaságokat szó nélkül törlik ésvagy nem foglalkoznak vele. Legalábbis amerre én láttam. Aztán jönnek a harcosabbak, akik telefonálnak is a cégnek és nem értik meg, hogy ez nem így adja...

Többit autóson olvastad, egyiknek az a baja, hogy mindenhol MS szervert üzemeltettem és nem elég változatos, másiknak meg "minek ennyi mindent beleírni", inkább egyszerűsíteni kellene... Harmadiknak csak pár sor szakmai dolog és kész, ne rizsázzam, másiknak meg írjak a projektekről, harmadik ha azt meglátja, akkor picsa hosszú és el sem olvassa.
Make love not Wor.

#94950 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 19:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 18. 18:42

Ja, csak azt ki nem találod, hogy mi fogja megragadni a tekintetet vagy eljut-e az illetékeshez. A simán infóra meg ide-oda beeső marhaságokat szó nélkül törlik ésvagy nem foglalkoznak vele. Legalábbis amerre én láttam. Aztán jönnek a harcosabbak, akik telefonálnak is a cégnek és nem értik meg, hogy ez nem így adja...

Többit autóson olvastad, egyiknek az a baja, hogy mindenhol MS szervert üzemeltettem és nem elég változatos, másiknak meg "minek ennyi mindent beleírni", inkább egyszerűsíteni kellene... Harmadiknak csak pár sor szakmai dolog és kész, ne rizsázzam, másiknak meg írjak a projektekről, harmadik ha azt meglátja, akkor picsa hosszú és el sem olvassa.

Nekem mind a két módszer bejött, azért ajánlom. Nem kell azzal foglalkozni, hogy az adott hr-es/akárki mit akar, hanem azt jó elérni, hogy téged akarjon. :)

Idézet

#94951 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 18. 19:11

Nem kell azzal foglalkozni, hogy az adott hr-es/akárki mit akar, hanem azt jó elérni, hogy téged akarjon. :)

Nyilván.
Make love not Wor.

#94952 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 02. 18. 15:43

Na, mindjárt megyek boltba, aztán melóba. A vonaton munkatárs cimbi is szokott akadni, egy ötvenes skót (mondjuk azt sem értem, hogy miért csinál ilyen melót, igaz ő már állandósban van ott). Egymás kezét fogjuk, mint a Balfácán című filmben, aztán várjuk a vonatot, meg együtt bliccelünk, mert a kalauz rendszeresen baszik jönni. Mindösszesen 5 perc vonatozás.

Mára bekészítettem neki a Trainspotting című, narkózásról szóló műremekből a Ewan McGregor-féle Being Scottish is the low of the lowest kezdetű (németeseknek és oroszosoknak: Skótnak lenni a legaljából is a legalja) monológot, szerintem értékelni fogja a helyzetaktualitást és a törődést :Đ Már múltkor el akartam neki sütni, csak akkor nem volt rá idő, meg a conductor cimbijével jöttek össze a vonaton, aztán mentek a haveri beszólogatások, nem jutottam szóhoz.

Visszafelé meg szintén ötvenes faszival jövök, hoz kocsival, az angol, csak addigra már megdögleni sincs erőm, inkább ő fáraszt engem, mint én őt, pedig próbálok az idegein táncolni. Mondjuk a skót sem egyszerű, de azért lehet követni, plusz akkor még friss vagyok, odafelé edzésnek pont jó.

Faxom, nem tudtam elsutni. Hamar jott a vonat, nem sok trainspotting volt, meg tele volt angollal, aztan az I don't hate English, they're just wankers... resznel szerintem eleg csunya nezeseket kaptam volna, de legalabb lattak volna, hogy a kelet-europai hulyegyerek megtalalta a videotekat, es mindjart proper Englisht tanul, arra megy ra :Đ Bocs az ekezetekert, angol billentyuzetrol irok.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94953 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 02. 18. 19:52

Faxom, nem tudtam elsutni. Hamar jott a vonat, nem sok trainspotting volt, meg tele volt angollal, aztan az I don't hate English, they're just wankers... resznel szerintem eleg csunya nezeseket kaptam volna, de legalabb lattak volna, hogy a kelet-europai hulyegyerek megtalalta a videotekat, es mindjart proper Englisht tanul, arra megy ra :Đ Bocs az ekezetekert, angol billentyuzetrol irok.

Erre gondoltál:

Idézet

Some hate the English. I don't. They're just wankers.

Idézet

#94954 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 02. 18. 16:06

Mivel nem tud angolul, ezért egész egyszerűen megint csak hazudozott, nincs mit erről beszélni.

Kép
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#94955 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 21. 15:31

Wöhönnye, az összes többi csak kifogás :Đ

#94956 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 22. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 21. 15:31

Wöhönnye, az összes többi csak kifogás :Đ

Ne nekrózzál halott topikokat :D

Idézet

#94957 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 22. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 22. 16:40

Ne nekrózzál halott topikokat :D

Legjobbabb, de csak képzeld el, hogy meghalt egy fiatal csaj, hatalmas dudái vannak, még langyi a teste, ha nem volt soha normális kapcsolata, biztos örülne neki, ha halála után még melegében valaki mellbe kúrná, de amúgy rendesen :-D

Nemá, szerintem nem én vagyok beteg :-D soha nem kúrnék mellbe halott nőt, még ha mosolyt varázsolnék is az arcára.

#94958 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 15:08

http://ujramegujra.b...ad_beszelni_931
Sok betű, de jó.

#94959 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 25. 15:08

Egyelőre Ő a megmondó, és divatos követni, hogy nincs Isten, meg minden cselszövésnek hitt dolog összeesküvői mellméret.

A magyar nemzet 99%-ot töltött Isten társaságában, valójában Istenről szól, Isten létezéséről, azt adja hírül.
Igen kevés az utóbbi idő, hogy ezt felszámolták. és túlsúlyba került az Isten elleni támadás, miszerint nem létezik.
Rovásírás beszüntetése, lejáratása. Az önellátásunk beszüntetése, felszámolása, Trianon.
+ az a hamis tévképzet elültetése, hogy a tanultság, tudomány, az előre halad.

Apály van, folyamatosan veszítünk, az emberek minél jobban tanultabbak, annál távolabb kerülnek a valóságtól, de megvédik a téveszméjüket azzal, hogy van róla papírjuk. Más indok nincs soha, csak a papír egy zárt rendszeren belül. Szeretik a bezárt rendszert, szeretnek egy zárt rendszeren belül érvényesülni, sőt szavazni járni. S igen igen felháborodnak azon, ha valaki ezt a komfortzónát megkérdőjelezi.

Egyébként is minek élni? Halott emberként követni azt, ami elő van írva, sokkal kényelmesebb, vannak a szabályok, amit másik emberek hoztak, mindenki tudja, hogy szembe megy az élettel, de követik, mert... indok, normális észérv nincs, a lényeg hogy be kell tartani, mert van 2-300 ember, akiről azt hiszik, hogy feljebbvaló, holott szarik, meghal, elföldelik a kurva anyjába.

De amit Ő gondol, azt be kell tartani, kötelező.

Az utolsó szó fontos.

Kötelező.

Ki van megkötözve?
Aki betartja, vagy, aki azt mondja van az alapvető emberi erkölcs, 10 parancsolat?
10 parancsolaton kívül kell más szabály, melyik részét nem sikerül betartani?

Ha a 10 parancsolat nem sikera, minek annál több szabály?

#94960 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 15:28

Egyelőre Ő a megmondó, és divatos követni, hogy nincs Isten, meg minden cselszövésnek hitt dolog összeesküvői mellméret.

A magyar nemzet 99%-ot töltött Isten társaságában, valójában Istenről szól, Isten létezéséről, azt adja hírül.
Igen kevés az utóbbi idő, hogy ezt felszámolták. és túlsúlyba került az Isten elleni támadás, miszerint nem létezik.
Rovásírás beszüntetése, lejáratása. Az önellátásunk beszüntetése, felszámolása, Trianon.
+ az a hamis tévképzet elültetése, hogy a tanultság, tudomány, az előre halad.

Apály van, folyamatosan veszítünk, az emberek minél jobban tanultabbak, annál távolabb kerülnek a valóságtól, de megvédik a téveszméjüket azzal, hogy van róla papírjuk. Más indok nincs soha, csak a papír egy zárt rendszeren belül. Szeretik a bezárt rendszert, szeretnek egy zárt rendszeren belül érvényesülni, sőt szavazni járni. S igen igen felháborodnak azon, ha valaki ezt a komfortzónát megkérdőjelezi.

Egyébként is minek élni? Halott emberként követni azt, ami elő van írva, sokkal kényelmesebb, vannak a szabályok, amit másik emberek hoztak, mindenki tudja, hogy szembe megy az élettel, de követik, mert... indok, normális észérv nincs, a lényeg hogy be kell tartani, mert van 2-300 ember, akiről azt hiszik, hogy feljebbvaló, holott szarik, meghal, elföldelik a kurva anyjába.

De amit Ő gondol, azt be kell tartani, kötelező.

Az utolsó szó fontos.

Kötelező.

Ki van megkötözve?
Aki betartja, vagy, aki azt mondja van az alapvető emberi erkölcs, 10 parancsolat?
10 parancsolaton kívül kell más szabály, melyik részét nem sikerül betartani?

Ha a 10 parancsolat nem sikera, minek annál több szabály?

ezt öt betűbe is össze lehetett volna foglalni: semmi

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4746
  • 4747
  • 4748
  • 4749
  • 4750
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.