HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4747
  • 4748
  • 4749
  • 4750
  • 4751
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94961 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 25. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 25. 15:08

Felének szintén nem jó a logikája, megint belefutottam egy azért nem tudják gyógyítani a betegségeket, mert abbak sok pénz van, blábláblá. De merre van pénz? Megelőzéssel ugyanennyit, vagy garantált megelőzéssel gyógyulással ugyanennyit le tudnának húzni a népeken, de ha azt nézzük, hogy a felsőbb hatalom számára mi a jó, vagy a több pénz? Az, ha a pógár egészséges, kussolva húzza az igét és picsa sok adót meg szja-t fizet, vagy idehaza még el is költi a pénzét. Az, hogy kórházban lábadozik, az nem nagyon pénz, főleg nem egy aktív keresőnél, amikor 20 éves koráig az ember tényleg csak kiadás, aztán kezd el bevételt termelni.
Make love not Wor.

#94962 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 25. 15:08

Meg akartam keresni, hogy tényleg van-e emberhús a Makis kajában, de ez sokkal durvább: "Egy átlagos amerikai 5,5 millió tehenet fogyaszt el egy év alatt, ha rendszeresem eszik gyorséttermi kaját."
Make love not Wor.

#94963 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 15:59

Meg akartam keresni, hogy tényleg van-e emberhús a Makis kajában, de ez sokkal durvább: "Egy átlagos amerikai 5,5 millió tehenet fogyaszt el egy év alatt, ha rendszeresem eszik gyorséttermi kaját."

Egy? 5 és fél milliót? :)

#94964 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 15:42

ezt öt betűbe is össze lehetett volna foglalni: semmi

Menjünk bele, hisz nem tilos. Mihez képest semmi?

#94965 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 25. 16:17

Egy? 5 és fél milliót? :)

Simán :-D Szerintem kiló akart lenni, az úgy 8-20 dekával ami a mindenféle hús lehet, már tarthatóbb állapot. Én mondjuk egy tehénnel lehet el is lennék az évben. Még sosem számolgattam mi jön ki belőle.
Make love not Wor.

#94966 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:17

A valamihez képest.
Make love not Wor.

#94967 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 15:28

Egyelőre Ő a megmondó, és divatos követni, hogy nincs Isten, meg minden cselszövésnek hitt dolog összeesküvői mellméret.

A magyar nemzet 99%-ot töltött Isten társaságában, valójában Istenről szól, Isten létezéséről, azt adja hírül.
Igen kevés az utóbbi idő, hogy ezt felszámolták. és túlsúlyba került az Isten elleni támadás, miszerint nem létezik.
Rovásírás beszüntetése, lejáratása. Az önellátásunk beszüntetése, felszámolása, Trianon.
+ az a hamis tévképzet elültetése, hogy a tanultság, tudomány, az előre halad.

Apály van, folyamatosan veszítünk, az emberek minél jobban tanultabbak, annál távolabb kerülnek a valóságtól, de megvédik a téveszméjüket azzal, hogy van róla papírjuk. Más indok nincs soha, csak a papír egy zárt rendszeren belül. Szeretik a bezárt rendszert, szeretnek egy zárt rendszeren belül érvényesülni, sőt szavazni járni. S igen igen felháborodnak azon, ha valaki ezt a komfortzónát megkérdőjelezi.

Egyébként is minek élni? Halott emberként követni azt, ami elő van írva, sokkal kényelmesebb, vannak a szabályok, amit másik emberek hoztak, mindenki tudja, hogy szembe megy az élettel, de követik, mert... indok, normális észérv nincs, a lényeg hogy be kell tartani, mert van 2-300 ember, akiről azt hiszik, hogy feljebbvaló, holott szarik, meghal, elföldelik a kurva anyjába.

De amit Ő gondol, azt be kell tartani, kötelező.

Az utolsó szó fontos.

Kötelező.

Ki van megkötözve?
Aki betartja, vagy, aki azt mondja van az alapvető emberi erkölcs, 10 parancsolat?
10 parancsolaton kívül kell más szabály, melyik részét nem sikerül betartani?

Ha a 10 parancsolat nem sikera, minek annál több szabály?

:-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94968 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 16:21

Simán :-D Szerintem kiló akart lenni, az úgy 8-20 dekával ami a mindenféle hús lehet, már tarthatóbb állapot.

nem jobb így se
bár rólad el bírom képzelni
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#94969 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:17

Megint megismételted a légbőlkapott semmit, amit szoktál. Ennyi történt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94970 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 16:21

A valamihez képest.

Akkor most neked, ha már páros tenisz.

Akár veheted Merkel példáját is, hogy a saját személyét felvállalva szembe megy egy egész kontinenssel, s mindenki alkalmazkodik hozzá, mert csak alapon.

Vasárnapi boltbezárás.
Egyetlen beteg elme beterjesztette, a zállampolgárnak fingja sincs róla, hogy valójában miről szól, néhány hülye megszavazta, onnantól kihirdették, hogy vasárnap mindenki zárva és basszátok meg.

Szemben velük névlegesen 10 millió magyar hüledezve, hogy mi a faszért?
Csak.

De mi van, ha nem vesz róla tudomást senki, s mindenki az emberi igényekhez méri a boltját?
Szeretnék vasárnap is vásárolni, s nem a szlovákokhoz átjárni, akik röhögnek rajtunk, hogy OV kormány oda hajtja a hasznot.

Mi van, ha mindenki kinyitja a boltot és szarik arra a baromra, mert pontosan tudja, hogy ehhez nulla népszavazás kell, és nem vezet káoszhoz, hisz már voltak nyitva vasárnap boltok, a határon túl jelen pillanatban is kinyitnak, tehát? Mi a főnyeremény, hogy be kell tartani? Miért kéne népszavazni, ha nem is kéne tudomást venni róla?

Mit tudna tenni ez a vadbarom, ha mindenki kinyitná a boltját? Szóvá tenné, hogy több adó folyik be, vagy rájönnénk, hogy egy senki diktál?
Vagy, hogy szándékosan az államcsőd felé tereli a birkát?

#94971 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:41

Boltbezárásnak mi köze az államcsődhöz?
Make love not Wor.

#94972 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:39

Akkor most neked, ha már páros tenisz.

Akár veheted Merkel példáját is, hogy a saját személyét felvállalva szembe megy egy egész kontinenssel, s mindenki alkalmazkodik hozzá, mert csak alapon.

Vasárnapi boltbezárás.
Egyetlen beteg elme beterjesztette, a zállampolgárnak fingja sincs róla, hogy valójában miről szól, néhány hülye megszavazta, onnantól kihirdették, hogy vasárnap mindenki zárva és basszátok meg.

Szemben velük névlegesen 10 millió magyar hüledezve, hogy mi a faszért?
Csak.

De mi van, ha nem vesz róla tudomást senki, s mindenki az emberi igényekhez méri a boltját?
Szeretnék vasárnap is vásárolni, s nem a szlovákokhoz átjárni, akik röhögnek rajtunk, hogy OV kormány oda hajtja a hasznot.

Mi van, ha mindenki kinyitja a boltot és szarik arra a baromra, mert pontosan tudja, hogy ehhez nulla népszavazás kell, és nem vezet káoszhoz, hisz már voltak nyitva vasárnap boltok, a határon túl jelen pillanatban is kinyitnak, tehát? Mi a főnyeremény, hogy be kell tartani? Miért kéne népszavazni, ha nem is kéne tudomást venni róla?

Mit tudna tenni ez a vadbarom, ha mindenki kinyitná a boltját? Szóvá tenné, hogy több adó folyik be, vagy rájönnénk, hogy egy senki diktál?
Vagy, hogy szándékosan az államcsőd felé tereli a birkát?

Miért akarnál te vasárnap vásárolni, készülj inkább a civilizáció végére, amikor úgysem lesz bolt. Vagy még a hétfői államcsőd előtt el akarod költeni a sok pénzed?

#94973 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 16:38

Megint megismételted a légbőlkapott semmit, amit szoktál. Ennyi történt.

Mióta is követjük egymást? Felesleges számokban kifejezni, nem arról szól.
De ugye érted, hogy ha a te és az én jelenlétem csak erre a mondatra épült volna, amit leírtál, az a te hiányosságodat fedné fel.

#94974 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:44

Mióta is követjük egymást? Felesleges számokban kifejezni, nem arról szól.
De ugye érted, hogy ha a te és az én jelenlétem csak erre a mondatra épült volna, amit leírtál, az a te hiányosságodat fedné fel.

Hagyjál már a hülyeségeddel, én nem bánom, ha te tetszőleges mesekönyvet szentírásként kezelsz, de feleslegesen tunkolod itt az orrunk alá. Majd ha valami ellenőrizhető, mérhető, megfigyelhető alátámasztással tolod.

Egyébként a lotr sokkal jobb, mint a biblia.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94975 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 25. 16:41

Miért akarnál te vasárnap vásárolni, készülj inkább a civilizáció végére, amikor úgysem lesz bolt. Vagy még a hétfői államcsőd előtt el akarod költeni a sok pénzed?

Mellékvágány, ahová terelted a témát, de sebaj. Tudsz olyanról, hogy egy civilizációnak vége volt?
Vagy csak arról nem tudsz, hogy a mienk is véget érhet s felváltja egy másik, amit megelőz egy totális összeomlás, csőd, éhezés és háború?

Na ha ez neked nem fér bele a tudatodba, nem nekem lesz szörnyű szembesülni vele, amikor elkezdődik. Nem a világvége, csak a mesterséges, előre eltervezett kártyavárnak a...Đ

#94976 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:44

Felesleges számokban kifejezni, nem arról szól.

Mink mérnökök vagyunk, az ilyen hablattyal nem tudunk mit kezdeni. Ellenbene gy sóoldalt összetétele, sűrűsége már jobban fekvős opció.
Make love not Wor.

#94977 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:48

Vagy csak arról nem tudsz, hogy a mienk is véget érhet s felváltja egy másik, amit megelőz egy totális összeomlás, csőd, éhezés és háború?

Te naponta ezen pörögsz, közben nem fogjuk tudni ellenőrizni, mert mi már nem érjük meg. Akkor kinek lesz igaza? Melyik civilizációnak volt vége? Jelen esetben egyelőre csak erről az egyről tudunk. Még ha én is azt mondom, marhára nem kellene, hogy egyedül szopjuk a faszt ekkora galaxis szélén, csak még nincs rá bizonyíték. Legfeljebb a szíriuszi magyarokra :-D
Make love not Wor.

#94978 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 16:41

Boltbezárásnak mi köze az államcsődhöz?

Végre egy értelmes kérdés, imádom az ilyeneket, te vagy az én emberem :-D
Egyáltalán mi szükség van a boltbezárásra vasárnap :omg: ha eddig nyitva voltak s nem okozott problémát :-D + tényleg vedd figyelembe, hogy amíg a szlovákoknál laktam, éltem, röhögtek rajtunk, hogy mennyire értelmetlen és diktatórikus.

Ha megtudod fogalmazni, alátámasztod, hogy miért szükséges, leírom neked, hogy miért vezet államcsődhöz az aktuális kvótás népszavazással együtt és a Brüsszellel szembe megyünk játék, meg megvédjük a népet kamuval :-D

A kerítés nem a migrácsok ellen épült, ellenünk :cool:
Stadionok? Hja, hogy nem kórházakat építenek, hanem olyan stadionokat, amiben senki sem focizik, senki sem tudja fenntartani és még épülni fog ilyen :Đ

Csak látszólag értelmetlen. Az értelmes és a nagyon tanult emberek akik szavazni is elmentek erre a komcsi bagázsra, érveket tudnak hosszan sorolni :nevet:

Nincs nevethetnékem egyébként.

#94979 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:54

A kerítés nem a migrácsok ellen épült, ellenünk :cool:
Stadionok? Hja, hogy nem kórházakat építenek, hanem olyan stadionokat, amiben senki sem focizik, senki sem tudja fenntartani és még épülni fog ilyen :Đ

Kerítést nem értem, engem még nem akadályozott meg semmiben. Bár úgy néz ki, hogy kifelé Salzburgnál át kell szállnom, de az sem a kerítés, vagy az állam fassága miatt van, hanem a sok vonaton bújkálós miatt. Nekem így jön le.

Stadion az fasság, megint más, és az egyre több nemzeti is érdekes dolog.
Make love not Wor.

#94980 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 16:59

Amúgy fordítva... Meg tudjuk magyarázni, hogy miért kellene vasárnap is nyitva lenni minden nagy boltnak? Államcsődöt meg végképp nem értem, de biztos igazad van. Lényeg az arany, az államcsőd után is jó lesz a...aaaaa... A mire?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4747
  • 4748
  • 4749
  • 4750
  • 4751
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.