HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4751
  • 4752
  • 4753
  • 4754
  • 4755
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95041 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 29. 20:33

Én eddig is szabályosan használtam a határokat.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95042 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 29. 20:36

Sporthonda megvan már?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95043 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 29. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 29. 20:33

Én eddig is szabályosan használtam a határokat.

Volt idő, amikor a föld bolygó átjárható volt szabadon és papírok nélkül, nem volt rá szükség, nem volt annyi ember.

Aztán jött az unijó oszt persze akár a fenyvesen is átkelhettél, a kutyát sem érdekelte, hűdejó.
Moöst, hogy már csak a kijelölt pontokat használhatod, s hamarosan körbe-körbe, az is hűdejó. Aztán ha már azt sem használhatod, mert lezárják, neked még akkor is lesz egy értelmesnek kikiáltott indokod arra, hogy miért hűdejó :-D ez így megy :cool:

#95044 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 29. 20:46

mntm ldn :-D

FAIL SIA :Đ

#95045 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 29. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 29. 20:44

Volt idő, amikor a föld bolygó átjárható volt szabadon és papírok nélkül, nem volt rá szükség, nem volt annyi ember.

Aztán jött az unijó oszt persze akár a fenyvesen is átkelhettél, a kutyát sem érdekelte, hűdejó.
Moöst, hogy már csak a kijelölt pontokat használhatod, s hamarosan körbe-körbe, az is hűdejó. Aztán ha már azt sem használhatod, mert lezárják, neked még akkor is lesz egy értelmesnek kikiáltott indokod arra, hogy miért hűdejó :-D ez így megy :cool:

Mikor volt?

Idézet

#95046 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 29. 19:53

Stadionok alkalmasak hatalmas tömeg fogvatartására. OK, nem nagyon szeretném, hogy ez legyen, de sajna ez lesz, s nem fogok bejönni ide ujjongani, hogy na mi van bogarak, még mindig sötét van :-s :nevet:

Az tök jó, mi szoktunk menni fiammal a Groupamába, szép a stadion, jó a klotyó, van büfé, mi kell még?:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#95047 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 29. 20:49

Mikor volt?

Fél hogy nem tud venni majd a szlovákoknál műanyag küvét...

#95048 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 03. 01. 10:13

Stadionok alkalmasak hatalmas tömeg fogvatartására. OK, nem nagyon szeretném, hogy ez legyen, de sajna ez lesz, s nem fogok bejönni ide ujjongani, hogy na mi van bogarak, még mindig sötét van :-s :nevet:

Ahhoz minek újat építeni? Bár amilyen luxus tárgyalókat építettünk, el lennék én ott.

Amúgy mondtál már sok mindent, oszt? Túl sokat is, csak egy önálló ötlet nem volt benne. Balázs meg a sátán :-p Tudjuk.
Make love not Wor.

#95049 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 29. 20:49

Mikor volt?

Előbb meg az volt a baj, hogy ránkszabadították az indiai csürhét.
Make love not Wor.

#95050 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:00

Édes faszom, menj már a gecibe, azt hittem kettőtök közül Témi a butább, de az a buta gyerek még nálam is jobban vágja a témát :-D
Érdemes lenne vele néha kommunikálnod, agyba főbe szívatom :nevet:

Neje tegnap kirakott valami húsos cafrangot, hogy Témi csinálta neki, erre benyögtem a lavinát, nehogy bedőlj neki, velem is ezt csinálta a neten rendelte :-D

Szóval nemá, a kerítés már áll, s adagolják, hogy Osztrákok, Románok is építeni fogják, esetleg az OV kormány.
Nemá, nagyon nemá, 2011 környékén pofáztam erről, hogy a határokat lezárják. Most van rá mesterségesen előidézett nyomós indok.

Nade baszod, mióta vannak ezek a stadionok? Pl. Puskák vagy anno Népstadion? Azóta ez a terv? Ne kábíts? Ráadásul ezek meglévő építmények, átépítik vagy felújítják őket.

SZegény Viktor, a kertje végében lévő stadionba leszünk beterelve? Kurva zavaró lesz...:Đ

Közben megnéztem, a Népstadiont 1953-ban adták át, az Üllői útit 1911-ben. Azóta dörzsölik a kezüket, hogy defaszalesz ide beterelni a birkákat? :Đ

Szerkesztette: *Ücsüküé* 2016. 03. 01. 12:03 -kor

Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#95051 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 03. 01. 12:00

Nade baszod, mióta vannak ezek a stadionok? Pl. Puskák vagy anno Népstadion? Azóta ez a terv? Ne kábíts? Ráadásul ezek meglévő építmények, átépítik vagy felújítják őket.

SZegény Viktor, a kertje végében lévő stadionba leszünk beterelve? Kurva zavaró lesz...:Đ

A master plan az kb. 300 éves, nem most tanálták ezt ki. A stadionokkal kapcsolatban csak megérzéseim, sejtéseim vannak, hogy lesz funkciója, de a kerítés az tényleg csak körítés. Nem tudom mivel fogják indokolni, hogy teljesen körbe megépítik, de a román és osztrák oldal már naponta elhangzik. Az ukrán részt még Szlovákiában hallottam, hogy tervezik, stb.

De ez felvet néhány fura kérdést, miért csak Magyarország keríti körbe magát? Más államok vezető nem okosak, hogy így védekezzenek?
Tegnap láttam fotókat kirakva, a hadsereg harci járművekkel vonul ki a határra.

Én mindig hajlamos vagyok a történetet megfordítani :cool: mi van, ha nem megvédeni akarnak bennünket :-s abból még soha nem volt baj, ha kérdések hangzottak el :-D Magyarországon átlagban 50 évente háború volt a történelem során. Kezdünk kijönni a formánkból vagy mi a szösz :-s :Đ

Az van, hogy nem bízok meg egyetlen politikusban sem, mert látom, hogy beszél, és hallom, hogy valójában mit mond. Mindig az ellenkezője az igaz. Nyugdíjat is hogy megvédték :nevet:

Jó zsaru rossz zsaru. Horngyuszi jött, hogy íme a remek ötlet, magánnyugdíj, nosza mindenki attabele a zsét, aztán jött OV, hogy ez a gonosz szocik műve, ide vele :Đ

A nép meg hüledezett és volt, aki helyeselte, volt aki azt mondta éjjen Gyurcsány, menjen OV.
Na de kérem, ki lett itt átbaszva? Ez a végtelenségig mehetne, mert az emberek olyanok, mint a rovarok, bármikor vevők egy kis jómegmondtára, oszt annyi. Csak, hogy zavar van az erőben. Ha a földeladásoknak vége, gyakorlatilag már nem marad semmi, amit érdemes lenne lenyúlni, záróra lesz, nem érdemes tovább üzemeltetniük az áldemokráciát.

Nagyon nyomják ezt az állampapír dumát, hogy mennyire biztonságos. Hátizzé, valami mást érzékelek, ezek az éhezők viadalára készülnek.
+ itt a rétsági laktanya, már elhangzott, hogy telebasszák migránsokkal. Balassagyarmatra már folyamatosan szállítják őket.
Kvóta csak rizsa nekünk, ugyanúgy telekúrnak bennünket migránsokkal, mint az egész ejut. De ez a szembe megyünk Brüsszellel, jó indok lesz névleg a szankciókra, amit majd a zállamblőd fog követni. Hiperinfláció, senki többet harmadszor, kerítés, oszt jónapot, lehet gondolkodni.,

Ez a master plan kezdőrúgása, mi kezdjük a dominót, így megint ránk fognak mutogatni, hogy bűnös nemzet, s miattunk omlik össze az eju.

50 év múlva meg majd jön valami buzeráns, aki ezt filmre viszi és oszkárt kap érte.

#95052 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 03. 01. 12:00

Közben megnéztem, a Népstadiont 1953-ban adták át, az Üllői útit 1911-ben. Azóta dörzsölik a kezüket, hogy defaszalesz ide beterelni a birkákat? :Đ

Meg a FEMA táborok, folyamatosan terelik be a népeket. Ja, nem :-D

Még mindig nem értem miért Felcsútra kellett tenni, miért nem valami elhagyott helyre basszák oda a népet, mint pld. Almásfüzitő, meg egyéb ilyenolyan gyárak. Pont megeflelne az egészre. Kapuváron pld. a húsipar, egyből mehetnénk a darálóba és a jajjgatás sem érdekel senkit a prérin. Még pénzt sem kell beletenni, de látom birkatábornak valóban jó drágán meg kell épülnie, hogy aztán ne legyen semmi és 50-60 év múlva jó pénzért megint fel kell újítani, hátha mégis csak be kell terelni a birkákat, ahogy az elmúlt 100 évben nem :-D Kisvasúttal mindenesetre elég lassú lesz pár 10 ezer ember szállítása és nem túl biztonságos.
Make love not Wor.

#95053 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 01. 12:16

A stadionokkal kapcsolatban csak megérzéseim, sejtéseim vannak, hogy lesz funkciója,

Legyen is funkciója, ha már olyan picsa drága projektorokat vittünk, meg mindenféle egyéb informatikát :-D

Kerítés ügyben meg nézz körbe, ezer éve mondtam, hogy nem mi kezdtük és más határon is van, görögök felé a macedón határnál, Bulgáriánál a török határon, akármerre. Felénk meg rögtön a szlovén/horvát határon is nekiláttak.

Ennyit arról, hogy csak mi kerítjük körbe magunkat. Ls ne feledd, mi vagyunk EU déli határa, innen másik irányba már a kánaán vala, azért kellene itt védekezni.
Make love not Wor.

#95054 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:30

Az sima ügy, hogy mások is kerítenek, de nem körbe teljesen.
Osztrákoknak nincs oka lekeríteni a magyar szakaszt, mert innen elenyésző számban mennek át, azokat is elcsípik még itthon a mieink. Román szakasz?
Csak a médiára tudunk hagyatkozni, hogy ott mi zajlik.

Amikor látom az óriás plakátokat, hogy a zország jobban teljesít meg hasonló okádások, észak Korea, igen ez észak Korea. Ott ez napi rutin, de már itt is. Minek egy fillért is költeni kormánypropagandára? Utakra, kórházra, stb :-D na jó tudom ez utópia, hisz politikusokról van szó, azok meg olyanok, mint a méhészek, kipergetik a mézet oszt részükről le van tudva a dolog.

#95055 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 01. 12:30

Az sima ügy, hogy mások is kerítenek, de nem körbe teljesen.

Mi sem teljesen körbe, ha jól tudom Szlovákia, Ukrajna és Ausztria felé sem építünk.
Make love not Wor.

#95056 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 01. 12:16

A master plan az kb. 300 éves, nem most tanálták ezt ki.

"A Masterplan egy német heavy metal, hard rock zenekar, mely 2001-ben jött létre, és azóta – igaz, kisebb megszakításokkal – folyamatosan dolgozik." :Đ

..és ez a mászterplán száll apáról fiúra és tovább, aztán majd egyszer csak valaki véghez viszi? De aki kitalálta annak milyen haszna lesz belőle? Ja semmi, azt már elföldelték. Nem értem ezeket az 1000 éves terveket...

Na mindegy , addig azért néha még kimegyünk egy-egy meccsre, legalább szokjuk a helyet! :Đ De azt most megmondom, én a újpesti stadionba be nem teszem a lábamat...:Đ

#95057 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 01. 12:37

Mi sem teljesen körbe, ha jól tudom Szlovákia, Ukrajna és Ausztria felé sem építünk.

Osztrák határon az osztrákok fognak építeni, ezt már belengették, nekem a háttérben néha a Kossuth szól.
Szlovák határt a szlovákok, meg eleve ott a Duna, ahova kiépítettek egy jelzőrendszert, még egy sirályra is bemozdul.
Ukrajna szintén tervez építeni, de ezt még tavaly nyáron hallottam kint a szlovákoknál, amikor még volt invázió rendesen.

#95058 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 01. 12:52

Osztrák határon az osztrákok fognak építeni, ezt már belengették, nekem a háttérben néha a Kossuth szól.
Szlovák határt a szlovákok, meg eleve ott a Duna, ahova kiépítettek egy jelzőrendszert, még egy sirályra is bemozdul.
Ukrajna szintén tervez építeni, de ezt még tavaly nyáron hallottam kint a szlovákoknál, amikor még volt invázió rendesen.

Hallottd, meg Kossuth? Hiszel ilyen alap szinten a médiának? Szlovák jelzőrendszerről ellenben nem hallottam, annak utánajárok. Milyen fajta, teljes határon van?
Make love not Wor.

#95059 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 03. 01. 12:44

De azt most megmondom, én a újpesti stadionba be nem teszem a lábamat...:Đ

:Đ ennyi :cool: mocskos újpest léoléolé :nevet:

Soha nem voltam focidrukker, de csak Fradi meccsre jártam és a bészektorba, életemben talán 4-5 alkalommal és atomra bebélyegezve, beszívva :Đ

Na de a lényeg, hogy elföldelték? Eleve a földi életük egy visszacsatolás, jogosan hisznek abban, amit tesznek, hisz gazdagok, bármit megtehetnek büntetlenül, a hasznot hajtó népet a végtelenségig hülyíthetik, s nem tudnak tenni ellene semmit, mert az erőszakhatalom náluk van.

Ez a kiállunk ez meg az mellett csak jobbegérgomb :Đ abban a pillanatban, ha bármelyiket, mondjuk a fagyállós boros ürgét meg kéne látogatni a börtönben, vagy a családját támogatni, eltűnne mind, mint csótányok a lámpafényre.

Az ilyesmit lehet csöndben is gyakorolni, kerülve a nagy nyilvánosságot.

Kömcsik hisznek a túlvilági létben, miszerint nekik örök életük van, lesz s még ott is szolgálni fogjuk őket.
Innen az arrogancia.

#95060 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 01. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 01. 12:55

Hallottd, meg Kossuth? Hiszel ilyen alap szinten a médiának? Szlovák jelzőrendszerről ellenben nem hallottam, annak utánajárok. Milyen fajta, teljes határon van?

Nem hiszek a médiának, egyiknek sem, de háttérzajnak jó. A szlovák jelzőrendszer az magyar, mi építettük ki a Dunán, ezt még az M1-en hallottam a szlovákoknál tavaly :-D jó tudom mennyire megbízható és hiteles :Đ de a Markiza-t hiába néztem volna.

Kiépült a Dunán egy jelzőrendszer, amit a folyami rendőrség felügyel. Nem a szlovákok építették.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4751
  • 4752
  • 4753
  • 4754
  • 4755
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.