HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4776
  • 4777
  • 4778
  • 4779
  • 4780
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95541 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 03. 10:53

én má' nem tudom eldönteni, hogy guga mikor trollkodik, meg mikor nem. tippem szerint most épp inkább csak bassza akkor már felfelé a rezet, mert olyanja van. kocsmába azért szoktam összefutni ilyenekkel... kb. ugyanazokat is találják meg a neten, ráisznak, aztán elmesélik. plusz nem jöttem össze az elmúlt pár évben olyan nővel már, aki ne lett volna legalább kissé ezoterikus, vagy hasonló. oké, a motoros csaj pont nem olyan volt, bár éppenséggel vagy 10 évig volt valami keresztényi szekta tagja. de azért mellé elfogyasztott vagy másfél tucat pasit. lehet, ez már a korral jár náluk is. de néha azért a maga kis szerepjátéka mögött olyan skizoidnak érzem gugát...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#95542 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 03. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 03. 07:00

Fácsé minden nap tele van ilyesmivel.

Hamar eltávozna az ismerősök közül.
Make love not Wor.

#95543 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 03. 11:58

Hamar eltávozna az ismerősök közül.

Soha nem jelölök be senkit, tyúktub miatt folyamatosan bejelölnek, marketing miatt senkit sem törlök, max. ha nagyon nincs ínyemre letiltom a posztjait. Ennél sokkal durvábbak is szoktak lenni. A napimigrans fals hírei vagy a titkolt hírekre, akik ráugranak s kommentálják, meg a hasonszőrű adsens bevételre, s a minél nagyobb látogatottságra utazó oldalak.

#95544 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 04. 03. 10:53

én má' nem tudom eldönteni, hogy guga mikor trollkodik, meg mikor nem. tippem szerint most épp inkább csak a maga kis szerepjátéka mögött olyan skizoidnak érzem gugát...

Nem tök mindegy :-s :-D hiába küldöd be a megfejtést, nincs nyeremény :Đ

#95545 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 12:39

Baromi régóta nem vállaltam el filmezést, ma reggel felhívtak, hogy délután menjek ki meccset filmezni, ilyenkor a fiamat szoktam küldeni, Ő még elbaszakodik egy meccsen ötezerér, én inkább laza sörözést választok. De a gyerkőc Budapesten hangosít, valami Tesla Club.

No de, mondták, hogy ha kell fizetnek többet is, mert a zellenőrző szervek kérték mindenképpen legyen a meccsről bizonyíték. Verekedő nógrádi cigó csapat jön Bánkra :nevet:

A helyi hülyék már a kocsmában alapoznak, nem adok a meccsnek negyedórát, de azt lefilmezem :-D
Fasztuggya mi fog történni, kisebbik fiamat sportkamerával beállítom az ellenség kapuja mögé, bármi moccanás van azért, mert filmez macsétával lebaszom a fejét valakinek, ha meg engem találnak meg szokás szerint, mint utoljára a bíró, aki üvöltözött velem, hogy mi a faszért filmezem, amikor agresszív, aztán jót vigyorogtam rá, viszont utoljára filmeztem meccset, hát izé, még akármi is lehet.

Párszer kaptam beugatást, mert a pályán hülyén viselkedtek, meg verekedtek, rugdostak, s kiszúrták, hogy odazoomolgatok rendesen. No akkor elküldtek a kurva anyámba. De hát nem az a célom ilyenkor, hogy arcokat verjek le, vagy engem rúgjanak le. Hanem sérülés nélkül s pénzzel a zsebemben elhagyni a helyszínt. Szóval kurva régen nem mentem ki bánki meccsre, jól fociznak, nagyon ritkán tudják őket megverni, tényleg jók a maguk kategóriájában. Vehemensen és látványosan játszanak. Sok gól van mindig, nem szokott unalmas lenni a meccs.

De a mait mondták, hogy dupla küvecs csak mindenképpen menjek le :-D
Ha jóféle botrányt tolnak, az online hírlapok úgy is átveszik, nógrádi focinak régebben is küldtem a linkeket. Majd meglátjuk.

Lehet előre szólok a rendőröknek álljanak készenlétben :-D

Az is lehet, hogy tök unalmas meccs lesz. Ha így alakulna, akkor majd kiprovokálok valamit :nevet:

#95546 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 03. 13:30

/>Nem tök mindegy :-s :-D hiába küldöd be a megfejtést, nincs nyeremény :Đ
enyhe orállal kiegyezek... csak tesó épp szülinapozott, nagyon kell igyekezned, hogy így 40 felé, alkohollal, nő nélkül bármi legyen.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#95547 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 04. 03. 12:43

enyhe orállal kiegyezek... csak tesó épp szülinapozott, nagyon kell igyekezned, hogy így 40 felé, alkohollal, nő nélkül bármi legyen.

Bocs, de valamit virítsál különben elsétálok meccset filmezni :Đ nulla motivációm van téged bármiről is meggyőzni.

#95548 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 04. 03. 11:53

én má' nem tudom eldönteni, hogy guga mikor trollkodik, meg mikor nem. tippem szerint most épp inkább csak bassza akkor már felfelé a rezet, mert olyanja van. kocsmába azért szoktam összefutni ilyenekkel... kb. ugyanazokat is találják meg a neten, ráisznak, aztán elmesélik. plusz nem jöttem össze az elmúlt pár évben olyan nővel már, aki ne lett volna legalább kissé ezoterikus, vagy hasonló. oké, a motoros csaj pont nem olyan volt, bár éppenséggel vagy 10 évig volt valami keresztényi szekta tagja. de azért mellé elfogyasztott vagy másfél tucat pasit. lehet, ez már a korral jár náluk is. de néha azért a maga kis szerepjátéka mögött olyan skizoidnak érzem gugát...

Iszik és drogozik, néha van tiszta pillanata, akkor meg összeesküvés-elméleteket néz,
A valóságtól sajnos teljesen elrugaszkodott.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95549 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 03. 13:39

Baromi régóta nem vállaltam el filmezést, ma reggel felhívtak, hogy délután menjek ki meccset filmezni, ilyenkor a fiamat szoktam küldeni, Ő még elbaszakodik egy meccsen ötezerér, én inkább laza sörözést választok. De a gyerkőc Budapesten hangosít, valami Tesla Club.

No de, mondták, hogy ha kell fizetnek többet is, mert a zellenőrző szervek kérték mindenképpen legyen a meccsről bizonyíték. Verekedő nógrádi cigó csapat jön Bánkra :nevet:

A helyi hülyék már a kocsmában alapoznak, nem adok a meccsnek negyedórát, de azt lefilmezem :-D
Fasztuggya mi fog történni, kisebbik fiamat sportkamerával beállítom az ellenség kapuja mögé, bármi moccanás van azért, mert filmez macsétával lebaszom a fejét valakinek, ha meg engem találnak meg szokás szerint, mint utoljára a bíró, aki üvöltözött velem, hogy mi a faszért filmezem, amikor agresszív, aztán jót vigyorogtam rá, viszont utoljára filmeztem meccset, hát izé, még akármi is lehet.

Párszer kaptam beugatást, mert a pályán hülyén viselkedtek, meg verekedtek, rugdostak, s kiszúrták, hogy odazoomolgatok rendesen. No akkor elküldtek a kurva anyámba. De hát nem az a célom ilyenkor, hogy arcokat verjek le, vagy engem rúgjanak le. Hanem sérülés nélkül s pénzzel a zsebemben elhagyni a helyszínt. Szóval kurva régen nem mentem ki bánki meccsre, jól fociznak, nagyon ritkán tudják őket megverni, tényleg jók a maguk kategóriájában. Vehemensen és látványosan játszanak. Sok gól van mindig, nem szokott unalmas lenni a meccs.

De a mait mondták, hogy dupla küvecs csak mindenképpen menjek le :-D
Ha jóféle botrányt tolnak, az online hírlapok úgy is átveszik, nógrádi focinak régebben is küldtem a linkeket. Majd meglátjuk.

Lehet előre szólok a rendőröknek álljanak készenlétben :-D

Az is lehet, hogy tök unalmas meccs lesz. Ha így alakulna, akkor majd kiprovokálok valamit :nevet:

A dupla küvecs mi, 1000 ft? Faszom se áldozná be a vasárnapját.

#95550 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 03. 14:21

Szerencsére most az autómosók így voltak, igaz most kora délutánra végeztek is, kerestek valami küvecset és van egy jó délutánjuk. Hétfőre meg lehet senki nem fog beesni, vagy fél gőzzel nyitnak ki. Veszélyes ez az ipar is.
Make love not Wor.

#95551 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 03. 13:19

Iszik és drogozik, néha van tiszta pillanata, akkor meg összeesküvés-elméleteket néz,
A valóságtól sajnos teljesen elrugaszkodott.

Ahogy a rólam kialakított képed is :Đ :cool:

A drog nem olcsó, s illegális + használtam már eleget évekkel ezelőtt, ma már csak pánikrohamot okoz. Majd szólok, ha drogozni fogok, Hollandiába nem kizárt, hisz ott olyan, mint itt a sör, de nem azért fogok kitelepülni.

Pia? Sok örömet már nem okoz, még a cigit is leraktam év elején, azóta ritkán piálok, csak ha olyan kedvem van, vagy ha hoznak, vagy akármi, a sör az nem ital.

Az összeesküvési mellméreteket meg már jó ideje nem nézem, hanem gyártom :Đ

#95552 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 03. 13:21

Nálam nincs kedd és vasárnap között különbség :cool: a szabadnap csak számodra képvisel értéket :cool: :Đ
Már jó ideje nem vállalok el filmezést, de erre nyomatékosan megkértek, mondtam, ha a fiam időben hazaért Budapestről, akkor lemegy, megcsinálja. Ígysenemjó, eddig 5.000-ért sem mentem le :Đ kifizetik a dupláját, csak legyen a meccsről bizonyíték :Đ

Mondtam a kisebbik fiamnak, hogy berakom az ellenség kapuja mögé a vadonatúj fejkamerával és övé a lóvé, én meg megyek fel a számomra kialakított helyre, pódiumra, emelvényre, ami 2 méter magas, árammal van ellátva és korláttal körbevéve. Csak nekem építették, amikor felújították a sportpályát, csak annyit beugáztak a vendégjátékosok, s szurkolók, hogy hagytam a faszba.

#95553 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 18:13

Nahhh, vége :omg:
A rendőrség soha nem volt kint, most alapból kijöttek 2 kocsival nyócan :nevet:

Varsány volt az ellenfél, valamit olvastam online, hogy ott volt, amikor a tömegbe hajtottak, stb.

Nagyon feszült meccs volt, végig ott lógott a balhé a levegőben, nem rajtuk múlott, hanem azon, hogy nagyon korrekt bírót kaptak és a bánkiak nem akartak balhézni. No meg a kamera, arra külön rákérdeztek a meccs előtt, hogy végig filmezni fogom :-s
Vittem magam Bendzsót a sportkamerával, egyrészt rákérdezett, hogy kik ezek olaszok :-s másrészt volt egy nagyon elbaszott hülyegyerek, kibaszottul elkényeztetett, aki mindig megkap mindent a szüleitől, ismerem őket. Bendzsót elküldtem filmezni a gólokat az ellenfél kapuja mögé, erre az az idióta kis geci addig basztatta, hogy miért nem megy a labda után ha bement a patakba, meg ha már ott van, ne legyen ilyen béna, hogy nem bírta tovább cérnával, visszajött hozzám, lófasz közeli gólok lettek filmezve.

A végeredmény Bánk - Varsány 13:3 :nevet:

Ilyen kamerával zoomolgatni, labdát, meccset követni nem a legfaszább.

#95554 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 18:44

akkor most az a rész jön, hogy jahno beszól, hogy lófaszt sem értesz se a kamerához, se a vágáshoz...?

Idézet

#95555 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 04. 03. 18:44

akkor most az a rész jön, hogy jahno beszól, hogy lófaszt sem értesz se a kamerához, se a vágáshoz...?

Ha megtenné, jogosan tenné :-D de nem is nagyon szeretnék filmezést vállalni már senkinek :Đ régebben a fiam miatt, mert zenélhetett, elvállaltam a filmezést sok rendezvényen. Mivel a fiam megtalálta már a dolgait nélkülem, menjen a faszom filmezni :Đ apró a pénz a felelősséghez képest, főleg egy esküvői videónál, amit egy ittas lagzi követ. Eddig még panasz nem volt, de már eleve a SOK NYIRVÁKOLÓS IGÉNY FÁRASZTÓ, HOGY MI LEGYEN MEG HOGY. dEHOGY VAGYOK RÁ KÍVÁNCSI :Đ

bocscapslock

Nem nekem találták ki a filmezést, hobbiból itthon a tyúktubra más, de lóvéért megrendelésre hívjanak olyat, aki ért hozzá és fizessék meg :-D

Nem fognak hívni és nem fizetik meg, én meg nem megyek, film sem lesz.

Ezt amiatt vállaltam el, mert hátha kitör a balhé.
Egyszer nekem is kijár a jókor s jó helyen.

#95556 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 04. 03. 19:44

Qnadam még tanítgatta is volna, hogy mit mennyire érdemes, csak kidumálta, hogy jó az így, igénytelenség vala. Én mondjuk akkor már jobban megcsináltam volna, főleg azért mert sme plusz lóvé sem erőfeszítés. Azért jó, hogy ebből is kb. a 3. soha többet nem filmezek korszaka :-D
Make love not Wor.

#95557 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 05:17

Ha a fiam nem Budapesten hangosított volna, akkor Ő megy le meccset filmezni. Neki ez már valahol szakmába vág, majd ha gondolja, akkor továbbképzi magát filmes vonalon.

Már csak amiatt sem szoktam vállalni, mert általában külföldön vagyok :-D leszek.

#95558 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 05:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 00:35

Qnadam még tanítgatta is volna, hogy mit mennyire érdemes, csak kidumálta, hogy jó az így, igénytelenség vala. Én mondjuk akkor már jobban megcsináltam volna, főleg azért mert sme plusz lóvé sem erőfeszítés. Azért jó, hogy ebből is kb. a 3. soha többet nem filmezek korszaka :-D

Mindig kifejti higy ilyet sosem csinál :)

#95559 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 10:52

Reméltem, hogy valami értelmes hangnem lesz, de nem változott semmi. JonesC hogy nem untad még ezt meg...?
Mi lett az UAZ-al?

Egyébként guga, szar fékkel tényleg életveszély járni. A leírtak alapján hónapok óta fennáll a probléma, ez nem játék.
A generátor meg nem akkora tétel, emiatt kár elbontani az autót, ha egyébként motorikusan jó állapotban van.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#95560 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 04. 04. 10:52

Reméltem, hogy valami értelmes hangnem lesz, de nem változott semmi. JonesC hogy nem untad még ezt meg...?
Mi lett az UAZ-al?

Egyébként guga, szar fékkel tényleg életveszély járni. A leírtak alapján hónapok óta fennáll a probléma, ez nem játék.
A generátor meg nem akkora tétel, emiatt kár elbontani az autót, ha egyébként motorikusan jó állapotban van.

UAZ a Hondával együtt megy át Zolcsihoz, reggel beszéltem vele.
Zolcsi is mondta, hogy a generátor miatt ne bontsuk meg, nekem van a tököm tele, hogy elköltöttem már az autóra a sokszorosát, s hogy hosszútávú 500km-er nem fér bele, mert tréleren jön haza.

Na jó, való igaz, hogy a tréleres azt mondta kiba sok melója van az utakról, és a legrosszabbak a "kompúteres" autók, mert az egyből mehet olyan szervizbe, ahol legombolják. Régimódi volt az öreg, aszongya a Lada volt az igazi, mert az út szélén megszerelte.

Féket idáig leszartam, mert nem volt súlyos gond, Zolcsi is mondta, hogy egyelőre, ideiglenesen belefér, hogy havonta egyszer, ha tapasztalom, hogy gyengül, akkor töltsek rá. Nem arról volt szó, hogy nincs fék egyáltalán, hanem beljebb kellett nyomni a pedált. Fék nélkül persze, hogy nem engedem el se a fiam, se a nejem.

Holnap átviszem Zolcsihoz, megcxsinál rajta mindent, meg alaposan átnézi.

UAZ? Banyek, nem biztos, hogy Hollandiából visszajövök, visszajövünk. 3 éves szerződést kell aláírjak. UAZ-ra most még költök egy kicsit, de már meghirdettem. Az sem baj, ha megmarad, olyan helyre és olyan emberhez parkolom le, aki megbízható és falubéli, s havonta egyszer beindítja vagy akármi.

Most úgy áll a dolog, hogy ha én kimentem, akkor a suli végén jön utánam az egész család. Levente a necces, mert neki még van 1 év a suliból. A nejemnek elege van, azt mondta már nem probléma, lófaszt sem ér a tanári fizetése, kisebbik fiam jól kommunikál angolul, hamar fog alkalmazkodni.

Blablabla, hatalmas változások jönnek, főleg ha ebben az évben a fityesz sikeresen körbezárja az országot. Ha megteszik, s ugye ezzel párhuzamban az utolsó darabka földeket kummantják el, már nem lesz mit lopni, jöhet a nálam csőd :Đ na az nem lesz szép történet, nem is nagyon szeretnék hozzá asszisztálni.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4776
  • 4777
  • 4778
  • 4779
  • 4780
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.