HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4779
  • 4780
  • 4781
  • 4782
  • 4783
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95601 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 04. 14:29

Persze, újabb csodálatos tehetség vérzett el a zsidó világösszeesküvés oltárán. Minek erőlködnénk az előrejutással, mikor egyszerűen hibáztathatunk másokat.

tipikus, mindig a másik a hibás, orbánviktor, zsidók, háromszögesszemesek
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95602 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 04. 14:25

Jaja, hiszen ott a kukából lehet enni, és ingyen van a fű :up:

Mást nem törsz egy kis kolbászt a kerítésből.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95603 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 14:32

Oszt máshol meg kell a junior/senior meg a többi nem? Amúgy nézz meg egy matek/kémia/akármi érettségit 20 vvel ezelőttről és egy tavalyit. Vagy alap felvételivel ugyanezt és csodálkozz.

Képben vagyok, oktatok metekot, fizikát, kémiát, elektronikát, gimiskorúaknak, nem egy érettségit láttam már, ráadásul jellemzően nyaranta megoldom az éppen aktuálisat.
Mit kell nézni rajta? :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#95604 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 04. 14:35

A másik, hogy téged amerikába dolgozni a büdös életbe nem fognak beengedni, és ezt neki is tudnia kellene.

Vagy csak te találtad ki az egészet.

Én lusta voltam megírni. Amúgy rokonok is rámozdultak ilyenre, de már csak azért sem állt logikailag össze, hogy "lenne ott ismerős, aki segít", ellenben 4en mentek volna, ketten semennyire nem tudnak angolul. Szerinted a határig eljutottak volna? Voltak olyan ötletek, hogy majd turistavízum és véletlenül kint maradnak, meg hasonlók, de azt minden tudjuk mivel járhat Csak mantrázták, hogy a reptéren is egyből segít az ismerős és nem kell beszélni. Fogalmuk sem volt, hogy ismerős nem jöhet be a bevándorlásig az országhatárhoz, de már előtte megelőzik leglaább 1-2 mondatos pofázással, amiről lepattannak. Úgy akartak menni, hogy csak egy irányú repjeggyel, ezt meg már végleg kibírtam röhögés nélkül :-D

2 gyerekkel, angol, ZK, akármi nélkül, csak úgy ukmukkfuck? Még céges meghívót is kérni fognak innen vadkeletről, letétet, felelősségvállalást Aztán majd nagy duzzogva elbírálják, de mi ehhez biztos nem értünk.
Make love not Wor.

#95605 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 14:33

Ezt meg a zsidók nem engedik és különben is a környéken mindenki hülye és nincs pénzük. És hülyék is, ez majdnem kimaradt :-D És kihalt a falu, nincs ember, nincs pénz. És nincs kereslet, cserébe hülyék is.

Ezzel jár ha az ember a világvégére költözik.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#95606 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 04. 04. 14:40

Képben vagyok, oktatok metekot, fizikát, kémiát, elektronikát, gimiskorúaknak, nem egy érettségit láttam már, ráadásul jellemzően nyaranta megoldom az éppen aktuálisat.
Mit kell nézni rajta? :)

Anyám emg azt mondja, hogy egyre nehezeb. Bár utoljára orvosira készített fel valakit, ahhoz én nyomtattam jegyzetet, az már lehet másik kategóriás.
Make love not Wor.

#95607 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 04. 13:35

Itt most két eset lehetsége, vagy tényleg van egy ilyen srác, ami viszont problémás, mert egyrészt a te filmjeidet nézi, és tetszik neki. A másik, hogy téged amerikába dolgozni a büdös életbe nem fognak beengedni, és ezt neki is tudnia kellene.

Vagy csak te találtad ki az egészet.

Kommentek között megtalálod, de utána átmentünk mailba, nulla kitaláció, amit leírt, hogy 3 hónapra blablabla mehetek, mailba részletezte miként, de két hónappal ezelőtt már ajánlotta ugyanezt a lehetőséget, csak nem vettem komolyan.

#95608 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 04. 04. 14:41

Ott viszont van erdő és lehet őstermelni.
Make love not Wor.

#95609 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 04. 04. 14:41

Üdülőfaluban, télen nehezebben akad kuncsaft a bármihez.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95610 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 14:42

amit leírt, hogy 3 hónapra blablabla mehetek, mailba részletezte miként

Az turista vízum lesz és max. némi fekete meló. Éppen csak keresni lehet niggermelóval a repjegy árán felül. Ne keverjük a munkával, Dext is éppen csak megúszta.
Make love not Wor.

#95611 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 13:41

Én lusta voltam megírni. Amúgy rokonok is rámozdultak ilyenre, de már csak azért sem állt logikailag össze, hogy "lenne ott ismerős, aki segít", ellenben 4en mentek volna, ketten semennyire nem tudnak angolul. Szerinted a határig eljutottak volna? Voltak olyan ötletek, hogy majd turistavízum és véletlenül kint maradnak, meg hasonlók, de azt minden tudjuk mivel járhat Csak mantrázták, hogy a reptéren is egyből segít az ismerős és nem kell beszélni. Fogalmuk sem volt, hogy ismerős nem jöhet be a bevándorlásig az országhatárhoz, de már előtte megelőzik leglaább 1-2 mondatos pofázással, amiről lepattannak. Úgy akartak menni, hogy csak egy irányú repjeggyel, ezt meg már végleg kibírtam röhögés nélkül :-D

2 gyerekkel, angol, ZK, akármi nélkül, csak úgy ukmukkfuck? Még céges meghívót is kérni fognak innen vadkeletről, letétet, felelősségvállalást Aztán majd nagy duzzogva elbírálják, de mi ehhez biztos nem értünk.

Ennél azért egyszerűbb, mert csak :-D most ebbe azért nem megyek bele, mert nincs esélye, hogy kimenjek.
Egyedül megtenném, de onnan nem egyszerű hazajutni.
Kár erről beszélni, kaptam lehetőséget, amivel nem fogok élni, ennyi.
De nem blabla. Van néhány magyar, de amcsi videós, akik már megkerestek, hogy beszállnának a játékba, hogy költözzek ki,m s nem lenne egyedi eset, mert 20 éves srácok pikkpakk kimentek s kint is maradtak. De én családos ember vagyok és 48 éves :Đ

#95612 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 14:42

Kommentek között megtalálod, de utána átmentünk mailba, nulla kitaláció, amit leírt, hogy 3 hónapra blablabla mehetek, mailba részletezte miként, de két hónappal ezelőtt már ajánlotta ugyanezt a lehetőséget, csak nem vettem komolyan.

Mondom, lehet, hogy van ilyen, mármint olyan aki ezeket mondja, de ne készülj erre, mert nem fog menni. Inkább a holland dolog, az akár működhet is, az csak rajtad múlik.

Idézet

#95613 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 14:46

Ennél azért egyszerűbb, mert csak :-D most ebbe azért nem megyek bele, mert nincs esélye, hogy kimenjek.
Kár erről beszélni, kaptam lehetőséget, amivel nem fogok élni, ennyi.
De nem blabla. Van néhány magyar, de amcsi videós, akik már megkerestek, hogy beszállnának a játékba, hogy költözzek ki,m s nem lenne egyedi eset, mert 20 éves srácok pikkpakk kimentek s kint is maradtak. De én családos ember vagyok és 48 éves :Đ

Valszeg visszaültetnének a repülőre amivel jöttél, szal egyszerűnek egyszerű.

Idézet

#95614 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 13:43

Az turista vízum lesz és max. némi fekete meló. Éppen csak keresni lehet niggermelóval a repjegy árán felül. Ne keverjük a munkával, Dext is éppen csak megúszta.

Nem megyek amcsiba, esélytelen, de tessék, s utána ezt az amcsi témát azért ne feszegessük, mert nem megyek :-D

Idézet

Teljesen meg ertelek nem lehet csak ugy elindulni,at kell ezt gondolni.

Csak azert gondoltam,hogy most neki indulni mert mostan repjegy 500$,szezon kezdodik,szobafesto vagy ebben tudok segitteni,amire nyari szunet lessz te addigra itten belerazodol a dolgogba,elo tudod keszitteni a nejednek a szallast esetleg melohelyet,a Bendzsonak elintezni az iskolat,es o is megszokja az itteni helyzetet amire kezdodik a suli. A nejed o mindenkeppen egyutt kell ,hogy jojjon a Bedzsoval mert igy nem feltuno,hogy esetleg hosszab idore akarnak maradni. Azzal legyetek tisztaba,hogy ketkezu munkat kell vegezni,ferfiak epitkezes,holgyek takaritas,baby sitting
Amugy [Estat] kell kervenyezni amivel be utazhatol az allamokba es ezel harom honapig tartozkodhatol legalisan.
ez azert is jo mert mert a harom honap alatt el tudjatok donteni ,hogy hogyan tovabb maradtok vagy mentek vissza.
Az Esta igenyles ingyenes es interneten lekerheto.
Minden jot nektek majd jelenkezzel ha ugy latjatok a dolgokat.
Zunyilka Munyilka*:) happy.

#95615 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:51

N/A, akkor én most elmegyek sörért, mert befejeztem a favágást mára :-D még kell valami kaját csinálnom estére, ahhoz tyúkhúrt szedni, egyelőre offocska.

#95616 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 14:46

Onnan? Úgy feltolnak az első gépre, hogy észre sem veszed. Hazajönni a legkönnyebb. Bocs, inkább még idehaza a követségen lepattanni. Vicces volt, hogy mikor ücsörögtem váróban akkor a nép nagy része már a gényképnél és alapoknál elhullott, mert még a formanyomtaványt sem bírták kitölteni. Pedig fele magyar volt. Ahogy az interjú is. Aztán let's switch to english :-p
Make love not Wor.

#95617 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 14:48

Nem megyek amcsiba, esélytelen, de tessék, s utána ezt az amcsi témát azért ne feszegessük, mert nem megyek :-D

"Az Esta igenyles ingyenes es interneten lekerheto."

14 dollár/darab. Nem nagy pénz, de kell.

"A nejed o mindenkeppen egyutt kell ,hogy jojjon a Bedzsoval mert igy nem feltuno,hogy esetleg hosszab idore akarnak maradni."

Pont a gyerekes a feltűnő és nem hülyék, szépen le lesz kérdezve, hogy ki merre van. Ha nő megy ki gyerekkel előbb és külön apuka, akkor azért akad fel a szűrőn, ha gyerekel mennek előbb, akkor apuka fog fennamradni. Ki lehet dumálni, de angolul fogják megkérdezni, hogy miért :-p
Make love not Wor.

#95618 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:55

Az az, turista vízumos fekete munka. Erős.

Idézet

#95619 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 14:51

N/A, akkor én most elmegyek sörért, mert befejeztem a favágást mára :-D még kell valami kaját csinálnom estére, ahhoz tyúkhúrt szedni, egyelőre offocska.

Én tökre kíváncsi lennék milyen életrajzokat küldesz a cégekhez. De tényleg.
Make love not Wor.

#95620 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 04. 14:55

Az az, turista vízumos fekete munka. Erős.

Dext legalább tényleg tudott angolul. Gugát megkérdezik, hogy merre lesz a szállása és meddig? Meg van-e hitelkártyája, megfelelő fedezettel :-p
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4779
  • 4780
  • 4781
  • 4782
  • 4783
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.