HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4945
  • 4946
  • 4947
  • 4948
  • 4949
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98921 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 23. 07:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 22. 10:20

Viszont van új Apetor :-D

Ez miez és miért jó? :unsure:

#98922 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 08. 23. 08:55

Ez miez és miért jó? :unsure:

Apetor a korcsojázós vodkás videójával futott be :-D bebukott a jég alá, stb. Hangulatos filmeket készít, értelme semmi.

#98923 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 23. 08:33

Ez egy olyan dolog, hogy neked akinek van hozzá szerszáma, tudod hova kell alkatrészért menni drága. Ha valaki nem akar ezzel foglalkozni és/vagy nem is ért hozzá, plusz még szerszámai sincsenek marad a szervíz.

Gugánál ott volt az após hozzáértő, de már blubesz előtte is magyarázta, hogy kérdezzen bátran, mert már majdnem látott fényképen BMW-t és az interneten is, hátha okosabb bír lenni, mint olyan, aki nem ennyire márkaspecifikus.
Make love not Wor.

#98924 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 23. 08:33

Ez egy olyan dolog, hogy neked akinek van hozzá szerszáma, tudod hova kell alkatrészért menni drága. Ha valaki nem akar ezzel foglalkozni és/vagy nem is ért hozzá, plusz még szerszámai sincsenek marad a szervíz.

AC punepa cseréhez kell egy csillagcsavarhúzó és egy 8as villáskulcs. Google be van kötve hozzájuk is (by ciberéd) semmibe nem kerül rákeresni, hogy acpunepa e36 és rögtön kiderül, hogy mennyiért lehet kapni.

De legrosszabb esetben is megrendeli, aztán odaviszi a szerelőhöz, hogy nesze ezt szereld be. De hogy a kisker ár 1.5x-ét kérje a szervíz... hát én nemkicsit lennék mérges.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98925 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 23. 09:09

Gugánál ott volt az após hozzáértő, de már blubesz előtte is magyarázta, hogy kérdezzen bátran, mert már majdnem látott fényképen BMW-t és az interneten is, hátha okosabb bír lenni, mint olyan, aki nem ennyire márkaspecifikus.

Jó, de após nem ott lakik gondolom, meg blubi se, de az autó ott állt meg. Se alánézni nem tudnak, se szerszámaik nincsenek hozzá, kénytelenek olyan valakihez vinni aki viszont igen.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98926 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 23. 09:09

AC punepa cseréhez kell egy csillagcsavarhúzó és egy 8as villáskulcs. Google be van kötve hozzájuk is (by ciberéd) semmibe nem kerül rákeresni, hogy acpunepa e36 és rögtön kiderül, hogy mennyiért lehet kapni.

De legrosszabb esetben is megrendeli, aztán odaviszi a szerelőhöz, hogy nesze ezt szereld be. De hogy a kisker ár 1.5x-ét kérje a szervíz... hát én nemkicsit lennék mérges.

Üdülőfalu, ez ilyen.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98927 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 09:10

Jó, de após nem ott lakik gondolom, meg blubi se, de az autó ott állt meg. Se alánézni nem tudnak, se szerszámaik nincsenek hozzá, kénytelenek olyan valakihez vinni aki viszont igen.

Háde most van ott még autó, ráért volna letámasztani a bmw-t a kertben és kimatekozni, hogy mi legyen vele. Nekem töknyóc, csak felbassza az agyam, hogy szeretnék segíteni, más meg ennek ellenére rohan a szakadékba.
Aztán az ilyenek után lesz az, hogy drága a bmw-t fenntartani, meg szar is meg pfejj.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98928 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 23. 09:17

Háde most van ott még autó, ráért volna letámasztani a bmw-t a kertben és kimatekozni, hogy mi legyen vele. Nekem töknyóc, csak felbassza az agyam, hogy szeretnék segíteni, más meg ennek ellenére rohan a szakadékba.
Aztán az ilyenek után lesz az, hogy drága a bmw-t fenntartani, meg szar is meg pfejj.

Ja, de ők nem csak minden 8. hétvégén akarják használni.

Egyébként drága fenntartani, meg szar is, meg pfejj. Az új is :)

Idézet

#98929 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 23. 07:42

Én már régen is azt mondtam mindenkinek, hogy gép újratelepítés adatmentés nélkül 8000, mostmár 12000 lenne, de ha nagy ritkán jön valaki azt elhajtom inkább.

Mondjam azt, hogy ennyiért nem nagyon szeretnék nekilátni? Felét el van a sarokban, de nyomkodni kell, meg olyan nincs, hogy adatmentés nélkül. Főleg ha még utána is megtalálnak a csomó zűrrel. Szemben szomszédnak két lapost rendbetettem, örült, műxik. Másik ismerős meg hetek múlva világosodott meg, hogy a Gmailos internet megy, de ez a másik féle ez nem és a Gmailba sem tud belépni, mert jelszót kér és sürgősazonnaloldjadmeg. Passz. Van pár a sorban is, de ha már ennyi időm lenne, akkor saját vackaimmal foglalkoznék.
Make love not Wor.

#98930 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:27

csak felbassza az agyam, hogy szeretnék segíteni, más meg ennek ellenére rohan a szakadékba.

Igu is megírta feleslegesen, hogy mennyiért lehet osztrákban meg hollandba' lakni és élni. Lehet kevesebbet ért, mint Sanyika a kínai éttermes csoportból.
Make love not Wor.

#98931 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:31

jó, de hollandiában előre engedték egyszer a sorban. Engem meg a sok rohadt magyar itt akar tartani, mert állandóan előreengednek, ha csak egy-két cucc van nálam :(

Idézet

#98932 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 07:58

Pesterzsébet hozzám elég messze van, sokkal többen laktok Kettisz környékén. Egyébként meg tény, hogy kibaszott jó informatikus (IS) vagyok :-D
Pénteken jön hozzánk, gyanítom, hogy a gépet nem cipeli magával.

Őszinte leszek, ettől ne kezdj el sírni.

SEMMILYEN informatikus nem vagy, max gépösszerakó droid.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98933 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 09:10

Ja, csak a kisker árakkal kellene tisztában lenni és akkor még nincs mindenféle kedvezményünk, meg okoskodás. Suzukinál meg pont ezt adta elő, hogy akármi és occsó szerelő, ismerős is, alkatrész is, világbéke is, de guga főleg taplraesett és erős. Most meg olyan, mint aki első sarokra beesett és szőke nőként fogalma sincs dolgokról.
Make love not Wor.

#98934 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 09:46

Őszinte leszek, ettől ne kezdj el sírni.

SEMMILYEN informatikus nem vagy, max gépösszerakó droid.

De szerintem már routert is állított be. Akkor sem az?

Idézet

#98935 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 09:25

gyerek még, egyik videóban mondja is, hogy nem akar vele foglalkozni csak menni, nem viszi semmi szervizbe

#98936 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 10:25

gyerek még, egyik videóban mondja is, hogy nem akar vele foglalkozni csak menni, nem viszi semmi szervizbe

Én gyerekként sem szartam a pénzt, ahogy ő sem szerintem. Nyilván mindenki csinál hülyeséget, de ha karnyújtásnyira a segítség, akkor magára vessen. Én azért anno megragadtam minden lehetőséget, hogy tudjak spórolni és ne szórjam szét a kevés pénzemet is.
BMWパワー
Kép

#98937 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 09:31

jó, de hollandiában előre engedték egyszer a sorban. Engem meg a sok rohadt magyar itt akar tartani, mert állandóan előreengednek, ha csak egy-két cucc van nálam :(

Én is ilyen geci vagyok, ilyenkor előre engednélek téged is, meg mást is :)

#98938 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 23. 10:31

Én is ilyen geci vagyok, ilyenkor előre engednélek téged is, meg mást is :)

Így húzzuk egymást vissza :nevet:

Idézet

#98939 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 09:48

De szerintem már routert is állított be. Akkor sem az?

Szerintem nem

#98940 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 23. 10:28

Én gyerekként sem szartam a pénzt, ahogy ő sem szerintem. Nyilván mindenki csinál hülyeséget, de ha karnyújtásnyira a segítség, akkor magára vessen. Én azért anno megragadtam minden lehetőséget, hogy tudjak spórolni és ne szórjam szét a kevés pénzemet is.

Aztán vettél BMW-t, aztán még egyet :p

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4945
  • 4946
  • 4947
  • 4948
  • 4949
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.