HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4990
  • 4991
  • 4992
  • 4993
  • 4994
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99821 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 12:08

Olyan emberekkel találkoztunk menetközben, hogy hozzájuk képest itt a topikban mindenki a tápláléklánc legalján van :nevet:

Normál vállalkozót a NAV bármikor a halálba szopatja, csak versenyezzen kedvére, kupakéknál ilyen gond nincs.
Ezt belülről látom. Lehet versenyezni velük :nevet:

Lehet. Amúgy nem mindegyik verzió tetszene. Amúgy dolgozgatom is ilyen arcoknak, lehet olyanoknak akik ezt a brigádot pénzelik :-D NAVot meg jó ég tudja, valahova elmentél széket pakolni és egyből belülről látsz faszán minden céges titkot. Sejtettük :-D

Az mondjuk vicces volt, mikor egyszer egy arc sírt nekem, hogy Neki a BMW-k jönnek be, van belőle kicsi meg kabrió, de kénytelen volt venni egy Lexust, amivel csütörtökönként eljár a szivarklubba, mert amúgy kinézik. Igaz ez egy jó arc volt, nem is értettem a köztes opciót.
Make love not Wor.

#99822 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 12:51

Lehet. Amúgy nem mindegyik verzió tetszene. Amúgy dolgozgatom is ilyen arcoknak, lehet olyanoknak akik ezt a brigádot pénzelik :-D NAVot meg jó ég tudja, valahova elmentél széket pakolni és egyből belülről látsz faszán minden céges titkot. Sejtettük :-D

Az mondjuk vicces volt, mikor egyszer egy arc sírt nekem, hogy Neki a BMW-k jönnek be, van belőle kicsi meg kabrió, de kénytelen volt venni egy Lexust, amivel csütörtökönként eljár a szivarklubba, mert amúgy kinézik. Igaz ez egy jó arc volt, nem is értettem a köztes opciót.

Az olyan, mint Monaco-ban, amikor a full-fullos S mercivel csak a hátsó parkolóba állhatsz be :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99823 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 12:41

Miért mit árt, ha kívülről kijavítod a vakolatot? Legalább esőtől, hidegtől nem romlik kintről az állag tovább. Amúy tényleg kibaszott jó kőműves lehet, remélhetőleg másodikra majd sikerül amit épít. Mekk Elek?

Leszarom, hogy mit gondolsz, nem a te problémád, s nem is az enyém, eddig mindent megcsinált faszán. Gondolom van saját házad, ott keresd a hibát, nálunk minden frankó.

#99824 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 13:08

Leszarom, hogy mit gondolsz, nem a te problémád, s nem is az enyém, eddig mindent megcsinált faszán. Gondolom van saját házad, ott keresd a hibát, nálunk minden frankó.

Épp az előbb mondtad, hogy nem. Nem keresek én hibát, csak kiveri az ember szemét. De rosszul aludni biztos nem fogok miatta. Csak furcsa.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99825 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 12:51

valahova elmentél széket pakolni és egyből belülről látsz faszán minden céges titkot. Sejtettük :-D

Nem kell hozzá nekifutás, hogy lásd a cégeket sorban, s az elején a vadkanokat. Zártkörű rendezvény a pénzek elosztása és a versenyszfére egy faszság. Akinek ez újdonság, az szopogassa álmában az ujját boldogan :-D

Ingyenes rendezvények ejus pénzekből, pl. fogyatékosoknak szállítottunk színpadot, nézőteret, 5 óra múlva bontottuk. A fogyatékosok picsa részegek voltak, az egyik csaj vihogva összepisilte magát, stb.
A megrendelő neve nagyon érdekes volt :nevet:
Fogyatékosoknak szánt rendezvényre nagyon finom pénzeket lehet lehívni, de a pályázaton akárki nem nyerhet, ezt a részét azóta ismerem, amióta voltam egy egyesület elnöke, s rajtunk akartak átvinni pénzeket :-D azonnal be is lett zárva az egyesület :-D jön egy rendszerváltás és én leszek a lámpavason a kulák, mert aláírtam valamit és a pénzhez soha semmi közöm nem volt. Kupakos oszt, kupakos kapja, majd kupakosoktól rendel mindent, ezen kívül még létezik a versenyszféra. A kettőt nem szabad összekeverni. Ezek csak nyertesek, nem versenyeznek senkivel, az a prolik dolga.

De legalább udvariasan beszélnek, ennyi pénzzel megtömve én is kibaszott udvarias lennék :nevet:
Nem irigylem őket.

#99826 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 12:17

guga figyelmébe ajánlom: http://index.hu/tudo...hogy_ok_okosak/

#99827 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 13:15

Nem kell hozzá nekifutás, hogy lásd a cégeket sorban, s az elején a vadkanokat. Zártkörű rendezvény a pénzek elosztása és a versenyszfére egy faszság. Akinek ez újdonság, az szopogassa álmában az ujját boldogan :-D

Ingyenes rendezvények ejus pénzekből, pl. fogyatékosoknak szállítottunk színpadot, nézőteret, 5 óra múlva bontottuk. A fogyatékosok picsa részegek voltak, az egyik csaj vihogva összepisilte magát, stb.
A megrendelő neve nagyon érdekes volt :nevet:
Fogyatékosoknak szánt rendezvényre nagyon finom pénzeket lehet lehívni, de a pályázaton akárki nem nyerhet, ezt a részét azóta ismerem, amióta voltam egy egyesület elnöke, s rajtunk akartak átvinni pénzeket :-D azonnal be is lett zárva az egyesület :-D jön egy rendszerváltás és én leszek a lámpavason a kulák, mert aláírtam valamit és a pénzhez soha semmi közöm nem volt. Kupakos oszt, kupakos kapja, majd kupakosoktól rendel mindent, ezen kívül még létezik a versenyszféra. A kettőt nem szabad összekeverni. Ezek csak nyertesek, nem versenyeznek senkivel, az a prolik dolga.

De legalább udvariasan beszélnek, ennyi pénzzel megtömve én is kibaszott udvarias lennék :nevet:
Nem irigylem őket.

Látod, ez vagy te. Látsz valamit és már 3 perc után olyan kibaszott okos vagy mint 8 másik. Ezt hívják vetítésnek. A kupakos nálad mit jelent? változosság kedvéért zsidózól?

#99828 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 13:08

Amúgy nem tudom mit idegeskedsz, pusztán jóindulatból írom, hogy amit egy óra alatt meg lehet csinálni, azt érdemes lenne, hogy megóvd a házad állagát.

Idézet

#99829 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 12:57

Az olyan, mint Monaco-ban, amikor a full-fullos S mercivel csak a hátsó parkolóba állhatsz be :)

Sógor odaállt a főbejárathoz Barkasszal. Élni tudni kell.
Make love not Wor.

#99830 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 11:50

Hmmmm :cool:
Akkor tessék egy kis információ :-D egyáltalán mi a tökömet akarsz te a kínaiban? Főleg alacsony küvecsért, ami úgy van meghirdetve, hogy első hónapban 7-800 juró, másodikban 900, harmadikban kánaán, szállás és kaja ingyenes :-D
Komolyan ez a vágyálmod a háttereddel?

Na, elsőre az információ érdekelt, mert annyira nyomattad és mivel jelenleg a 800-900 juró is több, mint amit idehaza ígérnek (és még meló sincs), így akár még az is. Meg különben is poén lesz, ha vernek a guga meg nem csinál semmit, csak filmez.
Make love not Wor.

#99831 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 13:15

Kupakos oszt, kupakos kapja, majd kupakosoktól rendel mindent, ezen kívül még létezik a versenyszféra.

Azt sem teljesen értem, hogy akkor miért kerül néha oda a versenyszféra is, vagy időként miért vanak jóban valakivel aztán meg nem. Bár ehhez én kevés vagyok, csak guga tudja.
Make love not Wor.

#99832 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 13:21

mi most akkor kupakosak vagyunk vagy droidok? :think:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99833 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 13. 14:21

mi most akkor kupakosak vagyunk vagy droidok? :think:

Ha guga ott melózott és benne volt a bizniszben, akkor szintúgy kupakos, nem? Másképp nem lehet. Neked főnököd van és buzi nyócórásban tolod. Ez a droid megfelelője. Nem is értem miért ezt választottad, ha holland húsiparban cafetériában ingyé kapod a verést és ha 12 órásban hétvégézel is, akkor az már nem droidság, hanem jó poén.
Make love not Wor.

#99834 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 14:17

Na, elsőre az információ érdekelt, mert annyira nyomattad és mivel jelenleg a 800-900 juró is több, mint amit idehaza ígérnek (és még meló sincs), így akár még az is. Meg különben is poén lesz, ha vernek a guga meg nem csinál semmit, csak filmez.

De akkor baszunk is :Đ nekem egy hónap nem tétel, ennél többet senki sem bír ki.
Filmezni meg érdemes, a YT 3X-osra emelte a juttatásomat, eddig vót kb. havi 10 küvecs, most 39 küvecset kap a kisebbik fiam, már nagyon tervez, hogy mire költi :-D

#99835 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 13:46

Az négyszeres.

Idézet

#99836 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 14:46

Az négyszeres.

Ne kukacoskodj :)

#99837 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 14:11

Mondjuk az érdemes is szubjektív, szerintem nem éri meg havi negyvenért pótgyőzikének lenni. De ízlések és pofonok...

Idézet

#99838 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 14:44

De akkor baszunk is :Đ nekem egy hónap nem tétel, ennél többet senki sem bír ki.
Filmezni meg érdemes, a YT 3X-osra emelte a juttatásomat, eddig vót kb. havi 10 küvecs, most 39 küvecset kap a kisebbik fiam, már nagyon tervez, hogy mire költi :-D

Havi 40ezer? Naneeee. Nekem ez nem teljesen jön össze ilyen nézettséggel.
Make love not Wor.

#99839 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 15:11

Mondjuk az érdemes is szubjektív, szerintem nem éri meg havi negyvenért pótgyőzikének lenni. De ízlések és pofonok...

Bammeg, akkor mennyi lehet az ElectroBOOMos csávónál?
Make love not Wor.

#99840 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 14:44

Mondjuk már van feliratkozó és 1.7 megtekintés, az alakul, csak akkor ezt úgy +50ezer megtekintés/hó-val kellene növelni alapban, hogy meg legyen az arány. Meglátjuk. Mikor néztem, akkor kevesebb volt.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4990
  • 4991
  • 4992
  • 4993
  • 4994
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.