HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4999
  • 5000
  • 5001
  • 5002
  • 5003
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100001 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 16. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 11:50

Elképzelhető, hogy szándékosan szeretném nálad kihúzni a gyufát, hogy végleg kitílts innen a gecibe, vagy lakat, vagy töröld, vagy akármi.

A mesterséges intelligencia már rég létezik, s profiloz.

Felőlem anyázhatsz, nem leszel vele előbbre. Blubesz is visszajött, remélem ismét megvédi A Nagy Informatikust.

Aztán persze most már Lady Gaga....

Mesterséges intelligenciát meg mi üzemeltetjük, oszt?
Make love not Wor.

#100002 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 16. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 11:55

Tudom, hogy a neved Molnár János, de ez esetben nem te lettél megszólítva :Đ
Abba meg ne éld bele magad, hogy minden napra jut kenyér.

Majd eszünk kalácsot. Amúgy ugyanabban a videóban a tűzgyújtási tilalom, meg a széndioxid kibocsátás keverése megen jó nagy faszság volt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100003 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 11:56

Felőlem anyázhatsz, nem leszel vele előbbre. Blubesz is visszajött, remélem ismét megvédi A Nagy Informatikust.

Aztán persze most már Lady Gaga....

Mesterséges intelligenciát meg mi üzemeltetjük, oszt?

Mábocs, de nem szokásom anyázni, a te szóhasználatodat vettem át.
Lady Gaga miért ne? Friss produkció, gondolod véletlen a címe? Gondolod véletlen Illuminati a 13-ak és a felette lévő befejezetlen piramis, egy szem?

Rakd ki a kirakatba, onnantzól senki sem hiszi el, hogy valóság.
Los Angeles. Vesztes angyalok, stb.
Hogyan tudnám átadni azt a tudást, amit nem a magam képességeivel szereztem, de mindent érint?
Néha csak bele puffogtatok, s rossz látni az élet ellenesd reakciókat.

#100004 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 11:01

"gazdálkodni mindenképpen itthon szeretnék. Abban sem vagyok biztos, hogy lesz rá lehetőség, mert érzésem szerint a zunijó gazdasági csődje és az éhezés, nagy nyomorúság az ajtón kopog."

Mondjuk ha lehetőségem lenne és ilyen jövőt látok, akkor pont nekilátnék a gazdálkodós önellátásnak.
Make love not Wor.

#100005 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 12:46

Mábocs, de nem szokásom anyázni, a te szóhasználatodat vettem át.
Lady Gaga miért ne?

Néha csak bele puffogtatok, s rossz látni az élet ellenesd reakciókat.

Ezekre mit mondjak? Bármibe belemgyaárzol bármit, aztán 4 év múlva majd azt mondod nem is piramisoztál. Ennek ellenére nem látom ezeknek a vackoknak a hátrányát, inkább csak azt nem értettem mitől lett ez az élées ritmusváltás a WinXP frissítései témakörben.

Felőlem rettegj a szemektől, meg amitől csak akarsz.
Make love not Wor.

#100006 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 11:50

Vesztes Angyalok? Csináld még!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100007 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 11:57

Majd eszünk kalácsot. Amúgy ugyanabban a videóban a tűzgyújtási tilalom, meg a széndioxid kibocsátás keverése megen jó nagy faszság volt.

Kérdem én, hogy mire aléapozod? Csak nem arra, amit visszakérdeztek tőled, s elismertek, mert ezt szerették volna hallani? A döglött hal úszik az árral, ennyi. Erre viszont büszke lehetsz, sok döglött hal, meg szót emel, ha egy élő hal merészkedik szembe menni mindennel, ami halott.
Semmi dolgom lélekben halott emberekkel, egészen addig, amíg Isten nem dönt úgy, hogy dolgom van vele.
Erre az esély nulla.
Ergo semmi dolgom veletek, s nektek s népes 5-6 fős táborotoknak sincs dolgunk egymással. Ti csak vinnyogni jártok be halott lélekkel, én meg nem szoktam a hülyeségeiteken örömködni, mert szánalmas.
Főleg a provokáció, hogy szóljak már hozzá végre :omg:
Kibaszott szánalmas, de a füstölgő gyertyát nem oltjuk el.
Hátha valaki meghallja.

#100008 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:01

Szerintem a döglött hal nem úszik sehogy sem.

Idézet

#100009 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 12:51

Ergo semmi dolgom veletek, s nektek s népes 5-6 fős táborotoknak sincs dolgunk egymással.

Amígy a frissítés nélküli winjeidről dől a szemét, addig miért ne lenne?
Make love not Wor.

#100010 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 13:01

Szerintem a döglött hal nem úszik sehogy sem.

Esetleg surströmming.
Make love not Wor.

#100011 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 12:51

Kérdem én, hogy mire aléapozod? Csak nem arra, amit visszakérdeztek tőled, s elismertek, mert ezt szerették volna hallani? A döglött hal úszik az árral, ennyi. Erre viszont büszke lehetsz, sok döglött hal, meg szót emel, ha egy élő hal merészkedik szembe menni mindennel, ami halott.
Semmi dolgom lélekben halott emberekkel, egészen addig, amíg Isten nem dönt úgy, hogy dolgom van vele.
Erre az esély nulla.
Ergo semmi dolgom veletek, s nektek s népes 5-6 fős táborotoknak sincs dolgunk egymással. Ti csak vinnyogni jártok be halott lélekkel, én meg nem szoktam a hülyeségeiteken örömködni, mert szánalmas.
Főleg a provokáció, hogy szóljak már hozzá végre :omg:
Kibaszott szánalmas, de a füstölgő gyertyát nem oltjuk el.
Hátha valaki meghallja.

... apa folytatódik :D

#100012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 16. 13:12

... apa folytatódik :D

Már kb. 5 éve volt, mikor kiderült, hogy Balázs a sátán. Engem még ebből semmiféle hátrány nem ért. Esetleg valaki?
Make love not Wor.

#100013 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:35

Egyébként mitől függ, hogy valakinek halott a lelke? Aki nem dícsér téged agyatlanul? Meg bólogat a faszágaidra?

A vesztes angyalokat kifejtenéd, mert megint egy nyelvi aknát érzek :)

Idézet

#100014 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 13:29

Már kb. 5 éve volt, mikor kiderült, hogy Balázs a sátán. Engem még ebből semmiféle hátrány nem ért. Esetleg valaki?

Nekem kicsit fogy már a hajam, lehet ettől van. Szerencsétlen véletlen, amikor valakinek a sok ideje és saját frusztrációja csak addig jut, hogy mindenféle tetszetős áltudományos és alap nélküli faszságokat szop be. Az még szerencsétlenebb, amikor a tudatlanság arroganciával társul.

#100015 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 13:05

Esetleg surströmming.

Azt Bartos mester egyszer bevállalhatná :-D

#100016 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 16. 13:39

amikor a tudatlanság arroganciával társul.

Gondolj bele, hogy csak a végén fog kiderülni, hogy saját magadról írtál önéletrajzot :omg:
Hja, nyilván van rá garancia, hogy nem, mert a hozzád hasonlók csoportba verődve ugyanazt skandálják.

Őőőő ez veszélyes, mármint a hit. Neked is van. Igazság meg csak egy, a többi beszopja, mi van ha nem én, hanem te?

Gondolod elvakult buta, agyselejt miatt vagyok napi szinten jelen? Vagy kannásbor?
Yay annak, aki felületes, s nem gondol bele, mert lelketlenül, kérlelhetetlenül mantrázza azt, amit a tömegbe verődött birkák. Faszom bazz, ki gátol meg abban, hogy nyitottan gondolkozz, s ne csak azt mondd vissza, amit belédvertek?
Hja, hogy veszélyesnek ítéled meg még az arról való gondolkozást is, és biztonságosabb mások mellé társulni, követ hajigálni :omg:

#100017 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 13:49

Gondolod elvakult buta, agyselejt miatt vagyok napi szinten jelen? Vagy kannásbor?

jobb ötletem nincs, szociotanulmányos tesztnek túl hosszú, mi meg úgyis elég konstans módon matekozunk, max. az ereje más, mert vagy anyázunk, vagy néha elmegyünk mellettek. Mert kibaszott nagy informatikus vagy és még a wint sem frissíted.
Make love not Wor.

#100018 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:08

úgy látom, végszóra megint beestem, sokat ugyan nem olvastam vissza... ellenben, ő sem a tömegekkel vonyít: http://mindmeghalunk...kutato-csoport/

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#100019 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 13:49

Gondolj bele, hogy csak a végén fog kiderülni, hogy saját magadról írtál önéletrajzot :omg:
Hja, nyilván van rá garancia, hogy nem, mert a hozzád hasonlók csoportba verődve ugyanazt skandálják.

Őőőő ez veszélyes, mármint a hit. Neked is van. Igazság meg csak egy, a többi beszopja, mi van ha nem én, hanem te?

Yay annak, aki felületes, s nem gondol bele, mert lelketlenül, kérlelhetetlenül mantrázza azt, amit a tömegbe verődött birkák. Faszom bazz, ki gátol meg abban, hogy nyitottan gondolkozz, s ne csak azt mondd vissza, amit belédvertek?
Hja, hogy veszélyesnek ítéled meg még az arról való gondolkozást is, és biztonságosabb mások mellé társulni, követ hajigálni :omg:

Bocs, de remélem itt most magadra ismersz, pont ugyanazt csinálod, csak te attól magad érzed nagynak, hogy egy másik nyájban vagy. Eredeti gondolatod nincs. De biztos nem vetted észre, én nem vagyok okos mindenben ellentétben veled. Ha rettenetes nagy baromságokat mondasz, akkor jelzem. Meg röhögök a nagyotmondásaidon: mint pl Magyarországon már nem dolgozom, mást se csinálsz minden héten ezalatt. Általában külföldön dolgozom, pár hónapot dolgoztál ezalatt külföldön, kb. 4 helyen... De hogy értsd, nekem mindegy hol dolgozol, ha külföldön boldogulsz nagyon jó, nincs vele semmi baj.
De ne játszd már a kurvaokos hússzakértőt, már pár hetet lehúztál egy vágóhíd két részlegén. Tudod, asszony hatósági állatorvos, több vágóhidat és húsüzemet látott mint amennyiről te tudsz egyáltalán, de ezzel együtt ő sem mer olyan nagy mellénnyel nyilatkozni, mint ahogy te teszed félinformációk alapján. De csak neked nem tűnik fel, hogy minden témában ezt teszed.
Az meg mellékes, hogyha jön a nagy összeomlás ugyanúgy beszopod a faszt, mint mindenki.

#100020 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 16. 14:09

Az meg mellékes, hogyha jön a nagy összeomlás ugyanúgy beszopod a faszt, mint mindenki.

:cool:

NEM :nevet:

A többi meg hol érdekel, ha nem tényező :-s
Eddig csak filmen láttad, biztos jó film volt.
Élesben addig fogsz tökölődni, amíg ki nem nyírnak. Kívánom neked, hogy ne így legyen, de 3 nap alatt basznak mindenkit meg.

Bankok bezárnak, onnantól nem jutsz semmihez hozzá, amit jó méh módjára gyűjtöttél össze nekik :nevet:
Hiperinfláció nem sok pénzt hagy a zsebedben.
Élelmiszert meg nem halmoztál fel évekre, mert bízol a rendszerben, amiben élsz. Hibás döntés, de ezt majd később fogod megtapasztalni.
Amíg kibaszott jól érzed magad, s elkényelmesedve a komfort érzéstől, miért kéne azt várni tőled, hogy vannak veszélyek :-s

Senki sem fog hibáztatni :cool:
Darab, darab, volt már ilyen.
Az utcán elég sok ember lesz megölve, nézd meg Afrikát, macséta. Gondolod itt lehetetlen?

50 évente jurópában kiba kemény háború van, ringasd csak magad, hogy ennek már vége, s nem lesz soha. Legyél ugyanolyan öntelt barom, mint a zsíradék gömbi, jólét, jólét, furulyázzad, mantrázzad :nevet:

A bankok megbízhatóak, soha nem volt olyan, hogy államcsőd, soha nem vesztették el az emberek a megtakarításaikat, az állampapír jó :nevet:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4999
  • 5000
  • 5001
  • 5002
  • 5003
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.