HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5034
  • 5035
  • 5036
  • 5037
  • 5038
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100701 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 09. 09:23

Idézet: cyberde - Dátum: 2016. 10. 08. 16:00

Most akkor fosat vagy sem? :-s

Egyébként az aszkorbin sav ( E300 ) egy elég instabil anyag. Könnyen bomlik melegre, fényre, fémektől.

Egy gyógyszerész rokon szerint a legnagyobb pazarlás a túladagolt gyógyszertári aszkorbinsav, ui sokkal rosszabb a hasznosulása, mint egy gyári tablettának stabilizált hatóanyaggal, bioflavonid összetevővel.
A legjobb a retard tabletta/kapszula, de az már valóban drágább, hiszen ott fizetni kell az innovációért is.

Aki nem tud mondjuk egy (feleslegesen nagy dózisú) 1000mg-os gyógyszergyári c-vitamin tablettára napi 15 forintot áldozni, az inkább ne ossza az észt az interneten. :-)

Jó, de attól nem fosik. Guga meg annyit ül a wc-n amúgy is, hogy inkább megszerette.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100702 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 09. 10:47

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 08. 14:41

Nincs hiteles információ, ahogy Jacko esetében sem. Meg Kennedy, vagy Lady Diana esetében, akinek a sírján ott pislákol az örök láng (gázpalack :-s) jelezvén, hogy a rend-el szembeszállni nem lehet.

Jaja, mert Neked van. Érdekes, mikor Jackoval szívtam, akkor nem mondta az elvárásokat.
Make love not Wor.

#100703 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 10:49

Jé most nézem, ez mi a tücsköm ez a "rend-el". Ha már itt előadod a nyelvtudóst guga pölö a "szer" hülyeségeket, akkor miért nem írond magyarul, "renddel"-nek?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100704 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 09. 10:53

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 11:49

Jé most nézem, ez mi a tücsköm ez a "rend-el". Ha már itt előadod a nyelvtudóst guga pölö a "szer" hülyeségeket, akkor miért nem írond magyarul, "renddel"-nek?

Szert tettem, szervet ettem analógia, de nincsenek piramisok?
Make love not Wor.

#100705 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 10:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 11:53

Szert tettem, szervet ettem analógia, de nincsenek piramisok?

Most voltam kint, nem láttam egyet se.

Idézet

#100706 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 11:07

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 07. 15:37

Bazz, mikor volt nekem utoljára XP-m, Total Commanderem? Én hülyülöm el?
Most van az a domain, amivel mindjárt kezdeni fogok valamit, mielőtt lejár, mert tényleg kell, mjó ha van egy domain. Főleg, ha névtelen, de nem az van, mint 10 évvel ezelőtt, hogy egyszerre 20 domaint kezelt a nejem és az egyik weblapról megfertőződött a gépe, onnan meg a többi. Ez előfordul néha, ha a vírus nagyon új és a víruskereső még nem ismeri, ez müxxi pillanatok alatt.

Nem nézlek hülyének, de ha lehet elvárom cserébe, mert én legalább kibaszott jó informatikus vagyok :nevet:

Nem, ez csak a balfaszokkal fordul elő. A szervernek semmi köze a víruskeresőhöz meg az XP-hez. Pláne huszat összefertőzni művészet, egyre még csak azt mondanám, hogy frissítés hiányában vagy figyelmetlenség miatt becsúszott. Az viszont helyes, ha nem XP-zel. Total Commander már fejlődött (8.x-es, talán 8.5x-es verziótól kezdve), nem tárolja a jelszavakat titkosítás nélkül, csak az a baj, hogy a sok Kalóz Pisti még mindig az 5.x/6.x-es verziókat használja, ami még titkosítatlanul tárol. Double Commandernél nem tudom, nem FTP-zek már jó ideje.

Mondjuk most megnézve a TC oldalát, Ghisler kezdhetne valamit a weblappal, 90-es évek eleji retro még mindig, felvehetne valakit, aki megcsinálja neki 2016-osra. Egyszerűen nincs hozzá érzéke az ürgének.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#100707 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 11:30

Én fötöpöre WinSCP-t használok.

Idézet

#100708 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 11:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 11:30

Én fötöpöre WinSCP-t használok.

Az sem rossz, a FileZillát használtam régebben, az crossplatform is. Már vagy 2 éve nem FTP-ztem, de utoljára curlftpfs-t használtam Linux alatt, az becsatolja az FTP-t a helyi fájlrendszerbe, és úgy lehet dolgozni vele onnan, mintha helyi tartalom lenne, ha frissülnek a fájlok, akkor szinkronizál, tud SFTP-t is. Gondolom már a legtöbben nem FTP-znek. Az 5-ös vagy 6-os verziótól fogva a Total Commanderből pl. kivették a soros/párhuzamos portos kommunikációt is, amivel régi gépek között lehetett fájlokat átvinni hálózat, hálózati megosztás nélkül egyszerű laplink kábellel, a pendrive-ok, felhő, hálózati megosztás nyugdíjba küldték ezt a megoldást is.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#100709 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 11:54

Sftp-s ez is. A szerverünkre cuccosat feltölteni használom.

Idézet

#100710 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 14:28

Idézet: cyberde - Dátum: 2016. 10. 08. 16:00

Most akkor fosat vagy sem? :-s

Egyébként az aszkorbin sav ( E300 ) egy elég instabil anyag. Könnyen bomlik melegre, fényre, fémektől.

Egy gyógyszerész rokon szerint a legnagyobb pazarlás a túladagolt gyógyszertári aszkorbinsav, ui sokkal rosszabb a hasznosulása, mint egy gyári tablettának stabilizált hatóanyaggal, bioflavonid összetevővel.
A legjobb a retard tabletta/kapszula, de az már valóban drágább, hiszen ott fizetni kell az innovációért is.

Aki nem tud mondjuk egy (feleslegesen nagy dózisú) 1000mg-os gyógyszergyári c-vitamin tablettára napi 15 forintot áldozni, az inkább ne ossza az észt az interneten. :-)

:omg: valaki még leírhatná ugyanezeket, ezen a héten te vagy a 10. befutó, aki engem akar felvilágosítani aszkorbinból, aki minden nap rendszeres használója.
Topik jobban teljesít.

Tyúkhúrnak van a legmagasabb C vitamin tartalma, s mellette még sok más ásványi anyag tartalma, nem a csipkebogyónak.
No meg még rengeteg gyógynövény, ami frissen szedve jó, gyógyszertárban nem kapható.

#100711 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 14:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 11:49

Ha minden elbaszott helyesírásért rád szólnék, másról sem szólna a topik :omg:

#100712 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:02

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 15:28

:omg: valaki még leírhatná ugyanezeket, ezen a héten te vagy a 10. befutó, aki engem akar felvilágosítani aszkorbinból, aki minden nap rendszeres használója.
Topik jobban teljesít.

Tyúkhúrnak van a legmagasabb C vitamin tartalma, s mellette még sok más ásványi anyag tartalma, nem a csipkebogyónak.
No meg még rengeteg gyógynövény, ami frissen szedve jó, gyógyszertárban nem kapható.

Attól még, hogy kétpofára tömöd, hülye vagy hozzá.

Idézet

#100713 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:04

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 15:30

Ha minden elbaszott helyesírásért rád szólnék, másról sem szólna a topik :omg:

Érdekes lenne. Nekem elütéseim vannak, amikor telefonról írok. Amit említettem, az a szánalom.

Idézet

#100714 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:13

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 16:04

Érdekes lenne. Nekem elütéseim vannak, amikor telefonról írok. Amit említettem, az a szánalom.

A faszomat sem érdekli, hogy te mit tartasz szánalomnak, kicsit sem befolyásol :-D

#100715 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:15

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 16:02

Attól még, hogy kétpofára tömöd, hülye vagy hozzá.

Egészséges vagyok, nem panaszkodom, aktív és hadrafogható, az alakom meg sudár, a faszom meg úgy áll, mint a 100-as szög marékra fogva :-D az, hogy te mit hebegsz itt a világ fasza topikban, ki a gecit érdekel?

Van a horda, aki mantrázik, de a menü még mindig ugyanaz :Đ

#100716 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:20

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 16:15

Egészséges vagyok, nem panaszkodom, aktív és hadrafogható, az alakom meg sudár, a faszom meg úgy áll, mint a 100-as szög marékra fogva :-D az, hogy te mit hebegsz itt a világ fasza topikban, ki a gecit érdekel?

Jaja, ha sokszor elmondod úgy lesz.

Idézet

#100717 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:34

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 16:20

Jaja, ha sokszor elmondod úgy lesz.

Hja, hát hagoztathatnám azt is, hogy mennyire vagyok beteg, s milyen fasza orvosok kezelnek, ha sokszor leírom úgy lesz.

#100718 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:45

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 15:28

Topik jobban teljesít.

Mindennap használod az áramit is, és mégsem tudod mitől működnek a dolgok
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100719 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:46

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 16:15

Alkesz vagy, amúgy meg be vagy oltva
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100720 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 15:55

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 16:34

Hja, hát hagoztathatnám azt is, hogy mennyire vagyok beteg, s milyen fasza orvosok kezelnek, ha sokszor leírom úgy lesz.

Eddig jellemzően amit mondtál annak az ellentetje volt igaz.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5034
  • 5035
  • 5036
  • 5037
  • 5038
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.