HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5142
  • 5143
  • 5144
  • 5145
  • 5146
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102861 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 26. 12:27

Ja, és én is jártam lakodalomban, zenélni és filmezni is. Túl sokat nem lehet inni, de mindig volt rá megoldásom. Sofőrsegély, lagzi után kocsiban alvás, délután 2kor kelés és úgy hazamenés, vagy késő délután megittam a 2 sörömet, aztán reggelig már semmit. Túl lehet élni, nálam a rendesebbje egyből megértette, hogy nem érdemes kínálnia. Most is logisztikázom, mert néha a sört választom autózás helyettmellett, akkor busszal haza, majd másnap kocsiért vissza és ezek kombinációi bírnak működni.
Make love not Wor.

#102862 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 26. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 26. 13:23

mert valami netes hasonló nagyotmondós hozzászólásából tájékozódtál.

Konkrétan a Wayteq GPS készülékemből vettem az infót ráérős, várakozós időmben, hogy melyik országban van zero tolerancia.
Sajnos én nem vagyok olyan jó ember, mint te, ha lagzi, vagy bármilyen buli van, akkor én bevállalós vagyok, eddig megúsztam, de pont ezért hagytam abba, mert ismerem magam, hiába vezetek részegen és vagy bedrogozva óvatosabban, lehetett volna belőle börtön bármikor.

Amikor Ausztriába mentem ki a fiammal melózni, a sofőr, aki várt az állomáson, már 4 doboz sört megivott és még volt nála, s a szélvédő előtt voltak az üres sörös dobozok. Meglepődtem s kérdeztem, hogy nem lesz ebből baj? Annyit mondott, hogy ez itt nem téma.

Szóval lehet ezt okosan is kezelni, erre mondom azt, hogy nyilvábn az EU-ban a többség a hülye, hogy engedik, s mi magyarok vagyunk az okosok, csak a gazdasághoz nem értünk annyira, mint a jóléti államok, a szigorú szabályzáshoz ellenben igen. Gondolom te is láttad akkor, hogy lagzi után hányan mennek haza ittasan. Mivel ismerem magam, ilyen munkát már nem vállalok, sőt rühellem a lagzikat is, amióta jártam néhányban, borzasztóan lealjasodnak az emberek. WC-ben szexelni meg ilyenek bakker? Nekem is van ingerküszöböm.

#102863 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 26. 13:49

Szóval lehet ezt okosan is kezelni,

Ami esetedben így sem működött, mi lenne ha még 1-2-3-X sör engedélyezve is lenne, meg a következő 2 liter pálinka, mert az már nem számít? Én szombaton is megittam a magamét, 560 forint volt a buszjegy.
Make love not Wor.

#102864 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 26. 13:56

Ami esetedben így sem működött, mi lenne ha még 1-2-3-X sör engedélyezve is lenne, meg a következő 2 liter pálinka, mert az már nem számít? Én szombaton is megittam a magamét, 560 forint volt a buszjegy.

Amit kint tapasztaltam, az, hogy valaki tényleg látványosan ittas, ott is lekapcsolják, aki meg becsapott pár sört, azt békén hagyják, amíg nem okoz problémát. Esetemben nem működött? Erről nem tudsz semmit. Általában éjfél körül befejeztem a piálást s mire összemókoltunk a kocsiba mindent már reggel 8h volt, ergo valószínűleg a szonda mutatott volna valamit, de már kávéztam, stb.

De mesélek egy érdekeset, hogy pl. miért szar a magyar rendszer, de lehet már leírtam. Haverom faterja céges buliba elment kocsival, piázott, de nem seggre itta magát. Okosan hívott ilyen dupla sofőrös autót, most nem jut eszembe a neve. A házuk előtt megálltak, kinyitotta a kapuját és hülye fejjel beült a saját autójába s befordult az útról, beparkolt a ház udvarára, s közben a dupla sofőrös elhajtott. Mindezt a rendőrök látták egy parkoló autóból, és odamentek, mert gyanús volt nekik, hogy autólopás vagy hasonló. Nem bazdmeg, nem volt hajlandó szondát fújni, eleve hogy mentek be az udvarára, elvitték vérvételre, bíróságra került az ügy és elvették a jogsiját egy évre. Na ez már a magyar rendszer átka, hogy ilyen segghülye rendőröket alkalmaznak.

A másik, most 4 feljelentésem van a rendőrségen, ebből kettő már a bíróságon, hasonló kaliber, a névtelen trollok aktívak és ezért mondom, hogy mindjárt polgárháború élesben, mert a fejekben már jelen van. Szóval a rendőrnő őrnagy, aktív nézőm évek óta és képben van, röhögött az egészen s próbált segíteni, hogy nézzek dátumokat,stb. Valahogy kihozta logikusan, hogy sem a helyszínek, sem a dátumok nem felelnek meg, de ennek ellenére az ügyészségre kellett kerülnie, mert neki ez a dolga, de mondta, hogy Ő csak ittas vezetéssel foglalkozik s olyannyira megnövekedett mostanában, hogy már a bíróságon nem foglalkoznak vele, tárgyalás nélkül kiküldik a büntit és kész, mert a ..faszomat, csörög a telefonom.

#102865 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 26. 14:18

Amit kint tapasztaltam, az, hogy valaki tényleg látványosan ittas, ott is lekapcsolják, aki meg becsapott pár sört, azt békén hagyják, amíg nem okoz problémát.

Én nem ezt láttam és még tudnánk mesélni.
Make love not Wor.

#102866 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 26. 14:28

Én nem ezt láttam és még tudnánk mesélni.

Akkor most mi lesz? Valakinek igaza? Tudnáknék mesélni én is, egy retek cigót a szemem előtt kapcsoltak le, mert nem tudott kiparkolni, olyan részeg volt, érdekel a hangja, általában aludni sem tudtam tőle, mert minden éjszaka hangosra itta magát, így nem csoda, hogy a rendőrök figyelmét felhívta magára: https://www.youtube....EnTnpOX9k&t=29s

#102867 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 26. 14:52

Akkor most mi lesz? Valakinek igaza? Tudnáknék mesélni én is, egy retek cigót a szemem előtt kapcsoltak le, mert nem tudott kiparkolni, olyan részeg volt,

Jó, de mi vagyunk páran akik részegek sem voltak és megállították.
Make love not Wor.

#102868 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 26. 15:59

Jó, de mi vagyunk páran akik részegek sem voltak és megállították.

OK, de akkor mi a megfejtés? Mi magyarok vagyunk az okosak a zero toleranciával, vagy az EU-s többség, akikhez csatlakoztunk és megengedik az ittas vezetést? Szerinted mekkora az EU aránya hozzánk képest úgy, hogy a fél ország már kint él, a maradék rizsa meg itthon fújja a követ, ami nem fog kihűlni. Mi bajod van az iszlám törvényekkel, ha ennyire imádod a túlszabályzást? Problémád lenne, ha bevezetnék? Pár kolbász s néhány sör után megköveznének? Gondot okozna? Húsvéti sonka után felakasztanának, csak szabályzás kérdése, s kerülhetsz bammeg te is a túloldalra, amikor vádlóid lesznek, mert olyanok lesznek a szabályok. Na? Bízom benne, hogy amire ez eljön már a föld alatt leszek elkaparva a gecibe és ezt a szabályimádatot, meg akasszuk fel azonnal hozzáállást ráhagyom erre a sok agyilag lelakott faszra :)

#102869 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 26. 16:48

OK, de akkor mi a megfejtés?

Ezt már Gyulával is megfejtettük, az sem akarta érteni. Ez messze van a túlszabályzástól, de akkor ne legyenek szabályok, vagy mi? Kezdeményezz népszavazást. Pont nem üti meg az ingerenciaszintem, nem vagyok bebaszva drogosan autózós állat, bár leírásod alapján eddig sem érdekelt az egész. Hagyjuk már.
Make love not Wor.

#102870 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 26. 17:12

Ez messze van a túlszabályzástól, de akkor ne legyenek szabályok, vagy mi?

Csak a két véglet, akkor, ahogy már jeleztem az iszlám törvények betartása. Az EU-n belül is vannak törvények, Hollandiában esküvő után bárki hazavezethet befüvezve, besörözve, meg sem állítják, ha nem csinál hülyeséget. Hollandok idióták lennének vagy nincsenek törvényeik? Káffíshopban egyenruhás rendőr előttem állt sorban. Micsoda elvetemült népség, rájuk fér már végre a törvény vaskos keze, hogy lesújtson rájuk.
Mi magyarok a bezzegország a sok-sok szabályzással s a Mészáros Lőrinczekkel, Habony Árpádokkal.
Persze, hogy minden normális ember elmenekül, mert azonnal jelez neki a hatodik, hogy túl soka a JonesC, Jahno, meg Gabibácsi, akik igénylik a túlszabályzást és szeretik. Lesz nektek fasza diktatúra, de rátok is fér.

#102871 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 26. 17:19

Csak a két véglet, akkor, ahogy már jeleztem az iszlám törvények betartása. Az EU-n belül is vannak törvények, Hollandiában esküvő után bárki hazavezethet befüvezve, besörözve, meg sem állítják, ha nem csinál hülyeséget.

Ez is csak kitaláció. Autóhonosításnál is dumáltunk az ottani dolgokról.
Make love not Wor.

#102872 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2018. 03. 26. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 26. 13:16

...
A fiam esete? Elköltözött itthonról, szerintem rájött a hoppáré, hogy életében először van családon kívül hosszútávon, új munkahely, ahol gombokat adnak 3 műszakban, friss kapcsolat, együtt élnek, gondolom kicsit elhagyta magát, bevágott 4 sört és összeugattak, mmérgében beült az autóba, hogy majd kicsit levezeti a feszültséget zenével, és 100 méter múlva lekapcsolták. Akkor sem lett volna semmi, ha megy egy órát
...

Ez a védelem rosszabb a vádnál, nem elég, hogy ivott, de még olyan idegállapotban volt, ami ital nélkül is alkalmatlanná teszi a vezetésre.
Gratulálok.
Egyébként az ilyen "bevágtam egy-két sört, összeugattunk az asszonnyal, elmegyek vezetni, hogy levezessem a feszültséget"-ből ismerősnél (nem legenda, személyesen ismerem!) az lett, hogy az indulástól kb. 150m-re lévő kereszteződésben nem adott meg egy elsőbbséget és ketten meghaltak (egy fiatal pár).
Miatta.
Nemcsak azoknak a családoknak ment tönkre az élete, amelyek tagjai az elhunyt fiatalok voltak, hanem az övé is.
Nem bűnöző alkat, letöltötte több éves börtönbüntetését, de lelkileg belerokkant (nem a börtönbe, az relatíve viselhető volt, hanem a balesetbe), mind a családi élete, mind ő maga tönkrement.

Nekem ne mondja senki, hogy 1-2 pohár pia nem gond, úgysem hiszem el, mert láttam olyat, hogy ember 2 sör után, függetlenül attól, hogy szubjektíve nem érezte a hatását, nem tudta azt szlalomozást hiba nélkül megcsinálni, amit ital nélkül hibátlanul megcsinált.

Szerkesztette: scaurus 2018. 03. 26. 17:13 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#102873 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2018. 03. 26. 18:13

Ez a védelem rosszabb a vádnál, nem elég, hogy ivott, de még olyan idegállapotban volt, ami ital nélkül is alkalmatlanná teszi a vezetésre.
Gratulálok.
Egyébként az ilyen "bevágtam egy-két sört, összeugattunk az asszonnyal, elmegyek vezetni, hogy levezessem a feszültséget"-ből ismerősnél (nem legenda, személyesen ismerem!) az lett, hogy az indulástól kb. 150m-re lévő kereszteződésben nem adott meg egy elsőbbséget és ketten meghaltak (egy fiatal pár).
Miatta.
Nemcsak azoknak a családoknak ment tönkre az élete, amelyek tagjai az elhunyt fiatalok voltak, hanem az övé is.
Nem bűnöző alkat, letöltötte több éves börtönbüntetését, de lelkileg belerokkant (nem a börtönbe, az relatíve viselhető volt, hanem a balesetbe), mind a családi élete, mind ő maga tönkrement.

Nekem ne mondja senki, hogy 1-2 pohár pia nem gond, úgysem hiszem el, mert láttam olyat, hogy ember 2 sör után, függetlenül attól, hogy szubjektíve nem érezte a hatását, nem tudta azt szlalomozást hiba nélkül megcsinálni, amit ital nélkül hibátlanul megcsinált.

Ez mondjuk tragédia, s ez a zászló áll mindenkinek pia nélkül is, aki autóba ül. Öcsém kamionos, egy idős faszi lelépett elé és felgöngyölte, ott halt meg azonnal a kamion kerekén. Nem került börtönbe, mert lehetetlen volt kivédenie, hiába fékezett, de Őt is megviselte. Az ilyesmi mindenkit megvisel. Szerencsére még nem volt balesetem, pontosabban egy, de abban vétlen voltam, hátulról belém jött egy hülye picsa egy fullos BMW-el és totálkárosra vágta a Hondánkat s utána még ki sem akarta fizetni. De emlékszem a pillanatra, amikor érzékeltem az ütközést és a csalódást, hogy velem ilyen nem történhet meg, mert elővigyázatos vagyok és körültekintő. De, megtörtént, hiába nem én voltam a vétkes. Azt is napokig dióztam, hogy miért és hogyan történt, de úgy, hogy senki sem sérült. Ha bárki megsérült volna, valószínűleg még most is azon kattognék.

#102874 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 17:45

Gratulálok.

Nyár elején emlegettem egyik hasonló gondolkodásmódú motoros ismerősre, hogy nem lesz ez így jó. Nem ivott, csak magyarázta, hogy éjszakai élménymotorozás, levezeti a dolgokat, blábláblá. Oszt 2 hónap múlva egyik ijennél ott tért észhez, hogy mentősök vágják le róla a ruhát és próbálják összerakni.
Make love not Wor.

#102875 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 26. 18:30

Ez mondjuk tragédia, s ez a zászló áll mindenkinek pia nélkül is, aki autóba ül.

Igen, de minek tetézni?

Igaz ellenpéldának én is szoktam mondani, hogy van olyan flipper ami X sör után jobban ment, de nem ez a mérvadó, főleg mikor már azt sem tudod merre az előre, csak azt hiszed, hogy működik a világ, gyakorlatban belassulsz, már csak Te érted saját magad és dőlsz-borulsz összevissza.
Make love not Wor.

#102876 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 17:53

1-2 sört értelmes határidőn belül a szonda sem mutat ki. Első körben még nem dolgozza fel a szervezet, utána a haladó kategóriásaknál már lebontja. Nálam teljesen jól látni állapottól is függőgen asszony ismeri a fogyasztásom és tűrőképességem, Ő évi 2 felest megiszik, minimál pezsgő és már billegálisnak mondja magát. Szombaton sokatz nem találkoztunk, amjd megkérdezem saccolja be mennyi pia volt bennem. Van mikor fél órára vagy 1-1 holtpontra ledönt, akkor nem szeretnék vezetni, de ha valami szimulátoros játék lenne akkor ki lehet próbálni a hullámzást 15 percenként 1-1 felessel. Kurvára látszódna a mélypont és a kifelé menet. Tudom, 20 órás videójátékos bulikat szoktam végigsörözni és Gömbibá is látott ilyen után kocsiban aludni, mikor lemerültem :-D
Make love not Wor.

#102877 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 18:08

Nem túlszabályzás iránti igény ez, csak betartom a megegyezés rám eső részét.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102878 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 19:41

a zéró tolerancia nem túlszabályzás, hanem szimpla reakció az alkoholista néplélekre, ami szerint ha meg szabad inni egy sört, akkor biztos négyet is meg lehet.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#102879 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 26. 15:48

OK, de akkor mi a megfejtés?

a helyi szabályozás nem elég neked?
Magyarországon ne igyál, ha vezetsz
EU többi országában ne igyál sokat, ha vezetsz
Indiában ne üsd el a tehenet, ha vezetsz
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#102880 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 23:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 03. 26. 20:47

a helyi szabályozás nem elég neked?

Nem. Bezzegamerikában. Aztán kérdés melyik fele, mert úgy rádengedi a kutyát, ha nem akarsz szondát fújni, mint a picsa :-D Persze csoportokban csak az megy, hogy oppá, kicsit gyorsabban mentem de milyen jó fej volt, hogy csak figyelmeztetett és izé. Igen, mert ott éppen olyan volt a körülmény és semmi hitelesített műszer meg egyéb, mint nálunk. Bezzeg ha itt figyelmeztetne, akkor köcsög rendőr miért állít meg és basztat. Fasság az egész. Igyunk BKV-val és kész, aztán ne keverjük bele az iszlámokat meg a fene tudja még mit, mert baromira nem egy súlycsoport.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5142
  • 5143
  • 5144
  • 5145
  • 5146
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.