HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5147
  • 5148
  • 5149
  • 5150
  • 5151
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102961 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:32

Hja, és ha már fideszes cég. Valami 5. nap meló után úgy gondoltam, hogy befejezem, nem bírom tovább. Volt ott egy srác és hajnal 4-kor pálinkával kínált. 2 felest ittunk meg s mondtam neki, hogy utána megyek zuhanyozni, majd haza. Levente szintén ébren volt és vezetett már pár napja. Mire kijöttem a zuhanyzóból elaludt, de úgy, hogy látni lehetett rajta, hogy felébreszteni felesleges. Feladta a szervezete. Odajöttek hozzám, hogy ha a fiam nem, akkor én vezessem a furgont ki a FINA-ra, mert sürgős és vigyek magammal 2 embert. Mondtam nekik, hogy faszul vagyok, meg ittam is. Leszarták, mondták hogy van céges amfetamin :Đ na ilyenről, fideszes cég? Hallott már valaki? Szóval kaptam ingyen cuccot, hogy szedjem össze magam, mert a melónak mennie kell. Szerencsére megúsztam, napok óta ébren voltam, félig bebaszva, tele az autó cuccokkal és bedrogozva, legfaszább. A helyszínen meg sem állítottak a kapuban a rendőrök, az előre le volt bizniszelve nekik. Semmit sem kérdeztek, hogy honnan jöttem.

Menjetek már a faszomba :Đ ezek után még kérdés, hogy ki nyeri a választást s lesz e vasfüggöny?

#102962 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 17:32

na ilyenről, fideszes cég? Hallott már valaki?

Dolgoztam mind a két pártnak, mindenféle FIDESZ tagozatnak, kormánynak és parlamentnek is.

Kérdés hol vetítesz, még a TEK előtti időkben is mozgolódtam és utániban is.

Én elég gyakran fennakadtam rajtuk a kapuban, vagy éppen kollégát kérdés nélkül megküldték éles lőszerrel. Annyi esze azért az őrnek is volt, hogy mellé tolja, mert tudta, hogy tudatalan civil, viszont a szabály az szabály, aki ott megjelenik arra tűzparancs...
Make love not Wor.

#102963 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 03. 27. 15:36

nem szoktam vezetni Máltán
nem szoktam részeg lenni Máltán
nem szoktam részegen vezetni Máltán

Na, ezt már most itt elbaxtad. Nem vezeted le a feszültséget.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102964 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 27. 17:48

Na, ezt már most itt elbaxtad. Nem vezeted le a feszültséget.

Nem is földelőszonda :-D

Amúgy mennyire már, gyerek simán átsétál a kocsmába és jól bebaszik akkor nem lennének ekkora májer drogos sztorik gugáról, meg semmi antifideszkampány és a többi, amit már hetedjére próbál körbeírni különféle sztorikkal :-D
Make love not Wor.

#102965 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Andersen forog a sírjában.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102966 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 17:42

Dolgoztam mind a két pártnak, mindenféle FIDESZ tagozatnak, kormánynak és parlamentnek is.

Kérdés hol vetítesz, még a TEK előtti időkben is mozgolódtam és utániban is.

Én elég gyakran fennakadtam rajtuk a kapuban, vagy éppen kollégát kérdés nélkül megküldték éles lőszerrel. Annyi esze azért az őrnek is volt, hogy mellé tolja, mert tudta, hogy tudatalan civil, viszont a szabály az szabály, aki ott megjelenik arra tűzparancs...

Másik bolygón élünk, vagy te vagy az, aki vetítesz? Yuy nem, mert te kikezdhetetlen vagy, te nem vetíthetsz.
Amit leírtam az úgy volt, pont ezért hagytam ott, csak valamelyik hwsw-s buzi álnéven trollkodik, hogy kirúgtak onnan bennünket.

Jahno! Bevállalsz velem vagy 2 hetet az Evenstuff-nál s közös beszámoló baszki? Fiatalabb vagy nálam, 24 órát nem bírnál. Jó pénzt fizetnek csak nincs megállás :cool: már ha érted, egyszer össze kéne hozni ilyen bizonyítás félét, hogy teccikeljék. Verjem bele a faszom, mert amíg nem húztuk le azt a két hetet egy ilyen geci fideszes cégnél, nagyon nincs mit megfejteni, nekem lesz időm rá, bevállalom, hogy visszamegyek. Pont az a gond, hogy nem kíváncsiak rám, mert mindenkivel összeugattam, amikor a fiam összeesett a teherautó platóján s úgy szedtem le.

Ezt nem teccikelték.
De ha te bevállalod, ott olyan munkaerőhiány van baszki, hogy bármikor mehetünk, leszarják a fejed és tolnak 5-6 napig, visszaugatás nagyon nincs, mert még arra is van esély, hogy a pénzed sem kapod meg.

#102967 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 27. 17:50

Andersen forog a sírjában.

Narancs köd a fejedben.
Gőzöd sincs róla mi megy a fideszes rendezvényes cégeknél, csak fantáziálsz. Csak 24 órára gyere be, csak egyszer baszki, csak egyszer 24 órára :Đ esély sincs rá, mert puhány fasz vagy.

#102968 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 17:50

Jahno! Bevállalsz velem vagy 2 hetet az Evenstuff-nál s közös beszámoló baszki? Fiatalabb vagy nálam, 24 órát nem bírnál. Jó pénzt fizetnek csak nincs megállás :cool: már ha érted, egyszer össze kéne hozni ilyen bizonyítás félét, hogy teccikeljék.

Nézzünk ki egyet. Szabi alatt kellene melózni vagy mi a paraméter? Tudásom megkopott, Flying Piget még ismerem, de fel szoktam magam taláni itt is. Eddig mindenhova bejött a kísérőlevelem, bár nem szakmában melózok régóta. Viszont amire alkalmas lennék és azt beárazva kiszervezve csinálják, lehet nekem a "jó pénz" kicsit más fogalom. Nézzük meg mit tudsz felmutatni. Ha már.
Make love not Wor.

#102969 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 17:52

Narancs köd a fejedben.
Gőzöd sincs róla mi megy a fideszes rendezvényes cégeknél, csak fantáziálsz.

Vishzont én ebben lehet képben vagyok, mi a kérdés?

Mindenhol majdnem ugyanúgy megy, de ha nagyon kell még egy tonna dátumot és időt tudok mondani, hogy mennyi rendezvényt toltam le, csak aztán odafentről közbeszóltak, változott A Terv.
Make love not Wor.

#102970 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 17:57

Nézzünk ki egyet. Szabi alatt kellene melózni vagy mi a paraméter? Tudásom megkopott, Flying Piget még ismerem, de fel szoktam magam taláni itt is. Eddig mindenhova bejött a kísérőlevelem, bár nem szakmában melózok régóta. Viszont amire alkalmas lennék és azt beárazva kiszervezve csinálják, lehet nekem a "jó pénz" kicsit más fogalom. Nézzük meg mit tudsz felmutatni. Ha már.

Szabi = Valton? Mert, hogy mindenhol Szabi a főnök és mindent a Valton őriz, vagy felvigyáz. Maradjunk egy közös Evenstuff-ban, az vérfideszes cég, mindent ismerek, még azt is, amit nem kell. Lehúzunk együtt haveri alapon 2 hetet, ahogy diktálják, s utána nincs kérdés, közös beszámolós, sőt, rád hagyom. Utána mindent érteni fogsz.
Hja, amíg volt Guga Bt. csak az MSZP-nek melóztunk :Đ
De utána jöttek a Kóka féle kakaóbiztos 600 rugós gépek és a sulinet. Van még kérdés?

#102971 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 17:59

Vishzont én ebben lehet képben vagyok, mi a kérdés?

Mindenhol majdnem ugyanúgy megy, de ha nagyon kell még egy tonna dátumot és időt tudok mondani, hogy mennyi rendezvényt toltam le, csak aztán odafentről közbeszóltak, változott A Terv.

Mi meg innen menekültünk futva a végén, geci egy meló volt.

https://www.youtube....HAh8VvwvkE&t=3s

#102972 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 18:10

Szabi = Valton? Mert, hogy mindenhol Szabi a főnök és mindent a Valton őriz,

Azokkal sincs bajom, de Te mondtál Eventstuffot.

Én mondjuk úgy operáltam, hogy aki fizetett annak melóztam. MSZPnek kevesebbet, másoknak többet és egész jó pénzért. Sokkal kevesebb baromság volt, mint más cégek júzereket felé, aztán bedőlt ötleteknél sem én szívtam.
Make love not Wor.

#102973 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 18:15

Azokkal sincs bajom, de Te mondtál Eventstuffot.

Én mondjuk úgy operáltam, hogy aki fizetett annak melóztam. MSZPnek kevesebbet, másoknak többet és egész jó pénzért. Sokkal kevesebb baromság volt, mint más cégek júzereket felé, aztán bedőlt ötleteknél sem én szívtam.

Nem is a szívás miatt ajánlom, hogy melózzunk együtt 2 hetet, hanem azért, hogy láss a függöny mögé, hogy mennyi értelme van a szavazásnak :Đ ilyen cégeknél azonnal látható az összefonódás, amikor az utca egyik oldalán az MSZP szedi a parkolópénzt, a másik oldalon meg a Fidesz és az érde3k közös, de veled elhitetik, hogy egymás ellen közdenek s bvan választásod. Aki elmegy választani, annál hitványabb ember a földön nem létezik, mert életben tartja ezt a rendszert.

#102974 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:22

Evenstuff teljesen rendben van, bevallottan fideszes cég és 3 műszak, ingyen drog, amfetamin, csak toljad az ipart.
Ki kell próbálni egyszer, folyamatos a felvétel, mert senki sem bírja csak VAÚ :Đ

#102975 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 18:20

Nem is a szívás miatt ajánlom, hogy melózzunk együtt 2 hetet, hanem azért, hogy láss a függöny mögé, hogy mennyi értelme van a szavazásnak

Kettőnek tökre nem lesz közé egymáshoz, persze elmélkedni lehet, de ha addig nem jutottál el, hogy Hollandiában sem okés a 4 sör, akkor szerintem nem Te fogsz világméretű összeesküvéseket leleplezni.

Mert ha még mondtad volna, hogy szeretik a megjelenést és az extrém felhajtást, magamutogatást, akkor okés olyanokba belefutottam mindenhol.

Tényleg, EUnak is melóztam olasz/Brüsszel megrendeléssel.
Make love not Wor.

#102976 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 18:22

Evenstuff teljesen rendben van, bevallottan fideszes cég és 3 műszak, ingyen drog, amfetamin, csak toljad az ipart.
Ki kell próbálni egyszer, folyamatos a felvétel, mert senki sem bírja csak VAÚ :Đ

Mondom menjünk, ajánlj valami rendesen onnan. Van rá egy söröm, hogy csak niggermelóztatok. Nem baj, majd rakod a kordont amfetaminnal én meg programozom a DMXet nélküle.
Make love not Wor.

#102977 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 18:27

Mondom menjünk, ajánlj valami rendesen onnan. Van rá egy söröm, hogy csak niggermelóztatok. Nem baj, majd rakod a kordont amfetaminnal én meg programozom a DMXet nélküle.

Mobil kordon nagyon könnyű meló, főleg a szigeten, de a Duna parton is körbe, körbe, esőben szélben, hidegben, niggermeló. Kell az amfetamin, különben lehalsz. Pont6 ezért nem megyek oda, de ha benne vagy egy kis megtapasztalásban, simán visszamegyek.
Jelenleg kis cégnél vagyok, konyhások, konyhai eszközök, elég vagyok egyedül, nem kell elvadult s bedrogozott állatokkal melóznom, akik 5 napja ébren vannak.

#102978 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 18:35

Jelenleg kis cégnél vagyok, konyhások, konyhai eszközök, elég vagyok egyedül, nem kell elvadult s bedrogozott állatokkal melóznom, akik 5 napja ébren vannak.

Innen is kibasznak, de majd utána magyarázhatod, hogy mindenki is hülye volt.

De látom már magadnak sem tetszel. Összezavarsz.
Make love not Wor.

#102979 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 18:38

Innen is kibasznak, de majd utána magyarázhatod, hogy mindenki is hülye volt.

De látom már magadnak sem tetszel. Összezavarsz.

Sehonnan sem basztak ki, rossz az elképzelésed, miért basztak volna ki bárhonnan ha 2 20 évest ledolgozok, mert nincs okostelefonom, amit állandóan nyomogathatnék, és nem az érdekel, hogy kell a melóból meglógni? Olvass utána az amfetaminnak :Đ

#102980 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 17:55

Pont ezért írtam le, hogy bárkinek a kibaszott kurva anyját, mert fikciókat állít be ténynek, fingja nincs, hogy mi történik vele, de törődik vele, érdekli, fantáziál és tényként állítja be. Baszki, olyan durva munkaerőhiány van a rendezvényeseknél, hogy rendszerváltás utáni cégek mennek csődbe. Leventével ott kezdtük, mindegyik kipás cég, de manapság már ez sem garancia. Egymás elől s egymásra licitálva kapkodják el az embereket. Jelenleg ott tartok, hogy képesítés nélkül mehetek összerakni és kezelni keverőpultot, mert egyszer dolgoztak velem Bánkon, leszarják, hogy nincs róla papírom, jó volt velem melózni, mert füleltem mindenre. S dupla órabért ajánlottak, mint a konyhások.

S hova megyek melózni?
Egyelőre Borsodba egy sráchoz fakitermelni, mert a fakitermelés és a láncfűrészeklés jobban érdekel, de majd látható lesz mindjárt a csatornámon :Đ
Szarok a sok fideszes cégre, ezeket már nem lehet megbuktatni.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5147
  • 5148
  • 5149
  • 5150
  • 5151
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.