HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5154
  • 5155
  • 5156
  • 5157
  • 5158
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103101 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 06. 15:31

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103102 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 15:59

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 06. 16:30

a magad nevében beszélj
ja jó, akkor ne úgy hogy az értelmesebbje
hanem úgy hogy az alkesz szektás faszok

Elsöprő fityusz győzelem várható, ez nem kérdés, hisz így diktálták le :Đ
5000 fő alatti településen nem lesz önrendelkezés, csak fidesznyikek és pénztáros lőriczek.
A kerítés tovább épül, ha tetszik vasfüggöny, már csak ideológia kérdése, hogy diktatúra épül újra vagy védelem a mi érdekünkben?
Senkit sem fog meghatni a tudatlanságod, elsőként fogsz elesni, amikor beindulnak a mesterségesen gerjesztett indulatok. Mentálisan nem vagy felkészülve, s nem is hiszed el, így nem is számítasz rá.

Ordo chaos, elég ha képkeresővel megtolod.
Mondtam már, hogy ez nem a te asztalod, hozzászólni sem tudsz, csak azért vagy jelen a topikban, hogy valaki megerősítse a saskabaré színvonalú hozzászólásod, hogy igazad van.
Ha csak ketten lennénk itt, már rég leléptél volna.

#103103 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 16:01

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 06. 16:59

Elsöprő fityusz győzelem várható, ez nem kérdés, hisz így diktálták le :Đ
5000 fő alatti településen nem lesz önrendelkezés, csak fidesznyikek és pénztáros lőriczek.
A kerítés tovább épül, ha tetszik vasfüggöny, már csak ideológia kérdése, hogy diktatúra épül újra vagy védelem a mi érdekünkben?
Senkit sem fog meghatni a tudatlanságod, elsőként fogsz elesni, amikor beindulnak a mesterségesen gerjesztett indulatok. Mentálisan nem vagy felkészülve, s nem is hiszed el, így nem is számítasz rá.

Ordo chaos, elég ha képkeresővel megtolod.
Mondtam már, hogy ez nem a te asztalod, hozzászólni sem tudsz, csak azért vagy jelen a topikban, hogy valaki megerősítse a saskabaré színvonalú hozzászólásod, hogy igazad van.
Ha csak ketten lennénk itt, már rég leléptél volna.

Nem olvasom el, csak ha erre válaszolsz:

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#103104 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 16:10

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 06. 16:28

hát sok értelme ellenkampányként sincs.

Inkább ellenszenvet ébreszt, mint szimpátiát.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103105 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 16:12

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 06. 17:10

igen, de a marketing arcok mindig azt mondják hogy az is használ
pedig szerintem fasság, amikor a reklám miatt megutálom a terméket, akkor az nem hiszem hogy használ

#103106 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:20

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 06. 17:10

Leredukálom neked, hogy értsd. Van a méh és a méhész, átjárási lehetőség nincs. Vagy ide születsz, vagy oda. Ha méh vagy, mindegy milyen módon, de a méhésznek mézet termelsz, ha méhész vagy, a méheknek semmi beleszólása az időszakos pergetésbe. a VÁLASZTÁS ENNÉL TÖBBRŐL NEM SZÓL, S AKINEK EZ MÉG NEM ESETT LE, ANNAK NEM 7. VÁLASZTÁSI CIKLUS KELL, HANEM AZ, HOGY AZ UNOKÁJA IS A VÉGLETEKIG SZOPJON.

Fúbaszki, bocs a caps lockért, már nem szerkesztem.

#103107 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:35

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 06. 18:20

Leredukálom neked, hogy értsd. Van a méh és a méhész, átjárási lehetőség nincs. Vagy ide születsz, vagy oda. Ha méh vagy, mindegy milyen módon, de a méhésznek mézet termelsz, ha méhész vagy, a méheknek semmi beleszólása az időszakos pergetésbe. a VÁLASZTÁS ENNÉL TÖBBRŐL NEM SZÓL, S AKINEK EZ MÉG NEM ESETT LE, ANNAK NEM 7. VÁLASZTÁSI CIKLUS KELL, HANEM AZ, HOGY AZ UNOKÁJA IS A VÉGLETEKIG SZOPJON.

Fúbaszki, bocs a caps lockért, már nem szerkesztem.

Nagyon kedves tőled, hogy segíteni próbálsz megértetni valamit, ami a számodra túl bonyolult, de majd én használom a saját gondolataimat inkább :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103108 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:42

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 06. 18:20

Leredukálom neked, hogy értsd.

Aha. A levelek meg csak úgy hullanak :-D
Make love not Wor.

#103109 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 06. 18:35

Nagyon kedves tőled, hogy segíteni próbálsz megértetni valamit, ami a számodra túl bonyolult, de majd én használom a saját gondolataimat inkább :)

A tömeg reakciója, aki elhiszi, hogy van beleszólása, mert ezt tanulta, s a hangsúly azon van, hogy tanulta. Vágány, eltérni onnan nem szabad, minden magától eredő s önálló gondolat bűn, csak az a dicsőséges, amiről van papír. Nem furi?

#103110 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 06. 18:42

Azóta az már megfejtésre került, hisz csak egy szimbólum. Van egy érdekes csoport, szerencsére nagyon kevesen vannak benne és a selejt miatt, akik még képesek önálló gondolkozásra, feladták és kiléptek.

Belinkelem, próbából érdemes belépni és magozni, ha nem nyilvános a csoport.

https://www.facebook.../?ref=bookmarks

Hagyjuk, zárt csoport, sorry.

#103111 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:50

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 06. 18:46

szerencsére nagyon kevesen vannak benne és a selejt miatt, akik még képesek önálló gondolkozásra, feladták és kiléptek.

Ja, mikor utoljára önálló gondolkoztál akkor hirteln a kemtrélnél és a káliumos mérgezősdinél kötöttünk ki, ugye? Nem gondolkoztál, hanem összeesküvés elméleteket gyártottál, teljesen más koncepció.
Make love not Wor.

#103112 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:52

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 06. 18:42

A legfőbb probléma, hogy nem érted mit jelent egy fa, amikor lombos és azt sem, hogy mit, amikor a levelei lehullanak, azaz minden láthatóvá válik, a különbség hatalmas és csak egy egyszerű szimbólum.

A világ teljes mértékben felkészült arra, hogy UFO-kat lásson, mert már beadagolták, de hogy valóság lesz vagy hologram a támadás és a világméretű összefogás ellenük paródia, vagy komoly, hát valamilyen oldalhoz mindenképpen csatlakozni kell majd, már aki elhiszi.

Vasárnap ugyanez, aki azt hiszi, hogy elmegy szavazni, és tud változtatni bármin is, az egyszerűen szólva hülye :Đ jó, jó, bocs, van valami seggtörlője, ami alapján alkalmazzák, de vak, mint a legkisebb ösztönlény és alaposan átverik.

Nincs miből választani, csak egy párt van, akár egy rúd szalámi felszeletelve.

#103113 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 06. 18:50

Ja, mikor utoljára önálló gondolkoztál akkor hirteln a kemtrélnél és a káliumos mérgezősdinél kötöttünk ki, ugye? Nem gondolkoztál, hanem összeesküvés elméleteket gyártottál, teljesen más koncepció.

Amikor majd keringési problémákkal, vagy rákkal, vagy a faszom tudja mivel találkozol túl fiatalon, s választ nem kapsz. Bár magamnak sem neked nem kívánom, de túl sok nálam fiatalabb nyiffan ki mostanság, vagy lesz rákos beteg indokolatlanul, hisz a saját bevallásuk szerint egészségesen éltek, nem piáltak, nem bagóztak, stb.

Valami van, dokik széttárják a kezüket, én meg hülyeségeket beszélek, s összeesküvési mellméret.
Egyébként meg már a faszomat sem érdekli, nem terjesztem, hulljon a férgese.

#103114 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 17:58

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 06. 18:52

A legfőbb probléma, hogy nem érted mit jelent egy fa, amikor lombos és azt sem, hogy

Nem tök mindegy, ha az egész úgyis csak egy blue beam projekt?
Make love not Wor.

#103115 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 18:00

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 06. 18:56

Bár magamnak sem neked nem kívánom, de túl sok nálam fiatalabb nyiffan ki mostanság, vagy lesz rákos beteg indokolatlanul, hisz a saját bevallásuk szerint egészségesen éltek, nem piáltak, nem bagóztak, stb.

Valami van, dokik széttárják a kezüket, én meg hülyeségeket beszélek, s összeesküvési mellméret.
Egyébként meg már a faszomat sem érdekli, nem terjesztem, hulljon a férgese.

Mert ezek csak elősegíthetik, nem kötelző jelleggel hozzák rád arontást, de az sem mondja senki, hogy ha egészségesen élsz, akkor minden frankó lesz. Csak az ilyen Bocsi Viki meg egyéb Szaffis csoda oldalak :-D

Néha széttárja a kezét, néha nem, érdekes módon sokkal jobban az esélyeink, mint pár 10 vagy 100 éve.
Make love not Wor.

#103116 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 18:03

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 06. 16:31

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni

Denveri reptér, FEMA koporsók, kemtréles bárányfelhő:

https://forum.hwsw.h...e/page__st__605

Vajon a szent koronás akármit azóta elfelejtette? Eltelt 6 év, mi meg csak itt várunk örökké és tovább a vírus- és atomtámadásra, ami csak minket pusztít el, az elitet nem. Logikai kérdés: ki fogja kiszolgálni utána az elit közönséget?
Make love not Wor.

#103117 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 18:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 06. 19:03

Denveri reptér, FEMA koporsók, kemtréles bárányfelhő:

https://forum.hwsw.h...e/page__st__605

Vajon a szent koronás akármit azóta elfelejtette? Eltelt 6 év, mi meg csak itt várunk örökké és tovább a vírus- és atomtámadásra, ami csak minket pusztít el, az elitet nem. Logikai kérdés: ki fogja kiszolgálni utána az elit közönséget?

Most, hogy visszaolvastam, azon csodálkozom, hogy miért tartottam még akkor is kötelességemnek, nem hogy most, hogy időben szóljak :Đ érthetetlen, hisz semmi hasznom belőle.

De azt is le kell szögeznem, hogy minden elme a saját maga által kijelölt úton haladt tovább, nem az igazság irányába :Đ
Manapság maga az igazság fogalma ledegradáló, nem kelendő, nincs rá igény.
Van helyette tudomány.

#103118 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 18:20

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 06. 19:11

Most, hogy visszaolvastam, azon csodálkozom, hogy miért tartottam még akkor is kötelességemnek, nem hogy most, hogy időben szóljak :Đ

Miről? Akkor is csak idetoltál egy adag katyvaszt. Mi lett azóta a FEMA táborokkal?
Make love not Wor.

#103119 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 18:29

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 06. 19:20

Miről? Akkor is csak idetoltál egy adag katyvaszt. Mi lett azóta a FEMA táborokkal?

Te az ilyen információkról nem tudni akarsz, hanem azt szándékosan cáfolni, mert ellenkezik az általad megismert világgal.
Egyébként én is bevallom, hogy a 90% baromság, de ez már szándékos, hogy a maradék 10%-nak semmi esélye sem legyen.
Meg eleve minek?

Én mostanában úgy vagyok vele, hogy elmúltam 50, már elértem, amit szerettem volna, egyelőre egészséges vagyok. Mindenünk megvan, leszarom, hogy ki mit hisz el, egyet biztosan tudok, valóság csak egy van, nem annyi, amennyit oktatnak, vagy megtanultak.

#103120 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 06. 18:47

Idézet: csibuska51110 - Dátum: 2018. 04. 06. 19:45

Orvosokat vernek agyba-főbe migránsok Franciaországban
A francia orvosok mindennapjait figyelő szervezet, a CNOM közzétette éves jelentését. Az eredmény megdöbbentő. 2017-ben átlépte a lélektani ezres határt az orvosok elleni erőszakos esetek. Az életveszélyes fenyegetés, a lökdösés és az orvosok leköpése a leggyakoribb eset. A Le Figaro által megkérdezett orvos szerint ráadásul az a legnagyobb probléma, hogy sok összevert orvos a különösen érzékeny kerületekben (az elővárosi migránsnegyedekben) nem mer feljelentést tenni, mert ha nem viszi el őket a rendőrség, másnap visszajönnek, és megint összeverik az orvost.

http://www.origo.hu/...os-francia.html

Ez tényleg így megy, hogy fidesz robot? Akkor tényleg érdemes elmenni választani :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5154
  • 5155
  • 5156
  • 5157
  • 5158
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.